Jag fick för ett tag sedan frågan från en läsare om hur jag får en fontänorgasm. Jag har ju pratat om detta med fontänorgasmer tidigare, men då inte beskrivit det så detaljerat. Så håll i er nu. För här kommer den detaljerade och mer ingående versionen. 🙂

G-punktsstimulans ger sprutet

Att bara ta på min klitoris känns skönt, men vägen till min orgasm är då kanske 20-30 min bort. Och jag måste då gå in i mig själv och vara avslappnad. Om min man samtidigt stimulerar min G-punkt är min orgasm kanske bara 10 min bort och jag behöver inte gå in i mig själv och fokusera lika mycket. Det kan förekomma att det kommer lite vätska med en vibrator, men det är när G-punkten stimuleras det verkligen blir en riktig fontänorgasm. Så nummer ett för mig, när det kommer till att spruta är att G-punkten hittas.

Vi testade att vända på steken

Länge låg jag på rygg och tog på mig själv, medan min man tog på min G-punkt. Detta fungerar toppen. Detta kan vi göra som mellanspel vid samlag eller efter min man kommit och vi koncentrerar oss på min orgasm. Av en ren händelse upptäckte min man min G-punkt från en annan vinkel under vårt första trekantsmöte tillsammans med Mr U. Detta var inte planerat på något sätt. Jag hade ju inte ens trott att jag skulle kunna komma under den träffen. I bästa möjliga fall hoppades jag kanske kunna komma med en vibrator. För mig var jag fram till den stunden helt beroende av min mentala avslappning för att kunna komma med en annan person. Men något hände när vi vände på steken och jag hamnade på mage eller alla fyra, i detta fall kyssandes Mr U.

Knapp hittad på senare år

Min man och jag hade aldrig tänkt tanken att han skulle pilla på min G-punkt bakifrån, det naturliga hade alltid varit med mig liggandes på rygg. Det är också på rygg många instruktionsfilmer om G-punkten visas. På rygg kan man hitta mitt känsliga område och det är väldigt skönt att få detta område stimulerat då. Vi upptäckte dock där och då att med mig vänd åt andra hållet, så fanns det helt plötsligt en ”knapp” att trycka på som i princip framkallade en fontänorgasm direkt.

Aldrig testat på egen hand

Jag har sett i amatörporrklipp när kvinnor masserar sin G-punkt själva, men jag har faktiskt aldrig testat detta. Det lockar mig inte, vet inte riktigt varför. Det känns ansträngande och svårt. Men det kommer väl kanske en dag när jag får för mig att testa det också. 🙂

Min man får ordet

Hur går vi då tillväga undrade du läsare? För att det ska beskrivas på rätt sätt har jag bett min man Love att förklara, då det är han som är ”experten”. Så här kommer hans beskrivning av hur det går till.

Den ultimata ställningen för att Liw ska få en g-punktsorgasm/fontänorgasm är att hon ligger på mage över en rulle/kudde eller står på alla fyra med huvudet vilandes i sängen. G-punkten hittar jag sedan ungefär de klassiska 5-6 cm inne i henne på främre väggen. Jag använder helst min högra hand för bäst kontroll då jag är högerhänt och har tre fingrar inne med ganska rikligt med glidmedel. Jag gör sedan en slags vinkande rörelse med de tre mellanfingrarna, en ”kom hit rörelse”. Det gör att jag egentligen drar med fingrarna längs med främre innerväggen bortom g-punktsområdet mot g-punkten med ganska raka fingrar, så långt in som jag når. Inledningsvis gör jag ganska små rörelser, men när det är dags att ”trycka på knappen” så gör jag dragen ganska markanta.

Det är lite svårt att säga hastighet och hur stora rörelser som ska göras. Liw brukar guida mig att ibland bara köra på och då kommer hon ganska snabbt, inom 15-20 sekunder. Ibland vill hon dock att jag ska ta det lite lugnare så hon samtidigt kan ta på sig själv och komma ”mer” och intensivare. Det sprutar i vilket fall som helst nästan alltid. Det är mest sprut de första gångerna för här kan jag hålla på och upprepa ”knapptryckandet” för multipla orgasmer. Ja det är faktiskt som en knapp i den bemärkelsen att det är i princip orgasmgaranti för Liw när jag gör så här. 😉 

Fontänorgasm vid vanligt samlag

Att spruta under ett samlag har jag ju av en händelse fått uppleva vid ett tillfälle. Konstigt nog så var det när vi hade sex i gympasalen och tog hjälp av ribbstolarna. Detta skulle jag gärna uppleva fler gånger i livet. Det är ju dock lite besvärligt om det ska krävas ribbstolar för det. Vi får nog undersöka om vi inte kan hitta rätt på annat sätt också. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Min kära Anna kan komma sådär i princip hur fort som helst (säg 20 sekunder från noll) med ett par fingrar in, och så ett rytmiskt hårt tryckande – stående eller liggande på rygg. Men orgasmerna blir roligare om man drar ut på det, ”förstås”. Jag kan tex låta två eller tre fingrar spreta fram och tillbaka därinne, mot G-punkten och mot anus, det är nog ungefär lika bra åt båda hållen – hon kan också komma av att jag bara trycker mot anus-hållet, i stället för mot G-punkten.

  Av samlag – tja, i princip hur vi än gör. Men hon liggande på mage, så jag kan stöta nästan rakt ner mot madrassen, dvs mot G-punkten, funkar extra bra. Men även när hon rider mig kommer hon extra lätt, vet inte exakt varför.

  Och om hon rider sittande på huk kan hon sätta igång att komma och spruta nästan kontinuerligt – jag tror det beror på att hon spänner alltihopa där nere. Därför tror jag också att en kvinna kan lära sig att komma lättare/oftare, genom att lära sig spänna rätt delar. På samma sätt som att man kanske kramar ihop låren och bäckenbotten när man kommer, det tror jag är rätt vanligt både hos män och kvinnor.

  Överhuvudtaget är det viktigt med vinkeln vid samlag. Små förändringar av var mina höfter är i förhållande till hennes, kan göra stor skillnad i hur det känns för henne. Några cm hit eller dit kan vara skillnaden om hon kommer eller inte. I grova drag (hehe) är det nog så att när det glider som lättast, verkligen ”rakt in”, då känns det som minst för henne. Så jag kan, när hon närmar sig, helt bestämma när hon ska (få) komma, om jag vill hålla ut på det lite en stund, eller få henne att komma direkt. Jag bara ändrar vinkeln en aning åt olika håll. Ganska kul. Ibland öppnar hon ögonen och säger ”Taskmört!”, om jag inte låtit henne komma när hon var nära – och då ändrar jag vinkeln lite igen så hon himlar med ögonen, blundar, och kommer på några sekunder! 🙂

  1. Tack för att du delar med dig av era knep och fina stunder. Det är nog ändå ganska individuellt detta med orgasmer, fontän eller ej. Därför är det SÅÅ kul att höra om olika sätt. Detta med små skillnader i vinklingar i olika ställningar har jag/vi inte tänkt på och experimenterat så mycket med. Jag har inte känt så stor skillnad med små vinklingsskillnader tidigare. Men uppenbarligen hittade vi ett ess där i ribbstolsövningen, ja det finns så mkt att utforska och lära kring sex….Konstigt var att jag kunde spruta i en för mig något mer ”ansträngande” ställning. Jag som varit ganska beroende av avslappning. Livet slutar aldrig att överraska och tur är väl det…😊😆🤩

  2. Hasse undrar lite.
   Har läst detta och lite till om era upplevelser på er blogg. Orgasmerna varierar väl i intensitet för Anna? Avtar de eller? Hon kommer ju massor när ni har sex, hur orkar hon. De jag varit med och som mest haft tre-fyra per tillfälle har kommit starkt och sedan knappt orkat med lite efterspel.
   Ni verkar passa varandra utmärkt, bara att gratulera. Finns inget bättre än att ge sin kvinna njutning.

   1. Annas orgasmer varierar enormt, ja. Med en Wand/Satisfyer på klitoris kommer hon snabbt, kort och hårt, och blir känslig efteråt. Vid mer ”vanlig” klitorisorgasm kommer hon hårt (om det blir bra) och länge (jag kan sträcka ut den genom att tex trycka på och gnugga klitoris). Ibland kan jag fortsätta och hon kommer igen, ibland går det inte alls. Ibland blir hon helt slut av en enda orgasm, ibland efter 2 eller 3. Ibland inte så tydligt slut.

    Slid-orgasmerna (om det är G-punkt, A-punkt, eller anus, eller bäckenbotten i stort – vem vet alla gånger?) är helt annorlunda. De är kortare, och gör henne inte alls lika slut som klitorisorgasmerna gör. Slid-orgasmerna gör henne bara mer ”hungrig”, hon vill bara komma igen och igen, hon manar fram dem. Och när hon kommit igång så, då kan hon/jag smeka klitoris också, så det blir nån blandorgasm, och även köra Wand/Satisfyer på klitoris, så hon kommer om och om igen. Klädnypor på bröstvårtorna då, med ett snöre som jag kan dra i, ja, då kommer hon kanske var 10-20:e sekund (om jag knullar henne fort och hårt), tills vi inte orkar hålla på längre. 🙂 Så, hon kommer mellan 1 och kanske 30 gånger, oftast kanske 10-15. Och nej, de avtar inte. Och ja, hon kan vara rätt slut efteråt, ibland totalt slut.

    Ja, det är helt fantastiskt att kunna ge henne detta, och känna sig som en gud i sängen – vilket hon tycker att jag är, medan jag tycker att det måste ju vara svårt att misslyckas. 🙂 Men visst, hennes tidigare partners har ju inte fått henne att komma alls, knappt en enda gång på åratal, så något åstadkommer vi ju, tillsammans.

 2. Alltid tyckt att det är lite läskigt med fontänorgasm. Har ofta fått frågan om jag fått någon. Jag har fått återberättat för mig att vissa tjejer sölar ner hela sängen varje gång. Det skulle inte jag vilja göra 😂😁💦✌🏻 Men häftigt att det finns en knapp, undrar om jag också har en sån 🙈

  1. Jag tror det är högst individuellt hur mycket vätska som kommer vid en fontänorgasm. För 6 år sedan, när jag precis träffat min man, fick jag mina första fontänorgasmer när han stimulerade min G-punkt. Nu har jag (tyvärr) inte fått någon fontänorgasm på åratal även om jag skulle vilja. Jag vill dock minnas att jag definitivt inte vätte ner hela sängen när det skedde. I mitt fall kom det kanske någon eller några matskedar luktfri genomskinlig vätska. Det lämnade inte nämnvärt större fläckar på lakanet än en sats sperma.

  2. De flesta kvinnor har nog ett område där man på något sätt tycker det är skönare inne i sig (g-punkt). Att komma genom bara tryck där och att fontänspruta vet jag inte hur vanligt det är…Men med tanke på att jag under ett decennium inte kunde komma alls med en annan människa och nu kan detta så finns det iaf potential hos de flesta ☺️

   Vad gäller mängd, hos mig är det mer än för min man. Det blir ju en större fläck, får ta en handduk och vara på. Det räcker 😉…Modliger, hoppas ni återupptäcker fontänen!

   1. Vi lägger alltid ut ett skyddslakan under oss. Vet inte om Amelia vill ha rena länkar här, men efter jysk.se kan man lägga till denna text: /sovrum/lakan/speciallakan/vattentatt-flanellakan-90x200cm

    Det fungerar jättebra, och är ganska skönt att ha under sig även om ingen får fontäner, tex om man använder glidmedel, eller olja, eller om det överhuvudtaget blir kladdigt. Jag har läst att det finns sex-shoppar som säljer liknande som är mycket skönare att ligga på, och så kan det nog vara, men vi tycker dessa är helt okej.

 3. Som jag berättat förut så får min fru sin fontänorgasm lättast och oftast med hjälp av sin Satisfyer Pro2. Och då först vid andra eller tredje orgasmen, hon nöjer sig sällan med en orgasm när Satisfyern är med i leken.

  Provade att stimulera hennes g-punkt samtidigt vid ett tillfälle men då kom inte fontänorgasmen förrän jag slutade och drog ut fingrarna.

  1. Härligt att din fru får det 🤩Ja se där hur olika det kan vara. Det kan komma lite hos mig med satisfyern också men inget i jämförelse med G-punkten inblandad. Underliv har väl rätt och slätt olika form, är olika känsliga på olika ställen. En liten gåta är det allt. Förhoppningsvis fungerar ett ess i längden också 👍😜

 4. Spännande ämne.
  Jag har bara varit med en kvinna som då och då kunde få ”medelblöta” fontäner. Hon fick det när vi satt med överkropparna mot varandra och knäna uppdragna. Hon skötte rörelserna, med baken lite bakåtlutad och armarna om varandras hals/midja. Passionerade kyssar under tiden. Hon kom starkt, sprutade och krampade. Efteråt låste hon fast mig med bensax och armar. Tårarna rann och hon hulkade lite. Hon blev sedan mycket kelig och trött. En av de hetaste jag varit med om. Kändes som att vi två blev ett.

  1. Vad fint och speciellt det låter! Att komma under samlag så närvarande med någon annan är ju väldigt speciellt och hett. Båda har det skönt samtidigt.

   Att komma när jag tittar nära på en man och inte behöva gå in i mig själv var väldigt befriande under vår trekant. Att kyssas när jag kom, inte behöva jobba själv utan bli ”serverad” en orgasm, vara i centrum 😊 Blir varm bara jag tänker på det….

   1. Liw, det jag beskrev är att älska med sin partner. Det går bara med den man högaktar/älskar, brinner för och känner utan och innan, enligt mig. Att komma samtidigt då jag stimuleras av kvinnans vaginala kramande är himmelskt.
    Parsex/swinger då knullar man, kåt av tillfällets triggning förbjudenhet, ljud, dofter. Visst kommer man skönt men inte lika sinnligt som att älska med den man älskar om du frågar mig.
    Ger man sig hän så går det att krama ut mycket i ett parförhållande om man lägger fokus på detta

    1. Så har jag också alltid tänkt att det ska vara så jag förstår din tanke. En trekant utan min man hade aldrig gett mig i närheten av full tillfredsställelse och njutning. Men att komma på det sättet med min man som nr ett och den som fick mig att komma och med Mr U som en spänning. Det var bortom all njutning. Jag har upplevt lika starkt med min man när han hittat mina punkter genom våra år tillsammans, när vi kommit precis samtidigt, extra fort, extra starkt, extra nära osv.

     Men denna trekantssituation var lika het och lika tillfredsställande. Så det ena behöver inte utesluta det andra. Ja jag vet det kanske låter ”fel”. Det hade jag säkert tyckt för några år sedan. Men nu är jag helt trygg i att det inte alls gör att jag älskar min man mindre, snarare mer. DEN känslan gör att jag aldrig skulle vilja vara utan trekantsupplevelsen. Rädslor och ”fördomar” har släppts…och jag älskar det 😉

     1. Det var bara min syn på det hela. Finns inga rätt eller fel. Alla upplever vi sex och njutning olika och på olika sätt. ; )

      Jag garanterar att någon annan man får dig att fontäna om du känner dig lika trygg och säker som med Love. Men som jag brukar säga Varför. Det är väl bra att du har det du har. Jag tror också att det hänger ihop mycket med din sexuella mognad som du var inne på ang Sexutstrålning.

 5. Jag vill bara tacka för detta inlägg som även är pedagogiskt och som inspirerar mig på alla sätt att få fontänorgasmer och utforska min sexualitet på djupet, tänja på gränserna och se in i alla skrymslen och vrår.

 6. Ett väldigt intressant inlägg som jag tror är av stort intresse för många. Sprutorgasmer är nog något många tjejer får eller försöker uppnå.

  Det känns helt underbart att jag kan ge min flickvän sprutorgasm efter sprutorgasm. Jag har enligt henne själv hittat rätt, dvs hennes G-punkt.

  Det handlar mycket om att man ska känna sig bekväm med varandra, känna varandras kroppar, veta vad den andra vill ha. Såklart att det inte var lika lätt i början att hitta rätt utan det kom med tiden.

  Oftast är det fingrarna som används men sprutorgasmerna kan även komma under samlag. Sedan spelar det ingen roll vilken ställning vi använder. Det kan vara liggandes i sängen, ståendes någonstans eller t ex på köksbordet. Allt som oftast blir det sprutorgasm efter sprutorgasm.

  Att det blir lite blött i sängen, ansiktet eller golvet eller var det nu blir är inget som gör oss något. Tvärtom så känns det lite sensuellt 🙂

  Vill du ge din flickvän sprutorgasmer så lär dig hennes kropp, prata öppet med varandra, prova er fram. Då kan ni säkert få till denna häftiga upplevelse.

  1. Vad härligt att höra att ni njuter så av varandra. Tack för tipsen! Att lära känna varandra är ju en stor nyckel…och ffa kanske också att lära känna sig själv. Jag kan ju inte låta bli att undra. Nu vet ju min man min punkt men skulle en ”okänd” person kunna hitta min knapp också? Är lite tveksam men kan inte låta bli att undra ☺️🤫

   1. Det där har jag också tänkt på mycket. Varför fick min Anna orgasmer, inklusive fontänisar, första gången vi hade sex, när ingen av oss ens hade hört talas om dem? När hon i princip aldrig förr hade kommit vid sex med andra.

    Har alla kvinnor G-punkten, vad är den viktiga nyckeln? Är det den rena beröringen, mängden tryck osv – eller är det mycket mer kemin som avgör? Olika för olika kvinnor, antagligen. Jag skulle inte bli förvånad om det går att ”pumpa fram” en G-punktare på, säg, var 3:e kvinna, som inte tidigare kommit så (om hon bara är öppen med att hon vill testa). Men jag skulle inte bli mer förvånad om det bara fungerade på var 10:e.

    Är det kombinerat med hur hon spänner muskler? Anna kan ju – nästan – låta bli att komma, även om jag försöker för fullt. Hon kan slappna av, för att inte känna så mycket. Och hon kan, åt andra hållet, spänna sig, ”ge sig hän”, vad hon nu gör, så hon känner mycket, och kommer snabbt i stället. Så ja, det är en del i det hela.

    Och självklart finns annat – som oro och stress – som kan förstöra vilket sex som helst. Och åt andra hållet, extra upphetsning – som att ha sex utomhus, eller på en ribbstol, kanske – som gör att man kommer lättare. Intressant att fundera över.

    Jag tycker det är kul att läsa om sånt här på sexforum, det har gett mig mycket under åren. Och nu börjar du ju nästan ha ett eget forum här på din blogg. 🙂

    1. Ja det är intressant! Avslappning är väl nr ett tänker jag, och känslan av att vara uppskattad/sedd/älskad. Sen tror jag att om man har tryggheten i ryggsäcken av att ha kommit en gång ger det ringar på vattnet. Som en mild variant av att ha lärt sig cykla, kroppen minns, man slappnar av i både kropp och knopp. Vinklingen/styvhet på en snopp kan ju också spela roll om orgasmen sker vid samlag, händers utformning etc..och inte minst teknik. Viljan att testa, undersöka och vilja hitta rätt punkt gör nog dock mest underverk 😜

   2. Förmodligen skulle inte den ”okända” hitta rätt på en gång likväl som du inte skulle kunna slappna av tillräckligt för att spruta.

    Intressant fundering ändå där jag som kille ställer samma fundering. Skulle jag kunna hitta rätt och ge en ”okänd” person en sprutorgasm?!

    Jag vet inte om du skrivit något om det tidigare men möjligt att Mr U kunde ge dig sputorgasm då jag ändå kan tänka mig att ni, tillsammans med din man, hann känna er både avslappnade och bekväma med varandra.

    Hur som helst så är jag glad att jag o min sambo ”hittar rätt” så ofta. Det kryddar vårt sexliv 😜

    1. Nej med Mr U va det bara min man som tog på sig rollen att få mig att komma. Mr U försökte inte och jag kände inget behov för det. När det bara var min man vid rodret kunde jag slappna av fullt ut. Hur det sen blir om vi träffar ett par vet jag inte, det får vi se då. På ett sätt är det ju väldigt speciellt att det är min man som är ”experten”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..