För ett par månader sedan skrev jag inlägget ”Köpa sexleksaker billigt och bra” och satte ihop min topplista över de bästa sexbutikerna online. Och det fick mig att börja fundera kring vilka av alla sexleksaker och sexhjälpmedel som jag köpt som jag har haft mest nytta och glädje av.

Testat många sexhjälpmedel och sexleksaker

Vi har ju samlat på oss en hel del till vår lattjolabjanlåda och det är ju långt ifrån allt som varit någon succé. Ska jag vara ärlig så är det nog så att de flesta sexleksaker som man köpt blivit testade en gång och sen aldrig mer. Men det är ju kul att testa sig fram. I viss mån så kan man ju såklart få lite vägledning av alla omdömen i sexbutikerna på nätet nuförtiden. Men smaken är ju alltid som baken. 🙂

Mina sex bästa sexhjälpmedel

Hur som helst så kände jag att ville göra en topplista med mina sex bästa sexhjälpmedel och sexleksaker. Topp sex låter ju passande. Jag kommer efter detta inledande inlägg att avslöja dom en efter en och avsluta med vinnaren. Jag tror att ni kommer att bli ganska förvånade över vissa av sakerna som placerat sig på topplistan.

En del bra sexhjälpmedel utanför listan

Det var inte helt lätt att sålla ut de allra bästa. Egentligen skulle jag nog lätt kunna ha haft en topp 10-lista. För det är vissa sexleksaker och sexhjälpmedel som nu hamnar precis utanför topplistan som jag också haft mycket glädje av. Och som jag själv nästan är lite förvånad över att de inte kom med bland topp 6.

Wand-vibratorn kom inte med

Wanden, dvs vibratorn med stort vibrerande huvud, var revolutionerande för mig när jag först fick uppleva den för ett antal år sedan. Den berör ju klitoris hela utbredningsområde jämfört med en vibrator med litet huvud, vilket var den typ av vibrator som jag nästan uteslutande kört med under alla år fram tills dess. Klitoris är ju som de flesta vet större än man kan se med blotta ögat, vilket blir tydligt med wanden. Den är mycket skönare helt enkelt. Den är även lättare för min man att använda på mig än när han ska pricka ”rätt” med ett litet huvud eller med min Satisfyer. Så under sköna stunder med min man, om en vibrator ska vara med, så är wanden bäst enligt mig. Gärna en vattentät wand som man kan ta med in i duschen. Men den kom inte med på min topp-6-lista.

Kroppsstrumpan hamnar utanför

Kroppsstrumpor har fått mig att älska underkläder på ett nytt sätt. Även om jag aldrig har detta under mina kläder. Kroppsstrumpan åker istället på inför sex. Jag älskar känslan att få ikläda mig en kroppsstrumpa vid sex och inte behöva frysa under förspelet som jag lätt gör när jag är helt naken. Jag känner mig ju också extra sexig med en sådan på. Speciellt kanske i och med att min Love tänder väldigt mycket på just kroppsstrumpor i alla former. Men inte heller kroppsstrumpan kom med bland topp 6.

Sexkudden når inte hela vägen

Jag har med åren insett att jag har en liten undergiven sida som jag får leva ut med Love ibland. Och då som bäst med en sexkudde inblandad. Liknande den sexkudde ni hittar här på Sinful. Det finns flera olika kuddar, men för oss funkar det bra med den här enkla varianten. Dels är den bra att ha under ryggen för att komma upp med underlivet och hitta en bra vinkel. Men framförallt har jag insett att en stark igångsättning är just att bli bunden liggandes på mage över en sexkudde. Gärna med ögonbindel. Den lite mer djuriska positionen bakifrån passar vid dessa ”lekar” och jag slappnar av när jag ligger på mage. Och då är det perfekt med en sån här kudde. Men det räcker inte för att komma med på min topplista.

Inte analplugg/buttplug heller

Ni känner nog till min anala skepticism när det kommer till sex efter tre barn. Nu när det var ett tag sedan jag var klar med barnafödandet har jag dock mjuknat lite på denna punkt. Jag känner mig nu stabil nedtill och har ju en dragning till buttplugs/analpluggar som jag, med viss förvåning, verkligen tycker förhöjer sexet. Jag känner mig av någon anledning även väldigt sexig och det känns lite förbjudet med detta på plats. Dessutom känns det tryggt att inget ohygieniskt ska störa. Så mitt analpluggset i tre olika storlekar med smyckade fejkade ädelstenar är definitivt ett av mina favoritinköp. Men det kom inte med bland de sex bästa.

Något som sticker ut på plats 6

Vad som däremot kom med på topplistans plats nummer sex är något som verkligen sticker ut. Och som till ganska stor del bidragit till vem jag är sexuellt idag. 😉 Håll i er nu! För i nästa inlägg börjar nedräkningen.

Nästa inlägg:
Sugproppsdildo gav mersmak

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Amanda skriver:

  Verkligen en intressant lista måste jag säga kul med sådana här listor 😊❤️

  1. Liw skriver:

   Det tycker jag med…

 2. Amanda skriver:

  Åh jag som med spänning läste listan och var så sugen på att få veta vad som ligger på plats 1. Vill ju inte vänta ;D Är inte heller så mycket för analen det är inget jag går igång på blir mest avtänd av det. Väntar med spänning till nästa inlägg 🙂

  1. Liw skriver:

   Det ska ju vara lite spännande 😉👍

 3. Carro skriver:

  Jag måste faktiskt erkänna att många av sakerna som du nämnde här har jag aldrig hört talas om. Det ska bli spännande att få se vad du har som topp 6 i nästa inlägg. Använder ni er av sex leksaker när ni dejtar det andra paret?

  1. Liw skriver:

   Nej det har vi inte gjort än så länge. Mer än att vi testade en vibrator med Mr U vid första träffen. Men det var ingen hit där och då. Men kanske framöver. Vi hade ju tänkt blanda in ögonbindel och bindande vid decemberträffen men den blev ju inställd. ☺️

 4. Emma skriver:

  Äntligen hittade jag tillbaka till din blogg.
  Att allt sånt här har olika namn etc visst inte jag så jag är ur dålig på detta. Allt låter ju toppen på ett sätt. Visst vi kör olika men aldrig att vi visste om allt detta. Man lär sig varje dag.

  1. Liw skriver:

   Det är roligt att höra att du får nya input 😃

 5. Anna skriver:

  Med tanke på hur mycket som hamnade utanför listan så ska det bli spännande att se vad som kvalade in. Jag har så dålig koll själv att jag inte direkt kan komma på några kvalificerade gissningar.

  1. Liw skriver:

   Det är nog inte de saker man tror 😊😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..