Jag har egentligen bara ett renodlat ”one-night-stand” i mitt bagage. Som ni förstår från mitt föregående inlägg om att vara kär i kärleken undrade jag dagen efter varför han inte ringde, trots att det nog var ganska tydligt uttalat att det var ett engångsligg. Han kom nämligen från en helt annan del av Sverige och vi befann oss i något berusat tillstånd mitt i sommarpulsen. Det var ett helt normalt ligg.
Erfarenhet av häftiga eller tokiga ”one-night-stands” saknar jag.

Min väninna – min kontrast

Jag har en väninna som har haft sina bästa sexupplevelser vid ”one-night-stands” eller kortvariga flirtar.  Hon berättar så passionerat om dessa och hur hon kunde slappna av extra mycket när det var just ett en- eller två-gångsligg. Det fanns liksom ingen press på att hon skulle komma har hon uttryckt och de kunde bli halvtokiga tillsammans. Det låter mäktigt i mina öron. Jag som fungerade precis tvärtom. Jag behövde trygghet för att få en bra sexuell upplevelse helt enkelt. Jag lyssnar gärna på hennes minnen och gottar mig i dem i fantasin för det låter så häftigt. Som på film typ. Men nackdelen för henne är kanske lite att hon jämför dessa coola upplevelser med sitt nuvarande förhållande med den hon valt att leva med. Jag förstår ibland på henne att de där singelupplevelserna är svårslagna.

Känt väninnans takter en gång

På en semesterresa en gång fick jag dock förnimma vad min väninna menade med att njuta extra mycket för att det inte finns någon press med en okänd älskare. Vi hade dock inte penetrerande sex, vilket var ett medvetet val från min sida. Han slickade mig och jag tillät mig faktiskt att ligga och njuta av detta i 10-15 minuter istället för några minuter som det hade varit tidigare. Jag tror det var den mentala avspänningen, men kanske också att han hade en bra rytm och teknik som passade mig. Det var första gången och enda gången, innan jag träffade min man, som jag kände att det var ”komma-skönt” vid oralsex. Men som ni förstår avbröt jag det hela efter 10 minuter. Jag blev både glad och rädd på samma gång för den nya känslan vid oralsex. Rädd för att jag förstod att jag måste våga ligga kvar någon gång…och våga ta den platsen.

Inte idealiskt med one-night-stands men ändå en lockelse

Att ha ett ”one-night-stand” är kanske inte idealiskt, men det finns ändå en lockelse i det hela. Kanske just p g a av det är en tillfällig förbindelse. I fantasin så finns det ju otroligt många häftiga scenarios. I regel är det väl dock inte så många one-night-stands som går till historien som de bästa sexupplevelserna. Men det är häftigt att höra om andras upplevelser. Har ni upplevt något tokigt eller häftigt ”one-night-stand”?

Singellivet, ett avslutat kapitel med lyckligt slut

Sammanfattningsvis så innehöll mitt singelliv en hel del ”singelbloopers”. Men jag kände mig ändå väldigt levande under denna tid. Jag kände livets smärta, men upplevde också massvis med skratt, kärlek och flirtande. Att flirta är ju väldigt roligt och det ger ju självförtroendet en rejäl boost framåt. Att jag fick skriva om detta här i bloggen var också väldigt roligt och det var som att förflytta mig 15 år bakåt i tiden.

Jag är tacksam att jag till slut landade och hittade min käre man, där inget hjärnspöke existerat och ingen egenskap har avskräckt honom. Det som jag såg som brister såg han som tillgångar och komplement. Tala om att vända det negativa till något positivt. 🙂

 

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Var tid har sin historia. Fortfarande anses det i flera kretsar som fullt, äckligt och billigt med one night stands. Varför kan man undra? Uppleva och utmana är en del av livet. Utan partner och nyfiken på livet varför inte?

 2. För mig har one night stands inte heller varit några succéer, men ett par av dem är ändå rätt unika för mig. En tjej jag gick hem med var bara på besök i stan över helgen. Hon var ute med sin vän och de skulle sova över hos hennes lillasyster. Jag antog att det var en större lägenhet, men när vi kom dit visade det sig vara en liten etta. Vännen sov på en madrass på köksgolvet medan vi tydligen skulle sova i en dubbelsäng – där hennes lillasyster redan låg och sov. Jag stod som ett frågetecken när hon lade sig i mitten och ville att jag skulle krypa ner bredvid henne. Efter att hon intygat att hennes syster inte skulle bli vettskrämd ifall hon vaknade, så lät jag mig till slut övertygas. Sexet blev sisådär men det blev ändå en upplevelse jag aldrig kommer att glömma.

  1. Tack för att du delar med dig av din historia! Det lät som ett oväntat one-night-stand. Tror du systern vaknade av era aktiviteter? Kanske var lite i fyllan och villan och då sover man ju ganska ”djupt”. Annars skulle iaf inte jag kunna sova om någon hade sex i samma säng 😉
   Det är kul med oväntade och lite galna påhitt även om det för stunden kan känns ganska pinsamt och konstigt…

   1. Inte jag heller och jag skulle antagligen bli rätt störd av att bli väckt på det sättet 😊 Jag är också rätt säker på att hon vaknade av skumpandet men hon sa inget och höll sig lugnt på sin kant med ryggen vänd mot oss.

  1. Jo men på många sätt är det ju sant, det handlar ju mycket om att vara i nuet vid ett one-night-stand o det är väl samma med ett glas vin, man är här och nu och njuter av det man har framför sig 😉

 3. One night stands! Wow eller Ooops, bägge delar som jag kan kommer ihåg.
  Men det var mest själva raggning som var det roligaste! Ögonkast, förtäckta, lite småfräcka samtal, beröringar, smekningar, till rent tafsande under kläderna. Men att sedan komma hem till någons hem, och att starta om det hela….. härligt!!!
  Misstag begångna, jodå en hel del… kompis fru
  .. e fruns chef!!

  1. Håller verkligen med om charmen i att flirta och känna spänningen och vetskapen att han är min om jag vill. Oops fruns chef och kompisens fru var kanske inte det bästa 🙄 Jag har också gjort mina ”misstag” även om det inte slutade med penetrerande sex. Jag och en kompis vrålhånglade mm med varsin kille i ett tält under min singelperiod och rätt som det var bytte vi bara partner med varandra och alla fyra var tyst med på detta 😊 Dagen efter (på en camping) visste ingen av oss vem vi skulle titta på som ens flirt 😆

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..