35. Rakad eller naturell – Tankar om intimrakning

Att vara rakad eller inte är frågan. Som du nog förstår pratar jag nu om musen mellan benen. Jag själv brukar ansa mig därnere då jag tycker det känns fräscht. När jag var yngre och gjorde det för ofta fick jag som en “böld” i huden av allt rakande. Det kändes helt enkelt inte helt sunt. Ansningen varierar nu från att vara lite grann till något mer.

Bli rakad av partnern

Jag och mannen började för säkert 5 år sedan att, inför några nätter själva, låta min man få helraka mig, som en kul grej. Det blev en väldigt intim stund att vara helt i händerna på min man med rakhyveln i handen. Beröringen var riktigt eggande och jag kunde bara luta mig tillbaka och ta emot behandlingen. Detta har vi fortsatt att göra någon gång i halvåret som en extra kick och som ett tyst uttalande om mer sex under en period.

Finns nackdelar med att vara helrakad

Baksidorna med att vara helrakad är för mig att det är svårt att duscha med mina barn som jag gör nästa var och varannan kväll. Jag vill inte att de ska se mig helrakad. Ett annat problem när man är rakad, hör och häpna, är att man kissar sig själv på insidan av låret, vilket jag inte tycker känns fräscht. Det finns liksom inget hår som skyddar. Den där bölden har aldrig kommit tillbaka vid helrakningarna och jag tror att jag på den tiden slet i hårsäckar på ett felaktigt sätt när jag fick det. Jag tror att val av produkt med gel och en bra hyvel är väldigt viktigt. Den rakgel som jag tycker är bäst är RFSU Easy Shave Gel.

Dumt att låna annans rakhyvel

Ni minns kanske mitt inlägg om min sexuella upptäcktsresa med tjejkompisarna och hur jag berättade att jag lånade “fixa-till-grejer” av den mannen vi hade sex med. Det var bland annat en rakhyvel. Två månader efter att vi kom hem hade jag fått en slidinfektion (inga könssjukdomar, vi hade kondom). En infektion som gav ett enormt illaluktande obehag troligen p g a att jag använt hans produkter. Jag minns att jag dejtade en kille under den här perioden och ni vet ju det där med att man ska gilla den andres lukt och så. Ni fattar att det var helt hemskt att lukta som jag gjorde och inte veta vad det var. Först efter det blev slut fick jag reda på infektionen, men han fick aldrig veta detta. Han tror nog fortfarande att detta var min lukt. Haha, jag får leva med att han tror det.

Kontrasten av naturellt och helrakat lockar

Så för mig är det ansat som gäller med inslag av mer vildvuxet ibland när livet trycker på och helrakad ibland när livet leker…

Jag kan eggas av denna kontrast när man är helnaturlig till att bli helrakad. Det blir ju så stor kontrast och desto mer effekt 😉 Att vara helrakad hela tiden hade jag aldrig orkat eller velat. Vad föredrar ni, kvinnor och män?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Björn skriver:

  Ett intressant inlägg där många i inläggen vill ha rakat och lika många orakat ( eller åtminstone delvis).

  Jag gillar verkligen ett rakat kön hos tjejen, men jag själv hade svårt att tänka mig att ta bort mitt eget…, tills den dagen min flickvän (som var rakad) föreslog att vi skulle ta en kväll då vi inledde vårt sex med att raka varandra.

  Från den dagen hjälper vi varandra med jämna mellanrum och det är ju så sexigt. Ett Förspel med stort F.

  Men visst finns det nackdelar med ett rakat kön. Det finns ju där av en anledning, typ att det motverkar bakterier och irritation.

  Men bortsett från det så är det ju betydligt sexigare och mer tillfredsställande att både titta på och slicka/suga någon med ett rakat eller delvis rakat könsorgan.

  Dessutom ser jag själv det som en akt i min onani när jag rakar mig själv. Blir ju lika kåt varje gång 😉.

  Men avslutningsvis, full respekt och förståelse till de som väljer att behålla sitt könshår. Det är ju ändå så vi är skapta..

  1. Liw skriver:

   Ja här är nog folk väldigt olika. Jag går också mycket igång på en ”rakstund” med min man inför en planerad sexstund eller en hotellnatt tillsammans. Mest upphetsande är det när jag går från mer hårig till nästan helt rakad. Att behålla lite lite framtill tycker jag är snyggt.

   Jag gillar min man ansad men med hår kvar. Jag tycker det är manligt med hår där. Men det är ju tycke och smak. Bara man tycker hyfsat lika i paret.

   Min man tycker det är lika ok med mig naturell och det imponerar mig. Jag hade nog varit känsligare om jag varit man med en kvinna. Känslan av att det är helt ok med mig naturell gör mig härligt avslappnad. Men han älskar samtidigt mig rakad. Kontrasterna är det bästa.

 2. ”Bölden”? Som du beskriver är nog ett inåtväxt hårstrå? Det har jag själv råkat ut för och det kan man få oberoende av kön etc! Själv så brukar jag gå och få en Brasiliansk vaxning – det gör rejält ont – men det förblir slätt mycket längre! Min älskade sambo brukar inte raka sig, men hon gillar verkligen när jag är hårlös där nere för att hon tycker att det är både roligare och trevligare att suga min kuk då! Själv så föredrar jag helt klart att slicka rakad fitta! Dessutom om båda är ”rakade” – såg tycker jag att det blir bättre sex över lag – även vid vanlig vaginalsex – så känns det naknare, närmare och känsligare – känslan av hud som gnuggar mot hud tillför njutning!

  Jag är Polyamorös, så jag hade en flickvän för ett par år sedan! Hon var nästan alltid rakad och hon höll med om att sexet blev bättre på alla sätt!

  Dessutom tyckte vi båda att oralsex blev så mycket bättre! Vi nästan sov i 69an!

  Vi hade så mycket och högljutt oralsex att hennes stackars dotter blev generad – för det hördes genom sovrumsdörren!

  Varken min sambo eller flickvännen kunde dock tänka sig att låta vaxa sig! De rös vid tanken på smärtan! De tyckte att jag är tokig som frivilligt utsätter mig för den smärtan! Men jag har hög smärttröskel och resultatet blir så bra att det är värt det!

  Numer så går jag bara och blir vaxad på sommaren – för det är dyrt! 500 – 600 spänn per gång och det är dessutom inte direkt skönt!

  Men generellt så rekommenderar jag det!

  1. Liw skriver:

   Jag är nog också lite för feg för vaxning. Kanske häftigt att testa det någongång men inte göra det regelbundet pga smärtan ☺️ Ja bar hud mot hud är häftigt men mer häftigt, tycker jag, om man inte är helrakad hela tiden. Då känns det extra känsligt när man väl är helrakad… 😉

 3. Både jag och min partner är rakade. Annars finns ju ett alternativt sätt att bli av med besvärande könshår. Tvi, tvi…

  En annan fördel med att raka sig är att jag tror att flatlusen är utrotad och ingen lär sakna den.

  1. Liw skriver:

   Jag tycker det är en kick att variera mellan rakat, ansat och mer naturellt även fast det känns mest fräscht med rakat. Min man tycker det är ok vilket som men extra hett med det rakade inslaget då och då…😊

 4. Celine skriver:

  Rakar mig med rakapparat. Fungerar bra och trivs bäst så.

 5. T skriver:

  Det varierar för oss, men för det mesta har jag rakad pung och är vältrimmad i övrigt. Jag känner mig helt enkelt mest bekväm med det och så njuter jag så mycket mer av fruns beröring när jag är rakad. Hon vill också helst ha mig så.

  Hon är riktigt avigt inställd till behåring där nere på sig själv, så hon är alltid rakad förutom en liten ansad tofs. Nån gång har hon rakat allt men säger att det känns för naket då. Kanske är det också det där med att vara naken inför barnen som spelar in där, så är det åtminstone för mig.

  Jag skulle aldrig få för mig att kräva varken det ena eller andra av henne gällande behåring/rakning, men jag älskar oralsex och måste erkänna att jag tycker det är obeskrivligt upphetsande att gå ner på henne och känna naken hud möta tunga och läppar. Men det är absolut ingen deal breaker och på något sätt kan jag tycka det är något vilt och råsexigt över en hårig mus, men det är nog mer i drömmarnas värld 😊

  1. Liw skriver:

   Lite blandad kompott hos er alltså 😉 Jag tycker det är skönt att inte behöva raka mig i perioder och jag anser mig inte vara så hårig heller att det känns ”fult”. Min man tar det som det är. Men när han slickar mig vill jag helst vara rakad kring blygdläppar och klitoris mest för att det känns bra för mig själv. Att raka mig helt eller bara ha en liten ”tofs” är en igångsättare och det hade jag inte velat vara utan. Haha lite gott och blandat blir summeringen även här. Men på männen tycker jag, helt ärligt, att er härlighet ser mycket härligare och manligare ut med lite hår som inramning. 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..