Det finns en hel del sexbloggar och sexsajter i varierande former. Men det som jag skulle vilja lyfta fram lite extra är de svenska sexbloggar och sexsajter som finns. Det är ändå så att det är lite högre igenkänningsfaktor i de svenska sexbloggarna. De väcker en nyfikenhet i mig och är lite extra intressanta i mina ögon, helt enkelt.

Sexbloggar ska vara levande

Något som jag anser vara viktigt i en sexblogg är att den är levande. Tyvärr så verkar det vara många som startar en sexblogg men som efter några intressanta sexiga inlägg tröttnar eller helt enkelt inte har mer att skriva om. Vad vet jag. Men det är tydligt att det finns väldigt många ”döda” sexbloggar. En sexblogg som inte är levande är för mig ganska ointressant. Jag vill känna att det finns en levande person bakom.

Stor variation av sexbloggar

Sen är det ju väldigt stor variation på hur sexbloggarna är skrivna och vad de innehåller. Många sexbloggar är väldigt porriga och innehåller nästan bara bilder. Medan andra kanske nästan bara innehåller text. Vad man gillar är förstås väldigt olika, men det är ju bara bra. Alla har vi olika motiv till att starta en sexblogg.

Länksamling till andra sexbloggar och sajter

Hur som helst så har jag nu skapat en sida med länkar till andra svenska sexbloggar och sajter. Kriterierna för att komma med på denna sida är att sexbloggen ska vara hyfsat levande och svensk. Förutom sexbloggar så kan jag också ta med andra svenska sajter om jag tycker att de har något att tillföra och passar in. Varje länk på sidan kommer jag att skriva en liten beskrivning till. Förhoppningsvis kommer ni här hitta några guldkorn som kan förgylla er vardag.

Tipsa mig gärna

Tipsa mig gärna om andra levande svenska sexbloggar eller sajter som ni tycker jag borde ta med i min länksamling. Jag kommer att uppdatera sidan med flera länkar lite då och då.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Bliss skriver:

  Hej

  Inspirerande lista. Gillar att många sexbloggar är skrivna av oss tjejer. har själv dragit igång en blogg / sex magasin online på https://www.worldofbliss.se , som skriver som sex, erotik, porr och sexleksaker från ett kvinnligt perspektiv.

  Hälsningar / Bliss

  1. Liw skriver:

   Kul! Snygg sida❣️ Tack så
   mycket för tipset!

 2. Du har en bra blogg.
  Besök min blogg http://nysolabadatopless.blogg.se/?tmp=496227

  Om ni vill bli riktigt kåta, så läs mina sexnoveller. Sexiga noveller är en bra webbsida http://www.sexiganoveller.se/
  Det är inte alla webbsidor med sexnoveller som vill ha sådana här noveller. Den första innehåller en detaljerad och väldigt lång beskrivning av en avslickning, den handlar också om toplessbad, toplessolande, bröstsmek och bröstsug http://www.sexiganoveller.se/26818/toplessbad-och-varldens-basta-avslickningsnovell

  Den andra handlar också väldigt mycket om topless, och det förekommer också avslickning, men det är en mycket kortare avslickningsskildring http://www.sexiganoveller.se/26730/cecilia-solar-badar-topless-och-blir-avslickad

  1. Liw skriver:

   Tack för tipsen! Det var ett lite udda tema du har, lite spännande med att sola topless. Det gjorde ju nästan alla på 80 och halva 90 talet men nuförtiden är det ju väldigt ovanligt. Därför blir det ju lite extra intressant att läsa om 😉

 3. Har aldrig läst sexbloggar förut, men din är bekant numera och jag gillar hur din blogg är 🙂 Ärlig och med personlighet bakom.

  1. Liw skriver:

   Tack vad roligt att höra❣️

 4. Tomas skriver:

  Skriver lite i min dagbok på bc men har funderat på både blogg och att skriva noveller om mina äventyr i swingerlivet. Vi får väl se vad det blir. Ska kolla in dina länkar och läsa, har också upplevt det där med att de dör när de börjar kännas som man börjar få ”nya vänner ”

  1. Liw skriver:

   Det finns ju många olika sätt att berätta om sitt (sex)liv och sina fantasier, bc är ju ett forum för det.
   När man väljer en egen blogg kan man ju styra mer själv vilket är roligt. De som läser får troligen en bättre bild av vem man är när man kan ha sin egen stil vilket ju alltid är charmigt. Hoppas du vågar ta steget 👍

 5. Spännande att läsa hihi 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..