ANNONS

277. Nakenbad – ensamma eller på nudistbad

/

Senaste veckan har bjudit på ett antal nakenbad. Jag älskar känslan att bada naken. Samtidigt som jag nog är lite pryd. Så våra nakenbad sker gärna i skymningen. Vi vill ändå se varandra men skymningen gör att vi inte syns på långt håll. Och skulle det ligga någon i någon buske och fotografera så får de bara siluetter på bild. 😉

Nakenbad ger frihetskänsla

Känslan när svalkande vattnet rör sig kring den nakna kroppen är härlig. Extra mycket när man är intimrakad har jag märkt. Då är det som att vattnet smeker mig mellan benen. Det är lite konstigt hur stor skillnad det är på att bada naken i hav eller sjö jämfört med att duscha eller bada naken hemma i badkaret. Det är kanske det faktum att vattnet i havet eller i sjön är så stort som skapar en slags frihetskänsla. Just de stora ytorna gör ju såklart att man kan röra sig i vattnet på ett helt annat sätt än i badkaret hemma.

Förslag att besöka ett nakenbad

I veckan som var så hade vi ordnat så vi fick en dag för oss själva jag och Love. Love föreslog då att vi skulle åka till ett nakenbad som ligger hyfsat nära oss. Vädret var varmt som det varit sista veckan och såklart borde vi passa på när vi nu hade chansen. Men sen fegade jag ut och vi drog på en road trip istället. Trots att besök på nakenbad egentligen är något jag verkligen vill testa. Det finns ju t o m med på min bucket list.

Borde gilla att besöka nakenbad

Jag började i efterhand fundera på vad som gör mig obekväm när jag föreställer mig själv på ett nudistbad. Och vad som faktiskt lockar mig. Jag gillar att sola naken och jag älskar att bada naken. Jag gillar också att bli betraktad av någon som jag går igång på. Och jag gillar ju att vara i centrum för blickar. Faktum är att drömmen för mig är att åka till ett nakenbad tillsammans med ett par eller med Love och en extraman. Gärna med någon/några som heller aldrig testat nakenbad förut.

Så vad är problemet egentligen?

När jag funderat en stund till insåg jag vad utmaningen med nakenbad är för mig. Jag gillar inte att bli beskådad från så många okontrollerade håll. Någonstans i bakhuvudet så finns känslan av att det kan ligga personer i buskarna och flukta. Personer som jag inte ser eller har kontroll över. Och i värsta fall att de dessutom ligger och tar kort. Jag har en liten exhibitionistisk ådra i mig som gör att jag tycker om att bli betraktad. Men jag vill samtidigt ha kontroll på vad jag låter bli betraktat och av vem. Här händer ju allt live och det går inte att jämföra med ett kort jag valt att dela med mig av. Och det är nog det som gör mig obekväm att besöka ett nakenbad. Även om jag borde passa som fisken i vattnet där.

Jag skulle också titta

Men om jag skulle åka till ett nakenbad med någon eller några jag är nyfiken på kan det bli en spännande grej att man tittar på varandra som en stor del av upplevelsen. Och även om det för många, inklusive mig själv, borde handla om att kunna få sola och bada nakna så kan ju ingen förneka att det tittas. De ingår ju i paketet så att säga och jag skulle ju knappast själv kunna låta bli att titta.

Bäst att gå på nakenbad med ett par

Det lättaste för mig skulle nog vara att åka till en nudiststrand med Love och ett annat par. Att dela nakenheten med en annan tjej vore skönt. Två för en så att säga. Tittar de på någon av oss tittar de på den andra. Sen hade jag nog definitivt haft solglasögon på mig på en sådan strand.

Ångrade att jag fegade ur

Så här i efterhand ångrar jag lite att vi inte tog tillfället i akt och testade att gå på ett riktigt nakenbad när vi nu hade tillfälle för det. Men ibland tar fegheten över. Att ligga på en sådan här strand på magen och spana på andra nakna hade ju varit väldigt roligt. Men på något sätt känns det som att om man ligger och tittar på andra, så får man ju bjuda tillbaka lite. Och att man faktiskt vågar gå ner och bada när man väl är där. Det är ju lite av syftet.

Men oavsett så nakenbadar vi gärna i skymningen vilket ni ser på bilden ovan. Och på Glimtar av Liw finns ytterligare en bild. Håll till godo 😉

Nästa inlägg:
Den sexiga mamman…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.24
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00