Vi känner att det vore roligt med en ny träff med Mr Utvald snart och planerar nu för detta. Frågan är bara vad vi ska hitta på denna gången och framförallt var vi ska vara. Vi varken kan eller vill träffas hemma hos oss. Och av olika anledningar så är det inte heller något alternativ att vara hemma hos Mr Utvald. Att ta in på hotell blir ju dyrt och besvärligt i längden och dessutom känns det som att vi vill göra något nytt. 

Halvgalen idé om att ha sex i en gympasal

Så jag och min man har funderat på om vi kan få till en liten enklare träff över bara några timmar på kvällen. Det skulle ju göra det lite enklare att fixa barnvakt. Så kom vi på den halvgalna idén att boka ett par timmar i en vanlig gympasal. Det lär ju inte vara så svårt att hitta lediga tider en fredag eller lördagskväll. Och ju mer vi funderat på det desto mer går vi igång på det hela.

Sex är ju också en träningsform

Men hur går man tillväga när man hyr en gympasal för ett sådant ändamål? Kanske i och för sig inte är konstigare än när man hyr en för att träna basket eller dansa zumba eller vad som helst i. Detta är ju bara en lite annan typ av träningsform. 😉 Det är ju inte så att man behöver berätta vad man pysslar med där i gympasalen en lördagskväll. Vi får väl se vad vi kommer använda för redskap. Det finns ju ganska mycket att välja mellan. Allt ifrån ribbstolar och romerska ringar till plintar och höjdhoppsmattor. Det är endast fantasin som sätter stopp. Sen får man ju inte glömma den hederliga gamla tjockmattan 😎

Nakensport

Vi har i alla fall kollat upp priset, vilket var ynka 60 kr/h. Vi tänker att det bör räcka med att vi har 2 timmar. Skulle vi få lite tid över till annat kan vi ju alltid spela lite basket spritt språngande nakna. Eller kanske lite höjdhopp. Det hade varit nåt det. Haha kanske ska ta och hyra den 3 timmar ändå. 

Mr U är med på noterna

Vi har nu också presenterat vår idé för Mr U och han var inte sen att nappa på våra tankar. Det var ju inte direkt något han hade föreställt sig som nästa träff. Men han verkar ändå ganska nyfiken på detta mer ovanliga sätt att träffas på. Nu återstår bara att boka tid och ordna barnvakt.

Rekognisering inför

Den gympasal vi siktat in oss på finns att hyra på helgerna fram till 22. Vi har inte varit där och sett hur det ser ut, men vi tänker att vi ska hyra den tillsammans med ungarna en gång innan för att rekognisera lite. När jag väl vet hur det ser ut kan jag fantisera mer kring träffen, vilket jag gillar att göra. Gympasalen ligger i närheten av svärföräldrarna och inte i närheten av där vi bor vilket känns bra.

Fantasier väcks

Tack vare de här planerna kom fantasin om att ha sex i en gympasal med på min fantasilista. I fantasin så finns alltid en plint med på ett eller annat sätt. En plint kan man ju ställa in i olika höjder och jag sittandes på en eller liggandes på mage över en eggar mig lite grann…😊 …De romerska ringarna har jag dock haft svårt att få med i fantasin än så länge…😊

Rent avslut

Det som också är smidigt med den här lösningen är ju att det finns duschar i direkt anslutning. Att eventuellt avsluta med en gemensam dusch är ju också en kittlande tanke. I samma omklädningsrum killar blandat med en tjej, hihi. Nu är kanske inte en skolgympasal det fräschaste ställe man kan tänka sig, men det spelar mig inte så stor roll. Hela tanken på allting, och framförallt det förbjudna i det, är det som eggar och tänder mig mycket…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Haha – ja, men se där – kreativa idéer finns det gott om. 🙂

 2. Hasse skriver:

  Jag kan verkligen tänka mig att det kan vara rätt spännande att ha sex i en gympasal. Jag tror det bland annat beror på att det är så öppet, så stor yta. Det är man inte van vid, man är van vid att ha fyra väggar nära. I en gympasal blir det nog lite som när man har sex utomhus.

  Jag undrar dock om redskapen blir någon stor succé. Visst, en plint känns ju helt okej, och stora mattor, men ribbstolar och romerska ringar… Vi har ju märkt hur det krånglar bara av att tex ha Anna bunden stående med ben isär och armar åt sidorna. Armar domnar, och det är svårt att hålla balansen. Vid något tillfälle har Anna till och med svimmat när hon har stått så ett tag och sedan kommit när jag smekt henne, jag fångade henne, och hade en del problem innan jag fick loss henne. Så vi kör aldrig något sådant stående längre. Det finns många saker som känns kul, men är svåra att genomföra. Rent allmänt är ju det något vi förstått under åren – vi som provat på en del saker, som tex smisk – att det ofta krävs testande, där man redan från början bestämmer att det ska vara en testomgång. Det riskerar att bli så med redskap, att det bara går tid/möda/tanke, och kåtheten försvinner under tiden. Men visst, ni kanske kan prova en del saker lite oskyldigt om ni hyr en gång i förväg, med barnen. 🙂

  1. Liw skriver:

   Haha ja redskapen kan nog både vara bu och bä. Ringarna är jag troligtvis för gammal för 😉 Men resten kanske..iaf som inslag. När jag kommer vill jag oftast inte stå upp då man ju tappar lite kontroll i den stunden. Det lät ju jobbigt att din Anna svimmade 😬.

   Känslan att det är stort och rymligt i en gympasal är nog som du skriver en anledning till att det är spännande. Sen tror jag man får lite flashbacks från skoltiden och då var ju sex något lite mer förbjudet och därför kan det nog bli spännande av den anledningen också 😊👍

 3. Så roligt att ni lägger så mycket krut på ert sexliv! 😀 Det skulle nog alla förhållanden må suveränt av!

  1. Liw skriver:

   Ja vi gillar båda att göra det 😊
   Det blir ju lite spännande, mitt i det vardagliga icke lika sännande…

 4. Ida skriver:

  Modigt av er!

 5. Ronja skriver:

  Har följt din blogg i ett par månader nu och den är mycket spännande och välskriven!
  En tanke jag har appropå att dela med sig av tankar/erfarenheter från sitt sexliv till andra… jag har själv länge velat veta mer om min mans sexliv sen tiden innan mig, men vet att han inte skulle vara bekväm med att dela med sig av det och pga svartsjuka tror jag inte heller att han skulle vilja veta mer om min historia. Hur ofta pratar du och din make om sådant och kan du någonsin känna att du drar dig för att skriva saker här på bloggen då du inte vill att han ska veta om det.
  Är det en styrka att kunna dela med sig av sin tidigare sexuella erfarenhet med sin nuvarande parter eller är sådant helt enkelt privat? Och var går isf gränsen för när det blir ”too much information”.

  1. Liw skriver:

   Tack❣️
   Det är en bra men svår fråga det där. Jag tror man ska vara mer försiktig än frikostig när det gäller detta. Jag har mest frågat min man allmänna frågor om hans ex. Min man har inte lika ofta frågat mig men det kan bero på att jag har berättat ändå. För att jag vill att han ska veta min historia.
   När det kommer till det sexuella är det svårare. Jag har även där berättat mycket men absolut inte allt. Vissa detaljer håller jag för mig själv, precis som min man gör med sitt.
   Jag har frågat lite mer intima saker vid något tillfälle men sedan känt att jag inte riktigt velat höra svaret och då har jag backat och inte undrat mer.
   Hur mycket någon har njutit av någon annan (för det är bara att inse att man har gjort det med fler) är information som kan skapa en naturlig svartsjukekänsla och därför skulle inte jag vilja grotta ner mig för mycket i sådana diskussioner.

   1. Ronja skriver:

    Tack för svar! Jag instämmer med det du säger. På samma sätt som jag känner det kittlande att läsa om dina och era äventyr så kan jag också känna att det hade varit spännande att få ta del av min mans historier. Inte på sätt att jag vill höra detaljer om hur han njutit med någon annan, utan mer att jag skulle vilja veta om han gjort något extra ordinärt eller galet – typ besökt en sexklubb eller haft trekant i en gympasal ;-). Vi nämner dock aldrig nåt inom detta ämne för varandra vilket jag kan tycka är lite tråkigt även om det säkert är klokt.
    Kanske också därför som jag är sparsam med att berätta saker eller diskutera sex med vänner. Känns på sätt o vis fel att de sla veta mer om mitt sexuella förflutna än vad min man gör samt även där klurigt att veta var man ska dra gränsen för när det blir för privat.
    Läser din make din blogg och påverkar det isf vad du skriver och hur du skriver?

    1. Liw skriver:

     Ja det är inte alltid så lätt var gränsen går mellan kittlande effekt kontra att faktiskt få svartsjukekänslor.

     Jag är också nyfiken på vad min man upplevt för speciella sexuella saker innan mig men inte hur mycket han/tjejen njöt i situationer.

     Min man läser mina inlägg innan jag postar dem och har än så länge inte sagt nej till något. Han inspirerar mig ibland till ämnen likväl som ett tv program kan göra eller en upplevelse från förr.
     Min man har bara varit positiv till mitt skrivande 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..