Efter att ha deklarerat vad jag vill göra och vad jag inte vill göra så kommer vi till den lite känsligare sista delen. Det där som jag kanske vill testa sexuellt. Ni vet sånt där som känns härligt härligt men farligt farligt så att man knappt vet ut eller in. I min hjärna bollas det friskt fram och tillbaka mellan plus och minus och mellan lockelser och rädslor.

DP med två män

Något som jag ofta fantiserar om när jag onanerar är en riktig DP, dvs dubbelpenetrering. Men tanken på att omsätta det till verklighet och att ha en man i varje hål gör mig nervös. Till stor del pga min osäkerhet kring analsex och risken att avföring skulle visa sig. Det skulle väl kanske i och för sig kunna undvikas med spolning, men det har jag aldrig testat.

Extra försiktighet krävs

Framförallt oroar jag mig över risken att skada min kropp. Så om det någon gång ska ske så måste det vara med försiktighet. Men som sagt så hetsar det upp mig väldigt mycket i tanken. Att bli påsatt så mycket det går av två läckra män. Med rikligt med glidmedel, försiktighet och spolning kanske det skulle vara jätteskönt.

Vilken ställning blir bäst?

Sen är frågan vilken ställning man skulle göra det i? Det finns ju den klassiska varianten med tjejen som rider den ena mannen och den andra mannen tar henne analt bakifrån. Men man kan ju vända på steken också så att tjejen rider den ena mannen analt sittandes bakvänt. Samtidigt som den andra mannen tränger in vaginalt framifrån. Jag lockas nog mest av den sistnämnda för då är det den som kör vaginalt som mer kör på med lite fart. Och det känns för mig ”tryggare”.
Fast egentligen skulle jag nog föredragit en DP liggandes på sidan alla tre. En framifrån och en bakifrån. Men går det ens? 🙂

Vaginal DP

Sen går det ju också att ha en vaginal DP, där jag i så fall skulle ta emot båda männen vaginalt, samtidigt. Det kan nästan locka mer än en klassisk variant av DP eftersom en vagina är mer töjbar och man kan träna dessa muskler. Risken för permanenta skador är ju då mycket mindre. Skulle man bli slapp i ringmuskeln så går den ju inte att träna upp på samma vis. Sen är det ju faktiskt också så att jag njuter mer av vaginal stimulering än anal. I alla fall baserat på min erfarenheter hittills.

Svårare rent praktiskt

En vaginal DP känns ju dock bökigare och svårare för männen. Männen kommer ju då verkligen i närkontakt med varandra. Är de okej med den nära beröringen dem emellan? Om det skulle ske så vill jag att man nr 1 är längst bak först och att man nr 2 tränger in framifrån. Jag är nämligen mest känslig vid mellangården pga de förlossningsskador jag ådragit mig. Men det känns ju som att det vore enklare tvärtom vilket får mig att tveka lite.

Överhuvudtaget så är det många frågetecken kring det här med DP. Väldigt lockande i tanken, men vågar jag? Kanske kanske inte. 🙂

Var går gränsen med en tjej?

Att Moa i paret vi nu träffat är lite binyfiken har gjort att jag nu börjat fundera över var mina gränser går gällande att vara intim med en annan tjej. Vad skulle en tjej få göra med mig och vice versa. I nuläget har jag svårt att tänka mig mycket mer än en het kyss. Det är ändå en tanke som eggar mig ganska mycket, att testa att kyssa en tjej. Så det kommer jag säkert att testa om tillfället ges. Men om jag verkligen tänker steget längre så är jag mer tveksam. Jag tänker nog att händer utanpå skulle vara okej, men inget slickande och inget inuti. Det gör mig lite osäker men samtidigt upphetsad att Moa verkar vara intresserad av och öppen för lite tjejmys.

Sex med viss grad av smärta

Slutligen så vill jag även ta upp det där med smärta. Detta även om jag i tidigare inlägg tagit upp det som ett definitivt no-no. Stark smärta går helt bort. Samtidigt så har jag en viss nyfikenhet kring det här med BDSM. Jag är alldeles för oerfaren på detta område för att fullt uttala mig. Men min nyfikenhet gör att detta är något ni kommer att få höra mer om var så säkra. Vi har faktiskt för avsikt att testa detta. Vissa delar av BDSM gillar jag verkligen. Som att bli bunden och dominerad/styrd. Men sen är det ju det där med smärta som gör mig tveksam. Vart går gränsen för vad man gillar? Och kommer jag att gilla det? Kanske, kanske inte.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Bliss skriver:

  Ja… analt är alltid lite skräckblandad förtjusning. Har aldrig testat en ”riktig” DP, men min kille har en förkärlek till att ibland använda en dildo samtidigt som han tar mig. En i varje hål då.. Han tycker det blir så bra vibrationer genom ”väggen” eller vad man nu ska kalla det :D, och även om det gör djävulskt ont i början älskar jag känslan efter ett tag, just att vara helt uppfylld.

  Men vi har som regel att han måste förvarna innan han vill leka i stjärten, just för att jag ska kunna fixa lite förberedelser (läs ordentlig rengöring..)

  1. Liw skriver:

   Ja spola är väl bra att göra, hade jag nog tyckt. Så direkt ont tycker inte jag det gör om man gör det på ett lugnt sätt 😉

 2. G3eno skriver:

  Vem av MR utvald och Henrik skulle du vilja ha med på en DP med din man om du skulle välja? Och varför?

  Mvh

  1. Liw skriver:

   Kul fråga 😉
   Det hade varit Henrik av den enkla anledningen att han är mer normalstor mellan benen än Mr U är som har 21 cm…

 3. Analsex känns alltid lite kusligt. Men ibland har jag kunnat njuta av det riktigt mycket. Har aldrig varit med om några ”unpleasent” surprices 😉 förutom en gång när jag försökte penetrera av man i äset, det blev en rätt traumatisk upplevelse då han troligtvis inte varit på toa på väääldigt länge. Helvete vad det stank när jag försökte ”öppna” där. Slutade direkt.

  Beträffande sex med tjej… jag känner mig absolut mest hetero. Men när det kommer till sex känns det som en helt annan grej. Finns inga gränser för vad jag skulle vilja göra med en tjej. Dock bara varit med en tjej. Gillade det. Ändå så Känner jag mig hetero. Eller gör det mig till bi?! 😉

  1. Liw skriver:

   Ja det är ju inte så trevligt 🤭😉

   Jag skulle kalla det att du är binyfiken vilket jag ser som ett mer sexuellt uttryck för att man är nyfiken på samma kön. Är det inte bara sexuellt så ser jag det mer som att man är bi. Men vad vet jag 😊

 4. Det finns mycket intressant att beröra i en kommentar här, men framför allt så är väl den övergripande känslan att du verkar vara så pass försiktig och eftertänksam att jag inte tror att du kommer försätta dig själv i en situation du ångrar. Du slår mig som typen som kan låta en fantasi förbli en fantasi om det inte känns rätt att införliva den.

  Angående dubbling så är det i sanning en häftig grej att fantisera om, och i min erfarenhet kan det även bli helt ljuvligt i praktiken. Det säger sig nästan självt – kvinnan blir tagen (kanske rent av ganska hårt) i båda hålen samtidigt – hur häftigt är inte det? Dock har jag aldrig träffat på någon kvinna som njuter av eller är starkt nyfiken på det, utan att ofta vilja ha analsex på två. Den var lite ny för mig. Jag tänker mig att en vana att bli tagen analt skulle göra dig mindre nojig angående avföring och så. Även om du säkert har rätt bra koll via plugg och liknande.

  Angående kvinnofantasin så, som sagt, du kommer nog märka själv vad du vill och hur långt du vill gå vid något tillfälle. Det kanske vore intressant att du och den andra tjejen låg väldigt nära varandra medan ni blev slickade eller knullade av varsin man (varandras?), fokuserade på varandra, kysstes. Lät stunden ske, liksom.

  1. Liw skriver:

   Det sista du beskriver går jag igång på, helt klart 😊

   Jag avskyr inte analsex och har ju haft det säkert 10-15 ggr i mitt liv. Men efter barnen känns allt mer känsligt. Innan tänkte jag inte på varken avföring eller skaderisk. Jag har ju sedan senaste gången (säkert 12-13 år sedan) utvecklats mycket sexuellt och jag inbillar mig att jag skulle njuta mer av anal stimulering nu än förr 😊

   1. Något vi använder ibland för att simulera DP hemma är en dildo jag spänner på mig, så att jag kan ta henne i båda hålen samtidigt.
    Går naturligtvis att göra med en vanlig lös också, men iom att den sitter fast på mig och så nära min, så upplever både hon och jag att det blir väldigt trångt och skönt, trots att dildon är rätt smal.

    1. Liw skriver:

     Inte tänkt på det som ett sätt, kanske vore något att testa 😉

     1. Tycker jag absolut du ska prova, dels om du vill testa lite anala lekar igen, och dels för att känna hur det känns att bli fylld i båda hålen samtidigt.

      Även om vi har analsex i någon form relativt ofta, så är det ju inte alltid vi har analt samlag, utan många ggr är det bara stimulans med fingrar eller olika leksaker.

      En buttplugg i medans hon rider mig ökar känslan för oss båda väldigt mycket.

      1. Liw skriver:

       Buttplug gillar jag, det förhöjer sexet för både mig och min man 👍😊

       1. Då borde en DP bara bli ännu bättre!

 5. Å sex mellan två tjejer hade jag gärna tittat på. En av mina favoriter när jag kollar porr. ”Lesbian orgasm compilation” när de inte kan hålla sig utan kommer i en hård orgasm. 🙂
  Har drömt om att min tjej hade oralsex med en annan tjej och att jag kom på dem och kollade på. Trevlig dröm på alla sätt och vis. Tänker att en het kyss skulle vara svårare att utföra i ett sexuellt sammanhang än att smeka lite mellan benen eller fingra en annan tjej, att det är lite mera privat med kyssar men jag förstår att du tänker annorlunda här. 🙂
  Om du blir smekt så behöver du inte göra något aktivt men ändå testa. Vad är det värsta som kan hända? Att du får orgasm eller att du inte får orgasm? 😉
  Går din man igång på tanken dig med en annan tjej?

  1. Liw skriver:

   Min man fungerar så (till min stora förtjusning) att han går igång på det som jag går igång på. För att det då blir mer troligt att det kommer hända i verkligheten. En fantasi som är verklig är för honom det mest upphetsande helt enkelt. När vi fistade tittade han mycket på det vid porr. Om jag nu tänder på att kyssa en tjej/vara med en tjej skulle han titta och hetsas upp mkt av det.

   Trekant med mig och två män är dock hans fantasi från början. Utan att han visste att det kunde tända även mig. Så den fantasin är starkare för honom än han själv med två kvinnor. Men han är inte så svår min man så det hetsar upp honom det sistnämnda med 😉

  1. Liw skriver:

   Angående det där med kyssar så ja för mig är det ”mildare” med kyssar än att pilla på könen i detta med att vara med samma kön. Jag tror ni män (läs min man) tänker lite mer tvärtom. Sen är en kyss ett sätt för mig att hetsas upp och kanske vilja mer. Att bara pilla på könen blir lite för opersonligt för mig…vilket egentligen hade varit perfekt i detta fall. Men jag älskar kyssar och förknippar det mycket med sex och upphetsning. Jag komplicerad=nej inte alls 😉

   1. Haha.. kanske ligger nått i det här med venus och mars ändå.
    Jag är nog som din man, eller män i allmänhet då med. Att kyssa en man ligger långt utanför min bekvämlighetszon. Lite pill eller så hade kanske funkat i stundens hetta och framförallt om min tjej hade gillat att se mig göra det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..