I onsdags var det sommaravslutning för vår lilla förskoleklassare. Det var en härlig sommarkväll och allt var ungefär som en vanlig avslutning. Föräldrarna satt/låg på sina picknick-filtar med egen medtagen fika och alla barnen sprang runt och lekte. Vi var utspridda, men ändå ganska tätt ihopträngda på skolans gräsmatta. Ganska idylliskt och mysigt i sommarvärmen.

Vad all sex gör med mig

Det är inte första gången jag deltar i något liknande, men denna gång var annorlunda. Jag såg nu på min omgivning med nya ögon, vilket nog är ett resultat dels av att jag har min sexblogg och dels att vi har våra sexuella äventyr. Den senaste tidens diskuterande kring swingers här på bloggen spelade kanske också in. Sen gjorde det kanske sitt till också att alla var förhållandevis lättklädda till följd av den tillfälliga värmeböljan.

Såg mig runt med nya ögon

Män sägs ju tänka på sex på ett annat sätt än vi kvinnor gör och jag kom på mig själv att undra om detta är ett sådant sätt. Jag hade nu ett mer öppet sexuellt sinne än jag brukar. Det är som att jag fått en specialantenn som fångar upp signaler från små känselspröt i min kropp som är kopplade till alla mina sinnen. Dessa signaler spelar sedan min hjärna och mitt kön ett litet spratt. Inte för att jag direkt satt och var sprängkåt eller såg levande dildos runt mig, men jag såg detaljer jag inte brukar lägga märke till.

Oväntad närhet

Alla satt mer eller mindre parvis och vissa låg ner på sina filtar. Jag såg kalsongranden på någon några meter bort. Och vände jag mig om såg jag ett kärleksfullt par en bit åt andra hållet som pussades. En manlig förälder som alltid tittat konstigt och lite intensivt på mig gjorde det nu mer än någonsin. Alla satt ganska nära varandra och jag hade en liggande man (förutom min egen) på min ena sida, bara en meter bort. Det blev egentligen lite för nära avstånd till personer jag inte känner, men vi råkade bara vara placerade så. För en stund var vi alla tjugo föräldrapar på gränsen till obekvämt nära varandra.

Är det bara jag?

Jag tror dock ingen annan tänkte liknande tankar som de jag hade. Men vem vet? 😉 Det här var nytt för mig och jag kom på mig själv att bli generad över alla mina tankar som kom flygande. Tankar som t ex hur de olika paren hade sex på sin egen kammare. För något ögonblick fick jag även tanken på hur det skulle se ut om alla på plats helt plötsligt skulle börja ha sex.

Sex i sinnet försvinner inte

Självklart var det inte riktigt passande att sitta där och tänka på sex. Och jag försökte slå bort tankarna, för att en stund senare finna mig själv upptäcka nån ny detalj som förde tankarna tillbaka på sex igen. För några år sedan hade jag aldrig det här ”problemet”. Nu funderar jag lite på om detta bara var tillfälligt eller om det är en egenskap som jag alltid kommer att få leva med. Om jag tänker, skriver och lever mindre kring sex så kommer den nog tyna bort. Om inte så är det nog ändå något jag absolut kan lära mig leva med och njuta av. Det är ändå ganska roligt att ha mer sex i sinnet. Så länge det inte får mig att bete mig konstigt i helt fel sammanhang. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Martin skriver:

  Finner mig också ganska ofta fundera över hur andra i min omgivning har sex. Är den personen lite mer vågad och avancerad, eller kanske föredrar lite mer vanilj eller helt enkelt kanske inte har något större intresse för sex alls.

  Förmodligen skulle man bli ytterst förvånad om man fick reda på hur det låg till egentligen.

  Jag tror det är många som tänker så ibland, och kan inte se något som helst fel i det.

  1. Liw skriver:

   Nej inte jag heller. 😉
   Jag tror man hade blivit förvånad åt båda hållen lika mkt. En del verkar ha väldigt lite sex och skämmas över att prata om det ens med sin partner. Medan andra verkligen är en ”i de lugnaste vattnen simmar…” person.
   Oavsett är denna ”under ytan” information väldigt intressant att fundera kring. För man får ju sällan svar. Det är även väldigt kul att snacka med sin partner om det. Tror du de/hon/han skulle göra ditten eller datten…😁

   1. Martin skriver:

    Vi har diskuterat ibland vem av våra vänner som skulle kunna tänkas ha samna intresse för swinging som vi. Inte för att vi skulle blanda in våra ”vanliga” vänner i de aktiviteterna oavsett, men det är som sagt kul att fundera och göra gissningar.

    Vi är väl lite just dem som folk verkligen inte tror sysslar med den typen av sex (eller andra typer av sex som inte har diskuterats just här på din blogg) . Min bättre hälft avsöjade lite för sina arbetskamrater (enbart kvinnor) på en fest de hade när de spelade någon form av truth och dare, och fick just de kommentarerna.

    Och fick även lite nyfikna frågor om ämnet ifrån en avsina kollegor efteråt, som själv hade funderingar i samma banor…

    En variant på tankar om vilken sorts sex människor i omgivningen har är ju om man även fantiserar om att ha sex med kollegor, grannar mm.

    Läste en tråd där en kvinna berättade att hennes man hade sagt att hennes nya manliga kollega garanterat någon gång hade fantiserat om sex med henne.

    Hon vart nyfiken om det verkligen stämde, och de flesta män i tråden höll med om att så är det.

    Hon fann det både smickrande och lite roande, men det gör förmodligen inte alla.

    Men som du skrev, oskyldiga tankar och fantasier kan ingen ta ifrån en, och så länge de inte påverkar hur man uppträder mot andra så är det ju helt harmlöst.

    1. Liw skriver:

     Jag tror inte någon tror att vi testat andra heller. De flesta par är svåra att föreställa sig göra detta då ämnet är så tabu. Det gör att jag kan tro att precis vilket par som helst kan bära på en liknande hemlighet. Det får mig att le. Min världsbild har ändrats lite. Man kan ju inte låta bli att undra hur vanligt det är att par testar en trekant eller en fyrkant eller tom gör det betydligt mer än att bara testa… 😎

     1. Martin skriver:

      Det är definitivt vanligare än många tror.

      Vi bor på relativt liten ort, men finns massor med par att välja på i närheten.

      Har mer haft problemet att det visar sig att man tex jobbar på samma arbetsplats (hänt 2 ggr, så vi avbröt kontakten då, men kul att fundera ibland på vilka det är) när man börjat utbyta lite information.

      Med några par har det visat sig att vi har gemensamma vänner (blev lite pinsamt när frågan om hur vi känner varandra kom upp…), andra har bott granne med en av mina kollegor, osv.

      Och då finns det ju även massor med människor som lever i par där den andra inte är intresserad av den typen av sex.

      Gäller ju att ha lite tur att man träffar någon (om man inte aktivt söker sig till likasinnade) som också gillar sex på fler, och kan tänka sig att ta in andra i sexlivet.

      Tror merparten av de som fantiserar om partnetbyten, trekanter mm tyvärr aldrig får uppleva det.

      1. Liw skriver:

       Oj så ni dejtar så nära 😉
       Man kan ju ändra sig med åren också. Jag var ju inte öppen för detta tidigare.
       Ja många fantiserar nog bara och vågar inte ta steget…

       1. Martin skriver:

        Är tom så att nu när ett av våra barn ska börja skolan så är det ett föräldrapar som vi haft sex med i den klassen… 🙂

        Tänk om de andra föräldrarna på föräldramötena visste det…

 2. Känner igen detta.
  Kom på mig själv med att spana en kvinnas bröst på Ica häromdagen och blev överraskad av mina tankar

  1. Liw skriver:

   Haha spännande. 😉
   Det hände faktiskt mig i simhallen nyligen men det var mer att jag fascinerades än blev upphetsad. Kul ändå när man får lite oväntade, om än opassande, tankar om sex i vardagssituationer 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..