Fortsättning på ”Sexträff på nytt med vår extraman – Del 1”.

När Mr Utvald och jag väl hade fått smak på varandra och kommit igång blev det väldigt hett. Vi hånglade intensivt och forcerat och vi kunde helt enkelt inte dra ut på det hela mer. Förspelet behövdes inte, blickarna och tiden ihop alla tre under maten räckte. Förspel hade vi ju verkligen haft vid vår första rendez-vous med Mr Utvald och det fanns helt klart med i våra minnen. Efter förra träffen har det ju varit en lång väntan på att få fortsätta där vi slutade och att verkligen få känna varandra fullt ut.

Surrealistiskt men helt naturligt

När Mr U väl trängde in i mig var det smått surrealistiskt, men samtidigt fantastiskt. Det är en väldigt märklig tanke att tänka att jag har passionerat sex med en annan man samtidigt som min man befinner sig i samma rum och noga iakttar oss. Men konstigt nog kändes det ändå naturligt. Det var verkligen hur häftigt som helst även om början var snabb. Det som störde lite var att jag hade kurr i halsen som gjorde att jag inte kunde kyssas helt avslappnat inledningsvis. Jag får det ibland när jag precis ätit.

Njutbart för alla

Vi testade oss fram i olika ställningar, jag och Mr U, och det var mycket njutbart. Och det var inte bara vi som njöt. Även om jag var helt inne i akten tillsammans med Mr U så noterade jag ibland min man i bakgrunden och hur exalterad han var över hela situationen. Det gick inte att ta miste på att han också njöt på sitt sätt. Att jag skulle vara hans hotwife som han får se tillsammans med en annan man var ju ändå hans största fantasi som nu verkligen skedde i verkligheten, mitt framför ögonen på honom.

Min show

Vi höll nog på i säkert 20 minuter, där vi ”kände på varandra” innan min man valde att hoppa in i leken. Efter ett tag tog Mr U en paus, för att vad jag tror vilja titta på en liten stund han också. Jag försökte då vara snabbtänkt och bestämde mig för att lägga mig på mage över en stor kudde så att min rumpa putade uppåt (min favoritposition sedan i somras). Min man tog mig sedan bakifrån, men avbröt efter en stund och började stimulera min klitoris för att sedan bli mer och mer G-punktsmassage. Vid det sistnämnda kände jag nästan direkt känslan av att kunna komma ganska snabbt och inom några minuter hade jag kommit 2 gånger med fontänorgasm mitt framför ögonen på Mr U. Det blev mycket sprut inför en storögd åskådare. Som ni vet älskar jag när det är tydligt att tjejen kommer i en porrfilm och nu var det min verklighet. Det var en obeskrivlig känsla, att få ”visa upp” det som på senare tid blivit mitt ”sex-ess”!

Som bäst när jag kommit

Jag älskar att få vara den som kommer först under sexet. Delvis för att jag inte är så van vid det, men också för att det efterföljande sexet är både fysiskt och mentalt så mycket intensivare. Mentalt mår jag som ni kanske förstår så jäkla bra av att känna mig så normal och välfungerande. Och fysiskt för att kroppen blir extra känslig efter en orgasm. Hela nedre regionen är ju då ”uppsvälld” och upphetsad. Så sexet som följde var magiskt för när jag väl nu hade fått komma och helt kunde släppa all press på detta och samtidigt var så uppvärmd kändes allt i mig extra skönt! 

Pausvila med dopp

Det blev en paus mitt i allt, en stund efter jag hade haft min ”show”. Efter lite chill fick jag ett infall att vilja bada. Min man och Mr. U var inte sena att hänga på, så vi sprang ner till vattnet i halvmörkret och hoppade i. Att bada med två män naken är ju lite av en fantasi för mig. Det var ett spännande inslag även om vi inte fysiskt gjorde mer än någon liten smekning här och där. 

Andra halvlek

När vi kom in i stugan dröjde det inte länge innan vi blev intima igen. Nu var det dock lite mer dubbelspel som gällde. Med en man på varsin sida om mig som varsamt smekte och kysste min nakna kropp fick jag snart upp värmen i kroppen igen efter det svalkande doppet. Intensiteten ökade och snart var det dubbelkörning med avsugning samtidigt som den andra på ett eller annat sätt rörde sig in och ut i mig. Just den här känslan att vara i centrum och känna sig uppskattad och åtrådd från två håll samtidigt är verkligen en jättehäftig känsla som jag aldrig riktigt kunnat föreställa mig tidigare.

Öka takten sista kvarten

Till slut börjar jag märka på Mr Utvalds andning att han börjar närma sig att komma. Han står nu på knä bakom mig och jag känner hur han tar fastare tag om mina höfter och gör mer markanta stötar. Min man som jag samtidigt tillfredsställer med min mun noterar också vad som är på väg att hända. Och sen händer det. Mr U ger ifrån sig några dova stön och kommer djupt inne i mig.  Därefter var det min Loves tur att ta mig bakifrån och så upphetsad som han var nu dröjde det inte länge förrän även han kom i mig.

Slutsignalen

Outtalat visste vi sedan alla vad vi skulle göra. Jag la mig och kysste vår Mr Utvald och min man gjorde det han numera är bäst på 😉. Han stimulerade mig att komma med bara sina fingrar vaginalt, 2 ggr. Detta är ju en position jag diggar extremt mycket som ni redan vet. Nu fick jag uppleva denna situation igen. Jag spann sedan som en katt och sen chill-snackade vi och åt godis i någon timme eller två till innan Mr U åkte hem.

Hett efterspel

Träffen var slut. Men min man och jag var inte slut. Allt som vi varit med om var så upphetsande att vi inte kunde låta bli att förenas i älskog bara vi två. Ganska hett sådant 😊 Det kändes onekligen som en bra avslutning på kvällen, att på något sätt bekräfta att det är vi som hör ihop och älskar varandra 😃

Vad är det egentligen jag har varit med om? Det var det sista jag tänkte innan jag somnade den kvällen…

En vecka senare tillbaka på jorden…

Detta inlägg blev försenat. Det mesta har trilskats idag. Framförallt visade småbarnslivet sina sämre sidor. Ni vet när det händer så mycket fel saker på en gång att man inte kan låta bli att titta uppåt och undra om någon driver med en. Stress iväg till barnens mormor efter jobbet hela familjen, försening på försening innan vi kommer till dörren. Till slut står vi ändå och ska åka. Sonen undrar då vad pricken på kanten av ögonlocket är. Fästingjakt med pincett börjar med gråt och kaos. Rätt som det är står minstingen bredvid och har kissat på sig. Av med kläderna och fram med pottan samtidigt som vattnet i badkaret sätts på för att bli varmt. För att i nästa stund upptäcka att avloppsröret under badkaret inte är på plats vilket innebär att allt vatten rinner ut över hela golvet. Därtill en trilsken dotter med försmak på tonåren som konstant uttrycker sin starka motvilja för att följa med till mormor och morfar.

Jag blundar och förundras över livets kontraster…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Vad härligt ni måste ha haft det! Jag uppskattar otroligt mycket att ta del av ditt perspektiv. Vilken upplevelse det måste ha varit för dig att befinna dig mellan dem medan de turades om att ta sig för av dig på olika sätt. Helt klart lättare utan kondom.

  Jag avslutade gårdagen med hett sex med min tjej. Nu är hon uppe med barnen men jag känner att jag måste försöka få lite tid ensam med henne. Kanske i badrummet.

  1. Liw skriver:

   Det var väldigt läckert. Jag gillade verkligen centrumkänslan 😎

 2. Ja en trekant med en tjej och två killar är mera tabubelagd än en trekant med två tjejer och en kille. Och det gör ju kanske det ännu lite mer upphetsande.

  För mig fick jag upp ögonen för detta genom att kolla på porr. Märkte ganska fort hur mycket tjejen njöt av två killar samtidigt. Tjejerna njöt helt enkelt på ett annat sätt. Och som kille insåg jag att jag aldrig kommer att kunna tillfredställa en tjej så som två eller flera killar tillsammans kan tillfredställa henne. Har själv inte provat en trekant ännu, men det vore häftigt att få till med rätt personer så att vi killar kan jobba tillsammans så att tjejen verkligen får njuta.

  Ja vanlig DP förutsätter ju att tjejen gillar anal sex. Tror själv att det är betydligt skönare med vaginal DP. Kanske lite svårare att komma in båda två och kräver säkert en hel del extra glidmedel mellan kukarna för att fungera. Men vad jag överlag har läst på internet av folk som provat och lyckats få in båda, så har en stor majoritet tyckt att dubbel vaginalt har varit det absolut skönaste dom varit med om.

  1. Liw skriver:

   Två män på en kvinna är hett, kanske den hetaste fantasin för oss.

   När det gäller vanlig DP kontra vaginal tycker jag det är svårt att tänka mig exakta skillnaden i känsla. Vaginalt verkar mer svårt att rent praktiskt få till men känns för mig som om det skulle vara skönare ☺️

   1. Som jag har förstått det så gillar många tjejer vanlig DP på grund av känslan att två kukar masserar ”väggen” som skiljer vaginan och analen från varsitt håll. Och med ett eget hål för kukarna så har killarna antagligen enklare att bara köra på.

    Har hört att vissa tjejer har svårt att slappna av vid vaginal DP och att det krävs att tjejen är ordentligt upphetsad för att det skall lyckas. Själv tror jag att en stor del av njutningen är mental. Känslan för tjejen att hon har två kukar i samma hål på samma gång är säkert väldigt upphetsande. Och som hetro kille måste jag säga att det är någonting otroligt upphetsande med tanken att trycka in min kuk i en tjej på samma gång som en annan kille. Tanken av att gnugga kuk inuti en tjej är väldigt tabu för mig och det gör det hela ennu mer upphetsande. Och om jag någonsin får uppleva vaginal DP så vet jag att bara tanken av att ”vad om vänner och bekanta visste vad man håller på med just nu?” kommer att ge en skön extra kick till det hela.

    1. Liw skriver:

     Det får nog bli ett inlägg om detta någongång 😉
     Det är upphetsande i tanken båda varianter. Frågan är om man vill/vågar testa det i verkligheten….

     1. Hoppas du kan övertala din man och en extra man att prova på DP. Vore intressant läsning åtminstone för mig.

      Kan hålla med om att det kan vara svårt att våga testa i verkligheten. Finns ju både för och nackdelar att tänka på. Men som kille måste jag säga att om man kommit till punkten att dela en tjej med en annan kille och ge henne bästa möjliga njutning, så skulle jag inte vilja beröva tjejen från chansen att pröva på DP.

     1. Martin skriver:

      Hej Liw!

      Grattis till din fantastiska upplevelse, har själv också fått uppleva förmånen att vara 2 män som ger en kvinna all uppmärksamhet, även om vi oftast har fyrkanter.

      Angående DP så har vi testat båda varianterna, och som kille känns det faktiskt ingen större skillnad (har iof bara gjort DP vaginalt vid just trekanten), var tom så att jag faktiskt när jag låg underst inte var säker på om den andre var i vaginan eller analen. Det är en väldigt trång känsla oavsett.

      Föredrar dock DP med en i varje hål då jag verkligen går igång på analsex, och känslan att ställa sig bakom en kvinna som redan rider en annan man och tränga in i hennes anal är fantastiskt upphetsande.
      Och alla kvinnor jag haft DP med har älskat det, och deras njutning under akten är det som gör det allra bäst med just den ställningen.

      Men för min fru var det stor skillnad på om det var 2 vaginalt eller en i varje. Skönt på olika sätt.

      Var lite nojjig över DP vaginalt då det blir ”direktkontakt” med den andre mannen, men det gick bra. Bara att njuta av känslan och min frus upphetsning.

      1. Liw skriver:

       Jo det var verkligen lyckat 😊
       Tack för att du delar med dig! Intressant att höra om dina erfarenheter.
       Jag har en del tankar kring detta, som du får ta del av redan i nästa inlägg ☺️👍

 3. Härlig läsning. Hittade precis din blogg och blev genast dragen till den här berättelsen. Som kille har jag alltid varit intresserad av tanken på en trekant, både med 2 tjejer och med en tjej och en annan kille. Men kanske ändå lite mer intresserad av tanken på att dela en tjej med en annan kille.

  Det som verkligen lockar med 2 killar på en tjej är chansen att prova på en dubbel macka. Att vara inuti en tjej samtidigt med en annan man är en så himla kåt tanke. Speciellt tanken att köra dubbel vaginalt utan kondom och bara köra på tills vi båda sprutar i tjejen. Förhoppnignsvis så kommer vi båda samtidigt medan tjejen också får orgasm.

  1. Liw skriver:

   Kul att du hittade in till min blogg! Fantasin om två män med en tjej var/är ju stark hos min man också..och med tiden har det smittat av sig på mig också 😉 Jag hade inte upptäckt min igångsättning på detta om inte min man verkligen visat sin igångsättning.

   När det gäller DP är min igångsättning också mest vaginal DP. Jag njuter mer vaginalt än analt så det är därför. 😊

   1. Aha, så det händer ändå att du har analsex? Eller är det avslutat kapitel? Angående vaginal dp så… wow. Klarar du av den töjningen?

    1. Liw skriver:

     Ingen aning. 😊
     Inte analt här längre. Men fantasin om DP finns…

 4. Mirre skriver:

  Skulle du tycka det var lika upphetsande att se din man ha sex och hångla med en annan kvinna? För när jag läser verkar era fantasier bara vara med en annan man?

  1. Liw skriver:

   Ja fantasierna har bara handlat om en extra man, hittills.
   I annat fall skulle det vara med ett annat par, inte bara med en extra kvinna då jag inte tänder på tjejer på det sättet och varken jag eller min man har det som en stark fantasi ☺️

 5. Mirre skriver:

  Ja ni verkar ju ha levt er fantasi nu och känns den fulländad nu eller ska ni ha en tredje dejt med mr U?

  1. Liw skriver:

   Inte bestämt något men det kan nog mycket väl bli så 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..