Nu när sista säsongen av Game of Thrones är i full gång måste jag bara tillägna ett inlägg åt denna fantastiska TV-serie. Speciellt som att Game of Thrones lyfter fram mitt favoritämne sex på ett sätt som tilltalar mig på ett oväntat eggande sätt.

Game of Thrones-sexscener lockade mig

Jag har en väninna som ratat TV-serien just pga av alla nakna bröst och den sexuellt råa ton som genomsyrar TV-serien. Men ska jag vara helt ärlig så hade serien inte lockat mig på samma sätt utan dessa heta inslag. Det har varit en hel del upphetsande känslor hos mig i samband med serien genom åren. Sen är den ju också otroligt välgjord och baserad på en fantastisk och oförutsägbar historia. Kort och gott så är det utan tvekan min favorit bland alla TV-serier nu och kanske genom alla tider.

Gillar rå och naturlig sex

Jag gillar det råa och djuriska som finns i serien kring sex. Kanske är det min fäbless för det naturliga som gör att jag går igång på detta och en porrfilm som Fäbodjäntan. Sen går de ju, i Game of Thrones, verkligen över gränsen med sex mellan syskon. Men i övrigt gillar jag blickarna och spelet kvinnor och män emellan. Allt ifrån dvärgsex och grottsex till maktspel i sängen och rena kärlekskänslor.

Jag dömde ut serien först

Faktum är att jag såg de första tre säsongerna direkt efter varandra, då jag efter att ha sett allra första avsnittet dömde ut serien som inget för mig. Men efter att min man efter några säsonger fortfarande menade att den var jättebra så gav jag den en chans till. Och då såg han om de två första säsongerna tillsammans med mig. Det ångrar jag ju verkligen inte. Det var ju dessutom en ganska härlig känsla att kunna se flera säsonger direkt efter varandra. Speciellt efter slutet på säsong 2 som var så omvälvande och dramatiskt.

Fina kärlekshistorier

Den kärlekshistoria som har fängslat mig mest är den mellan Ygritte och Jon Snow. Den kändes så mycket starkare än t ex mellan Daenerys Targaryen och Jon Snow. Det lyste väl kanske igenom att skådespelarna som gjorde rollerna Ygritte och Jon Snow faktiskt blev ett par under serien. Sen kanske Daenerys och Jon rent bildligt såg mer perfekta ut ihop, men det kändes ändå inte alls lika hett. Skådespelaren Kit Harington är ju för övrigt ett av mina frikort. En annan kärlekshistoria och scen som jag gillade mycket var den mellan fd slaven Grey Worm och assistenten Missandei, även om han faktiskt var kastrerad.

Sista gör mig inte besviken

Halva sista säsongen har ju nu passerat och allt är ju så spännande och som vanligt så är sex ett påtagligt inslag. Det dröjde inte mer än 10 minuter in på första avsnittet så var tre nakna kvinnor i en säng med en njutande man. Även om de kvinnorna förställde prostituerade, så skildrades gruppsexet på ett lättsamt avslappnat sätt. Inte för att scenen hetsade upp mig nämnvärt, men jag gillar som sagt att man vågar visa naket som en naturlig del i serien. Det är härligt tycker jag.

Oväntad kärlek/sex

Jag gillar också att det ibland uppstår kärlek eller sex från oväntat håll, vilket det gjorde även denna säsong. Det kändes ganska överraskande men samtidigt häftigt att de lät pojkflickan Arya, på eget initiativ, bli av med oskulden innan det stora slaget då de förmodades dö allihop. Att hon valde att göra det med kompisen Gendry var inte lika otippat. Det kändes också ganska naturligt att hon tog för sig och att det var ridställningen som användes för att bli av med oskulden i Aryas fall.

Eftertraktad stor kvinna

En annan scen jag lite oväntat gillade var scenen med Brianne of Tarth som satt och hängde med männen inför det stora slaget. Trots att hon är nästan 2 meter lång och har ett manligt utseende och riddarutrustning på så lyckas de få situationen sexig på något vis. Vilden Tormund Giantsbane är ju så kåt på Brianne att han nästan verkar vilja äta upp henne och han drog sig heller inte för att visa det. Samtidigt som det finns en underliggande sexuell laddning mellan henne och Jaime Lannister. På nåt sätt kunde jag inte låta bli att föreställa mig en trekant med dessa tre. Fast det lär vi nog inte få se ens i Game of Thrones.

Snart över

Jag kommer verkligen sakna denna serie när den är slut, men jag tycker samtidigt att det är bra att det inte blir en evighetsserie. Förhoppningsvis så blir det ett okej slut utan en massa frågor hängande i luften. I vilket fall så har serien givit mig mycket inte minst upphetsade känslor.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag har aldrig sett ett enda avsnitt av denna serie.. 😛

  1. Liw skriver:

   Åh då har du massa härligt framför dig… 😜

 2. carro skriver:

  Jag måste faktiskt erkänna att jag inte har sett games of thrones. Så intressant att få ta del av dina tankar och åsikter. Själv skulle jag aldrig komma på tanken på att ha sex för att göra sambon nöjd och glad. Sex för mig handlar om att vi båda ska njuta av det lika mycket.

  1. Liw skriver:

   Värd att se!!
   Att ge och få är ju det önskvärda. Men jag tyckte att jag fick (förr) även om jag varken kom eller kunde slappna av…🤭

 3. Bliss skriver:

  Jag som väntar på att alla avsnitt ska komma ut innan jag börjar se den, men har räknat med att även den här säsongen innehåller bra sex scener :P.

  Generellt gillar jag serier som har bra sex scener, lite mera realism. Synd bara att killarna inte brukar vara lika avklädda som tjejerna 🙁

  1. Liw skriver:

   Ja det är kul att se en hel säsong i sträck. Vi väntade och såg de tre första avsnitten i rad.

   Ja men jag tycker män visar sig mer och mer nakna nuförtiden i serier (och i filmer som tex Sex tape där man tom får se Jason Segels snopp) Och i Game of thrones tycker jag det är ganska mycket nakna män också. I scenen jag visade med Daenerys och Khal drogo är ju han näck och hon helt påklädd tex 😉

 4. Jag har inte sett games of thrones, jag kollade på hela säsong 1 och halva säsong 2 sen tröttnade jag. Men kanske ändå ska ge de en ny chans då alla pratar om den. Jag gillar också att dom vågar visa naket och ha sexscener med. 🙂

  1. Liw skriver:

   Det tycker jag du ska. Bästa serien! Innehåller typ allt. Det som jag inte gillade så mkt i början med det övernaturliga blev på en lagom nivå senare. Historien om Jon och Ygrette var nog säsong 2 och 3 👍 Men man får nog allt gilla överraskningar 😊

 5. Mirre skriver:

  Jag har inte sett denna serie. Intressant att läsa dina tankar om det, samt första filmen tycker jag var en fin sexscen mellan dem.

  1. Liw skriver:

   Ja visst var det 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..