Min man frågade mig häromveckan hur min fantasilista ser ut. Detta som en kontring på att jag tidigare i somras frågade efter min mans fantasier, som han då presenterade en lista på. Det är såklart inte första gången vi pratar om fantasier, och en del av mina fantasier känner han redan väl till. Några av fantasierna har vi ju nu även hunnit förverkliga som jag skrivit om tidigare på bloggen.

Min man blev nyfiken på att få det på en lista, han också, för det kan ju alltid dyka upp något oväntat eller en vinklad variant av något. Jag började då fundera för fullt, men glömde sedan bort att skriva ned dem. Nu blir det dock gjort. 😉

Min aktuella fantasilista

Allt är ju föränderligt så som det bör få vara. Så min fantasilista idag är ju inte likadan som den hade varit om jag hade skrivit en fantasilista för ett år sen. Det har ju hänt en hel del under bara det senaste året som ni förstått om ni följt  den här bloggen. Men just nu är detta min fantasilista utan någon speciell ordning. Och det är ju en FANTASI lista 😊…men med stor lockelse att testa 😊

 • Sova med två män.
  Efter att ha haft en trekant har det växt fram en attraktionskraft till fenomenet att sova en natt med två män, en på varje sida, som under nattens gång kelar lite både till höger och vänster ;)…och det hela får sedan gärna generera i härligt morgonsex.
 • Sitta i en bar med en man och flirta med honom, iakttagen av min man
  Detta är ju så förbjudet. Att sitta på en flirtig dejt med en annan man samtidigt som min man sitter i rummet och diskret tittar på. Det häftiga med detta är att ingen runtomkring ser att det är förbjudet utan det är en tre-hemlighet som eggar mig. Bara vi tre vet hur förbjudet det är.
 • Fyrkant med ett annat par
  Ja den fantasin finns helt klart, betydligt mer nu än innan vårt trekantsäventyr. Nu vet jag ju att jag kan ha sex utan att få känslor och då kan väl min man det också, eller? Jag är inte där än, men är ändå nyfiken. Så vem vet, det skulle kanske kunna bli verklighet någon gång. Svårt bara att hitta ett par där alla fyra har bra personkemi med varandra utan någon svartsjuka från någon.
 • Kyssa en tjej
  Jag har ju uttryckt ett antal gånger att jag sexuellt inte tänder på kvinnor, mer än att jag tycker de är vackra. Men jag kan absolut gå igång på att sitta och snacka sex med en tjej. Att man förenas i snacket. Det jag lite blygsamt är nyfiken på är att testa att kyssa en tjej. Jag tror många tjejer kysst en tjejkompis på skoj någongång i fyllan och villan, men INTE jag. Jag har bara pussats. Det vore ändå en häftigt grej att bocka av tycker jag.
  https://liwslust.tumblr.com/post/177847120284/femme-adorables-passionate-kisses-på-min

 • Se om en annan man kan lära sig att hitta min ”komma-punkt”
  Detta är en fantasi som har kommit senaste månaderna då jag tidigare i princip inte visste att detta sätt att komma var möjligt. Det är klart att det hade varit häftigt att få uppleva även om det är jättespeciellt att bara min man vet koden. Min man är i samma rum i fantasin och får uppleva det tillsammans med mig.
 • Ha sex i en gympasal
  Jag vet det låter helknasigt, men ganska coolt ändå…och lättillgängligt. Där finns ju hur mycket redskap som helst att leka med. Och sen duschar man efteråt som ett vanligt träningspass. 😉
 • Gå på en swingersklubb
  Jag lockas inte av att ha sex på en swingersklubb, men skulle gärna besöka en, låta sig bli eggad och sedan gå hem och ha sex, med min man eller i utopins värld med ett annat par också. 😉 På något sätt så har vi väl i och med vår trekant trätt över gränsen lite till att vara swingers. Det betyder dock inte att jag känner mig som en swinger. Så jag är inte helt bekväm med att vara på sexfest med en massa okända människor. Men nyfiken är jag.
 • Fontänkomma under oralsex
  Detta har jag faktiskt råkat göra på min man en gång men han gick inte igång på det. Och då vill ju inte jag göra det igen för det vill ju till att mottagaren verkligen gillar det för att jag ska känna mig bekväm med det. MEN om det var en man som VERKLIGEN älskade det så hade det varit coolt att testa.
 • Ha en ”snacka-sex-relation” med ett annat par
  Detta går både jag och min man igång på. Att kunna snacka sex med ett annat par, lite mer ohämmat. Dvs att i princip prata lika fritt om sex som jag gör här på bloggen. Kanske skulle det kunna förverkligas om man skulle hitta ett kompatibelt par som vi kunde ha fyrkant med. Men det känns lite som ”för bra för att vara sant”.
 • Våga testa BDSM (light)
  Jag har alltid haft uppfattningen om att sex aldrig ska involvera smärta. Men efter att ha kommit i kontakt med personer via den här bloggen som faktiskt gillar det så kan jag ju inte sticka under stol med att jag har blivit lite nyfiken. Att våga testa BDSM light med lite daskande på rumpan (smisk) och klämmor på mina bröst. Hur farligt kan det vara?
 • Testa en strap-on på min man
  Detta är jag nyfiken på att testa någon gång och min man är inte ovillig mot det. Vi har touchat området med ett finger, men inte utvecklat det mycket längre än så.
 • All-in med vakuumpump mellan benen
  Vi har testat en ”pussy pump”, men inte alls med den effekt vi önskade. På något sett tror jag inte vi gjorde helt rätt, det var så länge sedan nu också så jag minns inte så bra. Det kommer vi nog iaf testa igen.
 • Ha sex i vatten med två män
  Detta var jag ju nära vid sista trekantsträffen, men då blev det mer bada med två män med visst smek. Ibland tror jag dock att det är överskattat att ha sex i vatten. Men i fantasin är det härligt. Så kanske kan det bli verklighet någon gång.

Finns fler fantasier

Oj oj nu får jag nog sluta skriva…jag trodde inte jag skulle komma upp i lika många fantasier som min man skrev ned…men i de lugnaste vatten… 😊🤪

Detta är inte en fullständig lista över alla fantasier jag har. Jag har nog en hel del till på lager, men detta var de som poppade upp nu. Tycker du att det är någon fantasi som jag har missat, haha?

——————————————-

Om ni vill se lite fler heta och inspirerande bilder på det som jag tagit upp på min lista ovan så kan ni gå in och titta på min Tumblr-blogg (https://liwslust.tumblr.com/). Men varning utfärdas som vanligt till känsliga läsare eftersom bilderna där kan vara ren porr. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Det här med att diskutera sex helt öppet med ett annat par funkar för oss jättebra med några par vi träffar (och även när vi var på sexklubb/sexfest)

  Är faktiskt väldigt befriande och skönt att helt avslappnat kunna diskutera fantasier, tekniker osv med andra utanför relationen.

 2. Många härliga fantasier där! Jag fastnade särskilt för bdsm light. Är det någonting din man också är nyfiken på? Jag tänker att om han inte är någon motståndare så borde ni verkligen testa. Jag menar, tänk om ni verkligen gillar det?

  Det kan kanske vara lagom att börja med att han slår dig över skinkorna innan och medan han tar dig bakifrån, samt vrider om och nyper i dina bröstvårtor vid tillfälle? Jag skulle även rekommendera ett lättare stryptag. Inte så hårt att du faktiskt får svårt att andas, men bara känslan av att han håller dig om strupen medan han är i dig kanske ni uppskattar.

  1. Liw skriver:

   Vi gillar ju inte smärta vid sex men lockas av bröstvårtor, fastbundet, ögonbindel och att den ena har ”makt” över den andre…testat lite 😊 Kommer mer om detta längre fram…

 3. Tomas08 skriver:

  Härliga fantasier ni har
  Delar flera av dem
  Hotwife temat är även fantasi och besöka swingerklubb.
  Tanken pirrar om att se min underbara fru ha sex med annan man finns men IRL är förstås en annan sak.

  Tomas med Fru

  1. Liw skriver:

   Ja det är ju skillnad på fantasi och verklighet. Men konstigt nog gick det relativt fort från fantasi till verklighet för oss. Att suga på fantasin är ju lite härligt det också iof…

 4. Jag är själv bisexuell men har kysst många utav mina straighta vänner, speciellt på fyllan. Tror det är rätt vanligt med såna tankar 😘

 5. Totalförbjudet på alla klubbar. Du får inte ha med den in alls, den ligger i omklädningsskåpet. Svårt att gömma den också, så det är lugnt. Vi kommer besöka klubbar igen. Det är nog mindre nervöst nästa gång.

  1. Liw skriver:

   Det lät ju betryggande. Spännande att ni blev bitna av det 👍 Vi är långt ifrån där än men har absolut fantasin 😊

   1. Bra början, då brukar den bli till verklighet efter ett tag. Det går fortare än du kan ana ibland. Skicka ett mail så går vi som två par.

  1. Tomas08 skriver:

   Tack för fina inlägg
   Klubbesök finns på listan men inte prövat ännu
   Kan ni tipsa om klubbar o kanske ge lite tips inför ett besök.
   Funderade på att föreslå för frun ett besök till Cityswingers i Köpenhamn då vi ör där ganska ofta, men inte gjort

   Ha det fint

   Tomas med fru

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..