Julsex är kanske inte min specialitet, men tankar kring julmyset har jag dock några som jag kan leta fram i bakfickan.
Nu väntar bortaplan i dagarna tre och egentid med mannen blir inte så aktuellt. Vi är inte så duktiga på att låsa in oss på någon toalett för en snabbis hos päronen eller ta en hångelstund på promenad runt kvarteret. Däremot kan vi med lite specialvarianter få till rätt bra julsex också som håller oss båda nöjda och glada hela helgen.

Sex i sinnet ger en extra God jul

Julmys och familj till höger och vänster innebär ju att sexlivet går ner och vilar lite i källaren efter all julmat. För att jag ska slappna av och inte känna någon sexstress i jul och bara njuta av det som är inplanerat brukar jag ha en strategi. Att ha sex dagarna före, som tex ikväll 😉 brukar kännas fantastiskt bra. Då känner man sig både nöjd och lite extra nyförälskad inför familjemyset. Då mår jag som bäst och kan släppa sexstressen som lätt kommer när man väl är långledig. Ofta föder detta också mer sex under ledigheten än om man hoppar första tillfället till efter julfirandet.
När vi planerat firandet med en sexstart brukar jag älska de efterföljande snackstunderna t ex i bilen på väg till firandet. There we have to speak english. It works some more years. Eller pratstunden under en promenad ihop för att smälta julmaten. Barnen leker ju med kusinerna så barnvakt finns. Jag älskar snacket som följer när båda är tillfredsställda sexuellt. Då connectar vi som bäst i samtalen tycker jag.

Skippar uppesittarkvällen

Detta fenomen brukar vi alltid hoppa över just för det känns ganska så osexigt. Det ger inte barnen så mycket heller egentligen. Bättre att låta dem ladda batterierna till julafton. Dessutom blir det lite kaka på kaka. När man ska socialisera sig i 3 dagar och umgås med många personer är denna kvällen innan helig för oss. Att bara vara lilla familjen och känna på julklappar och se sista avsnitten på julkalendern och sedan få egentid jag och mannen på kvällen är det ultimata för oss. Efter detta är julen extra magisk i mina ögon 🙂

Jag avrundar med ett litet julrim. 🙂

God jul kära ni
Hoppas er helg kul ska bli

Ny skrivarenergi efter mätta dagar
Förhoppningsvis teman som er behagar

Mycket kvar i sinnet mitt
så länge dröjer innan ni mig blir kvitt

 


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.LOADING..