ANNONS

34. Sexuella fantasier – bortom alla gränser

/

Jag har precis avslutat en onanistund, i skrivande stund. I verkligheten säkert för några dagar sedan. Det var länge sedan jag onanerade och det blev med min Satisfyer Pro 2. Inte visste jag att denna onanistund skulle innehålla alla mina snuskigaste sexuella fantasier.

Kåt av extrema sexfantasier

Ibland får jag verkligen lov att skilja på fantasi och verklighet. Jag kan i perioder riktigt gå igång på extrema sexuella fantasier. Fantasier där jag får testa många inre gränser och leka med tanken att vara totalt i händerna på någon annan som är väldigt duktig på just kvinnlig njutning.

Wet-sex vid onani – bokstavligt talat

När jag onanerade som tonåring och runt 20 (ofta med duschstrålen) kunde jag tända på att sätta duschstålen på max och ösa på mot könet, ja och nästan fylla hela mig med vatten kändes det som. Det var ju inte så sunt så jag gjorde det inte så ofta men varje gång var det extremt upphetsande när jag gjorde det. Jag tänder inte på kiss i ”verkligheten” men i duschen när jag är ensam och det är blött är det väldigt skönt att bara trycka hela könet utåt vid onani och då kan det komma urin. Det förhöjer stunden, kanske för att det är ”förbjudet”.

Sexuella fantasier om doktorer

Att vara helt fastspänd och vara i händerna på en läkare som är expert på underlivet är en fantasi jag har. Att denne använder små verktyg som en minislip eller binder små klämmor på de rätta ställena tänder mig enormt i fantasin. Min man har bundit fast mig och ”plågat” mig med en vibrator till orgasm och känslan när man inte kan fly och bara får ta emot är ljuvlig och är en enorm igångsättare. Så sexuellt gillar jag dominans i meningen att släppa all kontroll. Jag går dock inte igång på rollspelet omkring som beskrivs i dominant/undergiven förhållandet. För mig blir det för mycket skådespel och jag skulle inte kunna hålla mig för skratt i kombination med att känna mig förnedrad. Men jag har full respekt för de som går igång på detta.

Natursex återkommande fantasi

När jag var tonåring hade jag en period när jag tände på naturen. En gång åkte jag ut i skogen och gick omkring i min egen upphetsning och tillslut hoppade jag upp på ett träd och tänkte föra in en gren från trädet i mig. Men när jag gjorde det dog upphetsningen för det var inte skönt och jag cyklade generat därifrån. Men denna fantasi återkommer till och från i mitt huvud, att typ ensam gå omkring naken i skogen.

Het fantasi vara kvinnan i ett gang-bang

Att vara kvinnan vid ett gang-bang är en het fantasi men som får förbli en fantasi. Här får det i mitt huvud bli så djuriskt det kan bli bara det involverar kyssar och orgasmer. Jag har ett favoritgangbang (från filmen New Sensations – My Hotwifes Gangbang 3) där tjejen sprutar mycket och både kvinnan och männen omkring är som tokiga. Alla ser verkligen ut att njuta trots att det är halvgalet och superintensivt.

Utvecklas som människa av att utvecklas sexuellt

Att ”plåga” någon att njuta är för mig nästan den största fantasin som inte har några gränser alls…just i fantasin. I verkligheten är en annan sak där jag blir mycket präktigare och lite ”rädd”. Jag kan dock förstå de som bara ger sig hän och har ett ”galet” sexliv. Jag tror man faktiskt skulle bli väldigt trygg som person efter detta. För är det något jag har lärt mig så är det att när man hittar sin egen njutning och fler och fler sätt att komma på så lägger sig ett lugn, ett självförtroende över en som är helt fantastisk mäktigt. Jag tror inte heller att man någonsin är färdigutvecklad sexuellt. Det finns alltid nya infallsvinklar. Sex är helt enkelt det som håller elden vid liv och är nyckeln till ett lyckligt förhållande.

Levde ut för fullt i min onanistund

Alla dess snuskiga, frisläppta sexuella fantasier gjorde att jag inte kunde sluta i duschen nyss. En gång, blev två och tillslut tre. Varje gång jag skulle tvätta av mig var jag så känslig mellan benen att jag bara var tvungen att fortsätta. Då jag var ensam hemma och ingen såg på kunde jag verkligen ”skrika ut” och bete mig helt ohämmad vilket, för att dra en liknelse, kändes som att vattnet kryddades av vin.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.26
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00