140. När är det läge för sex egentligen?

Förra helgen var en minst sagt uppbokad helg. Det bästa är nuförtiden, enligt min mening, en obokad helg där det är helt blankt i kalendern. Så var inte fallet nu, även om det var trevliga aktiviteter som stod på agendan. På fredagen var vi bortbjudna på fredagsmys hos en annan barnfamilj. Och på lördagen skulle vi ha årliga stora födelsedagskalaset för släkten, då vi är flera i familjen som fyllt år ungefär samtidigt.

Inte laddad

Jag var hur seg som helst på fredagseftermiddagen och kände mig inte alls laddad för fredagsmys på bortaplan. Klockan hann bli nära inpå tiden då vi skulle bege oss innan jag tog mig in i duschen. Barnen hade stimmat och det blev många hinder på vägen till duschen för det skulle kissas, ätas och allt där emellan. När jag stänger badrumsdörren bakom mig så får jag plötsligt ett infall och låser dörren om mig.

Min lilla lattjo-lajban-låda

Jag har sedan en tid tillbaka en liten gömma i vårt badrum (min man vet också om den). En liten ”lattjolajban-låda” för snabba infall. Ett slags första-hjälpen-kit kan man säga, haha. Ur den plockade jag nu fram en vibrator, första bästa, och började fundera på hur fort jag kan komma? Hinner jag? Det var värt att testa. Så jag gick in i duschen och brassade på med full styrka på vibratorn. Inom några minuter var jag igång, men om jag skulle komma skönt var jag tvungen att sakta ner styrkan på bekostnad av tiden. Så fick det bli och det resulterade i att jag några minuter senare kunde komma väldigt skönt. Jag tvättade snabbt av mig och när jag kom ut ur duschen möttes jag av min egen spegelbild med ett stort leende på läpparna. Allt som allt så var jag klar på dryga 10 minuter.

Min dunder-honung

Det var sedan faktiskt som om jag skulle ha fått i mig en energidryck där i duschen. Kanske med en skvätt lugnande medel också. Jag var nu lugn, glad, tillfredsställd…och full av positiv energi. Det första jag gjorde när jag formligen studsade ur badrummet var att hångla upp min man. Det var nu uppenbart, med den föregående stunden som bevis, att när jag får komma på egen hand blir jag smått förälskad och pilsk i min Love. Så onani är, för mig, ett klockrent smörjmedel för lusten till min man. Så kanske det är för många?

Bytte stil

Den outfit som jag hade tänkt att ta på mig för kvällen var ett tight linne under en fintröja med byxor och lite vardagssmink. Det passade den känsla jag hade i mig innan duschen. Men nu kom jag på mig själv att hämta en riktigt sexig bh, strumpbyxor och en klänning. Jag kände mig extra glad och ville helt plötsligt visa det bästa av mig själv. Festsminket åkte på och håret piffades det där lilla extra.

När vi gick ut till bilen sa Love:
-Vad du strålar, har du ett nytt inlägg på gång?
Kanske det svarade jag och kände mig förundrad över vad en orgasm kan göra för mig.

Stora kalaset

Sen på lördagen var det ju dags för födelsedagskalaset med drygt 20 gäster. Min man och jag började dagen med härligt morgonsex som ett resultat av mitt mer pigga jag efter onanerandet från gårdagen. Det blev en sexig och skön omgång, helt ostörda. Barnen sov länge för en gång skull. Efteråt var vi härligt nöjda och kvittrade glatt till varandra under förberedelserna inför kalaset. När ett lyckat, men stimmigt, kalas var över och vi röjt undan och dammsugit i flera timmar undrar min man om det blir något sex samma kväll. Nej, kände jag då bestämt.

Kalastrött

Efter att ha haft kalas så är jag helt slut. Mina känselspröt för vad som behöver fixas och donas med under kalaset är på helspänn. Allt medan min man nästan helt verkar sakna liknande känselspröt. Jag är här och jag är där och fixar och plockar när vi har kalas. Min man hjälper till han också, men han har inte samma koll och tar framförallt inte huvudansvaret. Ansvaret för helheten tar mycket energi. Efteråt har jag känslan att jag gett och gett. För mig är då att ha sex där på kvällen att fortsätta ge av mig själv, även om det så bara skulle vara min man som skulle se till mina behov. Jag behövde då bara få vara passiv. Och då menar jag helt passiv som i att bara ligga i soffan och slötitta på TV. Det var allt jag kände att jag kunde orka med. Och jag sög samtidigt på karamellen från morgonsexet.

Kvinnligt att styra och ställa

Jag tror många kvinnor vid egna kalas eller liknande tillfällen tar på sig ett överblicksansvar som gör att de förbrukar sin totala energi. Något som sedan gör att sex ofta inte orkas med efteråt. Många män backar nog lättare från helhetsansvaret, men kanske inte heller alltid släpps in för att kunna ta denna roll. Kvinnan vill nog ofta ha denna roll för att ha kontroll. Samtidigt så känner jag män som är som jag, så självklart kan det vara olika. Men min man är inte som jag i alla fall.

Balansgång

Att ha sex eller att onanera är inte alltid lägligt. Men ibland pushar man sig över kanten för att komma på sig själv att le i spegeln efteråt. Ibland finns dock inte energin där. Man kan t o m känna att sex nästan skulle bli ett övergrepp mot sitt mentala jag ibland. När all energi är slut och sex skulle kännas som att gnaga lite på sig själv. Det är en balansgång och individuellt såklart men något som mer kvinnor kan känna igen tror jag. För mig var det min förklaring i lördags när jag bara inte orkade ha sex. Men visst, om jag hade fått hoppa in i duschen och tagit 10 minuter till mig själv först så hade jag kanske fyllt på med den där välbehövliga energidrycken som fått mig utstudsande i hans famn. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. En sådan lattjolajbanlåda borde jag ha!! Så underbart att kunna få orgasm ganska enkelt.

  1. Liw skriver:

   Ja det är extra behändigt just i duschen där man kan vara helt ostörd…gäller bara att hitta saker som tål vatten 💦

 2. Björn skriver:

  Hihi, lite kul när du skriver ”Lattjo- Lajban låda”. Ett namn som även vi döpt våran låda till. I den lådan har vi en mängd sexleksaker som dels är ämnade för mig, dels för min sambo och förstås gemensamma leksaker.

  Ämnet onani är intressant och om jag pratar för mig själv så blir jag inte kåtare o mer sugen på sex efter att jag onanerat. Tvärtom tror jag. Jag kan bli ganska trött efter en orgasm plus att ”kobran” inte är så alert på sex efter att den kommit 😉.

  Onani i sig, för mig och min sambo, är en naturlig sak. Vi pratar väldigt öppet om det och berättar oftast om när vi hade det senast, var vi var, hur vi gjorde osv….en sak som i sig kan egga upp oss och som känns bra att vi kan prata om.

  Inte heller helt ovanligt att vi i vårt sex hamnar i onani som ett avbrott i samlaget. Vi gillar båda att se när vi tar på oss själva.

  Och med dessa rader önskar jag dig en Glad Påsk 🐣

  1. Liw skriver:

   Kul att ni använder samma namn! Ja vi har en stor ”lattjo-lajban låda” och jag har en liten. De är såklart kamouflerade så det är inget sexigt med dem, på utsidan iaf 😉

   Ja att diskutera onani och vad man gjorde och fantiserade om vid just den stunden tycker vi också är kul. Att ta på sig själva framför varandra är också en trevlig variant även om det hos oss mest blir inslag av detta.

   Glad påsk tillbaka! 🐣

 3. Niclas skriver:

  Känner igen det där hos min sambo i att orgasmer ger henne energi och mera sexlust. Går hon för länge utan orgasm tappar hon suget lite. De gånger vi är i ett flow och har sex ofta är hon också väldigt på. 🙂

  En liten vattentät vibrator för snabbt duschmys kan vara en idé som present vid tillfälle, tack för tipset! 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja. Det är lite som om kroppen glömmer hur det är att vara kåt om jag inte onanerar eller har sex på länge. En del kanske blir sprängkåta av uppehåll men jag blir då mer bekväm och ”orkar” sen inte alltid. En onanistund väcker behovet av sex och jag börjar fantisera mer vilt 😉

   Ja bra present! En vibrator låter ju lite så det är lättare att vara diskret med den i en dusch. Sen är hon kanske extra pigg efteråt 😜

 4. Härlig text. Bra skrivet Liw. Känner igen mig med kvinnors kontrollbehov. Vi har det liknande här. Jag är köksnisse kompletteringsfixare frun håller i det hela haha. Sen är jag ju diskgubbe också avskyr diskhögar. Du är nog ganska unik avseende hur mycket en onanistund ger och påverkar dig. Bara tacka och ta emot. Själv blir jag välmående och avslappnad men inte studsar jag omkring precis 😉

  1. Liw skriver:

   Tack 😃
   Någon måste ju vara köksnisse och diskgubbe också 😜
   Onanikicken kan ju delvis bero på att jag inte gör det så ofta. Men även att stress släpper av, jag väcker kåtheten i mig och börjar fantisera. Vet inte hur unikt det är. Men visst alla studsar väl inte efter en egenstund. ☺️

 5. Celine skriver:

  Så olika det kan vara😎
  Jag tappar suget på sex efter onani, och får svårare att njuta och komma, så för mig är det ingen uppladdning. För övrigt onanerar jag aldrig, för jag tycker det är mycket roligare och skönare att ha sex.

  Vi brukar ofta ligga och mysa och jag känner ingen skillnad i mitt eget, eller min karls humör, beroende på om vi haft sex, eller inte. Mysstunderna och närheten gör oss glada och avslappnade oavsett.

  Vid kalas och bjudningar känner jag att vi delar kontroll och arbetsuppgifter. Det gällde även i min förra relation

  1. Liw skriver:

   Ja visst kan det vara det…
   Helt olika lät det ju som. 😉
   Lite märkligt men kul att det kan vara just så olika.
   Jag hade inte mått bra utan onani ibland. ☺️ Eller utan sex med min man heller….Jag hade inte fått utlopp för en viss del av mig själv, hur bra jag än hade haft det i livet i övrigt. 😜

   1. Celine skriver:

    Ja, uppenbarligen är man olika😉
    Jag måste poängtera att sex är viktigt för mig, och en väldigt stor del av mitt liv, så jag hade mått dåligt om sexlivet var dåligt, eller för sällan. Däremot märker jag inte skillnad på humöret de dagar vi inte har sex. Kan vara skönt att ha annan närhet ibland också. Jag njuter sjukt mycket mer av sex jämfört med onani, så jag riktar min lust direkt mot min man och formligen älskar att tända honom, på olika sätt. Det tänder dessutom mig, så det blir en härlig spiral av lust, men det blir ju samma sak för dig, bara att du ibland onanera igång lusten.

    1. Liw skriver:

     Det är ju underbart att du älskar att tända din man!…och att sex är något du också diggar. 😉 Det låter som en härlig spiral av lust mellan er! 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..