Oralsex är något som jag ägnat ganska mycket tankar kring. Som jag berättat tidigare hade jag aldrig kommit vid oralsex innan jag träffade min man, Love. Jag har säkert blivit slickad av 10 män innan Love, men jag minns inte så mycket av det då jag oftast försökte komma ifrån positionen när jag kände minsta förväntning på att jag skulle komma. Då kunde jag inte njuta mer och det blev följaktligen omöjligt att komma.

Sugna på oralsex

Häromdagen kände både jag och maken oss sugna på oralsex och då föll sig ju en 69:a helt naturlig. Det är en ställning som både jag om Love älskar, men oftast bara som förspel. Det vanliga är då att jag ligger över Love, vilket nog är så som många par positionerar sig i den ställningen. Den här gången kände jag ganska tidigt att det fanns ”komma-potential”. Jag kan i och för sig ofta känna att det ganska fort är 90% skönt men att jag sen aldrig liksom kommer över sista kullen just vid oralsex. Detta hur länge Love än ligger där och jobbar med tungan. Men denna gång kände jag att jag nog skulle kunna komma inom 10 minuter. Jag brukar ha svårt att vara tyst vid oralsex, för att jag ofta vill försöka ge respons på hur det känns längs vägen. Men denna gång kände jag för att vara tyst och jag vet att detta lite är nyckeln för mig vid oralsex. Att bara ta emot och fokusera på njutningen. Men ändå har jag så svårt att göra det.

Vad som funkar

Rent tekniskt så har jag svårt att beskriva exakt vad som fungerar bäst på mig. Men det har visat sig att det ger bäst effekt då tungan jobbar i sidled över klitoris av någon anledning. Vilket är lite konstigt då jag alltid smeker klitoris upp och ner när jag onanerar med handen. Såklart går det lättare om min man stimulerar g-punkten med fingrarna i mig samtidigt som han slickar. Men då begränsas jag också lite mentalt p g a risken att jag får en fontänorgasm. Min man är lite tveksam till att få en fontänorgasm i munnen och ansiktet.  Det är helt enkelt inte något han går igång riktigt på. Det är klart det hade varit häftigt om han hade gillat detta. Love älskar ju när jag sprutar, men vill inte ta det i munnen. Vid oralsex på en kvinna är det inte heller så lätt att bara ta bort ansiktet på slutet och fortsätta med handen som på en man. Stimulering måste fortgå med tungan hela vägen. Åtminstone för mig. När jag kommer av bara tungan så kommer det aldrig en fontän. Så g-punkten sparar vi till andra tillfällen. 🙂

Speciellt att komma vid oralsex

Det är på något sätt extra häftigt att komma vid oralsex tycker jag. Det är en väldigt mjuk, men stark orgasm som liksom smyger sig på mer än andra orgasmer. Jag har bara upplevt orgasm vid oralsex cirka 10 ggr med Love så det är speciellt när det händer. Första gången jag fick en orgasm vid oralsex var liggandes i duschen med Love över mig. Det tog max tre minuter och jag undrar om kanske en spärr släppte därför vi var i duschen. Min oro att jag kan fontänkomma dämpades nog där i duschen.

Hur vanligt är det egentligen?

Jag har alltid undrat hur vanligt oralsex faktiskt är i ett parförhållande. Jag har förstått på väninnor att en del inte vill ta emot oralsex och andra inte vill ge det till sina män. Man tänker ju kanske att oralsex finns som en naturlig del i alla förhållanden, men jag tror inte det. Det är ju ett väldigt intimt ställe som blandas med ett annat intimt ställe. Mycket smaker och lukter tas in och delas.

Rent och fräscht ska det vara

Renlighet är ju jätteviktigt när det kommer till oralsex. Det tycker både jag och Love tack och lov. Likväl som det är viktigt att inte lukta illa, har jag testat parfymerade snoppar vid några tillfällen och fy sjutton. Jag undrar om det är samma för män, med underliv som är insmorda med hudlotion och parfymerade. Det borde det ju vara. Jag tvättar mig själv aldrig med tvål invändigt. Har fått lära mig att det kan ge svampinfektioner. Vatten är det enda som behövs. Men utvändigt vill jag ju ha tvål, mycket tvål här och där. Varför jag är trygg med att det räcker med vatten invändigt är för att jag vet att min man är känslig för konstiga lukter. Och han har alltid sagt att jag smakar och luktar gott. Och visst är det fantastiskt att bli slickad av någon som man känner verkligen älskar att göra det.

Lukter spelar roll

När man träffar någon ny är ju lukten viktigt att gilla, inte minst på könet när man kommer så långt. Min Love har uttryckt detta som extra viktigt för honom, lukten på könet. Jag tycker också det är viktigt och led faktiskt lite i ett tidigare förhållanden där det skulle ges oralsex utan att vi var tvättade. Jag klarade inte av att vara ärlig om detta, men ville heller inte att han skulle slicka mig lite när som. Därför övertvättade jag mig i denna period där nere för att alltid vara redo. Men jag får skylla på att jag var ung. Nu är det alltid så att vi ser till att vara nyduschade innan vi lägger oss i en 69a och har oralsex. Så nu kan jag verkligen njuta av det och uppskatta det som något av det bästa som finns. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag var utomlands när detta inlägg publicerades men kan inte låta bli att ge min syn.
  Att ge en kvinna oralt är det bästa jag vet och det finaste man kan uppleva. Inget gör mig kåtare.
  Att med mun/tunga/fingrar helt kunna trollbinda och totalt ge toknjutning är till och med mycket bättre än att få. Känna dofterna, känna smaker, höra kvidningar/stön och att få kvinnan att krampa av njutning. Är såå glad att jag får vara generös med detta. Inte sällan avslutas akten med en kärleksfull kvinna snyftandes i ens famn, wow magiskt om du frågar mig.

  1. Liw skriver:

   Vad härligt för din fru att du gillar detta så mycket. Jag uppskattar att min man gillar det. Det är ju väldigt intimt och det märks ju när någon verkligen gillar det. Då blir iaf jag varm i hjärtat 😊

   1. Inte bara frun under lekåren men öga mot öga med en underbar riklig fontän har jag inte upplevt – ännu. Avis på Love faktiskt.
    Jag blir också pirrig av bara tanken ; )

 2. Björn skriver:

  Oralsex är något som liksom hör till sexet och något som är väldigt skönt att få och väldigt läckert att ge.

  De gånger jag och min sambo inte har oralsex är de gånger ”spontansexet” dyker upp, då vi inte haft möjligheten att tvätta av oss, typ när lusten faller på vid den fär promenaden när sex inte alls var planerad 😉.

  För som du skriver så är renligheten väldigt viktig när oralsex ska till. Vill inte ens tänka på hur det kunde vara med den biten på t ex 1800 – talet.

  Min sambo får väldigt ofta fontänorgasm vid oralsex. Visst går det lättare när jag samtidigt låter fingrarna komma åt hennes G-punkt men det går även utan den hjälpen. Tungan får då arbeta både uppåt o neråt och även inåt.

  De gånger hon står ovanför mitt ansikte så slutar det oftast i att hon kommer i mitt ansikte/mun och jag tycker bara det är sexigt och läckert. Inget som på något sätt känns ”äckligt”.

  Även om det händer så är det inte så jätteofta sambon suger av mig till orgasm. Inget jag begär heller utan har full förståelse för. Men de gånger hon gör det ger mig en fantastiskt skön orgasm, kanske den skönast.

  Det gäller dock att hon slutar suga ganska snart efter att det sprutat eftersom ollonet blir ganska ömt stunden efter orgasmen. Men den biten har vi pratat om så hon vet precis när hon ska sluta.

  Du undrar lite hur vanligt oralsex är i ett parförhållanden?! Jag får ju hoppas att det är väldigt vanligt. Det är ju bland det finaste som finns i sexlivet, både som förspel och hela vägen ut.

  Jag har iaf ett bekant par som jag vet inte skulle kunna tänka sig det. Det är lite äckligt tycker dom och den tanken vill jag inte försöka ändra hos dom, alla är vi ju olika.

  Tack för din sexiga blogg och ha det bra!

  1. Liw skriver:

   Det är så intressant att höra hur lika och/eller olika alla har det och fungerar. Tack för att du berättar hur ni har det.

   Oralsex fanns säkert såklart även i de mest skitiga tidsepokerna. Skulle vara kul att prata med en historiker om det och mycket annat när det kommer till sex. Hur mycket vet man?
   Finns det en bok om något liknande? Får kolla upp det.

   Man får ju respektera ens partners gränser som du beskriver med att ge oralsex och här är det känslan av fontän i munnen. Man får prata med varandra och berätta och sedan njuta av det man har 😊

   Tack för att du läser min blogg ❣️

 3. Olivia skriver:

  Ja, vi är nog överens här. Uppfattar också att g-punktsstimulering/penetrerande sex gör klitoris känslig, så det första ger det senare. Inget ont om klitorisorgasm, den är jätteskön och kan vara stark men vill ha den i kombination med den andra, djupare. Här upplever man verkligen hur nerverna är sammankopplade.

  Ja, vilken var den sexigaste tiden för kvinnor? Härligt när du skriver om vikten av renlighet…1800-talets London verkar ha varit förfärligt för kvinnor med hemsk hygien, könssjukdomar som spreds…

  Tror på Indokina, mångtusenårig tradition och kunskap, jadeägg, likaså Indien med templet på bilden du valt ut…tillhör dem som läste Grottbjörnens folk som ju tyder på utpräglad kvinnlig njutning – så för många tusen år sen kanske var bästa tiden då:)…

  1. Liw skriver:

   Ja bara för att det kanske var djuriskt där för evigheter sedan var det nog med känsla ibland på den tiden med. Mer naturligt än i naturen kan det väl inte bli 😉

   Oralsex där i skitigaste 1800-tal låter ju inte så mysigt. Jag föreställer mig, i fantasin, att det i Kina för 100 år sedan eller där ute i naturen för flera tusen år sedan fanns en källa med vatten någonstans 💦

 4. Liw skriver:

  Olivia, Celine.
  Klitorisstimulering och G-punktsstimulering tillsammans är verkligen grejen. Jag håller med! 😍
  För mig ger dock endast klitorisstimulering en väldigt skön orgasm det också även om den inte är lika djup…MEN för mig är det såååå mycket lättare att slappna av och komma om man blandar in G-punkten. Ungefär som att man känner vad något verkligen smakar när näsan får vara med att lukta. Tar man bort luktsinnet får man jobba mycket mer för att känna smaken. Klitoris blir mer känsligt av samtidig G-punkts beröring. Jag måste koncentrera mig betydligt mer och hålla på mycket längre när man bara jobbar med klitoris. Det är ännu en anledning för mig att älska G-punkten. 🤩

  Olivia-jag inbillar mig också att det tillbaka i tiden var mer utforskat kring kvinnlig njutning. Hade gärna rest tillbaka till en sådan tid. 😉 Både till det djuriska ”grottbjörnens folk” sexet till mer indokinesiskt kunskaps-sex för hundra år sedan…(har bara läst sammanfattningar av älskaren)
  Renlighet var nog få som reflekterade över på samma sätt som idag men om alla tänkte lika var det nog ok det med 😉 Man kan ju undra vilken den sexigaste tidsåldern för en kvinna var/är egentligen?

 5. Celine skriver:

  För oss är oralsex en jättestor del av sex, åt båda håll. Större del än samlag faktiskt.

  Samlag kan däremot fungera lite som ”förspel” innan jag får stimulans med fingrar och/eller tunga som ger mig orgasm. Dock måste jag ju blivit så pass kåt att jag är våt för att ha samlag. Ganska ofta har vi endast smek och oralsex. Det gör att samlag blir lite extra speciellt när det sker och det gillar vi båda.

  Oralsex och smeksex är lättare att njuta av tycker vi båda.
  Jag kan komma av endast oralsex och det har jag kunnat i tidigare relationer också.
  Nuförtiden vill jag däremot få inre stimulans samtidigt, för endast klitorisorgasmer känns faktiskt otillräckliga och jag har svårt att få flera orgasmer på rad som är sköna. När de sker blir den andra och tredje nästan alltid sämre.

  För mig är det olika hur mycket stimulans på klitoris som behövs. Därför är det olika vad som är skönast. Vad som avgör är dels kåthet sgrad, men allra mest hur långt det gått sedan senaste orgasm. Har det gått flera dagar, typ 4-5 är jag i regel väldigt ”laddad” och klitoris både tål mer och kräver mindre. Jag får liksom mer ”erektion” i hela underlivet. Om det bara gått en dag mellan kan hela jag vara trögare, samtidigt som klitoris är känslig på fel sätt. Dessa gånger brukar min karl slicka fram kåtheten och våtheten, men sedan tar jag över med mina fingrar och han koncentrerar sig på att stimulera mig inuti med sina fingrar. Det ger mig vansinnigt sköna orgasmer. På slutet smeker jag nästan inte klitoris alls, men håller alltid kvar trycket. Jag upplever nästan alltid att något diffust ”tömmer sig” och både jag om min karl känner att det kommer extra vätska i orgasmögonblicket, men sällan så det syns.

  Ang hygien så brukar vi själva göra en kontroll (på oss själva)och om vi inte är nytvättade, och upplever vi att det luktar för mycket kön, eller är obekväma med lukten, så tvättar vi av oss lite snabbt med tex tvättlappar. Oftast behövs inte detta.

  1. Liw skriver:

   Tack för att du delar med dig! Det är intressant att höra hur det fungerar för andra. Man kan få inspiration och tips. Jag håller med om och tycker det är en klar favorit även hos mig att bli slickad först och sedan ha sina egna fingrar på klitoris och mannen smeker inne. Och att sedan när det närmar sig inte alltid behöva röra sina fingrar lika mycket. G-punkten är fantastisk! I love it. Men under oralt tar den över lite för mkt hos mig och jag känner inte tungans magi lika mycket vilket jag ju gillar att göra. 😜

   1. Celine skriver:

    Ja, det är intressant att läsa hur andra fungerar och gör ☺️
    Det händer att vi går hela vägen med bara oralt, men orgasmerna blir aldrig lika bra när jag inte får vaginal stimulans, så det blir väldigt sällan. Kan iofs bli oralt och analt tillsammans. Det fungerar också och ger den där djupa sugande känslan. Klitorisorgasmer blir som känslan av att njutningen ”porlar” ut i kroppen och det är verkligen jätteskönt. Den vaginala delen av orgasmen känns mer som en våg. Strax innan vågor kommer sugs vattnet lite tillbaka mot havet för att sedan dundra ner på stranden. Så, ungefär kännns dem vaginala delen, tycker jag. Nu får jag ju även klitoriseffekten som sprids likt en porlande känsla i underlivet och kroppen…. Så vill jag beskriva det i alla fall, även om det är svårt att 😊

    1. Liw skriver:

     Vad bra du kan beskriva hur det känns för dig. Jag tycker det är svårt. De bästa orgasmerna för mig är antingen beröring av G-punkt och klitoris samtidigt med fingrar på varje ställe, fistingorgasm eller bara med tunga över klitoris. Det sistnämnda, oralsex, känns så fantastiskt intimt. Dessa tre orgasmtyper är så svåra att sätta ord på hur de känns för mig mer än att det är ”så jävla skönt”. Härligt att du kan sätta lite vackrare ord på din känsla vid olika typer av orgasmer 😎

    1. Celine! Du borde skriva en erotisk novell. Jag är den första att läsa;-)

     1. Olivia skriver:

      Håller med dig Céline, klitorisorgasmen är INTE tillräcklig för mig heller! Den är skön, javisst, men lämnar mig inte fullt tillfredsställd. Slidorgasmen/den vaginala orgasmen är en genomkörare som ger djup tillfredsställelse, tycker jag. Insåg för några år sedan att många kvinnor/merparten alltså nöjer sig med klitorisorgasmen. Blev jätteförvånad och återigen lite beklämd över hur kvinnor varit nöjda med så lite genom historien…när vi väl kommer så blir det en liten klitorisorgasm, om ni förstår hur jag tänker…

      Underbar bild med slickande – från Indien, flera tusen år gammal – sägs ju att man då visste så mycket mer om kvinnors sexualitet.

      Har ni läst ”Älskaren” av Duras, en 15-åring som upplever den mest otroliga njutning av en ”fullärd” kinesisk man. Jag har alltid velat veta exakt vad han gjorde för att få henne till de höjderna :)! Han slickade säkerligen…

      1. Karo skriver:

       Den boken har jag…ska leta upp den och läsa den igen…👍

       1. Olivia skriver:

        Ja, den beskriver en ung kvinnas sexuella hängivelse och efter vad jag förstår gick det för henne från första samlaget. Kerstin Thorvall beskriver en kvinna 50 + njutning, borde alla kvinnor läsa – Thorvall peakade sexuellt efter 50…”Jag minns alla mina älskare…”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..