G-punkten berikar verkligen mitt sexliv. Jag minns första gången som en kille hittade denna punkt i mig. Det var en wow-känsla och jag var 24 år. Det är bara 3 män som hittat min punkt, kanske av den anledningen att jag inte själv vetat att den funnits, på mig i alla fall. Är G-punktsstimulering tillsammans med klitorisstimulering som att dricka apelsinjuice med fruktkött? Men vissa gillar ju inte fruktkött i juice. Min åsikt är att köttet i saften är som kryddan på moset, pricken över i:et. Men såklart är smaken som baken.

Hur når man G-punkten

G-punkten når man bäst med fingrarna, på främre väggen ca 5 cm in. Min man säger att han typ vinkar med fingrarna. Denna stimulering samtidigt som jag tar på mig själv (klitoris) ger väldigt härliga orgasmer. Stimulering av G-punkten förstärker mina fingrars effekt med minst det dubbla i känselupplevelse. Allt går snabbare och blir mycket intensivare. Om jag ligger på rygg med benen högt upp på min mans axlar vid sex tycker jag också denna punkt kan nås med min mans kuk.

Sex utan G-punkt

Sex utan att stimulera denna punkt kan vara otroligt skönt det också men om jag skulle sluta knipträna tror jag inte alls det skulle kännas lika skönt för varken mannen eller mig. Både “vanligt” sex och G-punktsstimuleringssex blir så mycket lättare att njuta av om man gjort sina knipövningar. I alla fall när man fått flera barn. Detta ämne får jag återkomma till i ett senare inlägg. Det går inte att ta upp detta ämne för många gånger då det är så viktigt för njutningen/känseln vid sex.

Specialare med både kuk och fingrar

En spännande ställning som blivit lite av en specialare för oss är att ligga på rygg med könen mittemot varandra. Detta kräver att mannen kan böja ner kuken, vilket jag har förstått kan vara besvärligt om han är alltför hård. Men mannen behöver ju inte ligga på rygg utan gör nog bäst i att sitta upp lite grand. Om han då tränger in med kuken och sedan samtidigt för in några fingrar och stimulerar G-punkten händer grejer, i alla fall för mig. 

Fler kvinnliga sexfenomen

Vi kvinnor har förärats en fantastisk kropp. Den är inte alltid helt lätt att förstå sig på, men man lär så länge man lever. Och G-punkten är bara ett av flera kvinnliga sexfenomen som vi är kapabla att uppleva. I kommande inlägg kommer jag att lyfta fram  ytterligare några fantastiska kvinnliga sexfenomen som jag vill dela med mig erfarenheter om.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Celine skriver:

  Jag har faktiskt lite svårt att uppskatta endast klitorisstimulering numera, för samtidig vaginal stimulans ger så mycket mer. Orgasmer bli skönare och jag kommer lättare. Jag upplever dock inte att det finns så väldigt tydlig punkt. Övre slidväggen (mot magen) är olika känslig. Ibland räcker stimulans ganska nära ”ingången”, men det är väl oftare mer känsligt och skönt en bit in.

  1. Liw skriver:

   Jag håller med dig. Utan samtidig vaginal stimulans känns det inte alls lika skönt och det tar betydligt längre tid. Jag håller även med om att stället för G-punkten kan variera lite, säkert beroende på ens position och hur svullet området är.

 2. Hasse skriver:

  G-punkten är ju rätt fantastisk – för de som märker av den. Eller, jag tror nog faktiskt att de allra flesta märker av den. Men olika mycket. En del så lite att de inte ens förstår att det är G-punkten, de bara tycker det är ”allmänt skönt”. Men, det är mest mina egna gissningar.

  Jag kan tipsa om tjejen liggande platt på mage med benen rakt ner, och killen bakom, uppepå, stötande liksom ”ner i sängen” – det blir rätt så rakt på G-punkten, om man nu vill det. Tjejens placering av ben/höfter gör genast att man träffar annorlunda. Man kan tänka sig samma ställning fast på sidan, i skeden, om tjejen då drar upp sina ben mot bröstet kanske man inte alls träffar G-punkten längre. Eller så träffar man den bättre. Jag tror att många inte inser hur mycket små förändringar kan göra.

  Min erfarenhet annars på detta område – vilket då består av min Anna, endast – är ju att när hon kommer av G-punkten, då sväller den som bara den. Jag känner hur tydligt som helst att hon är på gång, innan hon vet det själv. Och är jag det minsta ifrån helt stenhård, då puttar hon ut mig när hon kommer. Och detta, det har jag sett på SÅ många sexvideos. Tex där tjejer blir tagna av sex-maskiner, där tjejen puttar ut den (och sen dessutom sprutar), stoppar in den igen, den kör på, så puttas den ut igen när tjejen kommer igen. Och det sker även när sex-maskinerna består av människor. 🙂 Så då tänker jag, att det här är nog äkta. 🙂

  1. Liw skriver:

   Det lät intressant med att hon puttar ut dig. Antar att hon har starka muskler där nere. När jag fontänkommer kan jag känna en kraft som går utåt vilket inte är så konstigt för då kommer det ju vätska ut.
   Jag tror att ju mer man stimulerar G-punkten ju mer känslig och aktiv blir den, även om vissa verkar ha denna förmåga att njuta nästan redan från början.

   1. Hasse skriver:

    Ja, jag tror också att man – tjejer – liksom kan träna upp förmågan att känna av G-punkten. Och visst, man kanske liksom med tiden lär sig alla möjliga såna grejer, vad som känns bäst, om man ska spänna benen för att komma lättare, eller sära dem helt, osv.

    Med Anna var det så konstigt att hon i princip aldrig tidigare kommit vid sex, men redan första gången vi var med varandra både hon kom flera gånger, och även med en fontänorgasm. Vi funkar bra ihop, helt enkelt. 🙂

    1. Liw skriver:

     Det är häftigt hur en person kan öppna upp det innersta i en annan person och ge den tryggheten, avslappningen, tryck på rätt ställe, lukter som passar, en härlighet mellan benen som passar in på just den andre.
     Hos oss fanns rätt kemi och jag blev trygg, lugn och mig själv. Tekniker har vi dock jobbat upp tillsammans längs vägen och insett att vi delar liknande fantasier 🙂

 3. Sonja skriver:

  När fittan är våt då är det skönt när G-punkten blir stimulerad och precis som du så brukar jag smeka mig själv samtidigt.

  1. Liw skriver:

   Ja bra poäng, jag måste också vara rejält uppvärmd för att denna punkt ska vara skön att stimulera. Vet egentligen inte riktigt varför det är så?

   1. Sonja skriver:

    Ett citat ifrån Elsevier’s uppslagsverk: G-punkten går inte att känna under en gynekologisk undersökning eftersom området måste stimuleras sexuellt för att det ska svullna och bli känsligt.

    1. Liw skriver:

     Ja det är helt klart en mystisk och spännande punkt. Fungerar väl egentligen ungefär likadant som mannens kära leksak som behöver lite uppvärmning för att komma igång…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..