Något som vi gillar att göra är ju att komma iväg på hotellweekends för oss själva ibland. Det händer ju inte så ofta, men när det väl händer så är det balsam för själen. Att bara ostört få rå om varandra och njuta fullt ut av sex, utan att behöva hålla igen för att barnen ska vakna eller plötsligt dyka upp. Rena sexweekends med andra ord. Men visst hade det varit roligt om det hade funnits lite mer sexanpassade hotell.

Mer som gjort för sex

Givetvis så har vi ju egentligen allt vi behöver kanske och vi tar ju alltid med en liten ”lattjolajbanlåda”. Men ändå kan jag tycka att det hade varit roligt om hotellet hade kunnat erbjuda lite specialrum med möbler och inredning för att kunna skoja till det lite extra. Om så bara att sängen var som gjord för att binda fast något i med handbojor eller nåt.

Specialrum för sex på hotellet?

Helst hade jag kanske sett att man hade kunnat hyra ett specialrum för olika sexuella aktiviteter. Visst finns det säkert sånt på sexklubbar och så. Men jag hade hellre sett att det fanns som en liten avdelning för det, kanske i anslutning till spaet på ett vanligt hotell. Jag är ändå ganska mån om att vara diskret och visst hade det varit väldigt bekvämt om det funnits att tillgå på hotellet man bor på.

Finns inga sexhotell i Sverige?

Mig veterligen finns det inga sexhotell i Sverige. Utomlands finns det ju olika sex resorts man kan åka till. Men det känns väldigt avlägset för närvarande då vi knappast kan åka iväg ensamma utan barnen mer än över en weekend. Dessutom så är det inte rena sexhotell eller sex resorts jag önskar finna. Jag skulle helst se att det bara var ett till synes vanligt hotell, men som kunde erbjuda lite sexfaciliteter utöver och i diskret anslutning till deras vanliga utbud.

Eller har du något tips?

Detta är väl dock bara något jag får fortsätta att fantisera om. Eller är det någon som känner till några bra hotell i Sverige som kan erbjuda faciliteter som kan hetta upp våra sexweekends ytterligare? Kanske bara ett hotell där man kan få lite extra ”privacy” av någon sort.

Min sexnovell såsom jag tänker det

För övrigt så skrev jag faktiskt en ganska het sexnovell som är med i senaste numret av tidningen amelia. Men den finns även att läsa här på nätet. 😉

Här står jag ju helt naken och serverad för att ta för sig av och avnjutas som ­värsta festmåltiden.

Bästa Black Friday 2019

Förra året så gjorde jag ju en genomgång av sexbutikernas Black Friday-kampanjer. I år gör ingen stor genomgång. Men jag har ändå synat årets Black Friday. Det jag kan konstatera är att de är lite luriga med priserna ibland. Till exempel så har Joyland faktiskt höjt några priser på sina julkalendrar jämfört med tidigare i veckan. Intimera.se säger sig ge 20% på allt vilket ger intrycket av att det är ytterligare 20% på redan nedsatta priser. Så är det dock inte märker man när man kommer till kassan. Så är det däremot hos Lovehoney som tar priset för bästa Black Friday-kampanj. För de kör verkligen extra 20% på allt trots redan nedsatta priser. Så min topp 5 av Black Friday i sexbutikerna är följande:

Topplistan nedan innehåller reklamlänkar

Topp 5 Black Friday i sexbutikerna

 1. Lovehoney.eu
 2. Mshop.se
 3. Joyland.se
 4. PassionOfSweden.se
 5. Lastbryggan.se

Nästa inlägg:
Nytt äventyr i decembermörkret

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Mattias skriver:

  Förlåt avvikelsen från ämnet. På era parträffar har ni spelat ett sanning eller konsekvens-spel via en app. Har gått igenom dina inlägg men hittar ingenstans vad appen heter. Vill du avslöja? Tack för en bra och het blogg

  1. Liw skriver:

   Appen heter helt sonika ”Truth or Dare” och finns för Androidtelefoner i alla fall. Var gratis att ladda hem men för att få tillgång till de hetare frågorna och uppdragen fick man betala tror jag.

 2. Peter skriver:

  Jag och min hustru har varit på venusgården 3 gånger,och kan varmt rekomendera det om det är kärlek det handlar om.👍😉

  1. Liw skriver:

   Vad menar du med att ”om det är kärlek det handlar om”? Är det inte så porrigt eller? ☺️

 3. Lasse skriver:

  Underbar novell och särskilt det om hur den byggs upp med ”är det Kalle eller någon annan i rummet” Erotisk och uppkåtande. Tack för den.
  Tack även ”Jema” för tipset om Ylva Franzéns ”Venusgården” Den måste besökas någon gång i framtiden.

  Vad gäller övriga hotell och deras utbud på aktiviteter för oss sexsugna så är det torftigt. Vi brukar använda oss av mixbastu om det finns och i mån om ensamhet, man kan ju inte börja sexa om andra är där, men det blir en liten krydda med smek, sug, slick och ibland lite mer om vi törs som vi sedan tar med till rummet för fortsatt aktivitet.
  Men något som borde finnas på alla hotell är åtminstone att deras sängar är ”sextestade” för det senaste vi var på, där var sängen bedrövlig.
  Madrassen var mjuk både i mitt och kanter och det slutade med att hon låg skrattande i en hög vid fotändan medan jag skräckslaget stöttande mina händer mot väggen för att inte med hela min tyngd falla över henne. Så jag höjer ett varnande finger för Grand hotel Lapland fd, Quality. Får ni plats i den gamla delen, ta då med livlina och fallskydd.

  1. Liw skriver:

   Haha så tokigt att sängen inte höll för sex. Kan väl inte vara helt främmande att folk har det på ett hotellen. Är väl kanske tecken på att fler gjort det i den sängen 😉😜
   Mixbastu är ju bra på spaavdelningar. Men någon kan ju då komma in närsom 😆
   Ja Venusgården låter intressant…

   1. Lasse skriver:

    mm och det är ju det som höjer spänningen, att någon kan komma in och upptäcka oss😊
    Vad gäller ”den” sängen så gäller det nog alla på den ”gamla delen” för vi har haft några olika rum där och med tydliga tecken på madrassernas beskaffenhet verkar de vara ordentligt använda även de 😀

 4. Björn skriver:

  Hotellweekends är mysigt o för vår del kommer de titt som tätt. Eller hotellweekends förresten…vi skulle utan problem kunna döpa om dessa till sexweekends. Inför dessa resor är definitivt det stora samtalsämnet sex och inte sådant som sevärdheter, utflykter e dyl. Klart vi hittar på annat också men det är stort fokus på sex med allt vad det innebär.

  Även vi tar med vår lilla ”lattjolajban låda” eller åtminstone delar ur den o det är lika mysigt varje gång. Dock saknar vi, som du var inne på, sängar där vi kan använda våra handklovar. Får väl ta med vår egen säng snart 🤣.

  Och tänk om det fanns fler s.k sexhotell. Måste vara ett bra tips för de som är i branschen att satsa på sådana. Med all säkerhet ett vinstgivande koncept.

  Bra tips om Venusgården nere i Skåne. Var inne och titta på det och det vore kul att testa bo på 🙂.

  Trevlig helg på er alla!

  1. Liw skriver:

   Ja då passar man ju på och vi bygger också upp mycket kring sexet. Sedan däremellan såklart promenader, lite shopping och god mat. mm..men inte massa stora aktiviteter.

   Ja det är en affärsidé. Och tänk om man kunde få fler par att hålla ihop och släppa loss ihop, för det tror jag detta skulle kunna bidra med.

   Tar man in på Venusgården lyser det ju lätt igenom vad man ska göra där. Jag tror att Svensson paret hade varit mer bekväma att på förhand beställa ett specialrum på ett vanligt hotell. Så att bara den i receptionen visste om. Eller i framtiden kanske man checkar in digitalt…

   1. Björn skriver:

    Det är sant Liw, visst skulle det vara så att fler ”vanliga” hotell skulle satsa på detta så man kan vara lite mer anonym. Tror säkert att det delvis handlar om att hotellen inte törs gör det för att få en stämpel på sig att kallas både det ena o det andra eller att de inte alls vet om mångas önskan i behov.

    Vi får helt enkelt starta en sådan hotellkedja….hur svårt kan det vara 🤔 🤣

    1. Liw skriver:

     Ja så är det nog. Osäkerhet eller rädsla att hotellet ska få fel stämpel. Du får ta tag i det ja 😉

 5. Ulrika skriver:

  Hej!
  Min man och jag har besökt swingersklubbar under ett par år nu. Vi går inte dit för att ha sex med andra, faktiskt inte så många som har det som man kan tro men att höra och ibland se andra ha sex är upphetsande.
  Vi tycker om att lägga oss en bit ifrån övrigas aktiviteter och njuta av varandra… Inte ofta -ursäkta- knullar vi på klubbarna men mkt smek och oralt. När vi väl kommer hem hinner vi knappt in i hallen innan vi fullbordar!
  Sex på hotell är ju så klart nice men ibland har vi ingen lust eller ork när vi väl landat på rummet fast på morgonkvisten går det bara inte att ”undvika”, vår bästa sextid på dygnet.
  Vi lever efter devisen ”kort men mkt ofta” *ler*

  Ha en skön helg ; )

  1. Liw skriver:

   Spännande variant. Att mer gå dit för att hetsas upp och kanske pilla lite. Sedan ha sex när man kommer hem 👍😎
   Vi är väl mer ett ”kvalitet före kvantitet” par även om en snabbis inte ska underskattas tycker jag. Det kan verkligen krydda till i lagom dos.

   Ja morgonsex är speciellt. Vi föredrar ju det eller mitt på dagen när man är iväg, eller tidig kväll. När man ätit och druckit gott blir man lite lätt lat 😉
   Då får man ställa in siktet ordentligt innan om det ska bli av…
   Ha en fin helg tillbaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..