Som jag hintat tidigare är vi lite nyfikna på att testa att träffa ett annat par, om så bara för en kemiträff för att se vad vi känner för konceptet. Jag kan gilla sociala möten och spänningen om det ska fungera eller inte. Den förra kemiträffen blev ju över förväntan. Men först ska vi ju hitta några som känns lämpliga…

Dammat av vår profil på BC

Vi har ju sedan tidigare vårt konto på Bodycontact som vi nu dammat av lite. Nu är vi ju på jakt efter något annat, nämligen ett par. Så därför har vi ändrat lite formuleringar på vår profilsida. I övrigt så är det ingen större förändring. Och nej, jag kommer inte att avslöja vad vi heter där. Jag vill helt enkelt inte träffa några som känner mig via bloggen.

Vad söker vi då?

Det par som vi söker bör ha för avsikt att träffas mer än en gång om kemin stämmer bra och som också vill gå lite långsamt fram. Det är ju inte så att vi känner oss speciellt spontana och kan hoppa i säng med några när som helst. Vi söker nog några som är nybörjare som vi. Eller i alla fall inte veteraner i Swingers-världen. Det känns ändå bäst om vi är på samma nivå så att det är lika ovant och spännande för alla. Sen hade det varit trevligt om det är ett par som gör detta i kärlekens tecken och inte i desperationens tecken med rädsla för ett förhållande på upphällning. Framförallt så vill vi ju hitta några där alla fyra klickar bra med varandra så att vi helt enkelt gillar att umgås med varandra. Känns kanske lite som en utopi. 🙂

Redan igång

Vi har faktiskt redan kastat oss ut. Lite grand i alla fall. Det är några par som vi kontaktat som vi tyckt verkat intressanta. Än så länge har det bara varit lite trevande kontakter som mest hjälpt oss att känna ännu mer vad det är vi söker. Vi kommer inte att stressa fram en kemiträff utan njuta längs vägen och avvakta tills det känns bra.

Första paret höll inte måttet

Det första paret som vi skrev lite fram och tillbaka med var ett utländskt par boendes i Sverige med lite äldre barn. De verkade jättegulliga och var snäppet äldre än oss. De uppgav att de hade testat detta några gånger förut. Efter nån vecka med sporadiskt messande så föreslog de att vi skulle skicka maskerade bilder till varandra. Vilket vi också gjorde. Tyvärr kände varken jag eller min man för detta par efter bildskicket, hur hemskt det än låter. Ofta så brukar man ju leta fram det foto där man ser som allra bäst ut på. Men i det här fallet så hade de inte lyckats så bra med det. Mannen såg väldigt gubbig ut och kvinnan hade på sig en klänning som skulle kunna ha varit ett tält, vilket döljde alla former helt. Så rent krasst så gick vi inte igång på det vi såg och fick säga tack men nej tack så snällt vi kunde. Vilket inte är det lättaste. 🙂

Utseendet har betydelse

Hur man än vänder och vrider på det så är det ju ändå så att utseendet har betydelse. Och om man inte känner någon attraktion till det man ser så blir det ju svårt att gå vidare. Samtidigt så har vi också kommit fram till att det även kan vara lite negativt om paret ser alltför bra ut också. Om det skulle vara två 10-poängare kan det nog lätt bli så att vi känner av lite ökad press och högre förväntningar på oss själva. Av den anledningen så skulle vi nog föredra om paret ligger på ungefär samma ”snygghetsnivå” som vi själv eller lite lägre. Det är inte heller så att vi har jättehöga krav på utseendet, men vi måste ju ändå känna en attraktion. Så det finns ju gränser, men var de går är ju lite svårt att säga. Det beror ju väldigt mycket på personligheten också.

Spontant par avskräckte

Efter ”tältparet” så började vi skriva med ett par som verkade lite mer erfarna på detta med parträffar och det kändes först spännande. Det visade sig att vi bor ganska nära dem och vi ville fråga lite om diskretion och deras tankar kring detta. Det ledde till att de blev lite sura för de tyckte att ett förtroende skulle finnas direkt enligt dom. Och bara att vi ställde denna fråga tyckte de tydde på osäkerhet från oss. De verkade även vilja få till en träff snabbt och det fick oss att känna stress och mer som några de ville trycka in mellan några andra par. På nåt sätt så vill man ju känna sig lite exklusiva. Varken vi eller de ville fortsätta denna kontakt.

Svårt att hitta rätt par för sex

Att hitta rätt par kan nog ta lite tid. Först ska det ju klicka när man skriver och sedan ska det kännas hyfsat bra när man ser varandra på kort. Vi känner oss nu i alla fall säkra på att vi vill försöka hitta ett par som också är helt nybörjare på detta med parträffar och som gärna ska vara i samma fas som oss i livet. Det känns bra om båda paren har förståelse för den livssituation vi befinner oss i som småbarnsföräldrar. Det krävs ju en hel del planering för att få till det.

Ni kan hur som helst lita på att jag kommer att återkomma i ämnet och uppdatera er längre fram om det händer något intressant i vårt sökande… 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Ja gud, detta med planering när man har småbarn/barn och få till det med en älskare/sex med partner eller det ni är ute efter är ju logistik ”från hell” (menar inget negativt:)).

  Läser särskilt om hur ni ser på detta med utseende. ”Lika snygga eller snäppet mindre”, haha. Ja, utseende kan ju dessvärre ge prestationsångest. Träffade en man en gång som trots att han hade tjock mage osv gjorde att jag ville vara ursexig på ett sätt jag aldrig velat tidigare medan han inte behövde göra något. Pga den starka attraktionen. Så när ni väljer ut par har detta med personkemi eller själslig kontakt inte samma roll som när man väljer ut sin partner?

  Det bästa sexet tycker jag är när det finns en attraktion på alla plan…men frågan är, uppstår bäst sex när man inte känner någon prestation alls, alltså när partnern är under ens snygghetsnivå??

  1. Här fungerar nog min man och jag lite olika om vi skulle ha med en extra man eller en extra kvinna i leken. Jag har högre krav på att hela ”kit:et” ska stämma än min man skulle ha tror jag. Men det är ändå inte alls samma krav som när jag sökte kärleken. Den finns ju redan vid min sida. Med Mr U var det ett komplement jag sökte, en spänning med viss trygghet därtill.

   Med ett par är det lite annorlunda. Här tror jag det är hela samspelet alla fyra emellan som är det viktigaste. Det där outtalade som gör att man kan skratta, prata lite allvar och känna erotik i luften på samma gång. En utopi men likväl en kittlande tanke…

   1. En utopi som ni säkerligen kommer förverkliga…förstår också att ni är så trygga i er relation att detta med svartsjuka ej är relevant. Själv skulle jag bli galen av att se min älskling kyssa och älska med en annan kvinna inom den här fyrsamheten…

    1. Jag är inte helt säker på hur jag exakt kommer reagera, lite osäkert känns det allt även om det är spännande. Men jag tror att det med ”rätt tjej” kommer kännas bra. ☺️

 2. Apropå utseende och att motparten/motparterna är ”mindre snygga” än en själv/själva. Finns ju varianten att man har för låg självkänsla för att sikta högre än vad man egentligen attraheras av och väljer någon/några för att man har för dåligt självförtroende. Blir väl heller inte så bra för som du säger Liw, någon form av attraktion behövs ju…antar jag (haha). Eller funkar vem som helst, egentligen? Existentiell fråga.

  1. Jag tror man måste känna någon sorts attraktion, genom utseendet eller när man umgås. För mig måste de där två detaljerna samspela lite. En 10 poängare kan jag lite fördomsfullt tro inte väger upp med personligheten och för mig blir ”det perfekta” ofta mindre intressant. Jag gillar lite skavanker och att man haft lite utmaningar i livet. Så om 10 poängaren har allt detta så kanske 😉 Personlighet före ett perfekt yttre…

   1. Ja, skavankerna berör en och ger ett djup som ju behövs om verklig kärlek ska uppstå. Verkar tyvärr som många söker det perfekta på dejtingsiter idag, gräset är alltid grönare…en attraktiv personlighet och ett hyfsat yttre är ju ingen dålig kombo 🙂

 3. Hejsan Liw,
  Det skulle vara en spännande upplevelse att till en början umgås för att sedan förhoppningsvis tycka att det känns rätt för mer intimt umgänge. Men för att veta om det vi skulle kunna matcha er önskan skulle man ju vilja veta ålder och i vilket län ni bor?

  Hamnar vi helt fel redan där så blir det ju svårt. Om du inte vill skriva de uppgifterna här o inte heller vill sätta ut mitt inlägg så ser du säkert min mejladress och kanske kan svara där.

  Kram

 4. Intressant. Jag har ju funderat lite i de här banorna, rent hypotetiskt, egentligen, och känner igen mycket du skriver. Det känns som om jag skulle ha kunnat skriva det mesta du gjort, i fråga om era funderingar. Så jag håller med, igen.

  Utseende har betydelse, det går inte att komma ifrån. Vilket ju inte per automatik innebär att man vill träffa10-poängare – snarare tvärtom, som du skriver. ”Lagom snygga”, absolut. Samma nivå, känna sig lite exklusiva, ungefär i samma fas i livet, ungefär samma mål med träffarna – absolut, så skulle jag också tänka.

  ”Snabbt förtroende” – hur ska man kunna ha det, när man inte känner varandra? Det är ju bara dumt! Det är som förr, på Aftonbladet-bloggtiden, då var det en del träffar, där bloggare träffade varandra ute på stan. En del tog med sig kompisar, som inte alls var bloggare – och därmed liksom inte hade samma ”hållhake” på varandra som alla andra. Och folk bara sa ”Det som händer på träffar, stannar på träffar!”. Jomenvisst! Hur 17 kan man tro det, att inte folk kommer snacka, berätta, sprida foton? ”Fan, vet ni vem ‘Hasse’ är? Min gamla klasskompis!”.

  Nä, ni har nog ingen jättelätt uppgift framför er. 🙂 Men heller ingen absolut deadline.

  1. Det låter jobbigt att de drog med sig kompisar när du inte vill skylta med vem du var i förhållande till bloggen.

   Nä det är nog inte lätt det här men så länge det är kul längs vägen fortsätter vi. Att inte söka det ”perfekta utseendet” öppnar ju upp för första steget. Men att söka bra kemi mellan alla kan ju sedan bromsa processen. Men det gör oss ju inget.

   Diskretion är viktigt för oss och det par vi inte kan erkänna det för passar oss inte. Har paret småbarn eller barn överhuvudtaget har man nog halva inne (😜) redan där då de mer borde förstå att man vill vara diskret…

   1. Jag gick inte på sådana där träffar. Bara en enda – och då spanade jag först så att jag såg att de andra (bara tre st) var några jag inte redan kände på något annat sätt.

 5. Trist från det första paret där! Jag har själv varit inne på swingersspåret men har ingen aning om hur man hamnar där egentligen. Oftast vill mina killar inte dela med sig av mig under några omständigheter. Då blir det svårt!

  1. Då blir det ju lite svårt. Vissa tar ju upp detta tidigt i en relation om det är viktigt för dem att ett inslag av ”swing” finns, men det är nog inte så vanligt. För mig hade det varit viktigt att lära känna den egna partnern innan någon tar upp detta. Så man får känna sig speciell för varandra först.

   1. Jag kan tänka mig att det inte är så vanligt. Sen tycker jag att när man har varit ihop så länge att man känner varandra bra så borde det bara vara fantasin som sätter gränserna.

  1. Jo tanken på det är ju lite lockande 😁
   Utan partner blir ju dock denna fantasin lite mer avlägsen såklart. Om man inte har väldigt livlig fantasi 😎

 6. Haha, du ser jag känner vibbarna om än små – ännu.
  Kompromiss är nog nyckeln för att lyckas hitta ett lämpligt par. Utseende är ju subjektivt och kan väl kompletteras med charm och personliga attribut kan jag tycka. Attraktionen kan väl också väckas med kåthet i situationen iaf för mig som man.
  Allt detta med sex med utomstående är ju att leka med elden.
  Diskretion, man ska nog alltid en ha mental beredskap för en läcka. Risken för en kollaps av eget partnerskap går inte heller att bortse ifrån. Sjukdomar är en annan parameter som ingår i övervägandet – är det värt detta?
  Vill man tillräckligt mycket så kan man nog tumma på många krav och man behöver ju inte som du säger rusa in i något utan varför inte mjukstarta för att inte kraschlanda?

  1. Ja här anas det grejer märker jag 😉
   Inget kommer ske om jag eller min man inte är bekväma med det. Inget för att göra denna ”story” bättre. Vi gör bara det vi eggas av och som känns bra oss emellan. Om det inte känns bra får vi dra i handbromsen och tänka i en annan bana. Men där är vi inte 😉😜

 7. Vi letar efter någon till oss och vet hur svårt det är. Vi tror att det är såååå många där ute som vill men inte svarar, både singlar och par. Varför är det så svårt? Dåligt självförtroende, rädd att bli ”avslöjad”, vågar inte öppna sig för sin partner…?

  1. Kul att ni också letar. Ja tror det kan bero på alla de tre saker du beskriver. Rädsla för det okända vilket jag kan förstå. Ffa att riskera att äventyra förhållandet tror jag. Jag tycker dock det verkar finnas ganska många att ”välja på” så långt som vi kommit. En kul väg fram till målet är det iaf 😉👍

 8. Grattis till fortsatt lyckad blogg!

  Jag reagerar lite på att du inte skriver något om själva sexet.
  Vad tänker du om det? Hur föreställer du dig att det kommer att vara?Vad är det som du längtar efter och tänder på?
  Vill du smeka och slicka kvinnan i paret, eller vill du bli smekt av henne, eller vill du se din man knulla den andra kvinnan. Eller är det den andre mannen du tänder på att få dela sexet med. Eller kanske att de ska se på dig/er. Jag förstår att det antagligen är flera saker som lockar ,men vad är det du längtar efter ungefär?

  Jag förstår verkligen att det måste kännas rätt och att det är viktigt att hitta ett par som passar på flera plan, men låt säga att ni träffar ett par som är lagom snygga, sexiga och attraktiva och som ni trivs att umgås med, vad är det då som lockar dig?

  1. Tack! Kul att höra från dig igen 😃
   Vilken bra fråga. Jag har utelämnat detta med tankar och önskningar kring sexet av en anledning. Jag vet inte riktigt vad jag vill förvänta mig av sexet och jag går på förhand mest igång på det socialt ohämmade som det innebär att prata sex med ett annat par. Det är på förhand min stora igångsättare av denna situation. Som iof kan leda till mycket annat. Situationen är ju så annorlunda att den är svårt att sätta sig in i.

   Men såklart kan jag ju undra lite vad jag och min man tänder mer på i en fyra-sex-situation och vilka gränser som gäller.

   Jag tänker nog ingen aktivitet med kvinnan. Kyssa, osäker…kanske. Ingen aktivitet mellan männen. Inte lägga nivån på att bara ha sex i samma rum vart par för sig, det har vi passerat iom trekanten. Inga parnerbyten i olika rum, men annars vara med varandras partners, lite med sin egen och kanske ffa också alla fyra..om jag får fantisera ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..