ANNONS

282. Kul att dejta som par

/

En glad överraskning med vår nystartade sex-community Hemligg.se är att flödet på sajten är så varierande mellan bilder och inputs från både män och kvinnor. Inte på grund av det är många singeltjejer där, utan av den anledningen att det finns många par på sidan.

Många par på Hemligg.se

Än så länge är ju Hemligg i sin linda med ca 700 medlemmar. Av dessa är cirka en tredjedel par. Det känns jätteroligt! En kvinna i ett par kan ju agera lite i skydd av sin partner. Man märker att kvinnor i parrelationer på Hemligg vill visa sitt naturliga jag precis som männen vill. Bröst och kvinnliga kön finns det gott om bland parets delningar. Och även om man kanske kan misstänka att det i huvudsak är mannen i paret som är den som sköter kontot mest så känns det tydligt att kvinnan i högsta grad är delaktig.

Kvinnor mer beroende av trygghet

Kvinnor är nog, generellt sett, mer trygghetsberoende än män. Och tänk om det är så att en trygg och nyfiken person bredvid kvinnan är nyckeln för att öppna upp den mer kåta sidan av oss kvinnor. När det gäller sex är nog många kvinnor inte lika trygga solo. Det kan ju bero på fler saker än bara det uppenbara faktum att vi fysiskt är mer utsatta p g a att vi kroppsligt är svagare. Vi tar ju större risker kring sex när vi är på egen hand i denna djungel av ivriga män som vill ha sex. Så skulle jag känna, i alla fall om jag önskade träffa någon irl. Så jag beundrar verkligen de kvinnor som är solomedlemmar på en sex-community som t ex Hemligg. Ni är coola, starka och beundransvärda!

Mer tryggt för tjej i par

Men nu är ju Hemligg ämnat som just en sex-community och inte bara en sida för sexkontakter irl även om den också fyller den funktionen. Det finns många som blivit medlemmar på Hemligg bara för att låta sig leva ut sina sexuella tankar och ge bränsle åt lust och fantasier. Men om man är lite inne på samma väg som Love och jag gett oss in på, att träffa andra för sex på fler än två, ja då är det ju tryggt att känna att man är två om det. Att vara ett par som träffar en extra person är ju mer tryggt än om man skulle vara ensam tjej. Och kanske söker en ensam tjej mer kärleken än sex medan partjejen söker mer sex än kärlek?

Love får mig att förstå män

Förutom en mer ”fysisk trygghet” så finns det andra praktiska positiva aspekter för mig att dejta på två. Jag förstår t ex inte alltid män. 😉
Att ha Love bredvid mig i ett ”dejtande” har varit och är gudomligt ibland. Likväl som jag gillar att connecta i skrivande och fysiskt bara jag och en extraman. Lika skönt är det att bolla med Love. Han får ibland tolka åt mig eller bromsa mig eller mana mig. Han kan förstå både mannen (för att han själv är man) och mig (för att han känner mig) och flera gånger har han fått medla däremellan. Eller rättare sagt guida mig. Ibland tycker han att jag blir för otydlig eller snäll och uppmanar mig att mer våga säga vad jag verkligen vill, mellan raderna så att säga. Ibland förklarar han hur han tror mannen menar, om extramannen uttrycker sig otydligt och då kan Love mer se det ur hans synvinkel. Oavsett så är vi ett team när vi dejtar och det har hjälpt mig en hel del och gjort att jag nu faktiskt lärt mig förstå män mycket bättre.

Män behöver förstå kvinnor bättre

Sen hade det ju såklart varit bra om männen som man har kontakt med också kunde förstå oss kvinnor bättre. Och kanske speciellt hur jag fungerar. Tänk vad män hade fått ligga mer om de förstod sig på oss kvinnor. I viss mån vet jag att Love försökt sig på att ge Henrik och Mr Utvald lite tips på tu man hand kring vad de skulle kunna göra för att få igång mig. Något jag har fått höra i efterhand. För att det ska funka så är det ju bäst att jag inte vet om det utan kan tro att det faktiskt är något de kommit på själva utan tips. Så min Love är helt klart en nyckel med stor betydelse för att jag ska finna njutning i den här, för mig, nya världen som öppnats.

Vi dejtar fortfarande Henrik

Nu är vi ju inte ute och dejtar nya extrapersoner eftersom vi har vår extraman Henrik som vi träffar. Men även om vi nu känner honom väl och har träffat honom ganska länge så är det mer eller mindre fortfarande ett dejtande. Och det dyker hela tiden upp frågor kring hans agerande och varför han gör si eller så. Eller varför han inte gör si eller så. Det blir ju aldrig ett regelrätt förhållande och därför är det nog så att man blir kvar i i någon form av dejtande.

Nästa inlägg:
Oväntat kåt på läsare

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.11
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00