På plats nr 4 på min topplista över mina bästa sexhjälpmedel kommer mina knipkulor.  De är något jag inte skulle kunna leva utan och som påverkar mitt sexliv mer än jag någonsin kunnat föreställa mig. Ni minns kanske min fasa för att bli slapp i underlivet. Jag fasar inte bara för det sexuella, utan också för att inte kunna hålla tätt och allmänt kunna träna obehindrat. Hur osexigt ordet knipkulor än låter så är det världens bästa uppfinning för en mammas sexliv.

Ökad fit(t)känsla

Framförallt gör kulorna att jag kan känna mig lika ungdomlig nedtill som mitt 20-åriga jag. Även om jag varken ser ut eller är som jag tidigare varit mellan benen. Ju mer fit jag känner mig mellan benen, desto sexigare känner jag mig helt enkelt.

Inga knipkulor röda dagar

Under veckan när jag har mens brukar jag dock hålla uppe med knipträningen och med knipkulorna. Och det brukar inte vara något varken jag eller Love märker av efteråt. I denna period kniper jag lite på egen hand, i bästa fall. Annars tycker jag det är ganska skönt att pausa från träningen denna vecka i månaden.

Tappade motivationen

Nu innan övernattningen på tu man hand vi hade i december hade jag tränat massvis veckorna innan för att vara fit inför vår planerade träff med Moa och Henrik (som dock ställdes in). Efter helgen ville jag bara pausa med vaginalövningar i alla bemärkelser i någon vecka. Sedan kom mensen och det gick 2 veckor utan både kulor och sex. Jag kände därefter en skillnad där nere med mindre ”kontroll” över mitt kön.

Love kände skillnad

När vi hade haft sex en kväll innan jul frågade jag Love rakt ut om han märkte någon skillnad. Han medgav då att jag inte var lika trång som veckorna innan när jag legat i hårdträning i början av december. Ja att det faktiskt var en markant skillnad. Anledningen till att jag frågade var att jag själv känt mindre under sexet, framförallt under penetrering.

Knipkulor gör magi för knipet

Åter igen blev jag påmind om att knipkulor och knipövningar GÖR enorm skillnad. Även om det var lite jobbigt att höra att jag kändes slappare så var det ändå bra att få bekräftat att knipövningarna faktiskt ger resultat. Och knipkulorna är nyckeln för att hitta ett starkt knip för mig. Så fort jag kommer igång med knipkulorna får jag ett helt annat knip. Det är betydligt lättare att hitta knipet och det är också tydligt starkare och lättare att hålla kvar.

En av mina bästa investeringar

Visst att jag allmänt brinner för träning, men knipträningen är näst intill helig för mig. Jag vet dock inte om vi kvinnor i allmänhet tar det enbart positivt om vi skulle få detta i present av vår man. Och det innebär ju ett mer eller mindre livslångt tränande som kan uppfattas som betungande. Men hur som helst så är det ingen tvekan om att det är ett av mina bästa sexhjälpmedel som jag någonsin köpt. Just de som jag använder just nu hittar du här i sexbutiken Lovebox via den här reklamlänken. Jag har nog gjort av med cirka 5-10 par sedan jag fick barn. Detta då det känns fräscht att byta ut dom med jämna mellanrum. Men det är värt varenda krona.

Nästa inlägg:
Lufttrycksvibratorn är faktiskt en orgasmgaranti

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Men du, visst har du testat yoni-ägg också?
  Om inte kan jag varmt rekommendera!!
  Och kika på Layla Martins träningsvideo på YT. Du lägger så småningom om till extra vikt till ägget och sen vips (haha) kan du vara med i Vaginal Weight Lifting championship som Kim Amani 😜😉
  Kram

  1. Liw skriver:

   Nej inte hört så mycket om och inte testat. Jag vet att man kan lyfta med snippan dock och det kräver ju styrketräning med vikter såklart 😉 Lite coolt faktiskt! 👍

    1. Liw skriver:

     Tack för tipset! Man kan ju undra om det stora ägget bara är större eller om det också är tyngre? Jag tänker att ett större ägg är lättare att hålla kvar än ett litet pga storleken. Men är det också tyngre blir det ju istället svårare att träna med det? 😅

 2. Carro skriver:

  Jag hade ingen aning om att dom gör sån stor skillnad. Kanske borde jag köpa ett par till mig själv och testa

 3. Fnulan skriver:

  Hahha nu minns jag bara en sak som får mig att skratta gällande knipkulor, kan berätta i pm om du vill men inte här…
  Jag får lite ångest när jag använder såna bara..

  1. Liw skriver:

   Intressant! Blir nyfiken. Berätta gärna i ett pm 👏😃

 4. Det var en gång någon som tipsade om att göra knipövningar varje gång man stannar vid ett rödljus. Ganska bra idé tycker jag!

  1. Liw skriver:

   Ja att hitta ett tillfälle. 👍
   Jag brukar faktiskt ofta göra det i bilen. Och kulorna i duschen. Lätt att det inte blir av alls annars..

 5. Lisa skriver:

  Jag köpte knipkulor.. tyckte det var skönt å gå runt m dom.. hade dom inne i ca 10-15 min fick knappt ut dom sen… hade inga problem m att dom åkte ur.. jag är 40 och har fött 2 barn dock är jag snittad båda ggr.

  1. Liw skriver:

   Det kan nog spela in med snitten. Ibland i duschen sitter de fast väldigt bra och andra gånger om jag böjer mig framåt glider de ner och sitter inte lika fast så att säga. Ska jag vara ärlig har jag inte testat att ha dem i vardagen för jag blir trött om jag har dem inne för länge. Så jag skulle nog absolut kunna träna upp min uthållighet genom att ha dem inne i 1-2h ibland om jag tex lagar mat. Att ha dem när jag ska böja mig mycket känns dock svårare. ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..