Det här är en direkt fortsättning på ”Sommarsex på fyra del 2 – Båtturen”.

När vi kom tillbaka till stugan efter båtturen var det dags att ta fram grillen. Det blev att jag och Moa stod och pratade över tillbehören medan grabbarna grillade och dukade bordet. Moa berättade att hon verkligen går igång på att se en annan kvinna åtrå Henrik. På denna punkt kunde jag ju bara hålla med henne. Det är en igångsättning för mig också att se att någon annan kvinna vill ha Love. Vi skrattade och förenades kring detta med ett glas vin i handen. Under våra träffar har alkoholen varit väldigt måttlig. Max ett glas eller två. Alla har velat vara fullt närvarande, även om ett glas vin kan kännas lite avslappnande.

Sugna på annat än godis

Efter maten slog vi oss ner i deras två gamla soffor med lite godis i skålar bredvid. Godisskålarna förblev dock tämligen orörda, då vi knappast var speciella hungriga på att äta längre. Däremot hade vi under middagen byggt upp en lite flirtig stämning vilket gjort att vi nu var hungriga på varandra. Igen. Och i mångt och mycket så var det ju därför vi var här. Det gällde ju att passa på.

Mer min typ av start

Nu satt vi med våra egna partners i varsin soffa. Och då blev det naturligt att jag började hångla med Love och Moa med Henrik. Det var häftigt att få starta med Love denna gång. Vi hade dock koll på varandra allihop. Jag gillar ju härligt förspel med mycket hångel, vilket det nu blev. Vilket gjorde mig mer kåt på djupet. Det snabba förspelet vi hade när vi för ett antal timmar sedan anlände till stugan var inte helt samma upphetsning för mig som det som nu skedde.

Nakna igen

Det dröjde inte så länge innan vi alla var helt nakna igen. Hade man sett det utifrån hade man nästan trott att att Love och Henrik trissade varandra lite om vem som kunde få igång sin fru mest. Nästan samtidigt kysste de sin väg ner mot våra underliv. Och snart låg både Moa och jag och njöt av att bli slickade av våra makar i varsin soffa. Det var ganska häftigt att se Moa njuta bara någon meter bort och vi utbytte kåta blickar som suktade efter mer.

Lite som följa John

Jag vet inte riktigt hur länge vi låg så här, men efter en stund avbröt Henrik slickandet och ställde sig intill mig. Tillräckligt nära för att vara en tydlig vink om att han ville att jag skulle ta honom i min mun. Moa å sin sida närmade sig Love och började smeka honom vilket gjorde att han satte sig upp i soffan och lät Moa suga av honom. Nu var snart alla i full gång. Det roliga var att vi där och då följdes åt lite som följa John. När Moa grenslade Love så grenslade jag Henrik och så vidare.

Chillande och pillande blir mer

Till slut valde vi att pausa och satte oss i varsin soffa med motsatt partner så att vi halvlåg nära varandra. Så här låg vi och och chillade och myste i mer än en halvtimme och pratade om ditt och datt. Och fyllde samtidigt på med snabb energi i form av en och annan godisbit. Mitt i allt snack så börjar vi tjejer på varsitt håll pilla på motsatt partners kön utan att sluta prata. Jag höll mest i Henriks snopp tills den så småningom började växa och då övergick jag till mer stimulerande behandling.

Kåtheten tog överhand igen

Vad Moa och Love exakt gjorde tänkte jag inte på där och då. Men snart satt vi där med varsitt ordentligt stånd i handen och kåtheten började återigen ta överhanden. Henrik och jag låg nu och skedade, så då blev det ganska naturligt att han trängde in bakifrån när vi båda var kåta och redo. Moa valde istället att börja rida Love bakvänt med ansiktet mot oss.

Hett hångel med Moa

Efter en stund var det som om Moa och jag drogs till varandra eller om det var våra män som sakta men säkert föste oss närmare varandra. Vi var nu alldeles intill varandra och jag och Moa förenades åter i en kyss. Denna gång välplacerade mellan våra män som nu sakta började ta oss bakifrån med samtidigt stora uppskattande ögon. Nu tog vi för oss lite mer Moa och jag och hånglet var lite mer grovt och hungrigt. Och det var riktigt hett. På ett eller annat sätt så kom vi till slut allihop där i sofforna. Även Love. Så alla var nöjda och glada när vi morgonen efter tog farväl av våra vänner och begav oss hemåt. Vi hade lovat våra barnvakter att vara hemma innan 10, så något morgonsex med våra vänner var det aldrig tal om.

Ivriga på att summera

Hela vägen hem i bilen pratade vi konstant om alla upplevelser vi hade fått vara med om under gårdagen. Återigen hade en träff med Moa och Henrik överträffat våra förväntningar och bjudit på överraskningar. I flera dagar efter så pratade vi om upplevelsen på ett eller annat sätt. Något vi gjort efter varje sexträff är att vi får säga våra topp tre från träffen vi precis haft. Vi har också sett till att ventilera eventuella olustiga tankar och räta ut frågetecken om det dykt upp några. Detta har vi också gjort efter varje träff och vi tycker det är viktigt och intressant. Inte för att det varit speciellt mycket som varit olustigt hittills.

Båtturen bjöd på delade känslor

Just när det gällde olustiga tankar så ville jag börja med att berätta för Love att båtturen var väldigt delad för mig. Fantastisk på många sätt, inte minst för den speciella ormgropen och nakenbadet. Friheten var häftig och det var ju en ny upplevelse att ha sex på en båt. Men det var också lite mentalt jobbig för mig. Detta berodde på kontrasten mellan att Love och Moa nästan kom samtidigt och därefter simmade mysigt därifrån. Medan jag och Henrik i nästa stund forcerade sex och sedan upplevde brist på lust för stunden.

Loves topp tre

Att båtturen var en av Loves topp tre var inte oväntat. Inte heller mitt heta hångel med Moa. Vad som däremot var mer oväntat vad den tredje och sista punkten på hans topp tre. Love tog nämligen upp stunden då vi låg och chillade i sofforna och just när Moa låg och pillande honom på snoppen som en av hans topp tre bästa stunder.

Pill under chill blev en thrill

Jag tänkte inte på det under kvällen, men Moa hade pillat på Love ungefär på samma sätt som jag börjat göra med Love på senare tid. Under Loves och mitt snack där i efterhand kände jag mig för första gången lite svartsjuk i samband med våra äventyr. Dessa två ovannämnda händelser avklädda och ventilerade efter varandra hade gjort mig det. Att höra Love berätta med halvt tindrande ögon om pillandet, som jag nyligen upptäckt att han älskar, var helt enkelt lite känsligt. Vilket jag också berättade för Love.

Väcker fler tankar hos mig

Jag har sedan dessa tankar dykt upp analyserat dem lite mer och tror att det jobbiga bottnar i att det var lite mer intimt mellan Moa och Love denna gång jämfört med tidigare. Och inte för att jag och Henrik inte var heta. Förutom fadäsen på båten eller vad man nu ska kalla det.

Allt detta eftertänk har väckt intressanta men känsliga tankar i mig om gränser som jag kommer behöva utveckla i ett eget inlägg. Som jag blir färdig med till helgen. 😉

Nästa inlägg:
Svartsjuka kom oväntat

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. janne.j skriver:

  Hittade hit genom bc och det var trevlig och intressant läsning.Vi började vår resa med andra för två år sedan och vi krockade lite och många och långa diskussioner krävdes för att hitta rätt.Vi ser till att våra äventyr är gemensamma och vi delar andra gemensamt och ser till att kolla med varandra nogrant att den andra är ok med det man gör.Alla är olika men för oss och för att vår kärlek ska fortsätta att växa så funkar det bäst.
  Tryckte följa direkt.Blir spännande och fortsätta följa. 🙂
  t(w)o hot BC

  1. Liw skriver:

   Kul att du/ni hittade hit!!
   Ja det är vår melodi också, att resonera längs hela vägen. Orostankar kan uppstå och det är gupp man nog måste räkna med.

   Att alltid utgå från oss i detta, att det är vi som gör det tillsammans och det är vi som ska komma närmare varandra i detta. Att ha det som utgångspunkt är A och O för oss också 😊

   Kul att du tryckte följa direkt 😉

 2. Jag som precis frågade om detta i föregående inlägg… här fick jag svar 😉 Ska bli intressant att läsa vad du kommer fram till vidare för framtiden.

  Men hett att du och Moa börjar känna på varandra.

  1. Liw skriver:

   Ja det var ju en ”tajmad” fråga 😜
   Ja att kyssa Moa mitt emellan männen var väldigt hett….
   Fortsättning på orostankarna kommer snart.

 3. Björn skriver:

  Dina rader fortsätter att vara sensuella och väldigt erotiska. När man själv blir kåt av att läsa en novell då har författaren lyckats 👍🏻.

  Tycker om er nakenhet i texten. Finns väl inget mysigare än att själv vara naken eller förstås ännu bättre tillsammans sin sambo. Det behöver inte vara under sexakt utan kan lika gärna vara vid frukostbordet, städningen, en ö i skärgården eller så fort tillfälle ges 🙂.

  Jag förstår din svartsjuka och kanske rentav oro när Love och Moa verkar haft det lite mysigare, haft lite mer intim och avslappnad sex. Men samtidigt är ju du och Love väldigt öppna med varandra och förstår att ni pratat igenom dina känslor och svartsjuka. Den öppenheten och er kärlek till varandra kommer leda till ett bra beslut hur ni ska fortsätta med Henrik och Moa. Något vi kanske får läsa om i nästa inlägg.

  Trevlig helg!

  1. Liw skriver:

   Tack❣️

   Ja när man kan vara naken och samtidigt trivas med en eller flera personer är man oftast ganska avslappnad. Vilket är en härlig känsla.

   Ja att lite jobbigare tankar kan dyka upp likväl som positiva får man nog helt enkelt räkna med. Det är väl hur man hanterar det och väljer att prata om det som är nyckeln…😊

 4. Hasse skriver:

  Hett skrivet, som vanligt.

  Ja, lite lustigt det där, vad man kan känna är mer intimt än annat. Jag tror de flesta skulle säga att samlag är mest intimt, om de fick frågan om vad de skulle tycka med ”en annan människa”, annan än sin partner. Men – kanske man sen kommer på att ”heta kyssar, då?”. Och sen ”Heta kyssar när vi inte har sex, som typ på morgonen efter, då?”. Eller, som du säger, att röra varandra lite förstrött. Och nästa steg, ”Heta kyssar när vi inte ens har sex, och jag inte är med dem, utan de är ensamma ute på stan?”. Då börjar det ju vara en annan sak, jämfört med vad som händer ”i stridens hetta”.

  Om ni har Netflix kan jag rekommendera serien ”You, me, her”. Det är om ett gift par som tappat bort varandra, men som fattar tycke för en annan tjej, som också blir kär i båda dem, så de börjar ha en relation, de tre. Vilket får alla möjliga konsekvenser, mellan dem, och mellan grannar. Den är inte superbra, men rätt okej. Alldeles för lite naket, men jaja, man kan inte få allt. 😉 De spelar trovärdigt i alla fall, vilket nästan är det mest förvånande.

  1. Liw skriver:

   Får kolla in serien 😉
   Ja vad som triggar olustiga känslor är inte givet att veta på förhand.
   Man lär så länge man lever och att få tänka till kring sexuella och mentala gränser är väldigt ovant men utvecklande för mig…☺️

 5. Martin skriver:

  Håller helt klart med om att lite pill och smek efter sexet kan vara mycket mer intimt än själva sexet i sig.

  Vi har först på senare år kännt oss bekväma med det, att vi även efter sexet ligger och pratar med andra, kanske har en hand på ett bröst, smeker en höft osv.

  Men det har inte väckt några negativa känslor, men om det gör det så är det ju superviktigt att lyfta dem direkt och prata om det som ni gjort.

  Men den här grejen med att man sitter nakna ihop som på vilken middag som helst, helt avslappnat är väldigt skön, och faktiskt bland det bästa med hela grejen tycker jag.

  1. Liw skriver:

   Ja lustigt nog är det väldigt befriande att sitta nakna med ett annat par (eller en extra man) och prata om livet.

   Jag tror inte alltid en obehaglig känsla i slutändan är något negativt. Det kan göra att man inser nya saker om sig själv. Eller om ens partner…hur man tänker lika och när man faktiskt tänker helt olika.

   Skönt att det bara känts bra för er 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..