ANNONS

42. Sexbloggar och andra sajter som inspirerar

/

Det finns en hel del sexbloggar och sexsajter i varierande former. Men det som jag skulle vilja lyfta fram lite extra är de svenska sexbloggar och sexsajter som finns. Det är ändå så att det är lite högre igenkänningsfaktor i de svenska sexbloggarna. De väcker en nyfikenhet i mig och är lite extra intressanta i mina ögon, helt enkelt.

Sexbloggar ska vara levande

Något som jag anser vara viktigt i en sexblogg är att den är levande. Tyvärr så verkar det vara många som startar en sexblogg men som efter några intressanta sexiga inlägg tröttnar eller helt enkelt inte har mer att skriva om. Vad vet jag. Men det är tydligt att det finns väldigt många ”döda” sexbloggar. En sexblogg som inte är levande är för mig ganska ointressant. Jag vill känna att det finns en levande person bakom.

Stor variation av sexbloggar

Sen är det ju väldigt stor variation på hur sexbloggarna är skrivna och vad de innehåller. Många sexbloggar är väldigt porriga och innehåller nästan bara bilder. Medan andra kanske nästan bara innehåller text. Vad man gillar är förstås väldigt olika, men det är ju bara bra. Alla har vi olika motiv till att starta en sexblogg.

Länksamling till andra sexbloggar och sajter

Hur som helst så har jag nu skapat en sida med länkar till andra svenska sexbloggar och sajter. Kriterierna för att komma med på denna sida är att sexbloggen ska vara hyfsat levande och svensk. Förutom sexbloggar så kan jag också ta med andra svenska sajter om jag tycker att de har något att tillföra och passar in. Varje länk på sidan kommer jag att skriva en liten beskrivning till. Förhoppningsvis kommer ni här hitta några guldkorn som kan förgylla er vardag.

Tipsa mig gärna

Tipsa mig gärna om andra levande svenska sexbloggar eller sajter som ni tycker jag borde ta med i min länksamling. Jag kommer att uppdatera sidan med flera länkar lite då och då.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.18
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00