Penisöverdrag är det som hamnar på plats 5 på min topplista över bästa sexhjälpmedel. Det är något som mannen kan dra på över sin penis. Det kan vara som en stor kondom eller bara något som träs över och sitter på skaftet. Syftet är i regel att göra det skönare för kvinnan och i viss mån göra så att mannen kan hålla sig längre.

Känslan av en annan snopp

I vårt fall så är inte tidig utlösning något problem. Jag har ju tidigare nämnt att snoppstorleken inte spelar så stor roll. Men känslan av en annan snopp är riktigt upphetsande och det skadar ju inte om storleken då skiljer sig lite från Loves. Och oavsett skillnad i storlek så är ju ingen snopp den andra lik. Och en lite större variant kan vara riktigt sexigt att använda.

Provat många penisöverdrag

Vi har under åren testat ganska många olika typer av penisöverdrag. Mest för att det varit lite kul att testa nya sexleksaker. Men i regel har de alla varit en besvikelse som vi testat en gång och sen aldrig mer. Framförallt så har inte Love känt så mycket under akten och det har mest känts klumpigt. Men ganska nyligen har vi hittat en ny typ av penisöverdrag som faktiskt gjort lite av succé.

Och sen hittade vi rätt modell

Vi testat först en variant av denna typ av penisöverdrag som var bra men lite för tjock och stor. Vilket gjorde att Love i princip inte kände någonting men den var skön för mig. Men så köpte vi en lite mindre och smidigare modell av samma typ. Den plockade Love fram en decemberkväll när vi hade haft lite förspel och var lagom uppvärmda. Fortfarande en ganska stor sak men inte överdriven. Kanske 19-20 cm och ganska grov. Fortfarande i samma mjuka material med ett styvt ollon som var lite grövre och hårdare än penisöverdraget i övrigt.

Och wow liksom!

Det visade sig vara helt galet skönt och jag kom nästan med en gång när Love trängde in kändes det som, eller i alla fall bara några minuter efter. Med lite samtidigt pill på mig själv. Men det behövdes inte alls speciellt intensivt pill för det var så himla skönt. Sedan fortsatte vi för jag var så upphetsad av den väldigt sköna orgasmen jag just fått. Jag märkte att även Love kände betydligt mer än med tidigare exemplar och njöt i fulla drag han också. Så vi hade en riktigt härlig sexstund tillsammans med penisöverdraget som nog kan ha kvalat in som en av årets bästa sexsessioner.

Vill fortfarande ha äkta varan

Efter ett tag blev jag dock lite trött på storleken och det plastiga och ville ha variation med Loves kuk. Så jag uppmanade honom att ta av överdraget. Kontrasten med Loves vanliga kuk efteråt kändes väldigt skönt. Jag insåg då att variation av storlek är riktigt läckert. Både mentalt och fysiskt.

Kontrast till makens

Vi har sedan inte testat detta penisöverdrag igen, men den gjorde ett så otroligt starkt första intryck på mig att den bara måste få vara med på min lista. Och vi kommer säkerligen använda den igen fler gånger. För den gav mig sannerligen mycket. Så en större snopp i detta fall, som blir en kontrast till makens mer ”normala” variant, var häftigt.

Något jag rekommenderar

Detta penisöverdrag är något som jag verkligen kan rekommendera. Om er make nu inte lider av mindervärdeskomplex eller någon sorts svartsjuka. Men det viktigaste borde ju vara huruvida leksaken tillför något i sexstunden eller ej, för båda eller i alla fall för den ene. Och denna levererade mentalt och fysiskt för både Love och mig! Ett tips är att värma penisöverdraget lite med en varm vetekudde eller i varmt vatten innan man använder den. Annars kan det vara lite kallt i början. Speciellt när man ska dra på sig den hälsar Love. 😉

Gäller inte alla penisöverdrag

Observera att jag inte får betalt av någon för att skriva detta inlägg. Så det är inte något reklaminlägg. Penisöverdrag finns det som sagt många av men den typ som gjorde sådan succé att den kom med på listan är ett penisöverdrag från Pipedream Fantasy X-tensions serie. Det finns många olika varianter, men den vi testat och gillar bäst hittar ni här via den här reklamlänken.

Nästa inlägg:
Knipkulor – Investering för (sex)livet

Läs också:


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt. 1. J skriver:

  Jag överraskade min fru med ett penisöverdrag – hon trodde jag satte på en vanlig kondom och blev lite förvånad över hur stor jag kändes. Själv var jag förvånad över hur lätt jag fick plats trots att den gjorde mig betydligt tjockare än normalt (iofs har jag kanske en lite smalare penis än normalt) men hon tyckte inte det var skönt utan föredrar mig som jag är (uppenbarligen är hon ingen size queen). För min del så påverkades känslan inte så mycket som jag trodde det skulle göra, kändes mest som en lite tjockare kondom, avsaknaden av närkontakt kompenserades av att det kändes trängre för mig. Men vi föredrar klart att leka med dildos och penis utan överdrag…

  1. Liw skriver:

   Kul med överraskningar! Det är ju kul att variera sig lite…men det ska ju samtidigt tillföra något extra för att hjälpmedlet ska användas mer än en gång 😊
   De tidigare varianterna vi testat har antingen skavt, känts konstlade eller allmänt klumpiga. Men på den sista och bästa varianten var materialet mjukt och skönt och den kändes mer smidig och omslutande. Så modellen är verkligen avgörande när det kommer till överdrag…

 2. Björn skriver:

  Spännande,
  Vi satt o diskuterade ditt inlägg ikväll och tycker det är ett spännande men kanske tveksamt hjälpmedel.

  Vi tror definitivt att det kan ge extra krydda till tjejen men känner vi killar verkligen något med övertaget på? Må vara att den kan vara hyfsat tunn men jämfört med en kondom så är den ju ändå tjockare och där blir ju känsla långt ifrån samma som utan.

  Nyfiken på att prova men inväntar nog din nedräkning först 😉

  1. Celine skriver:

   Känner att det måste vara en försämring för mannens fysiska njutning, vilket skulle vara väldigt trist för oss båda, och för mig lite sorgligt att stänga in min goding:-(…. Men det är bara min personliga åsikt.

   1. Ulrika skriver:

    ”min goding”…. SÅ gulligt ; )

  1. Liw skriver:

   Intressant! Faktum är att det varit Love som ursprungligen gått igång på att testa detta med överdrag. Tror det beror på en rad olika saker. Jag har helt enkelt varit tvungen att diskutera det med honom 😊

   Han går allmänt igång på att se mig gå igång på en större/annan snopp. Det har jag förstått när jag frågat honom om vad det ger honom 😉 Och ju mer upphetsad jag är i en sexsituation desto kåtare blir han och kommer då också lättare. Så en del i hans upphetsning beror på hur jag upplever ett hjälpmedel tror jag. Men när jag inte känt så mkt med de tidigare varianterna av överdrag så har han ju ändå inte släppt tanken på denna typ av leksak då han köpt in fler sorter…han har varit väldigt nyfiken på penisöverdrag med andra ord.

   Han beskriver att han med denna sista modell kände att det blev trängre och att överdraget rörde sig skönt över hans egen snopp. Så även om han inte kände mig lika tydligt pga överdraget så rörde sig överdraget skönt på hans egen kuk. Det är svårt att ibland skilja på vad som är mental upphetsning och vad som är fysiskt. Men detta överdrag gav Love något extra både fysiskt och mentalt enligt honom. Iaf som ett häftigt inslag 👍

   1. Niclas skriver:

    Jag småler ibland när jag läser hur du beskriver Love. Det låter som du beskriver mig. 🙂 Jag och Love verkar med andra ord tända på liknande saker som bland annat att se sin partner njuta på diverse olika sätt..

    Tack för trevlig läsning & god fortsättning på året.

    1. Liw skriver:

     Kul att du känner igen dig så mycket. 😊
     Jag tror inte ni är ensamma om att en så stor igångsättning ligger i att se er partner njuta ohämmat. Det är väldigt sexigt! Efter två år med bloggen känns det som att det är vanligare hos män att vilja se sin kvinna njuta ohämmat, om så av någon/några andra, än det är hos kvinnor. Eller så är kvinnor mer blygsamma om liknande igångsättning. Jag har den iaf inte på samma sätt som Love. Min lust har mer begränsningar och ramar även om jag töjt på dem med åren 😊

 3. Maggie skriver:

  Låter ju lite spännande med ett sånt överdrag. Men jag är tveksam till hur min man skulle reagera om jag föreslog att vi skulle testa det.

  1. Liw skriver:

   Ja det är verkligen en extra och lite annorlunda krydda. Är det oro för att han ska känna att han inte har tillräckligt stor som gör dig tveksam?

   1. Maggie skriver:

    Nja inte direkt men jag antar att det kan ge en viss känsla av att att inte duga som man är. Kan ju tänka mig själv hur jag hade känt om min man bett mig att stoppa in ett inlägg i fittan för att göra det skönare för honom och ge honom känslan av en annan fitta. Men samtidigt så tänker ju inte våra män som vi har man ju märkt. Så vi får väl se…😊

    1. Liw skriver:

     Nä jag tror inte de gör det…Det är nog därför det inte finns något vi stoppar in i snippan och det är nog därför penisöverdrag finns 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..