195. Sexiga julkalendrar för oss vuxna

Nu börjar det snart bli dags att se till att ungarna får julkalendrar. Men det finns ju nu också adventskalendrar för oss vuxna. Sexiga och erotiska julkalendrar där det gömmer sig lite sexleksaker och annat som kan krydda till sexlivet lite. Vi har aldrig köpt någon vuxenjulkalender tidigare, men i år har vi blivit lite nyfikna på att testa det. Frågan är bara vilken man ska välja. Det finns ju en hel del olika varianter av erotiska adventskalendrar.

Jag gjorde en ny topplista

Min vana trogen så vill jag inte köpa grisen i säcken, utan satte därför igång och gick igenom det som finns i sexbutikerna på nätet. Resultatet delar jag med mig av nedan. En ny liten topplista. Baserat på lite research samt mitt eget tycke och smak. Jag har såklart också kollat upp vart jag hittar bäst pris på de olika erotiska julkalendrarna. 😉

Varför köpa erotisk adventskalender?

Varför ska vi köpa en julkalender till oss själva kan man ju undra. Jag har blivit nyfiken av den anledningen att det är kul att testa saker man kanske inte ens kommit på tanken att testa själv, och att få bli lite överraskad. Och sammantaget så får man nog ändå ganska bra pris även om det kan tyckas dyrt. Och vill man inte ha en massa grejer kan man ju istället satsa på en sexig klassisk julkalender.

Topplistan nedan innehåller reklamlänkar till produkterna som beskrivs i listan. Hoppas min lilla genomgång uppskattas och kan vara till hjälp. (Uppdaterat 26:e november)


1. Erotic – Adventskalender 2019

Prisvärd och snygg erotisk julkalender

Den här julkalendern är väldigt snyggt designad och säljs i ganska många sexbutiker. Innehållet verkar också vara kvalitetsgrejer från kända varumärken som t ex Womanizer. Innehållet är varierande och det känns som ett ganska prisvärt paket. Jag gillar att den innehåller ett par sexiga klädesplagg, vilket ingen annan julkalender har med. Enligt uppgift ska värdet på innehållet vara ca 3300 kr.

Lägsta pris: 1 395 kr hos Joyland


2. Sinful Deluxe Julkalender 2019

Unik julkalender med bra grejer

Sinful har också tagit fram en lite lyxigare julkalender med innehåll från lite mer kända varumärken som WeVibe och Tenga. Spänningen kring vad som finns bakom luckorna finns kvar då ingen specifikation finns av innehållet. Men det känns som att detta kan vara en prisvärd julkalender. Enligt Sinful är värdet på innehållet hela 4500 kr.

Lägsta pris: 1 695 kr hos Sinful.


3. The advent calendar for couples

Kul vanlig julkalender med sexiga aktiviteter för par

Här har vi en nästan helt vanlig klassisk julkalender på pappersluckor. Bakom varje lucka hittar du tre spännande aktiviteter att göra tillsammans med din partner. Ni får välja en av de tre aktiviteterna, och valet står oftast mellan någonting enkelt och roligt, någonting väldigt romantiskt och någonting riktigt sexigt. Denna finns även att köpa som kärlekskalender med 31 luckor som man kan använda när som helst på året.

Lägsta pris: 99 kr hos Passion of Sweden.


4. Adventskalender – Förförisk Jul

Klassisk julkalender med sexiga uppdrag

Denna julkalender blir jag lite nyfiken på. Den innehåller inga saker. Istället gömmer det sig bakom varje lucka en uppgift för antingen henne, honom eller för båda. Färgen på luckor bestämmer vem som ska öppna luckan. Uppgifterna är skrivna på tyska och engelska och varje uppgift blir mer och mer erotisk längst vägens gång.

Lägsta pris: 89 kr hos Passion of Sweden.


5. Satisfyer Deluxe Julkalender 2019

Exklusiv med bra pris som kan vara bästa köp

Här har vi en riktigt prisvärd adventskalender som är ganska spännande. Som ni vet så är jag ju väldigt förtjust i min Satisfyer Pro 2 Next Generation. Denna julkalender innehåller en sådan, vilket i och för sig gör att jag nog inte kommer att köpa den här julkalendern. Men om man inte har en redan så kan nog den här julkalendern vara bästa köpet. Värdet är enligt uppgift hela 5500 kr.

Lägsta pris: 1 495 kr hos Joyland.


6. Amorelie lyxig adventskalender 2019

Lyxigaste julkalendern på marknaden

Den lyxigaste julkalendern på marknaden verkar vara Amorelies julkalender som enligt uppgift ska ha ett värde över 8000. Det känns väl också som att den innehåller kvalitetsgrejer med Womanizer Liberty som pricken över i:et. Men den innehåller också en provmånad på erotiska ljudböcker på nätet. Vilket känns lite så där då jag antar att det inte lär vara på svenska. Men sammantaget kan det nog vara en kul julkalender om man vill kosta på sig lite extra..

Lägsta pris: 2 495 kr hos Joyland.


7. Sinful Julkalender 2019

Bra julkalender med spänningen kvar

Sinful har tagit fram en egen kalender som några av deras bästsäljande grejer. Det känns som en ganska trevlig julkalender där spänningen finns kvar inför vad som kan finnas bakom luckor. För någon specifikation över vad den innehåller finns inte. Men utifrån det man kan se så finns det ingen anledning att tro att denna skulle vara sämre än någon annan i samma prisklass.

Lägsta pris: 995 kr hos Sinful.


8. Fifty Shades of Grey – There’s Only Sensation, 24 Days of Tease

För oss som älskade Fifty shades of Grey-böckerna

För mig som verkligen älskade Fifty Shades of Grey-böckerna så kittlar ju denna adventskalendern lite extra, bara tack vare namnet. Inte oväntat är den lite mer BDSM-inriktad, men kanske inte så mycket som man skulle kunna tro. Adventskalendern är lite dyrare men enligt uppgift så är värdet på innehållet ca 4000 kr.

Lägsta pris: 2 495 kr hos Joyland.


9. Naughty & Nice, Adventskalender 2019

Snygg design som nog tilltalar de flesta

Snygg och lyxig förpackning som känns lite mer spännande än de övriga. Kanske för att man inte får se hela innehållet direkt på hemsidan. Joyland erbjuder dock en länk till en sida som berättar vad som finns i varje lucka. Men det förtar ju överraskningen att veta. Men innehållet ska tydligen vara värt hela 4500 kr.

Lägsta pris: 1 199 kr hos Lastbryggan.


10. Kondomkalendern 2019

Testa en ny kondom varje dag

Om man inte vill lägga så mycket pengar på en sexig julkalender så kan man ju satsa på kondomkalendern hos Passion of Sweden. Då får man en ny kondom i ett litet kuvert varje dag fram till julafton. Det kan ju vara kul att få möjligheten att testa lite olika kondomer.

Lägsta pris: 249 kr hos Passion of Sweden.


11. Lovehoney Best Sex of Your Life Couple’s Sex Toy Advent Calendar

Varierande och trevlig, men utan det lilla extra

Lovehoney har liksom Sinful också tagit fram en egen julkalender. Den kostar 120 EUR vilket just nu är 1280 SEK. Innehållet är ganska likt vad det övriga julkalendrarna erbjuder och verkar i huvudsak vara produkter ifrån deras eget varumärke. Enligt Lovehoney så är värdet på innehållet ca 2700 kr

Lägsta pris: 1 280 kr hos Lovehoney.eu.


Nästa inlägg:
Blyga blygdläppar – Har utseendet nån betydelse?
 
Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Björn skriver:

  Vill man inte lägga ut allt för mycket pengar på en sexig julkalender så kan jag komma med ett tips.

  Förra året tillverkade jag o sambon en egen kalender. Vi gjorde genom att skriva lappar som vi satt fast på ett vanligt spelkort, märkt 1-24 o som vi sedan fäste på ett större ark. Det kunde vara att vi skulle ha sex i olika ställningar, det kunde vara att vi skulle ha sex på ett udda ställe ( typ solarium), det kunde vara en lucka med sexiga underkläder, det kunde stå att jag skulle ”ta hand om min älskling”, ett restaurangbesök, se porrfilm tillsammans, ge varandra en orgasm med hjälp av munnen, ett sexspel osv osv…

  Det är ju lite svårt att gömma t ex ett sexspel bakom ett spelkort så då fick vi istället skriva var det fanns 🙂 . Sedan behövdes ju inte resp lapp utföras samma dag som den drogs.

  Hänger ni med på vad jag menar?

  En kul, sexig och personlig kalender blev det iaf 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack för ditt trevliga, påhittiga och kreativa förslag för att öka intimiteten för ett par i julförberedelserna.

   Bra att blanda ”göra saker” med tex underkläder eller ett gemensamt spel tex. Så det inte blir bara ”göra saker” som kan skapa lite press. På det här sättet blir det ju bara roligt. 👍😉

 2. Kamilla skriver:

  Ja köpte min kalender igår vilken blev en choklad från chokladfabriken. Den jag ville haft hade tagit slut så typiskt. Det förvånar mig inte att det finns kalendrar även för sexleksaker för nu kan man ju göra kalendrar av precis allas intressen

 3. Amanda skriver:

  Vad roligt att du har gjort en liten lista igen jag gillar verkligen din listor som du brukar göra. Kul att det finns så många att välja mellan visste inte att det fanns så många erotiska kalendrar 😀

 4. Marie skriver:

  Ohh en sexkalender det lät spännande minsann =D, det ska jag allt hålla utkik efter =D

 5. Mina skriver:

  Hade ingen aning om att det fanns så många julkalendrar för vuxna. Blir nog tyvärr ingen julkalender för oss vuxna i år men tack för tipset ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..