Fortsättning på ”Sexträff på nytt med vår extraman – Del 1”.

När Mr Utvald och jag väl hade fått smak på varandra och kommit igång blev det väldigt hett. Vi hånglade intensivt och forcerat och vi kunde helt enkelt inte dra ut på det hela mer. Förspelet behövdes inte, blickarna och tiden ihop alla tre under maten räckte. Förspel hade vi ju verkligen haft vid vår första rendez-vous med Mr Utvald och det fanns helt klart med i våra minnen. Efter förra träffen har det ju varit en lång väntan på att få fortsätta där vi slutade och att verkligen få känna varandra fullt ut.

Surrealistiskt men helt naturligt

När Mr U väl trängde in i mig var det smått surrealistiskt, men samtidigt fantastiskt. Det är en väldigt märklig tanke att tänka att jag har passionerat sex med en annan man samtidigt som min man befinner sig i samma rum och noga iakttar oss. Men konstigt nog kändes det ändå naturligt. Det var verkligen hur häftigt som helst även om början var snabb. Det som störde lite var att jag hade kurr i halsen som gjorde att jag inte kunde kyssas helt avslappnat inledningsvis. Jag får det ibland när jag precis ätit.

Njutbart för alla

Vi testade oss fram i olika ställningar, jag och Mr U, och det var mycket njutbart. Och det var inte bara vi som njöt. Även om jag var helt inne i akten tillsammans med Mr U så noterade jag ibland min man i bakgrunden och hur exalterad han var över hela situationen. Det gick inte att ta miste på att han också njöt på sitt sätt. Att jag skulle vara hans hotwife som han får se tillsammans med en annan man var ju ändå hans största fantasi som nu verkligen skedde i verkligheten, mitt framför ögonen på honom.

Min show

Vi höll nog på i säkert 20 minuter, där vi ”kände på varandra” innan min man valde att hoppa in i leken. Efter ett tag tog Mr U en paus, för att vad jag tror vilja titta på en liten stund han också. Jag försökte då vara snabbtänkt och bestämde mig för att lägga mig på mage över en stor kudde så att min rumpa putade uppåt (min favoritposition sedan i somras). Min man tog mig sedan bakifrån, men avbröt efter en stund och började stimulera min klitoris för att sedan bli mer och mer G-punktsmassage. Vid det sistnämnda kände jag nästan direkt känslan av att kunna komma ganska snabbt och inom några minuter hade jag kommit 2 gånger med fontänorgasm mitt framför ögonen på Mr U. Det blev mycket sprut inför en storögd åskådare. Som ni vet älskar jag när det är tydligt att tjejen kommer i en porrfilm och nu var det min verklighet. Det var en obeskrivlig känsla, att få ”visa upp” det som på senare tid blivit mitt ”sex-ess”!

Som bäst när jag kommit

Jag älskar att få vara den som kommer först under sexet. Delvis för att jag inte är så van vid det, men också för att det efterföljande sexet är både fysiskt och mentalt så mycket intensivare. Mentalt mår jag som ni kanske förstår så jäkla bra av att känna mig så normal och välfungerande. Och fysiskt för att kroppen blir extra känslig efter en orgasm. Hela nedre regionen är ju då ”uppsvälld” och upphetsad. Så sexet som följde var magiskt för när jag väl nu hade fått komma och helt kunde släppa all press på detta och samtidigt var så uppvärmd kändes allt i mig extra skönt! 

Pausvila med dopp

Det blev en paus mitt i allt, en stund efter jag hade haft min ”show”. Efter lite chill fick jag ett infall att vilja bada. Min man och Mr. U var inte sena att hänga på, så vi sprang ner till vattnet i halvmörkret och hoppade i. Att bada med två män naken är ju lite av en fantasi för mig. Det var ett spännande inslag även om vi inte fysiskt gjorde mer än någon liten smekning här och där. 

Andra halvlek

När vi kom in i stugan dröjde det inte länge innan vi blev intima igen. Nu var det dock lite mer dubbelspel som gällde. Med en man på varsin sida om mig som varsamt smekte och kysste min nakna kropp fick jag snart upp värmen i kroppen igen efter det svalkande doppet. Intensiteten ökade och snart var det dubbelkörning med avsugning samtidigt som den andra på ett eller annat sätt rörde sig in och ut i mig. Just den här känslan att vara i centrum och känna sig uppskattad och åtrådd från två håll samtidigt är verkligen en jättehäftig känsla som jag aldrig riktigt kunnat föreställa mig tidigare.

Öka takten sista kvarten

Till slut börjar jag märka på Mr Utvalds andning att han börjar närma sig att komma. Han står nu på knä bakom mig och jag känner hur han tar fastare tag om mina höfter och gör mer markanta stötar. Min man som jag samtidigt tillfredsställer med min mun noterar också vad som är på väg att hända. Och sen händer det. Mr U ger ifrån sig några dova stön och kommer djupt inne i mig.  Därefter var det min Loves tur att ta mig bakifrån och så upphetsad som han var nu dröjde det inte länge förrän även han kom i mig.

Slutsignalen

Outtalat visste vi sedan alla vad vi skulle göra. Jag la mig och kysste vår Mr Utvald och min man gjorde det han numera är bäst på 😉. Han stimulerade mig att komma med bara sina fingrar vaginalt, 2 ggr. Detta är ju en position jag diggar extremt mycket som ni redan vet. Nu fick jag uppleva denna situation igen. Jag spann sedan som en katt och sen chill-snackade vi och åt godis i någon timme eller två till innan Mr U åkte hem.

Hett efterspel

Träffen var slut. Men min man och jag var inte slut. Allt som vi varit med om var så upphetsande att vi inte kunde låta bli att förenas i älskog bara vi två. Ganska hett sådant 😊 Det kändes onekligen som en bra avslutning på kvällen, att på något sätt bekräfta att det är vi som hör ihop och älskar varandra 😃

Vad är det egentligen jag har varit med om? Det var det sista jag tänkte innan jag somnade den kvällen…

En vecka senare tillbaka på jorden…

Detta inlägg blev försenat. Det mesta har trilskats idag. Framförallt visade småbarnslivet sina sämre sidor. Ni vet när det händer så mycket fel saker på en gång att man inte kan låta bli att titta uppåt och undra om någon driver med en. Stress iväg till barnens mormor efter jobbet hela familjen, försening på försening innan vi kommer till dörren. Till slut står vi ändå och ska åka. Sonen undrar då vad pricken på kanten av ögonlocket är. Fästingjakt med pincett börjar med gråt och kaos. Rätt som det är står minstingen bredvid och har kissat på sig. Av med kläderna och fram med pottan samtidigt som vattnet i badkaret sätts på för att bli varmt. För att i nästa stund upptäcka att avloppsröret under badkaret inte är på plats vilket innebär att allt vatten rinner ut över hela golvet. Därtill en trilsken dotter med försmak på tonåren som konstant uttrycker sin starka motvilja för att följa med till mormor och morfar.

Jag blundar och förundras över livets kontraster…


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.  1. Haha kul att jag kunde förmedla det heta jag upplevde 😉 Det är inte alltid så lätt. Vad bra att du hade din A nära till hands, det gör ju allt mycket trevligare 👍

 1. Fantastiskt att följa din blogg. Den har på många sätt åter väckt min nyfikenhet för sex. Att ha en trekant är onekligen en kittlande tanke även hos mig/oss med handen på hjärtat – finns det verkligen ingen svartsjuka eller känsla av att vara ”otrogen” hos någon av er?
  Hade du tex kunnat tänka dig att bjuda in en kvinna till en sexträff?

  1. Vad kul att du/ni är nyfikna på en trekant 🤗
   Allt har varit en process för oss, eller för mig egentligen. Min man har väl i tysthet gått igång på detta en längre tid men smugit fram det mer och mer med åren. För hans del har det inte varit någon oro för svartsjuka/otrohetskänsla alls. För mig fanns det absolut en oro vid tanken på en trekant för några år sedan, dvs om min man ska bli svartsjuk, men inte alls nu längre när jag upplevt det.

   Det här med att ta in en extra tjej istället har inte lockat mig då jag inte går igång på att ha sex med en tjej. Min man tycker/tror då att det skulle kunna bli lite mycket prestationskrav i att tillfredsställa två tjejer. Men man ska aldrig säga aldrig…☺️

  1. Det kan man tycka 😊 Det är klart jag skulle unna min man samma känsla jag har fått uppleva men han verkar faktiskt föredra denna typ av trekanter 😆

 2. Du har skrivit såhär i ett annat inlägg för ett tag sedan ”En man med kombinationen stor snopp och som även besitter andra färdigheter med fingrar och mun…ja det har jag faktiskt inte upplevt ”

  Skulle du säga att du träffat en sådan man nu?:) och hur ställer du dig till att storleken har betydelse efter din träff med mr utvald?:)

  1. Tack för intressant fråga 👍
   Nja så här var det: att jag tycker det var läckert med en extra stor snopp är helt sant. Rent fysiskt vid sexet var det inte jättestor skillnad men det var häftigt vid avsugning. Vissa ställningar kunde Mr U och jag göra som min man har svårare för.

   Utan planering föll det sig så att Mr U inte, varken nu eller förra gången, tog på mig med fingrar eller slickade mig mer än lite kort här och där. Min man och jag själv använde fingrar mycket och min man sin mun lite men inte så mycket. Så vår utvalde extraman kunde bara jobba med sin snopp, resten gjorde vi. 😊
   Såklart det hade varit häftigt med en man till som använde händer och mun mer nere på mig men detta oplanerade upplägg passade oss ganska bra. Min man hittade ju en ny teknik på mig och fick göra det ostört. 😉

 3. Underbar fortsättning!
  Du skriver så bra att det känns som om jag vore på plats. Återigen – stort tack för att du delar med dig av dina upplevelser!
  Filmade ni ?

 4. Hej Liw!

  Instämmer i vad andra redan sagt, du lyckas verkligen fånga och beskriva dina upplevelser på ett fint och nyanserat (och upphetsande!) sätt. Ren njutning att läsa! Särskilt spännande att få ta del av era trekantsbravader, inte minst eftersom jag själv har erfarenhet av att vara ”Mr U”.

  Det är inte helt utan press man möter ett par. Vet ju att de har höga förväntningar på situationen, och jag ville verkligen göra allt för att de skulle ha det så skönt som möjligt. Vid något tillfälle gick det väldigt bra, med många skratt och ett pärlband av orgasmer för henne. Vid ett annat tillfälle har det varit mindre lyckat då det funnits outtalade förväntningar på mig att vara dominant och våldsam, vilket inte är min kopp te. Så, som vanligt, att kommunicera före, under och efter ett ”sexäventyr” är nyckeln till en fantastisk upplevelse. Precis som ni gör. Och det fina är att kommunikationen blir en del av upplevelse. Jag blev minst lika kåt av att planera träffarna och sen prata om dem i efterhand, som jag blev under själva mötet. Man liksom återvinner upplevelserna. Hållbart sex av bästa sort!

  Med detta vill jag ha sagt, fortsätt reflektera och skriv!

  Mr T

  1. Vad spännande att du varit extraman. Har du varit med två tjejer också? Hur upplevde du isf skillnaden? Min man går mer igång på att vara mannen i paret än extraman men det är ju olika, vissa föredrar nog mer att vara extraman. Ja bra och öppen kommunikation och uppeggande innan och efter är helt klart halva nöjet 😊👍

   1. Ja, jag har varit med två tjejer. Det är mycket stor skillnad. Det blir mer följsamt med tjejerna. I synnerhet om de tänder på varandra, men även annars. Är det två killar är det ofta väldigt känsligt med beröring mellan killarna (”bögskräck” liksom). Killarna anstränger sig för att inte komma för nära varandra, och därmed förlorar man lite av lekfullheten och dynamiken enligt min erfarenhet. Tjejer har inte samma beröringsrädsla som killar, vilket gör det mer avslappnat, och prestigelöst.

    Till saken hör att jag älskar att se två tjejer smeka varandra. Vilket jag förstås berättar. Så inte sällan har det hänt att tjejerna hånglat eller slickat varandra medan de ser på mig med vad-säger-du-nu-då-ögon. Har jag inte sett stjärnor och fyrverkerier innan så gör jag det då!

    Jag har även provat fyrkant (och flerkant), med min dåvarande partner. Det är återigen något annat. Faktist det bästa, om man nu kan ranka erotiska eskapader. Allt är ju skönt på sitt sätt.

    PS. Har även provat att smeka en kille vid en av trekanterna. Förvånansvärt märkligt. Man tror ju att man ska veta hur det fungerar, men det blev ändå en valhänt historia. Om jag tyckte om det? Med tanke på all nedärvd bögskräck jag (som många andra) släpar runt på så var jag mest nöjd över att jag vågade prova. Det var inte obehagligt, men heller inte överdrivet upphetsande. Kanske var det fel kille/par. Tusan vet. Man får ha ett öppet sinne 🙂

    1. Oj du har upplevt en hel del. Jag kan förstå vad du menar med att tjejer har mindre ”beröringsskräck”. Dock fungerade detta väldigt bra för min man och Mr U, samarbetet. Även om det på förhand var ngt min man funderade kring.

     Det är något med män och att se två kvinnor ihop, inte alls lika populärt det motsatta för oss tjejer. Jag har ju dock inte den dragningen till tjejer och min man har heller inte det som den stora ”turn on” grejen. Det har istället varit att se mig njuta, verkligen njuta, med en extra man 😊

     1. Upptäcktsresa med väninnorna. Oj! Och ja! Nu blir jag översköljd av sköna minnen (igen). Har varit på liknande tillställningar i Sverige. Otroligt häftigt! Precis som du beskriver.

      Och när det gäller din erfarenhet av trekant (FFM) blir jag bara ett stort leende. Det ligger väldigt nära en av mina bättre trekanter med två tjejer, som just turades om att vara med mig, och när de var låg vid sidan om så onanerade de med stor inlevelse, till glädje för alla medverkande 🙂

      Men nu börjar väl ditt och läsarnas tålamod tryta när det gäller mina upplevelser. Får ta mig i kragen och hålla igen, vilket dock inte är helt lätt när du skriver som du gör 😉

      1. Kul att du upplevde trekanten så bra även om inte tjejerna hade sex med varandra. Det är ju som du skriver hett att se någon ta på sig själv och njuta också…denna mannen klagade inte direkt han heller 😉

 5. Tänk att det blev fullbordat till slut.. Vilken kväll ni fick!! Ni verkar så trygga i det hela trots att det är nytt för er alla tre. Ni vet vad ni vill och är tydliga med det. Är fantasin upplevd nu? Eller kommer det fler gånger?

  1. Ja fantasin är upplevd 😁…men vi tänker nog att det ska bli fler gånger. Men med en singelkille vet man ju dock inte…
   Vi är så glada att dessa två träffar blivit av men hade tyckt det var roligt att fortsätta lite till…

 6. Det känns som om där måste blivit mycket sperma i slutet när där är två inblandade. Hur blev det då när dom stimulerade dig med fingrarna. Jag hade fått panik om det hade börjat rinna ut en massa..
  Men kul för er att det blev av;-)

  1. Haha ja det kan ju tyckas 😉
   Jag hade handdukar nära så jag torkade faktiskt av mig lite snabbt både efter första utlösningen men även efter att min man kommit.
   Sperman inne i mig var ett ganska bra glidmedel vilket är en väldig fördel att ha (glidmedel) när jag ska komma vid G-punkts stimulering. Varken jag eller min man, som var den som tog i mig, upplevde det som negativt utan bara upphetsande med all sperma. ☺️

   1. Jag trodde män tyckte att det var lite sisådär med att köra på… om en annan man redan kommit i en kvinna..
    Men i detta läge med all upphetsning så är det kanske inget man tänker på😊😉
    Men hur kände du att två män kom i dig typ samtidigt? ett lyckat resultat 😉😚

    1. Min man blev helt enkelt väldigt upphetsad av hela situationen. Han hade dock aldrig velat ge oralsex efter Mr.U var färdig.

     För mig var det väldigt speciellt, udda och surrealistiskt med detta avslutande moment. Det var ändå ganska häftigt 😊

 7. Wow, det låter helt underbart! Härligt att det blev en så lyckad kväll. Du kunde igen komma hånglandes med Mr U och din man fick uppleva sina heta fantasi om att se Mr U komma i dig och sen fortsätta själv. Såå härligt förbjudet 😉 Hade ni på förhand kommit överens om att han kunde komma i dig eller föll det sig bara så i stundens hetta?

  1. Jo det blev riktigt lyckat 😊 Det hade vi sagt var ok innan, att han kom i. Att det sen blev han först och sen min man var inte bestämt/planerat även om min man gillade den ordningen 😉

 8. Har du aldrig tänkt tanken att träffa Mr U själv utan din man. Den tanken kan jag tycka är spännande och upphetsande😉

  1. Bra fråga 👍
   Nej det har jag inte då det blir för mycket otrohetskänsla i det upplägget…samt det faktum att jag går igång på att göra det här tillsammans. Jag vill bli mer kär i min man av allt detta och då behöver jag ha honom där 😉

   Min man kan nog tändas lite av den fantasin, mig med en annan man själva, men bara om allt filmades. Han vill inte missa att se det. Men han respekterar min känsla och är själv lite tveksam till att göra verklighet av fantasin på mig och tex Mr U själva.

 9. Det måste känts helt underbart att få känna två män komma i dig och som jag gillar att se när dom ska komma.. Det låter riktigt sexigt och snacka om uppmärksamheten du fått. Lite avis faktiskt 😘

  1. Jo det var helt klart en cool upplevelse som jag aldrig riktigt fullt ut fantiserat om troligen för att det legat för långt ifrån verkligheten. När massa män sprutat i en tjej på film har det inte tilltalat mig så mycket men med två män kändes det förbjudet på ett fascinerande sätt 😊

 10. Hur länge har du varit tillsammans med din man? Tänkte, hur längesen var det du kände en annan man i dig?
  När det väl var dags att Mr U att tränga in i dig så måste pulsen gått på högvarv.
  Har man bara haft sex med en person under lång tid så måste det vara väldigt speciellt 😘 kan bara tänka mig hur pirrigt det kan vara i situationen 🙂

  1. Det är över 10 år vi varit ihop. ☺️ Jo det var ju väldigt förbjudet men sexigt av bl.a. den anledningen 😜…men det var också förbjudet pga att det är så inlärt att man ”ska vara” två vid sex. Tabu finns kring att vara fler än så…

 11. Skulle du tycka det var lika upphetsande att se din man ha sex och hångla med en annan kvinna? För när jag läser verkar era fantasier bara vara med en annan man?

  1. Ja fantasierna har bara handlat om en extra man, hittills.
   I annat fall skulle det vara med ett annat par, inte bara med en extra kvinna då jag inte tänder på tjejer på det sättet och varken jag eller min man har det som en stark fantasi ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..