Jag börjar snart tappa räkningen. Men nu är det faktiskt dags för fjärde träffen med vårt likasinnade par, Moa och Henrik. Redan nu kommande helg. Och den här gången så kommer vi att steppa upp det ett steg.

Fira på fyra i skogen

Min man Love fyllde jämnt för ett tag sedan och det tänker vi fira med att hyra en stuga mitt ute i skogen. Storstäder i all ära, men det finns inget mer fantastiskt och energigivande än att få njuta av rogivande natur. Planen är att vi först ska bo där en natt själva. Sedan kommer Moa och Henrik på lördag och övernattar med oss till söndag.

I mysig stuga med lyxigheter

Det känns på förhand som ett perfekt upplägg helt i vår smak. Från början visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Men sen började vi titta runt på Airbnb. Och bäst vad det var så hittade vi precis det vi letade efter. En unik mysig stuga med det lilla extra ute i skogen, långt från närmaste samhälle. Stugan har lite mysiga lyxigheter såsom bastu och eldstad. Och flera sovrum. Vilket är bra för denna gång är det ju som sagt tänkt att Moa och Henrik ska sova över.

Intill en stor sjö

Vi fastnade för stället för att det ligger intill en stor sjö med skog runtom. Till synes är det bara några enstaka hus i närheten och ingen direkt granne. Jag som älskar skogen och min man som älskar insjöar blev båda smått lyriska när vi hittade detta ställe. Och jag som dessutom är tokig i att bada bastu. Kanske kan vi även nakenbada i sjön?

Hoppas nu på huskurer

Så nu har vi lite nedräkning till på fredag. Dessvärre har både jag och Love känt att vi har något i kroppen som vi är rädda ska bryta ut i förkylning eller nåt. Det vore så typiskt att bli sjuk nu. I ett försök att mota eventuella sjukdomar i dörren har vi nu bunkrat upp med allehanda naturpreparat och huskurer. Har ni någon bra huskur att tipsa om så tar vi tacksamt emot tips. 🙂

Pirrigt att vara med Moa igen

För övrigt så känner jag mig lite pirrig från flera håll denna gång. Mycket med tanke på kyssandet med Moa förra gången. Hur ska den bollen rulla vidare? Ska den rulla på som innan eller rulla snabbare eller ska den stå helt still? Jag har lite känslan av att det är mycket upp till mig.

Vad kommer hända morgonen efter?

Och hur ska det bli att sova över med ett annat par. Jag antar att vi kommer att sova i olika rum eller i alla fall i olika sängar. Men det öppnar ju upp för en del möjligheter morgonen efter. Innan frukost eller efter frukost? Eller inte alls eller både ock? 🙂 Spännande blir det i alla fall. 🙂

Nästa inlägg:
Varmt te och uppsnack

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. T skriver:

  Det där låter alldeles underbart, jag förstår att det känns lite pirrigt att inte riktigt veta vad som kommer att hända…och med vem 😊Hoppas ni får en riktigt skön helg!

  1. Liw skriver:

   Tack T! Ja både nervigt och spännande 😎 Lite så det kanske ska vara. Tryggt men utmanande. Ja kul ska det iaf bli. Vill bara undvika att bli förkyld!! 🙈

 2. Y skriver:

  Så himla mysigt med en egen liten stuga i skogen! Hoppas ni får det bra med paret också 🙂 Den enda kuren jag har mot sjukdom är nog varmt te med honung!

  1. Liw skriver:

   Ja och med massa citron i 🍋🍋🍋
   Ja vi hoppas det blir lyckat 😊

 3. Låter ju så himla spännande! Förstår att ni längtar så jag håller tummarna att några bra huskurer hjälper er!
  Ser fram emot att få läsa mer om detta sen😉

  1. Liw skriver:

   Ja inte bli sjuk nu…🙈

 4. Oj så mycket ni har att se fram emot, så spännande. Jag har nog missat förra träffen, får leta upp den sen och läsa i kapp 🙂
  Härligt att ni hittade så mysig stuga ❤

  1. Liw skriver:

   Ja spännande! Ja stugan är viktig 😊 Bastu är min favorit 😉

 5. Kul o åka iväg o träffa lite andra par att vara med hoppas ni har det trevligt 🙂

  1. Liw skriver:

   👍😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..