64. Sex under fotbolls-VM

Fotbolls-VM är ju i full gång och nu börjar det ju bli riktigt spännande. Jag som inte är speciellt fotbollsintresserad i vanliga fall fullkomligt älskar mästerskap, i de flesta sporter. Jag älskar den folkfest och spänning som blir, inte minst vid fotbolls-VM. Att kombinera detta med en smula sex mitt i är inte helt fel…

Fotbolls-VM 1994 kommer jag aldrig glömma

Liksom många andra i min ålder har vi fantastiska och starka minnen från fotbolls-VM 1994. Jag var i övre tonåren och den sommaren såg jag nästan samtliga matcher. Jag var iväg på resa med ett gäng tjejer och killar och det var storbilds-tv på pubarna, öl i händerna och en himla fest 🙂 Såklart blev jag både kär och hånglade runt massvis på denna tripp. Men det jag minns mest var just folkfesten alla svenskar emellan….och ett erbjudande om en trekant.

Fick ett erbjudande jag aldrig kommer glömma

Vi umgicks en del med ett annat kill-/tjejgäng varav några stycken utgav sig spela fotboll på högre nivå i Danmark. Det var lite konstigt för i detta gäng blev det att jag flirtade lite med två av dessa killar som var kompisar. En var mörkhyad och en var rödlätt med skägg. Två kontraster. En kväll när jag hade gått och lagt mig knackade den rödlätta på min dörr bara iklädd ett lakan och frågade om jag ville komma till han och kompisens rum. Jag blev väldigt smickrad, men svarade nej tack generat. När jag krupit tillbaka ned i sängen kommer jag ihåg att jag för några minuter ångrade mig och tänkte att detta erbjudande kommer jag nog aldrig mer få i hela mitt liv. Och det har jag heller aldrig fått sedan dess. Men jag kan ju glatt erkänna att det hänt en och annat gång att jag fantiserat om vad som skulle ha hänt om jag hade tackat ja till erbjudandet. Antar att en hel del fått erbjudanden som man tackat nej till men i efterhand fantiserat lite om. Eller? 🙂

Se på fotboll med lite extra krydda

Häromkvällen när jag låg på mage i soffan och kollade på en gruppsspelsmatch överraskade min man mig med att sätta sig bakom mig och börja massera min bak och rygg. Jag hade precis kommit ut från duschen och låg helt naken på soffan. Vi fortsatte att kolla på fotbollen, men jag började ana att det kunde bli en fortsättning. Min man brukar inte överraska mig så ofta så jag log lite smått när han började massera mig så intimt bara sådär. Är väl i och för sig inte så konstigt att man får en reaktion från sin man om man lägger sig naken framför honom. Även om det är fotboll på TV. Massagen och smekningarna blev allt intimare och jag hörde hur hans andning förändrades. Efter ca 5 minuter trängde han in i mig och tog mig rytmiskt bakifrån, medan vi fortsatte kolla på fotbollen.
Ytterligare 5 minuter senare stönade han högt och kom över min rygg.

Min första fulländade snabbis

Jag reste mig då upp på alla 4 och min man började massera min G-punkt. Jag fick bromsa honom för att jag skulle bli nog uppvärmd utan att komma direkt, då orgasmen blir lite starkare om man är lite uppvärmd. Men ganska snart var det min tur att komma med en fontänorgasm, vilket oftast blir resultatet då jag kommer av G-punktsmassage. Och det var så skönt att bara kunna komma sådär i förbifarten utan ansträngning! Så fort det sköna var över slog det mig, oj detta var min första snabbis där jag kom. Det var en härligt mäktig känsla då jag aldrig trott jag skulle kunna komma vid snabbisar.

Nya möjligheter öppnar sig

Känner jag oss rätt kommer vi fortsätta med våra timslånga pass. Men wow vad häftigt med detta ess i  fickan, om vi är i skogen, har tidsbrist eller bara får ett infall att kunna komma snabbt båda två. Min man kan komma snabbt ibland om han är mentalt med och ordentligt upphetsad- Men även han behöver ofta lite mer långkörare. Och för att få en klitorisorgasm behöver jag definitivt längre uppvärmning och att ge det tid.

Sex och fotboll på TV går att kombinera

Men detta var så jäkla hett. England-Belgien var matchen och den var ju mer eller mindre redan klar och inte speciellt spännande, men det var ändå häftigt att försöka fortsätta titta på matchen medan vi hade sex. Så jag kan rekommendera kombinationen att titta på fotbolls-VM och ha sex samtidigt! Annars är det väl en allmän uppfattning att sexlivet hämmas av fotbolls-VM. Men det går att kombinera.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag säger som du.. Vm och Em vill jag gärna se men övrig sport struntar jag i.. 😂 Hobbysupporter. Lät mysigt med en snabbis undertiden dock.

  1. Liw skriver:

   Haha men en supporter av något slag iaf 😉👍 Gemenskapen bidrar till så härlig stämning. Men jag måste erkänna att jag även gillar att följa tabeller och resultat så när det väl är ett VM eller ett OS har jag ganska bra koll på sporterna, annars inte alls mycket 😊

 2. Petra skriver:

  Din blogg är så cool💕

  1. Liw skriver:

   Tack❣️

 3. Är inte heller så intresserad av fotboll. Men VM tycker jag är kul. 😊

  1. Liw skriver:

   Ja visst är det!! Heja heja Sverige om en timme 💪😃

 4. Anders skriver:

  Sommaren 94 minns jag också. Helt galet. Jag och sambon var på Öland. Det var varmt som satan och Sverige var sig inte likt på en fläck. Den stora skillnaden var människorna, som pratade med varandra på ett sätt vi aldrig sett tidigare.

  1. Liw skriver:

   Ja den sommaren var helt galen, som du skriver. Det förenade något enormt. Tror vi kan känna på liknande beteende och känsla om vi vinner idag. Det är dessa matcher, vinna eller försvinna, som engagerar och förenar så himla mycket 👍😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..