Nästa helg är det tänkt en träff med Moa och Henrik igen. Nu var det ju mer än 2 månader sedan sist, men vi har såklart haft kontakt sedan dess och planerat nästa träff. Även om jag inte har berättat om det här på bloggen.

Bondagetema hägrar

Redan under frukosten vid senaste träffen började vi diskutera vad vi skulle ta och hitta på nästa gång. Och det som vi snöade in på var att ha ett bondagetema för nästa träff. Ni minns kanske min fantasi om att bli fastbunden med ögonbindel på mig med Moa bredvid mig i samma utgångsläge. Det är en stark fantasi jag har. Att där och då inte veta vem av männen som gör vad. Det vore en häftig start och kanske som ett återkommande inslag under kvällen. Jag vill inte ha ögonbindel hela tiden, men ganska mycket.

Att få se lockar också

Det vore läckert att få vara åskådare när Henrik och Love ta för sig av Moa när hon har ögonbindel på. Och ha inslag av det motsatta, med Moa som åskådare också. Det känns hetare när man tar bort synintrycken och mer bara får känna efter kroppsligt. Även som betraktare lockar detta mig mer, än utan ögonbindel. Jag inbillar mig att jag mer kan betrakta avslappnat när den som är i centrum inte kan betrakta tillbaka. Jag betraktar ju då ”ett givande” mer än ett ”möte” vilket av någon anledning lockar mig mer.

Jag undrar…

Jag kan undra hur det är att ha ögonbindel på och att vara fastbunden när två män (och kanske en kvinna) tar för sig av min kropp. Vad skulle kännas okej att Moa gjorde? Att ta emot från en tjej känns lättare än att ge till en tjej. Att jag skulle vara med min mun mot hennes kön är inget som är aktuellt i nuläget. Det är bortom min gräns. Men det motsatta? Hennes mun mot mitt kön? Ja kanske. Hennes fingrar i mig, ja kanske…

Inte fått klartecken än

Nu är det dock så att vi inte fått klartecken från våra lekkompisar än. De har varit lite frånvarande senaste tiden. Vilket kanske är lite oroväckande. Speciellt som att de också flaggat för att deras vanliga barnvakt inte kunde ställa upp och vi inte fått något klartecken på om de lyckats fixa barnvakt på annat håll. Förhoppningsvis så är det inget problem och att vi hör av dom med positivt besked i början på veckan. Annars får vi kanske en helg på tu man hand. För vi kommer oavsett åka då det är vår årliga planerade tripp. Men vi håller såklart tummarna för att Moa och Henrik också kan komma iväg som planerat. 

Nästa inlägg:
Kvinnligt perspektiv på manlig porr

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Kim skriver:

  Kul att höra att ni har ett ”äventyr” på gång igen. Nåt som jag undrar lite är vem det är som är mest drivande och påhittig när det gäller upplägg och vad ni ska hitta på? Är det du eller Love? Och hur är det med Moa och Henrik? Vem är mest drivande och påhittig där? Eller är det Love och du som kommer med idéerna och upptågen?

  1. Liw skriver:

   Hej. Både Love och jag gillar att sätta ramar för en dejt, så det är något vi gör tillsammans. Men Love är nog mest idésprutan. Moa och Henrik vill mest ”hänga på”.
   Men inför denna dejt har vi ju faktiskt ett tema och har mer diskuterat alla fyra.

   Sen gillar ju inte vi att bestämma några som helst detaljer, bara ramarna. De är dock väldigt roliga att tänka ut 😎😜

 2. Eljo skriver:

  Vad spännande det låter! Att ha ögonbindel förhöjer ju verkligen känslan. Och kanske är det ett ypperligt tillfälle att testa att få oralsex av en kvinna (för visst förstod jag rätt i att det är något du inte testat ännu…?). När man inte ser kan man ju verkligen bara ge sig hän åt känslan och då blir det där med kön eller vem som gör vad oviktigt. Hoppas ni får till träffen!

  1. Liw skriver:

   Tack, ja det ska bli roligt med Moa och Henrik i helgen. Om det nu blir av, vilket vi hoppas.

   Nej jag har inte testat oralsex med en tjej. Inget som jag tänkt på tidigare heller egentligen. Men nu känns det faktiskt lite kittlande om än lite nervöst. 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..