Min man har ofta poängterat hur vissa personer har sex appeal, dvs en sexuell utstrålning. Själv har jag väl inte tänkt så mycket på det. Men vad är egentligen sex appeal och vad är det som gör det? Det är ju onekligen så att vissa har det medan andra inte har det. Men är det medfött eller är det något som alla kan skaffa sig?

Finns mest hos kvinnor?

Min Love har väl mest kunnat identifiera den här egenskapen hos  kvinnor. Inte nödvändigtvis IRL utan även hos vissa skådespelare. Män har han inte kunnat uttalat sig om. Hans standardexempel bland kända personer som har sex appeal är Scarlet Johanson, vilket också är den som han har valt som sitt frikort. Och att hon har sex appeal kan jag nog hålla med om.

Sex appeal i vår omgivning

Sista åren har vi sinsemellan haft ganska roliga snack omkring det här ämnet. Och framförallt då när det handlar om personer i vår omgivning och i verkliga livet. Det började med att vi träffade en mamma till en skolkamrat till ett av våra barn, som alltid, i nästan alla sammanhang, hade en väldigt stark sex appeal. Detta utan att egentligen ha de klassiska egenskaperna för att anses snygg. Hon är lite kraftig med ganska markanta ansiktsdrag, men det är nog framförallt hennes hållning som gör det. I viss mån kanske hur hon är klädd, men i princip så har hon sexuell utstrålning även i mjukisbyxor och T-shirt.

Hållningen är viktig

Jag är inte säker på att hon själv är riktigt medveten om den sex appeal som hon utstrålar. Hon utstrålar på något sett just det omedvetna självförtroendet som kännetecknar personer med sex appeal. Det gör väldigt mycket när en person vågar sträcka på sig. Som ett brev på posten (och kanske en anledning till att inte fler rätar på dig) bröstar man ju upp sig när man har en bra hållning.

Sex appeal för mig

När det gäller män så är det nog inte lika tydligt med sexuell utstrålning. Men när jag bland kändisar ska försöka sålla ut vilka som har sex appeal så blir det ju ganska färgat av vilka roller de haft. Jag har t ex en favoritfilm som heter  Crazy Stupid Love där Steve Carell och Ryan Gosling är med och de två tycker jag har sex appeal. En annan som kanske lite oväntat dyker upp i mitt huvud i sammanhanget är Seth Rogen från filmen ”Zack and Miri makes a porno”. Min man bara skakar på huvudet när jag drar mina exempel, speciellt det sista. Men jag gick ärligt talat mer igång på scenen när Zack och Miri hade ”sex” i denna sistnämnda filmen än på Mr Grey i Fifty shades of Grey-filmerna. Så det understryker att utseende och kropp inte spelar så stor roll när det gäller sex appeal.

Sexuell utstrålning hos män IRL

Vad är då sex appeal hos en man jag möter? Jag skulle beskriva honom som en man med en omedveten mystik. Han vet vem han är men har inget behov av att skylta med det. Det sitter hos en man lite mer i hans sätt att vara än i bara hans uppenbarelse. Han ska vara mer observerande i sin uppsyn än ”too much”. Ja i ärlighetens namn kan jag inte helt sätta ord på vad sex appeal är hos en man jag möter. Du kanske bättre kan sätta fingret på det?

Fler som kan ha det

Frågan är väl sen bara om det är något medfött eller om man kan skaffa sig sex appeal. I viss mån så tror jag att man behöver ha det naturligt i sig. Men samtidigt så tror jag att det är många fler som skulle kunna ha det än de som faktiskt har det idag. Det handlar mycket om det där omedvetna självförtroendet. Kanske framförallt också ett sexuellt självförtroende.

Svårt att se sin egen sex appeal

Såklart börjar man fundera lite över sin egen sex appeal. Jag tror den hos mig är väldigt upp och ner. Senaste åren har jag ändå försökt att tänka på hur viktigt det är med hållningen när det gäller hur man uppfattas av andra. När jag känner mig het, självsäker och nöjd så kommer det nog nästan automatiskt. Jag vågar då sträcka på mig och struntar fullkomligt i om jag bröstar ut mig. Jag möter folks blick och ger dem tid. Den utveckling som jag har haft sexuellt senaste året har också gjort att jag utstrålar mer självförtroende. Samtidigt så finns ju också motsatta jag, med myskläder, dåligt tålamod och en pinsamt dålig hållning…

Mer färgklickar i vardagen

Hur som helst så är det ändå så att de som har sex appeal är färgklickar i vardagen och de verkar upplyftande på sin omgivning. Så se till att brösta upp er lite och tänk på hur heta och coola ni faktiskt kan vara i era bästa stunder! 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Liw, du är fenomenal på att hitta spännande ämnen. Vanligtvis blir de ahaupplevelser som jag aldrig reflekterat över, kanske för att jag är man men intresserad att lära för att förstå kvinnor bättre.
  Just detta med omedveten sexig utstrålning har jag dock stött på och funderat mycket på vad som är den gemensamma nämnaren och vilka signaler det egentligen handlar om. Många alldagliga kvinnliga bekanta som man återsett efter årtionden har mognat fram till åtråvärda kvinnor med stark integritet. Det bara osar sexighet om dem utan att det anstränger sig. Håller med Love om Scarlet Johansson men exemplen bland skådisar är ju oändlig. För mig som är lite äldre, är bl a Cate Blanchett , Kim Basinger, Michelle Pfeiffer pulshöjande bara av att skriva deras namn för att inte tala om Jessica Lange.
  Ett annat område jag fascineras en hel del av är en kvinnas/mans kroppsliga doft och hur den triggar vår lilla hjärna att höja pulsen och kåtas upp oss. Vilka är de? Har du funderat i dessa banorna?

  1. Tack 😊
   Det är helt klart sexiga kvinnor du nämner. Intressant att du också nämner kvinnor som du upplevt har sex appeal på äldre dagar och inte direkt alls haft det i yngre ålder. Jag tror många kvinnor hittar sin sexuella njutning i 35-60 års åldern och med detta även förmågan att kunna komma starkare/enklare/oftare och då kommer ett sexuellt självförtroende på köpet som ger ett allmänt bättre självförtroende och så är sex appealen där….en härlig sexcirkel 😎

   Så det är klart att man kan få sex appeal med ålder och erfarenhet. Det är egentligen häftigt. Yngre personer anses ju ofta mer virila och attraktiva. Men allt detta understryker ju att det finns så himla mycket att uppskatta med ålder och erfarenhet, bättre sex är en sådan sak…

    1. Absolut! Det är ett jättebra förslag och ett intressant ämne där jag har en hel del tankar. Så det kommer jag garanterat skriva om…
     👍🤫😉

 2. Sex appeal kan vara så mycket.
  Men män med sex appeal är i min åsikt
  Sam Elliot
  Sam Niell
  Patrick Swazey
  Timothy Dalton (Mama Mia)
  Sean Connery
  Män som redan i i yngre år var riktiga män utan att bli übermacho.
  Jason Statham är också en bra kandidat.

  Det finns liksom en elegans, ödmjukhet och sofistikering hos dessa män som jag tycker fler män borde eftersträva.

  Kvinnor med detsamma för mig är
  Kate Beckinsale
  Debra Winger (Will and Grace)
  Jill Johnsson
  Emily Blunt
  Noomi Rapace

  1. Ja de männen känns väldigt fina, sexiga och manliga även om några av dem är väl gamla nu ☺️ Ubermacho är väl typ Tom Cruise de senaste 10 åren…Han känns mer som ett skal och mindre själ (förlåt uttrycket).
   Kvinnorna fina med. Rollerna de tar spelar ju ibland in på hur man ser på dem och Emily Blunt har jag bara sett i en väldigt ocharmig roll i ”The devil wears Prada”…men söt är hon ju. På tal om den filmen. Meryl Streep har ”DET”. Hon var superhet även som bitch och nästan 60 år i denna film.

   Det är kul att diskutera sex appeal 👍

   1. Ja nog är dom till åren komna men är väldigt bra exempel på vad jag anser är sex appeal hos män.
    Hos yngre män ser man inte den typen av utstrålning i samma utsträckning numera. För mainstream på nått sätt. För mycket egoism och för lite gentlemannaskap.

    1. Nåt som jag tycker är avtändande är självmedvetna unga män som går in för att flirta in sig hos alla typer av kvinnor, medvetet, för att få ett bra C.V. vilket också förutsätter att jag som äldre kvinnor underkastar mig den unge mannens rov. Fy, jag flyr (men många kvinnor blir smickrade, de flesta skulle jag säga)

     Minns jag blev vrålkär i Kevin Costner, se filmen ”No way out” – grym!

     Mel Gibson

     Big NO NO
     Tom Cruise
     Brad Pitt

     Haha, avslöjar nog både min ålder samt att jag inte ser mkt på film dessa dagar, hahaha

    2. Jag förstår vad du menar. Och det klingar ju bra med ditt namn ”a gentle man”. Det är sexigt med män med artighet, ett lugn och ett inlyssnande= en gentleman 😎

     Olivia. Varje kvinna vill ju känna sig speciell så de som flirtar till höger och vänster, oavsett ålder, går bort. 😉

 3. Wow Timglas och A Gentle Man, tycker att era val av skådisar med sex appeal är väldigt sexiga och det gör er sexiga. Själv anser jag att mognad och faderskap ger otrolig sex appeal. Har faktiskt aldrig gått igång på Brad Pitt, han är för omystisk för mig.

  Ja Liw, håller med, har du själv gott självförtroende, har mycket sex, går omkring och är erotiskt upphetsad – så får du nog sex appeal som märks i din blick, din utstrålning, hela ditt sätt. Det erotiska, romantiska vibrerar.

  1. Ja, Brad Pit blir lite som jag beskrev Tom Cruise ovan. För perfekt yttre men mer som ett skal i personlighet.

   Jag håller med om att ansvar, tålamod och omhändertagande som fadersrollen innebär kan vara sexigt. Vet inte om män känner detsamma med mammarollen? Lite mer tveksam där. Tror isf mer det är kontrasten mellan mammarollen och den sexiga delen i kvinnan som kan egga männen…

   1. Håller med!!! För perfekt och för mig tom och omystisk. Mystik, tystnad, lite vid sidan av kan ge väldig sex appeal tycker jag.

    Javisst är det sexigt! Jag har fattat det som att många går igång på mammor idag, gärna 40 +, därav uttrycket MILF. Jo kära Liw, jag tror att vi har en jäkla sex appeal, vi morsor.

    KRAM!!

    1. Jomen du kan ha rätt. Kontasten mammarollen och den sexiga, kvinnliga delen.

     Jag måste säga att jag går igång på både mammor och pappor. När de uttrycker omhändertagande, tålamod, ansvar – menar allvar med sitt föräldraskap – sex appeeal.

     älskar denna diskussion, detta ämne Liw!

 4. Passar på att fråga alla män, inte kan väl byststorlek avgöra en kvinnas sex appeal? Nog kan en kvinna med väldigt liten byst, nästan platt, vara sexig ändå? Det handlar ju om flera faktorer, inte minst hjärnan, personlighet, humor, IQ osv. Bröst är sexiga, absolut, men de kan ju inte få dominerande betydelse.

  När det gäller män så har jag alltid tänt på abstrakta ting även om jag också kan falla pladask för ett vackert utseende. Men sex appeal kan verkligen utstråla från en kort, en tjock, en äldre, en ung. Handlar om energivågor inifrån, en passionerad person som ger allt har ofta mycket sex appeal …

  1. Nä bröststorlek har aldrig spelat större roll som så för mig men för stora bröst tilltalar mig inte rent fysiskt.
   Min fru hade a-kupa när vi träffades, mindre välformade bröst får nog mer min uppmärksamhet i så fall.

   Jag kan tända till på fysiska attribut och på porrfilm och dylikt men det har inte med sex appeal att göra.
   Sex appeal är personlig och har mer med auran som en person har. Liw har sec appeal bara genom sitt sätt här i bloggen t.ex.

   Jill Johnsson har jag träffat efter en spelning och pratat med lite grann. Vilken kvinna!!! Där snackar vi 100% sex appeal.

   1. Märkt att jag faktiskt attraheras av män som resonerar som du, tycker att det är sexigt med män som ser helheten och inte bara det hårda, sexualiserade, t ex gällande bröst. Vidsynt, erotiskt…

    Ja, fysiska attribut kan ge omedelbar kåthet som Timglas var inne på…

    Berätta, vad är det som gör Jill Johnsson så het, alla män säger det! Berätta!

   2. Nja kan inte bedöma om Liw har Det bara genom text och glimtar. Men Liw triggar ju min fantasi genom sina intelligent formulerade sexfunderingar. Skulle vara spännande att ovetande vistas i samma lokal och se om man fäste blicken.

    1. Jag tror jag i en lokal, osminkad och i intetsägande kläder hade du inte märkt nämnvärt ☺️
     Men jag uppsminkad i en för mig utvald klädsel hade nog uppmärksammats desto mer 😎 Jag tror det är så med de flesta egentligen. Inkl Scarlet Johansson 😉 Vissa är bara bättre på att göra det bästa av sig själv…

     1. Nja, jag tror de som har DET lyser i alla lägen och det är ”inte kläderna som gör hen”. Liw nu var det där med självförtroendet igen. Jag anar att du skulle synas oavsett??!! Även om det senare fick mig att fundera lite ; )

      1. Kanske skulle jag det 😉…fram till jag var 30 sminkade jag mig bara till fest för jag tyckte inte det var någon skillnad i snygghetsgrad med eller utan smink. Men med åldern har jag insett att snygga, figursnygga kläder och en make up kan göra underverk på många. Sen kan ju vissa ha ”DET” osminkade/i säckiga kläder även som 70 åringar också. Tillsammans med en pondus och en hållning som utstålar att man trivs med sig själv såklart. Jag trivs bra men jag gillar inte att ”skryta” med det ☺️

  2. Byststorlek är ju en del av helheten, men nej, inte är den avgörande för sex appeal, inte alls. Jag tycker om lite större bröst, men en av de jag tycker har mest sex appeal är Nicole Kidman, som ju inte har stora bröst alls.

   1. Ja, Hasse, Nicole Kidman har sex appeal, eller hade i alla fall, hon verkar ha gjort något med ansiktet, botox eller liknande – inte snyggt enligt mig…
    Du gillar större bröst kanske går att dra en parallell med att jag som ung var otroligt svag för män kring 1.90, tror jag avverkade 4 st i den längden, på ett år. Händer fortfarande, med rätt proportioner så är attraktionen stark. Men inte avgörande, har blivit kär i killar som är ett huvud kortare och måste säga att nästan lika lång, han kanske 5 cm längre, är otroligt härligt…inte minst praktiskt. Kram!

 5. Olivia visst kan jag gå igång på bröst, rumpor samt förbjudet unga kvinnor etc men då är det kåtheten som talar för stunden. En kvinna med sex appeal för mig är en erfaren och självsäker kvinna/mamma med en sorts aura av oåtkomlighet runt sig. Det tänder min åtrå och fantasi som liksom bränner till och stannar kvar i minnet för evigt.

  1. Wow Timglas, var bor du? Ska vi ses, haha? Skämtar men mycket erotiskt uttryckt. I höst har jag faktiskt tänt på en kille som bör vara ca 18 år yngre än mig. Där var det energin och utseendet i kombination. Nån slags känslighet, intensitet (högpresterande) i kombination med ett lugn. Så även jag kan gå igång på förbjudet unga:).

 6. Kan det inte vara så att sex appeal är väldigt subjektivt och att någon därför inte behöver ha det medfött? Sen är det klart att utstrålning gör mycket. Jag kan egentligen inte heller sätta fingret på det, för mig är det något abstrakt jag inte alltid kan förstå men finns där och drar. 🙂

  1. Jo det är ju olika med sex appeal beroende på vem som är betraktaren. Men vissa personer tror jag har det så tydligt att många i omgivningen uppfattar likadant…

 7. Jag tycker nog att sex appeal handlar mycket om att ha självförtroende ovh känna sig bekväm i sin personlighet och kropp utan att framhäva sig för mycket.

 8. Jag tror det sitter i betraktarens ögon och att man kan vara sexig på olika sätt, att det inte nödvändigtvis behöver handla just om utseendet, utan vara på grund av hållningen eller sättet personen är på!

 9. Jag tycker att den där omedvetna är mer åtråvärd än den där medvetna, tror att dom flesta tycker desamma. Det omedvetna drar mig mer än det medvetna. Hoppas att du förstår vad jag menar.

 10. Vilken spännande ämne du tar upp, jag fick mig dagens funderare över mig själv. Ja på en del syns det mer medans en del andra inte visar det!

  1. Ja och det kan ju komma med ålder, erfarenhet och bättre och bättre sexliv…Man vet mer vad man vill ha och är mer nöjd med livet. Det syns ju ofta på en person om de är tacksamma och nöjda med livet 😃

  1. Jag hade inte heller tänkt på detta för några år sedan. Nu är mina antenner ute dock. Det är kul att ha med sig detta tänk. 😊

 11. Intressant läsning o detta måste jag nog fråga min sambo om. Började direkt tänka på mina kollegor på jobbet men tycker nog inte att ngn där har sex apparel. Lite tråkigt kanske

 12. Jag tror att jag hade en mer sex appeal förut men inte nu. Har också tänkt på den utstrålningen bara att jag aldrig haft ett namn på det! Ibland kan man ju se en person som man inte tycker är så snygg men den utstrålar ändå något. Och då menar jag inte att man blir attraherad utan att det bara är något som utstrålas 🙂

 13. Jag funderar nog väldigt lite på sådant här faktiskt. När du nämnde sex appeal hos män kunde jag inte alls komma på hur det skulle utstrålas. När du skriver om den observerande uppsynen kan jag ändå hålla med.

 14. Jag tycker att man kan känna det lite i sig själv, det där med hur man attraherar folk och precis som du säger så är det långtifrån bara utseende som avgör. Attityden i sig är viktig..

  1. Ja inställning, ödmjukhet osv. Min man tycker jag fokuserar lite mycket på egenskaper och tycker mer det är auran, uppsynen och hållningen…

 15. MILF är sexappeal, har tyckt det sen jag var i 20 årsåldern är 40+ nu.
  Hade en kompis/chef som är 12år äldre än mej och 2 barn.
  Jag var 23 hon 35.
  Ojojoj vilken lärare hon var.
  Haft mycket nytta av det hela livet, OBS inte bara i sängen utan mer i det alldagliga livet.
  Nu i dag är det min sambo å mamma till mina barn som är the one and only MILF.
  Hon är 3 år yngre än mej men fortfarande en milf och bara MIN milf.
  PS jag å den första milfen är fortfarande vänner m bara vänner .
  Som nån tidigare åxå skrev så är DU LIW åxå sexappeal utan att ha träffat dig
  Glöm aldrig det
  Älskar din blogg👍💪

  1. Tack för de fina komplimangerna! Kan tänka mig att det var ”coolt” som 23 åring med en 35 årig sexlärare ☺️ Ännu häftigare dock med en egen MILF-fru 😎

 16. Så intressant läsning. Man lär sig alltid något nytt och bra när man tittar in hos dig. Jag har aldrig tänkt på sexuell utstrålning

 17. Vilket intressant ämne, haha, jag har aldrig tänkt på de, att man kan utstråla sex, men kommer nog helt klart börja tänka på det mer nu, haha <3 Kram

 18. Vilket intressant ämne! Jag hoppas att mina åsikter inte är provocerande, men jag vill inte ljuga om vad jag tycker. Jag tycker nämligen det är ganska sällsynt att män har sexappeal. (Kvinnor kan jag inte uttala mig om). De män som jag tycker har denna appeal är män som är manliga. I dagens samhälle är män ofta så omanliga att dom nästan framstår som kastrater – eller kanske feminina. Strävan efter att utplåna könsrollerna har skapat en massa osexiga män. En man som jag tycker har sexappeal utstrålar ett naturligt självförtroende och trygghet, samt har en slags aura av mystik och gärna en humoristisk glimt i ögonen. Han kan flirta på ett så subtilt sätt att det knappt går att uppfatta. Hållningen är väldigt viktig. En hösäck är aldrig sexig. För min del spelar det yttre en viss roll, men mannen får inte vara självgod, sliskig eller prålig. Påfågeltypen går bort.

  1. Du har en
   bra poäng. Ordet manligt är sexigt, hett, mysigt och tryggt. Kvinnligt och manligt måste få finnas kvar. Det skapar en bra spänning och ska inte plånas ut tycker jag. Vad tråkigt livet skulle vara då 🤥

 19. Kan verkligen hålla med dig. Det handlar inte om utseende utan mer om självkänsla eller något. Tillbakadragna män kan jag se det hos. De tysta, lite mystiska.

 20. Jag håller med om att Scarlett Johansson har sex appeal. Hon behöver inte göra något för att vara het. Hon bara är. I vardagen har jag ärligt talat inte funderat så mycket över sex appeal. Nu kommer jag däremot göra det. Intressant att fundera över. 🙂

  1. Ja har man väl öppnat denna dörr är den svår att stänga. Det blir en intressant diskussion med ens partner dock vilket är jätteroligt 😜

 21. Oh ja, där sa du nåt Madde. Det är så sexigt med män som vågar stå i skuggan, som sitter bredvid i förarsätet medan kvinnan kör, som tar hand om barnen medan kvinnan gör karriär. Apsexigt. Sex appeal.

  1. Jo men det är sexigt med dagens män som hjälper till med barnen på ett helt annat sätt än förr. Man smälter lite då…och det betyder ju inte att de är mindre manliga. Mindre manlig tycker jag är att tex inte våga säga sin åsikt utan bli överkörd av sin fru. Det går jag inte igång på.

   1. Haha, inte jag heller! Faktum är att konflikträdsla är nåt jag tycker är avtändande. menar nog att en man som är trygg i sig själv och ej känner sig hotad av en aktiv kvinna är grymt sexig. Tänder enormt på manlig trygghet, lugn – dör av det, blir vild 🙌

 22. Förstår vad din man menar. Jag själv kan också tycka mig se sånt eller hur jag ska säga men jag skäms nästan när jag tänker tanken att ”wow”… Förstår du vad jag menar? Kanske för de är så tabu om sex osv fortfartande.

  1. Nummer ett (tror jag) är att våga se sig själv som sexig ibland. Se sig i spegeln men lite fina underkläder och tycka man är ok. Ta på sig själv och tycka man gör det bra 😉 Ju mer sexuellt självförtroende desto mer ökat allmänt självförtroende är min erfarenhet 👍

 23. Hahaha började tänka på den där ”big dick energy” som florerade över sociala medier för någon månad sedan. Nä men bra inlägg, förstår verkligen vad du menar. Tycker det är viktigt att man känner sig sexig och trygg i sig själv 🙂

 24. Jag vet inte men jag tycker att kvinnor kan ha mer sex appeal än män. Ibland när man får blickar från män ute, då kanske man ska tänka att man faktiskt har något som gör att dom tittar. Då måste man utsända något dom attraheras av väl?

  1. Ja då är det bara att suga åt dig som en sockerbit! 😎
   Alla har ju sina glansstunder, någongång har nog de flesta känt det om så bara en kort stund. Då tror jag man har sex appeal, just i den stunden. En ”kåt glad och tacksam” stund 😜

 25. Det är som dom säger i kommentarerna man lär sig alltid något nytt hos dig. Men jag tycker att en man som är trygg, självsäker men inte bara tänker på sig själv är rätt sexigt och även har ett lugn i sig, gäller nog samma hos kvinnor kan jag tycka :)är bi 😉

 26. Hm, intressant ämne! Känner inte själv att jag har någon sex appeal precis, men kan absolut se att andra har det. Kanske speciellt karaktärer i filmer snarare än själva personerna. Men det kanske är mer för att jag inte ser personerna (skådisarna) som sig själva någon gång, utan alltid när de spelar en roll.

 27. Tycker faktiskt att det är mest män som har sex appeal i dagens samhälle, men det kan ju i och för sig ha och göra med att det är just män som jag tänder på.

  1. Härligt att höra! Jag tycker det är svårare att se på män. Kvinnor kan mer ”spela med sina kroppar” genom tex sitt klädval, hur de går, sitt hår…vi har också mer attribut där våra bröst är i ögonhöjd 😊 Män behöver mer visa vem han är innan jag som kvinna känner om han har sex appeal eller inte tycker nog jag.

 28. Det där är verkligen så intressant och så sant! Vissa har det och vissa inte. Jag tror också det har lite med hållning att göra. Och självförtroende. Man ser ju bättre ut ifall man bär sig själv med självförtroende och stolthet. undra hur man själv framstår i andras ögon 🙂 // Petra Elisabeth

  1. Ja det hade ju varit jätteintressant att veta, men inget man skulle komma sig för att fråga någon om ☺️
   Man får lära sig att känna vibbarna om någon verkar tycka det 😊

 29. En god hållning och en slags ”jag bryr mig inte” attityd har jag alltid funnit attraktivt. Det driver mig till vansinne när någon vet sitt värde, någon som inte tar vad som helst liksom.

  Väldigt kul att du har börjat blogga här!

  1. Tack! Bara det inte blir kaxigt är det jättesexigt med egenvärde och att veta vad man vill ha tycker jag. Att veta sitt värde men på ett ödmjukt sätt. 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..