När vi började fundera på att träffa ett annat par för att ha sex med, så hade vi inte klart för oss exakt vad vi ville göra tillsammans med det paret. Skulle vi bara ha sex i samma rum? Skulle vi ha sex alla tillsammans i en ormgrop? Eller skulle vi ha partnerbyte? Tankar och frågor som hade varit väldigt främmande för mig för 5-10 år sedan, känns nu helt plötsligt ganska rimliga. Även om den fina flickan i mig fortfarande tänker ”Nämen, ska vi verkligen…?”.

Att bara ha sex i samma rum lockar inte

I mångt och mycket så tänkte vi nog att det skulle bero på vad det är för par vi hittar. Och lite så är det väl. Samtidigt så kan vi nog känna både Love och jag att om det andra paret bara hade velat ha sex i samma rum, då hade det nog aldrig blivit någon träff med det paret. Det lockar mig inte speciellt mycket. Jag antar att det skulle vara som att ha sex framför en porrfilm, fast det är på riktigt då. Men det känns som att det mest skulle ha varit distraherande.

Partnerbyte är grejen för oss

Utan att vi tänkt igenom det speciellt mycket på förhand så har vi insett att just partnerbyte är det som vi gått igång på allra mest när det gäller fyrkant. Även om ormgropen lockar också. Det är kanske inte speciellt konstigt med tanke på att en av Loves största fantasier är att se mig ha sex med någon annan. Att jag skulle vara hans hotwife. Det är en ganska häftig känsla att han fantiserar på detta vis om mig och det gör mig upphetsad att han blir så kåt av det. Men det tog många år innan jag insåg och förstod att han faktiskt hade dessa fantasier. Inte för att han höll dom för sig själv, utan snarare för att jag hade svårt att ta in hur det faktiskt låg till. Att vi skulle gå och bli swingers hade jag aldrig trott. Om vi nu är det. 🙂

Jag går igång på konkurrens

Med närmare eftertanke är det nog inte så konstigt att jag går igång på det här med partnerbyte heller. Jag har alltid, innerst inne, gått igång på att någon annan kvinna finner min Love attraktiv. Det har jag nog egentligen gått igång på i tidigare förhållande också. Men nu vågar jag erkänna det på ett annat sätt. När jag har varit på något uteställe och sett andra kvinnor visa intresse för Love så har jag alltid gillat att studera spelet och ändå känt mig trygg med att Love är min. Det är något jag känner igen även från tidigare förhållande. Så visst har jag en tjusning för att se min man med någon annan som visar att hon vill ha honom. Det sistnämnda är nog själva kärnan. Och att Moa gillade Love det var tydligt. 

Oron har försvunnit

Det som har varit lite mer skrämmande är ju det faktum att även Love gillade Moa och vill ha henne. Rent köttsligt då, men tanken har tidigare skrämt mig lite. Den oron har dock så gott som helt försvunnit efter vår träff med Moa och Henrik för drygt en månad sedan. Istället har den ersatts av en kittlande känsla som gör mig riktigt kåt vid tanken på att se Love ha sex med Moa. Nyckeln är som så ofta att känna trygghet i vårt förhållande.

Partnerbyte helt naturligt

Vi har ju förstått att Moa och Henrik också uppskattar att byta partner. Det är egentligen inget som vi uttalat från början från något håll. Men det har fallit sig väldigt naturligt att det är på detta sätt vi umgås. Även om det känts naturligt så har det ändå förvånat mig att det blivit så mycket partnerbyte i vårt umgänge. Det var t o m så att när vi satt och chillsnackade mellan sexakterna så satt vi ibland med armen om motsatta partnern. Och det var helt okej och helt naturligt. Däremot så har vi varit tillbaka i de gamla rollerna så fort kläderna kommit på igen. Det har varit en lika naturlig detalj för oss alla fyra. Som ett sorts rollspel.

Fantastiskt med lära-känna-spelet

Just det där spelet är väl också en del av tjusningen med partnerbyte. Att på nytt få känna känslan av att trevande ta första intima steget och lära känna en ny person sexuellt såväl som socialt. Precis som jag tagit upp tidigare så är det ju något speciellt med första gången med en ny partner. Och det är häftigt att vi nu kan återuppleva det trots att vi lever i ett lyckligt äktenskap sedan mer än 10 år tillbaka. Det kanske t o m är så att jag uppskattar det mer nu tack vare att jag nu känner tryggheten i att jag redan har det bra med min Love. Och att jag är mer trygg i min sexualitet och vågar ta för mig mer.

Det finns dock gränser

Partnerbyte i all ära, men vi sträcker oss bara till partnerbyte i samma rum. Jag skulle aldrig vara bekväm med att vi bytte partners för att sedan ha sex i olika rum. Så det kommer inte att hända. Jag tror inte heller att Moa och Henrik har någon sådan önskan. Det känns som att vi är väldigt synkade i vad vi gillar och går igång på. Och var gränserna går.

Dags för ny träff om bara några dagar!

Nu till helgen är det faktiskt dags för en ny träff med Moa och Henrik. Allt verkar gå enligt planerna. Precis som förra gången så blir det en träff på ett hotell. Inte samma hotell denna gång, men även hotellet vi ska bo på i helgen har en liten avdelning med bubbelpool och bastu. Så vi kommer att ha en gameplan som är snarlik den vi hade förra träffen. Känslan i kroppen nu är enbart upphetsande. Det lilla orosmoln som jag såg inför första träffen är bortblåst och vi ser verkligen fram emot att få träffa Moa och Henrik igen. Och vad det verkar på vår mailkonversation så är det ömsesidigt. Spännande är det!

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Tomas skriver:

  Det är helt underbart att få njuta tillsammans med andra när man hittat rätt par.
  Vi har utvecklat vårt sexliv till att även omfatta Hotwife upplevelser, min fru gillar det med liksom jag, att bara få se på är också en njutning

  1. Liw skriver:

   Kul att ni leker lite 😉
   Visst är det häftigt när man hittar ett annat par som man fungerar bra med. 👏
   Att bli betraktad är väldigt hett. Eller egentligen är det vetskapen att min man går igång så mycket i kombination med att tillåtas att få vara med en annan man sexuellt. 😊

 2. Niclas skriver:

  Längtar till inlägget om kommande träffen i helgen. Är alltid lika kul att läsa. Lycka till och hoppas du får en trevlig upplevelse igen. 😉

  1. Liw skriver:

   Tack! Det är alltid lika roligt att skriva om det efteråt. Hoppas det blir lyckat ☺️😜

 3. Jäklar vad spännande. Även om det är så långt bort ifrån vad jag själv skulle kunna göra (i alla fall inte den närmsta framtiden, åren) Jag utesluter dock ingenting. Man vet aldrig vem man träffar och vad man bygger upp tillsammans. Att våga experimentera och vara sådär öppen tror jag verkligen är nyckeln till ett långt och lyckligt liv tillsammans. Provar man aldrig nya grejer så blir det nog rätt tråkigt i längden 🙂

  1. Martin skriver:

   Just det där med att våga/vilja experimentera med sexlivet tror jag också är superviktigt för att ha långt och lyckligt förhållande.
   Behöver inte alls innebära att gå så långt som att blanda in flera i sexlivet, men att man testar nya saker, berättar om sina fantasier osv.

   Vi håller fortfarande på att testa oss fram, provar nya saker inom vårt ”vanliga” sexliv, när vi bara är vi två.

   Tycker själv det är rätt fantastiskt att man efter 20 år ihop fortfarande upptäcker nya saker, och är så tända på varandra att man ibland bara måste ta en dusch ihop fastän barnen är hemma (tv-spel är en välsignelse ibland).

   Tycker det är så tråkigt när folk motiverar ett sexliv som består av några tillfällen per år med att det på nått sätt är en naturlag som gäller alla förhållanden efter några år.

   Tycker du resonerar jättesunt som inte stänger dörren helt för framtida äventyr, även om det inte är aktuellt nu.

   Man vet aldrig vad som väntar i framtiden…

   1. Liw skriver:

    Jag instämmer med Martins svar helt och hållet!

    Att förnya och busa med sexlivet är väldigt viktigt tror jag, och behöver inte innebära att ta in andra. Att eftersträva att bli nyförälskad i sin partner om och om igen. Förnyat sexliv är något som ger en nyförälskad känsla även efter 15 eller 40 år tillsammans. 👍😉 Det är ganska mäktigt att det fungerar så!

    Härligt att du skrivdivan är öppen fast det är otänkbart i nuläget 😜

 4. Martin skriver:

  Känner igen mig mycket i det du beskriver, speciellt det naturliga i ”pauserna” att man ligger och myser med den andra parten också, helt naturligt utan nån form av svartsjukekänsla.

  Vi hade länge också regeln allt i samma rum, men har på de senaste träffarna faktiskt släppt det lite. Dels har vi ju hållt på i 20 år, och det som kändes som ett no-no förr kan idag kännas helt ok, tom önskvärt.

  Dels så föll sig rätt naturligt iom att vi var flera par, rent praktiskt behövde man vara på lite olika platser, och det kändes helt ok för båda. Men helst vill jag ju se min älskling njuta, visst är det så.
  Däremot att byta för en hel natt och sova ihop med den andre, (som vi har fått förfrågan om) är helt ointressant i dagsläget.

  Ett annat no-no för oss (tills nyligen) har varit kyssar över pargränsen (mellan tjejerna ok).
  Vi har tidigare hållt det för oss själva, då det är betydligare intimare att kyssas än tex ha oralsex, samlag, analsex, osv. Tycker vi i vart fall, men vet många som inte håller med.

  Men vi har senaste året testat det också, men där vill jag nog gå ett steg tillbaka, och faktiskt ha den biten för oss själva.

  Och visst är det underbart att både äta kakan och ha den kvar! Både få känna spänningen när man har sex med någon för första gången, och samtidigt ha det trygga sexet med sin älskade som man känner utan och innan.

  Hoppas ni får en underbar träff med Moa och Henrik, vet precis hur känslan brukar vara i kroppen när det närmar sig…

  1. Liw skriver:

   Då har ni tänkt om lite längs vägen vilket jag tror man gör, speciellt efter 20 år. 😉 Kanske vore det mer ovanligt om man inte gjorde det. Då ni är med flera par samtidigt blir kanske det här med att vara på olika ställen eller att den andra inte är i närheten hela tiden lite mer naturligt. Likaså att ni inte vill kyssa runt till höger och vänster.

   För mig blir sex utan kyssar som att ta bort inlevelsen och glöden lite och det är dessa saker som till stor del gör mig kåt. Det blir helt enkelt lite för mekaniskt för mig utan kyssar.
   Men många verkar resonera som ni med kyssar, att det bara sker med egna partnern. Och även jag tycker kyssar är väldigt intimt och speciellt…men utan dem blir sexet sämre för mig. Jag blir ffa inte lika kåt…☺️

   1. Martin skriver:

    Jo, så är det med kyssar, man är ju olika. Jag är iof inte så mycket för att kyssa och hångla överhuvudtaget, så det spelar naturligtvis in också för just mig.
    Jag har högre tröskel för att vilja kyssa någon än att ha sex med personen, om du förstår vad jag menar. Är lite tvärtom mot många där, och kan istället faktiskt tappa kåtheten just pga kyssandet. (med andra alltså).

    1. Liw skriver:

     Så olika det kan vara 🙃
     Bara man matchar sin partner hyfsat i detta så är ju allt frid och fröjd 😉

     Kan du märka med andra par ni träffar och har sex med att de/hon är mer som jag? Då kan det ju vara skönt med en regel att det inte ska ske..

     1. Martin skriver:

      Det har alltid varit utklarat innan träff, och oftast har de haft samma regel, eller så i de fall det andra paret sett som ett viktigt inslag har vi helt enkelt valt att inte träffas, då det är superviktigt att alla är nöjda med vad som ska ske, och vad som är ok och inte.

      Men nu när vi valde att prova att släppa på den gränsen var det nog så att det var väldigt viktigt för den tjejen att kyssar ingick, det märktes väldigt tydligt.

      Men det är även andra saker för oss som skiljer på hur vi har sex med andra jämfört med varandra.
      Även om vi i princip gör samma sex med andra som med varandra (vissa behåller en del för sig själva, tex analsex, komma inuti, osv)
      Men med min fru kan vi ha lite mer närhet, dvs lite mer omslingrande sex med nära ögonkontakt, eller att hon ligger på magen och jag ligger över henne och viskar i hennes öra eller liknande.

      Sån sex har vi inte med andra, om du förstår skillnaden. Då blir det mer vanlig bakifrån, rida, osv.

      1. Liw skriver:

       Jag förstår. Det tycker vi också är viktigt, att ramar är uppsatta innan en träff. För oss (och ffa mig) hade ett par som inte ville kyssas gått bort. ☺️

       För oss går kärleksord till andra bort och sex i olika rum som sagt…eller skrivande kontakt utan ens partner. Sexet blir ju mer omslingrat med ens egen partner och mer nära men min man går igång på mig så upphetsad och ”inne i det” som möjligt så slingrandet/närhet spelar honom ingen roll.

       1. Martin skriver:

        Huvudsaken man är överens, och som sagt, man kan utvecklas och blir bekväm med nya saker efterhand, eller så hittar man det som känns bra direkt, och håller sig där.

        Ni verkar ju ha fått till det riktigt bra redan ifrån början, det är långt ifrån alltid det blir så lyckat direkt. Ibland kan nan få prova lite olika par innan man hittar ett som det funkar riktigt bra med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..