Som slutkläm på dessa sexfenomen (för den här gången) tänkte jag ta och lyfta fram den mytomspunna fontänorgasmen. En fontänorgasm är ju ett urhäftigt sätt för oss kvinnor att visa att vi verkligen kommer. 

Fontänorgasmen existerar

Jag blev så förvånad när jag såg på Dr Mikael och Tilde i sjuans program med samma namn. De verkade båda undra om fontänorgasmen finns. Då kände jag mig helt plötsligt som expert hemma i soffan. Ja det gör den! Att få fontänorgasm är för mig annorlunda jämfört med en klitorisorgasm. Det är inte alltid att den är bättre men den är djupare och det kommer vätska. Den kan också inträffa som en “mellanorgasm” som inträffar mellan, före eller efter en “vanlig” klitorisorgasm. G-punkten måste stimuleras för att jag ska få en fontänorgasm, i kombination med att klitoris stimuleras.

Mäktigt med fontänorgasm, men lite pinsamt

Jag som länge hade problem med att komma med en partner tycker detta sätt att komma är superhäftigt. Men det tog länge innan jag uppskattade att komma på detta sätt, pga att det blir okontrollerat blött och att vätskan faktiskt sägs innehålla en viss procents urin. Som jag har förstått det, så är det en del urin i det, men att det inte är det urinet som man kissar utan att det är urinkörtlar som tömmer sig.

Att kunna slappna av är en förutsättning

Ett tag gick jag igenom en fas då jag gärna inte fick denna typ av orgasm då det blötte ner så mycket och jag blev då obekväm. Ska man fontänkomma måste man helt släppa alla spärrar är min upplevelse. Men i takt med att mannen och jag började roa oss mer och mer med G-punkten, så kom det tillbaka som ett härligt kärleksbrev på posten och jag lärde mig att verkligen uppskatta det. Nuförtiden finns alltid en handduk nära till hands när vi har sex för det blöter ju ner ganska mycket. Att min man uppskattar mitt “sprut” gör det ju också lättare att ta för sig och slappna av.

En vattendelare med fontänorgasm?

Just fontänorgasmer kan nog vara lite av en vattendelare bland både män och kvinnor. En del tycker nog det är lika häftigt som jag, medan andra nog kan känna sig lite besvärade. Min upplevelse är dock att män verkligen uppskattar det. Det har nog mycket att göra med att det gör orgasmen så tydlig. Skriv gärna en kommentar om era upplevelser av det här fenomenet och huruvida du gillar det eller inte?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Peter skriver:

  Nu är jag här på detta inlägg och kommenterar också. 🙂

  Fontän är något hon kan få ensam nu, efter lite träning och sköna hjälpmedel när jag inte är hemma 🙂

  Hittade ett gammalt kort från typ 98 där hon lekt med sig själv med en dubbeldildo och lakanet var riktigt blött.
  Då hade hon fått sin första fontän, utan att vi visste vad det kallades då.
  Så hon kunde det redan då, men det har blivit mer nu.

  För många år sedan så kom jag på att hon gillade pullningen på ett speciellet sätt, men det kom till en punkt då hon inte ville mer för det kändes som hon skulle kissa på sig.

  Men när vi tog det lugnt och hon kom över gränsen att det inte skulle bli nerkissat utan skönt så släppte det.
  Älskar när hon släpper loss ordentligt och sprutar ner mig och sängen.

  En vibrator (vand) och att vara inne i henne samtidigt och sedan dra ut vid rätt tillfälle gör det blött 😉

  1. Liw skriver:

   Spännande att höra hur andra får orgasmer och fontänorgasmer. Man hittar ju sina knep med åren tillsammans. Speciella punkter och sätt att komma 😊
   En sådan specialgrej verkar ju vara om du drar ut i rätt tid med en wand samtidigt. Vi har ju hittat min punkt för att jag ska fontänkomma. Kanske finns punkten/knepen på alla och att det bara gäller att hitta dem. När det gäller orgasmer/g-punkt tror jag iaf att det är så. Men med fontänorgasmer känns det mer komplicerat.

 2. Tack själv Liw! Det är sånt här man vill prata om men som känns konstigt att diskutera. Här kan man dela med sig utan att bli dömd eller tittad snett på.

  Jag har sagt det förut men din blogg inspirerar så mycket.

  1. Liw skriver:

   Tack! 😊

 3. Jag bara måste dela med mig av detta.
  Min fru och jag skulle bara ta en sån där vardagsorgasm en kväll. Vi tog fram hennes Satisfyer Pro 2 och började leka, samtidigt har jag 2 fingrar i henne och smeker hennes g-punkt. Hon får en klitoris och en vaginal orgasm. Hon är hur kåtvåt som helst.

  Hon säger då att hon vill ha mer men hämtat en handduk då hon vet vad som kan ske.
  Vi börjar om och jag för nu in 3 fingrar i henne samtidigt som hon kör vidare med sin Satisfyer. Jag trycker /vinkar med fingrarna fortsatt mot g-punkten. Hon kommer 1, 2, 3, 4 ggr vaginalt och klitorisvis omvartannat. Hennes muskler kramar nu så hårt om mina fingrar att jag inte kan röra dom alls. Än mindre föra in och ut eller lägga till fler fingrar.
  Hon bara skakar, Satisfyern jobbar på. Hon ber mig att dra ut fingrarna och när jag då drar ut när hon slappnar av lite så kommer hon igen i en hejdundrande fontänorgasm som sprutar ordentligt.

  Jag ställer henne på alla fyra och tar hennes våta fiffi hårt bakifrån och trots att hon är så blöt är hon hur trång som helst.

  Hon somnade nöjd och utmattad och jag ännu nöjdare då jag älskar att se och höra henne njuta.

  1. Liw skriver:

   Åh vad härligt det lät, förstår att ni somnade gott efteråt 😉 Tack för att du delade med dig.
   Det är något med den där G-punkten, i kombination med ”bäret” 😊 Kroppen är häftig!

 4. Hej. Jag har läst hela inlägget och alla kommentarer utan att hitta hur du gör för att få fontänorgasm. Är det något du kan/vill beskriva i detalj så vi också kan prova. Det verkar ju helt underbart. Tack.

  1. Liw skriver:

   Åh bra fråga!! Har faktiskt tänkt skriva ett inlägg om detta framöver så håll utkik inom en inte alltför lång framtid 😃👍

 5. Bra inlägg och väldigt intressant att läsa. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..