Idag har jag en överraskning till er, kära läsare. I februari fick jag en förfrågan om att skriva en sexnovell i tre delar för amelia. Dessa delar skulle publiceras i tidningen under sommaren. Jag blev såklart smickrad över att bli tillfrågad, men också lite nervös. Visst har jag skrivit om sex, men några sexnoveller har jag aldrig tidigare skrivit. Eller någon vanlig novell heller för den delen. Det var dock ingen tvekan från min sida. Jag tog mig an utmaningen.

Hur skriver man en sexnovell?

Det första jag fick göra var att sätta mig och googla för att ta reda på hur man gör när man ska skriva en sexnovell. Vad ska man tänka på? Av alla tips och råd som jag hittade var det speciellt två tips som jag tog fasta på.

 • Att skriva om något man själv verkligen går igång på
 • Att våga använda snuskiga ord

Punkt 1 kändes väl nästan självklar i och för sig. Ska man skriva sexigt om något så lär det ju förenkla saken om det är något som man själv gått omkring och fantiserat om. Punkt 2 kändes svårare. Dirty talk gillar jag ju förvisso när jag har sex men det kommer inte lika naturligt när man ska berätta något. Jag vill ju inte att berättelsen ska bli för vulgär. Samtidigt som jag också förstår att det är svårt att skriva en bra sexnovell utan att använda snuskiga ord.

Sexnovell om en trekant

Sen var det bara att sätta mig ner och skriva och skriva. Första försöket sågade Love vid fotknölarna. ☺️ Men efter ett tag så kom jag in i det. Jag visste ganska omgående vad temat skulle vara och hur de tre delarna skulle hänga ihop. Inte helt oväntat så handlar det om en trekantshistoria. För även om vi själva nu gått in i en fyrkant, så är det ändå så att en trekant med två män kittlar lite extra för mig.

Gav mersmak

När jag väl hade kommit in i flytet så skrev jag så tangentbordet glödde. Men då stötte jag på ett nytt problem. Varje del fick högst vara 10 000 tecken. Oops det var lätt att överskrida! Då fick jag backa bandet efter massa skrivande…och rensa. Den första delen av min lilla ”trilogi” var min största utmaning. Det var ju förrätten som skulle fungera som en aptitretare och även sätta tonen och bygga upp historien inför fortsättningen. Andra delen skrev sig nästan sig själv då den var den riktigt saftiga huvudrätten där mina fantasier verkligen fick spinna loss. För att sen avsluta med tredje delen som en riktigt smaskig efterrätt som sätter pricken över i:et på en fantastiskt lustfylld erotisk utsvävning.

Blev riktigt nöjd

När jag till slut var klar med hela sexnovellen kände jag mig riktigt nöjd. Så nöjd att jag blev på värsta firarhumöret, en måndag i mitten av april. Så det fick bli lite vin på tu man hand med min Love. Det var ju ingen annan än han som visste vad jag jobbat med sista tiden.

Sexnovellen finns nu att läsa

Hur bra det blev låter jag vara upp till andra att bedöma. Det är allt visst en konst att skriva sexnoveller och det vore nog förmätet att tro att man har skrivit ett mästerverk på första försöket. Men den blev publicerad. Igår fick jag amelia-tidningen i brevlådan med första delen i. En riktigt härlig känsla att se den i tryck. Men nu var det inte nog med det. För faktiskt så finns hela sexnovellen publicerad här på amelia.se. All tre delarna! Så varsågoda. Jag hoppas ni gillar den. Min första sexnovell! 😊

Sexnovell om heta trekantsmötet: ”Ligger naken på hotellet med två män omkring mig”

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Carl skriver:

  Hej Liw!

  Fantastiskt bra och upphetsande skrivet. Jag går mer och mer igång på ett sådant här scenario och min längtan att få uppleva det på riktigt blir bara större!

  Hoppas att du skriver något mer i framtiden!

  1. Liw skriver:

   Tack Carl! Det är en läcker fantasi, I agree…
   Att skriva om något som verkligen hetsar upp en är ju extra kul. Får se vad som händer framöver…😉

 2. T skriver:

  Bravo!! Fantastiskt fängslande och helt i min smak. Du lyckades också så ännu ett frö i min egen trekantsfantasivärld; jag har aldrig tidigare tänkt på det som någon stor grej men nu vill jag definitivt också sova tillsammans och långsamt vakna till av att min fru blir tagen bredvid mig 😀

  1. Liw skriver:

   Tack!!
   Ja visst är det en riktigt het fantasi 😜😎 Kul att jag kunde inspirera dig i lite nya tankebanor 😉 Denna fantasi hade ju inte jag tänkt på innan vi började prata trekanter…

 3. Men vad kul 😀 Grattis!
  Jag skrev många sexnoveller i tonåren

  1. Liw skriver:

   Tack och kul att du skrivit du med…

 4. Fnulan skriver:

  Men vad kul!! Och vad skönt att skrivandet kom igång till slut. Nästa steg är väl en bok 🙂

  1. Liw skriver:

   😉😘

 5. Sandra skriver:

  Men oh så kul att bli tillfrågad, vilken ära, men så är du ju fantastisk på att förmedla dig i skrift ❤
  Jag har faktiskt skrivit en sexnovell ihop med mitt ex, det var en härlig upplevelse, man tände till ordentligt på det 😉 nu måste jag in och kika på din ❤❤

  1. Liw skriver:

   Tack för fina ord❣️
   Kul att du också har skrivit en. Att skriva/diskutera ihop eggar och förenar verkligen 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..