Det är nästan oundvikligt att inte beröra detta ämne i en sexblogg känns det som. Det är som om snoppstorleken ingår i en kvinnas sexuella tänk att åtminstone någon gång i livet reflektera över denna fråga. Jag tror i och för sig kvinnornas reflekterande över en mans snoppstorlek är betydligt mindre än mannens. Sen är det ju också väldigt individuellt vad man tycker. Så frågan jag tänker försöka svara på är ju vad jag tycker. Tycker jag att snoppens storlek har betydelse?

Snoppar jag känt

Min man har, i mina ögon, en snopp som ”passar mig”. Oj så klyschigt det låter ☺ Hans snopp är 14 cm och är ju alltså något under medel som väl är 15 cm. Den är normalgrov. Mitt ex hade 17 cm och jag minns ibland att det kunde göra lite ont i vissa positioner om han körde för fort/hårt. Jag har aldrig sett denna skillnad i snoppstorlek mellan exet och maken som något negativt, utan snarare positivt.

Jag har aldrig haft med någon jättesnopp att göra. Tror 19 cm är det största. Vilket i och för sig är ganska stort. Den minsta jag har stött på var ca 10 cm och ganska smal.

Hur man ser sin snopp av stor vikt

Om vi stannar vid mannen som hade den mindre varianten så var inte detta en så stor grej för mig. Men uppenbarligen var det en jobbig sak för denna man. Han hade en vän och de hade en jargong mellan sig som var ganska barnslig. Det var så uppenbart att vännen hade en dolme över 20 cm och p g a detta satte min dejt sig under denna man i allt. Han underställde sig honom på ett märkligt sätt. Detta var så ocharmigt för mig och han grävde sin egen grop kan man lugnt säga. Efter ett kort dejtande med denna man så blev en väninna till mig ihop med hans vän och min känsla om hans vän stämde. Han hade stor snopp.

Min man är trygg med sin

Min man är trygg med sin snopp. I alla fall har han alltid varit det tillsammans med mig. Han har dock berättat att han alltid varit medveten om att han har en snoppstorlek som är lite under medel och haft lite osäkerhet kring detta i perioder när han var yngre. Men det är aldrig något som jag har märkt av.

Kompenserar med andra skills

Det finns en teori om att de med mindre snopp utvecklar färdigheter med fingrar och mun mer än de med stor snopp. De med stor snopp kan liksom bara ”glida” på detta faktum och tänka att det räcker bra så. Jag tror någonstans att det finns en poäng med denna teori, även om det säkert finns många undantag. Att en man är duktig med sina fingrar och med sin mun är, i mina ögon, betydligt mer värdefullt än en stor snopp.

En viss betydelse har det ändå

Att ha en stor härlighet mellan benen kommer ju rent visuellt alltid vara en upphetsning. Det sitter även mycket i mäns huvud, tror jag, att kvinnor föredrar större snoppar. Och såklart finns det tjejer som föredrar detta då t ex snoppen kanske bättre kommer åt G-punkten och man kan ha sex i fler ställningar osv. Jag kommer ju aldrig av att bara ha en snopp där nere utan måste stimulera klitoris samtidigt med mina fingrar eller att min man använder sina fingrar istället för sin snopp när jag tar på mig själv och då kan stimulera G-punkten. Så då blir ju inte storleken lika viktig i mitt fall av den anledningen.

Snoppstorlek har inte så stor betydelse

Så för att summera detta inlägg så sitter det mer i knoppen än i snoppen i min mening. Jag är tio gånger hellre med en man vars snoppstorlek är 12 cm och som är trygg i sig själv och det sexuella än en man med 18 cm som bara rider på storleken. En man med kombinationen stor snopp och som även besitter andra färdigheter med fingrar och mun…ja det har jag faktiskt inte upplevt 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Sven skriver:

  Angående storleken så tror nog jag är det är andra saker som är viktiga. Det som känns som viktigast för mig är att tjejen/kvinnan njuter i fulla drag. Få uppleva hur en underbar sensuell skön kvinna kreverar i extatisk orgasm som får kroppen skaka vibrera i förlösande utlösning.
  Det är ju så sagolikt hur känna kärleksgrottan kramar lemmen. Få se det underbara ansiktet fullständig nöjd och belåten.
  Om mannen är Duktig älskare kvittar storleken. Vi har fått fingrar, tunga och läpparna samt hela vår fantasi. Tänk så sagolikt underbart det är att få föra en skön kvinna till sin första fontänorgasm. En kvinna som haft ett antal vänner som sexpartners men kanske aldrig fått en förtrollande orgasm som får henne att skrika skaka och spruta. Få höra henne snyfta ” kunde aldrig tro det kunde vara så skönt ” Då får man va nöjd.
  Sen är det inte bara glädje att ha en stor Lem som står i tid och otid.
  Hittills har aldrig någon sagt annat än O så stor. Men många har sagt att jag är duktig med tungan läpparna fingrarna och min fantasi. Bara man vill så kan alla göra det sagolikt extatiskt skönt för sin partner, man behöver inte tvunget penetrera för ge varandra en oförglömlig stund då orgasmerna avlöser varandra. Bara man verkligen vill njuta med sin partner. Det är som med glädje Delad glädje är Dubbel. Delad orgasm är Många gånger mer extatiskt.

 2. Timglas skriver:

  Liw. Jag minns att du la ut detta (och kärleksförklaringen till Love) när det började närma sig trekanten. Kändes som en ”självförtroendestärkare” till Love inför att du skulle ha sex med en man.
  Du säger här att Love passar dig bra och att 17 cm har smärtat dig. Du har testat 19 cm men tycker att Loves teknik och att du älskar honom kompenserar storleken. Tror dig. Men sen väljer du paradoxalt nog en extraman som har en 21 cm penis och säger ”mycket njutbart” om sexet??
  Kan vill du utveckla vad som förändrades i ditt tänk?

  Vill bara förstå dig bättre.

  1. Liw skriver:

   Relevant fråga. Kanske ville jag se om stort mellan benen och andra fingerfärdigheter gick ihop. Han tog dock aldrig den rollen så det fick jag inte svar på. Han red på storleken 😉

   Helt ärligt hade han lika gärna kunna haft 15 cm. Rent visuellt gjorde det skillnad för både min man och mig att han var stor och kanske undrade jag om det var någon skillnad. Men åter igen det var det inte.

   När 17 cm gjorde lite ont var jag under 20 år, visste inte hur jag skulle slappna av vid sex och hade inte fått några barn. Däri skillnaden ☺️

 3. Anna skriver:

  Omg! Det har jag mött… mitt ex. Min fästman är sjukt skillad också, men vi är i den klassiskt torkan. Såpass att det nästan känns konstigt att ta på varandra 🙄

  1. Liw skriver:

   Det lät ju väldigt tråkigt även om det kan hända den bästa..är nog viktigt att man försöker bryta det. Ibland kan det dock vara lättare sagt än gjort 🙄

 4. Hasse skriver:

  Jag känner mycket i sammanhang som handlar om utseende att man liksom anpassar sig till ens partner. Om hon (om vi pratar om mig nu) tex har små bröst tycker jag de är jättefina, helt perfekta, och har hon i stället stora bröst, så är de helt perfekta. De blir liksom perfekta för att de sitter på henne. Jag har ingen lust att ändra på henne, det skulle kännas jättekonstigt, för hon är perfekt – och då blir också brösten det. De är perfekta för henne, de ska se ut så, för så ser hon ut. Och det gäller allt annat också, som kroppslängd, hår, ögon, smal/mullig, whatever.

  Sen tror jag jag samtidigt att man kan uppskatta synen av tex bröst som ser annorlunda ut, eller som det du skriver om, en snopp som ser annorlunda ut. Som är böjd eller rak, som har större eller mindre ollon, som är extra styv, eller har en annan storlek, eller är rakad eller hårig, osv. Men, det innebär ju inte per automatik att man är missnöjd med sin partners, eller att man längtar efter en sån snopp i tid och otid, eller något sådant.

  Men det är här som folk verkar koppla helt fel, ofta, tycker jag. ”Jaha, du gillade den kuk-bilden, alltså är du missnöjd med min?”. Jag menar, jösses, det finns ju miljontals med vackra kvinnor i världen – men jag vill väl inte vara ihop med dem för det, jag vill vara med min Anna. Men jag kan väl tycka de är vackra eller läckra för det? Det blir så konstigt med alla såna där argument.

  1. Liw skriver:

   Mycket klokt svar, kan liksom bara hålla med i allt 🙂
   Man kan uppskatta detaljer hos andra för att de påminner om detaljer hos ens partner eller hans utseende. Men sedan kan man tycka helt andra typer/kontraster ser bra ut också. Inget fel i det och det är nog helt normalt 😉

   1. I en tråd på DS frågades om någon testat penis – sleeves, m.a.o: kuk fodral som förlänger och förtjockar kuken!

    https://www.sinful.se/man/storre-penis/penisoverdrag

    https://www.ohjoysextoy.com/colossus-and-ride-on/

    https://www.ohjoysextoy.com/fatboy/

    Trots att jag är hyfsat välutrustad, så är även jag är sjukt nyfiken på att testa en sådan! Jag hade nåt liknande som jag köpte billigt – i något slags silicon/gel material – men den ”smälte”!

    Jag är både lite längre och grövre än genomsnittet – men jag har en vän som gick igång stenhårt på att använda vad jag skulle kalla en jättedildo – en Jeff Stryker på 25 l x5 ø cm (länk nedan)! Hon njöt extra mycket av att den var så stor! Hon nästan vägrade att lämna tillbaka den!

    Så därför är jag nyfiken på att ”super-sizea” mina 17,5×4,5ø cm till åtminstone mer än 21×5ø cm och kolla reaktionerna i bekantskapskretsen!

    En del vänner är känsliga för latex, så med dem använder jag ändå latexfria kondomer, det lär jag även göra på en sån här Bamse – för hygienens skull och för att det står tydligt på att dessa ersätter inte kondomer som skydd mot graviditet eller sjukdomar!

    https://www.docjohnson.com/VAC-U-LOCK-REALISTIC-JEFF-STRYKER-ATTACHMENTS-WHITE.HTML

    Testa?

    1. Liw skriver:

     Vet inte om jag går igång på jättestora utan mer på fisting isf 😊 Men vem vet vad man testar i framtiden… 😉
     Att se på film däremot, absolut!

 5. Tror inte de flesta bryr sig, men visst finns det de tjejer som tycker även den största är för liten.. Har dock aldrig stött på någon som klagat varken på för stor eller lite..

  1. Liw skriver:

   Det kommer ju alltid finnas ytterligheter och en tjej som har ett större bäcken kanske föredrar lite större mellan benen och tvärtom 😁

   1. Kan tänka mig att det kanske är större upplevd skillnad vid Analsex? Jag läste i en artikel att det är fyra gånger mer sannolikt att en kvinna kommer enbart av penetration vid analsex än vid vaginalsex?
    https://www.bustle.com/articles/137938-6-benefits-of-anal-sex

    En del som njuter av analsex – att bli påsatta blir – ”size-Queens” och vill gärna ha så stort att det är på gränsen till vad de klarar!

    Jag har en vän som njöt väldigt mycket av att bli fistad både analt och vaginalt och jag har stora händer!
    – (Så jag fattar mycket! Hö hö!)!
    Hon njöt ändå omåttligt mycket av att bli knullad i analen av min betydligt mindre penis! (Mindre än min hand – 17,5 *14ø är väl lite större än genomsnittet och jag har ändå upplevt problem ibland att en del tjejer i vissa ställningar får ont).

    Sen så kände jag ett par som älskade pegging – hon brukade sätta på honom med en strapon!

    Han var en ”size-queen” och gillade rejäla grejer!
    Hon använde dildos som jag menade att man kunde skrämma boskap med! Men det var kul att se på – som en porrshow live! Jag blev förundrad över att han klarade det och hur intensiv hans njutning var!

    Hon tyckte att jag har fin rumpa och ville gärna sätta på mig, men jag tackade nej och sa: försök att övertala mig igen – när du har en dildo i normal storlek!

    Vet inte om det blev off topic –

    1. Liw skriver:

     Jag har ett inlägg om analsex på G och går därför inte in på det nu mer än att jag tror att det faktum att analsex är ganska tabu gör nog att en del, inklusive mig själv, inte utvecklat området fullt ut…

     1. Testa! Det rekommenderas varmt! Även rimming rekommenderas – perfekt förspel och uppvärmning innan penetration!

      Om din partner/älskling är lite tveksam/skeptisk – sätt på honom först, så att även han kan få uppleva hur skönt det kan vara!
      Strap-On Pegging börjar bli såpass mainstream att det även omnämns i populärmedia – (Deadpool, Broad city, Weeds, m.fl.)!
      Det går t.o.m. att hitta bra instruktionsvideos på YouTube!

      Njut! Ser fram emot att läsa om era erfarenheter! ”Have fun kids”
      Glöm inte – det kan inte bli ”för mycket” glidmedel!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..