Jag vet att min man går igång på hotwife-fantasin. Som jag tidigare nämnt så brukar han föreställa sig att det är mig han ser när han tittar på porr. Dock har jag väl inte förstått förrän senaste halvåret att han verkligen skulle gå igång på att se mig med en annan man. Lite läskig tanke, men samtidigt väldigt hett. I fantasin börjar det bubbla så det smått rinner över kanten 😉 Tillåtelsen ligger runt hörnet och då öppnas ju såklart mina ögon extra mycket.

Tillit och att känna sig trygga med varandra

Går min käre man VERKLIGEN igång på detta fullt ut och kan jag fullt lita på att ingen svartsjuka kommer uppstå? Nej det kan jag inte till 100% veta. Bara tro. Men det bekymrar mig mindre och mindre ju mer tiden går. För jag känner inte att det finns några tendenser till att min man skulle bli svartsjuk. Jag kan tro att en ökad tillit och förälskelse mellan mannen och mig kan komma om det blir en lyckad trekant. Det skulle definitivt vara en MFM (man, female, man) och inte det motsatta om jag får bestämma. Och det får jag. 😉

Män som gäller för mig

Jag kommer mer och mer fram till när jag skriver och känner så mycket om sex att jag inte går igång sexuellt på kvinnor. Jag vet att det är många mäns dröm med två kvinnor, men faktiskt inte min mans främsta. Han föredrar en MFM-trekant med mig i centrum. Idag känns det som om alla skapar sina egna sexuella smörgåsbord och det tycker jag är befriande!

Det kan absolut vara upphetsande att se två kvinnor på film ha sex ,men i verkligheten är det inget som ger det extra pirret mellan benen hos mig. Däremot fattar jag mer och mer att jag verkligen attraheras av det manliga könet. They are so hot!

Min mans Hotwife-fantasi som blivit vår

Min man har berättat om en fantasi han har som hetsar upp mig, även om jag inte vet om/när det kommer bli verklighet av den. Han går igång på att se mig som hotwife. Dvs när mannen i förhållandet tittar på när frun har sex med en annan man. Det som eggar upp mig mest med denna fantasi är att min man skulle gå igång på min njutning i en sådan situation. Men jag skulle vilja ha med min man för han är expert på mig. Men att till och från få ha en het stund som “hotwife” här och där skulle vara väldigt upphetsande.

Gemensam fantasi är väl inget att tveka på?

Är inte livet för kort för att avstå från att testa en delad fantasi? För efter att min man uttryckt att han gärna skulle göra verklighet av sin fantasi har den känslan växt hos mig med stor fart. Och lite finns njutningen bara i att kunna dela våra innersta “förbjudna” fantasier med varandra. Det ligger en stor eggning i bara det faktumet och den nyupptäckten.

Vågar jag vara en hotwife?

Det som gör mig tveksam till att ha en trekant och vara hotwife är min osäkerhet kring att komma med en annan man. Jag vet hur jag kommer med min man, men mina erfarenheter från förr gör mig mer osäker med en okänd/halvt okänd person. I mitt huvud har ju de tre älskande lätt för att komma. Hjärnspöken från förr ni vet ;). Att dela med mig av mitt intima sätt att komma på med någon annan än min man känns svårt. Men visst skulle det vara en häftig upplevelse om det blev verklighet och det verkligen blev bra på alla sätt. Tål att tänkas på. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Peter skriver:

  Liw!

  Tack för en utmärkt blogg! I somras var min fru otrogen och jag blev först alldeles förtvivlad. För att förstå vad som hade hänt ville jag att min fru skulle berätta. Hennes trevande berättelse blev som en vulkan av motstridiga känslor inom mig. Å ena sida kände jag mig bedragen och kränkt och å andra sidan kände jag upphetsning av en kraft som jag tidigare aldrig har känt. Efter min frus berättelse hade vi sex och jag fick en kraftig orgasm. Kort därefter ville jag ha sex igen, då frågade min fru förvånat om jag blev kåt av hennes otrohet. Det var ingen idé att neka, så jag svarade att jag tror det.

  Några dagar senare föreslog jag att hon skulle träffa sin älskare igen och numera träffas de ett par gånger i månaden. Min fru säger att mannen i fråga är en otroligt bra älskare och dessutom rejält utrustad och detta gör mig ännu mera upphetsad.

  Så länge min fru och jag har ett bra sexliv så tror jag inte att hennes äventyr hotar vår relation. Vad tror du?

  //Peter

  1. Liw skriver:

   Tack!

   Ja jag tror det är ett bra mått. Så länge ni har ett bra sexliv och kan prata som förr är väl allt frid och fröjd. Jag har hört det där förut, att en otrohet faktiskt hetsat upp den andra hälften. Inte själva otroheten utan sexet med en annan. Att det är ingången till Hotwife som igångsättning.

   Du får väl vara lite extra observant så hon inte pratar mindre och mindre känslor med dig. Eller att hon vill vara mer med honom än dig sexuellt. Då skulle jag dra öronen åt mig. Han ska ju mer vara en krydda för er båda än en huvudingrediens.

   Annars får ni njuta alla tre. Härligt att ni hittat en livsstil som passar er!

 2. Charlie skriver:

  Detta är bara så mäktigt! 😛
  Jag är gift med jordens hetaste kvinna ( Nåväl, kanske är aningen partisk 😉)
  Vi är precis mitt i våra liv och för mig finns inget eller ingen som kan vara så spoton gällande begreppet MILF 😛
  Jag bara ÄLSKAR männens blickar och mår så gott av att se hur hon får den uppskattning hon verkligen förtjänar 💞
  Min fru har mycket god klädsmak och älskar att ta ut svängarna…
  Med high heels, stayups o troslös under sin kjol som slutar strax nedanför hennes vackra lår, har hon vid ett flertal tillfällen givit färg och hetta till div. tillställningar💞
  För mig, för många hungriga män och inte minst för henne själv…😛
  Vi blir båda rejält kåta i denna föreställning och snart vill vi ta nästa steg….🔥
  Där hon, till synes alldeles allena på vift, blir uppraggad i en charmig bar av en man som som hon anser värdig henne.
  Och som gör henne hungrigt våt 💦

  DET ” offret” inte vet är att hennes man beskådar detta skådespel vid samma bar och hur den mannens tillstånd befinner sig i tror jag ni kan ana 😈
  Nåväl, efter diverse kläm och smek har dessa vibrerande kroppar fri tillgång till det hotell-rum jag bokat och iordningsställt tidigare under dagen.
  Av en händelse finns rummet bara en hiss-färd mot himmelen från den bar vi befinner oss i….

  På vägen upp nämner min härlighet för denna främling att; – Vi kan få sällskap 😊
  En nära kär…
  Som vill se…
  Och dela 😈🔥

  1. Liw skriver:

   Vad underbart att ni delar denna fantasi med varandra och att du finner din fru så attraktiv och fin! Det är ett härligt scenario du målar upp.

   Vi går ju inte igång på att träffa en okänd person (mer än i tanken kanske). Vi är mer planerande och vill ”lära känna” personen lite först. Vi vill känna uppeggande kåthet från extramannen och ffa veta att han är med på att äkta mannen är med i leken och tom går igång på det.

   Men jag vet att många går igång på det scenario du beskriver. En okänd man, fånga stunden. Överraskningsmomentet. Ni kommer ju ha en sexig uppbyggnad er två emellan vilket är superläckert.

   Barfantasin delar vi ju med er men i vårt fall med en skrivande uppeggande tid innan då skrivande gör oss kåta.

   Superlycka till! När man delar en fantasi starkt så brukar det bli lyckat…

 3. Lars skriver:

  Härligt att se att det finns kvinnor som tänder på tanken att vara hotwife! Jag tänder oerhört på att vara mannen i ett sånt förhållande och håller med om att om man är öppna mot varandra så finns det en bra grund för att inte svartsjuka skall uppstå.
  Just nu är jag singel så om nån kvinna tänder på tanken på ett liv som hotwife så hör gärna av er. Jag finns på Bodycontact under nickel Debauchery

  1. Liw skriver:

   Jag tycker det är hett med inslag av det. Och jag vill ha min man närvarande. Det gillar vi båda. Han gillar att se och då vill han ju vara med. Jag vill ha honom med så det blir vår upplevelse tillsammans med en man till 😉

 4. Sv skriver:

  Min mans fantasi med. Nu letar jag en sexpartner till mig som är ok med att maken tittar.

  1. Liw skriver:

   Spännande äventyr för er, hoppas ni hittar en reko person som ni kan skapa härliga stunder med. Ska din man delta på något sätt i ”hotwife-äventyret” och på vilket sätt isf?

 5. Jag och min fru hade i flera år fantiserat om att prova sex tillsammans med andra, antingen ett par eller varför inte en extra man? Tanken tände oss båda och vi gjorde ett par besök på parklubbar men hittade inte riktigt det vi sökte. Vi är i 40-års åldern, tränar och håller oss i form, min fru den vackra men lite ouppnåeliga typen som ingen kan tro har den här ”mörka” sidan. En klassisk milf.

  För tre år sedan berättade jag för min fru att jag tände på tanken att hon skulle träffa en annan man, hon reagerade som förväntat och sa att det tyckte hon lät sjukt och det skulle aldrig hända. Men vi började prata om det, för- och nackdelar, vad är det värsta som kan hända, hur skulle det gå till, vad har vi för regler? Ett år senare dök det upp en man och på skoj tog min fru upp en mailkontakt med honom, och några månader senare var hon på sitt första hotwife-äventyr.

  Vi har lärt oss att det dyker alltid upp små problem under resans gång men med en öppen och ärlig dialog så har det bara varit utvecklande för oss. Vi känner att vi gör det här tillsammans, det är våra lilla kink och det har gjort vårt äktenskap starkare och fört oss närmare varandra. Det finns ingen anledning till svartsjuka för det finns inga hemligheter, och ingen gör något utan att vi båda är överens.

  Min fru har nu två olika älskare, vi har haft fantastiskt sexiga möten med andra par och vid några tillfällen varit tre med en extra man inblandad. Jag är fullt medveten om att det här inte passar alla men om man är nyfiken på att prova, har ett i grunden stabilt förhållande (tro inte att det här är sättet att fixa ett dåligt förhållande på) så är det en härlig upplevelse.

  1. Liw skriver:

   Tack för att du delar med dig och det lät som att ni sakta men säkert smög er framåt i era fantasier som tillslut ledde till både det ena och det andra 😃 Jag tror på det du skriver, att i ett tryggt förhållande där stark kärlek finns och ärlighet är en självklarhet, ja där kan sexuella äventyr med andra inblandade (men att det är ett gemensamt projekt) föra varandra närmare än någonsin. Det är ju ni ett bra exempel på 😎 Reglerna gör man ju upp om sinsemellan 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..