Det är lite underskattat med planerat sex och kel för att inte glömma bort varandra bland blöjbyten, läxläsning och fotbollsträningar. För att sexet ska bli av hyfsat regelbundet när man har småbarn och jobbar för fullt krävs det ofta en del planering. Som 20-åring kändes det för mig otroligt tråkigt att planlägga myset. Det var nästan lite avtändande i tanken och i praktiken använde jag det inte ofta om ens alls. Men numera är jag ändå lite fascinerad av att planerat sex kan ge så mycket.

Trotsade jobbtröttheten

Min käre man Love såg inför förra helgen märkbart trött ut efter några nätter då han fått för lite sömn och efter en intensiv vecka i allmänhet. Men vi bestämde att vi skulle ha sex på kvällen när vi fått barnen i säng. Hade jag varit för trött hade jag lätt kunnat banga ur, men Love ville ändå köra på med sin trötta kåthet eller vad man nu ska säga. Ett härligt hångel fick starta det hela. Och för att addera lite extra upphetsning hade Love satt på en sexig porrfilm tyst i bakgrunden. Det eggar oss att ha det på ibland.

Fick till det, men inte helt

Vi kom igång med sexet och varierade lite favoritställningar och hade det allmänt skönt. Sen pausar Love de gemensamma aktiviteterna för att få mig att komma medan jag tar på mig själv. Det dröjer inte länge förrän jag kommer skönt och jag spinner som en katt efteråt. Därefter är det ju Loves tur att få komma och jag gör allt mellan himmel och jord för att lyckas sätta pricken över i:et. Men denna kväll går det bara inte. Och till slut får vi ge upp. Han kommer helt enkelt inte att komma i mål vad jag än gör. Han var i och för sig väldigt nöjd med den behandling han fått, men han var helt enkelt för trött för att komma. Så kan det vara ibland.

Mysa framför TV:n är också skönt

Ett par dagar senare ligger vi framför TV:n och ägnar oss åt vår nyfunna mysaktivitet. Ni vet det där med att vi kliar/smeker varandra där vi vill bli kliade under tiden som vi tittar på TV. Jag vill bli kliad på fötterna och underbenen samtidigt som Love vill bli ”kliad” mellan benen. Visst får Love stånd av behandlingen, men det är normalt sett inget som behöver resultera i sex. Det är helt enkelt bara skönt och avkopplande. Och det var inte heller någon tanke på att vi skulle ha sex nu heller.

Och då gick vi i mål

Vi pratar lite och ser samtidigt på sista avsnittet på säsong 2 av Helt perfekt. Rekommenderar verkligen de två sista avsnitten som var säsongens bästa.  Avsnitten handlar en del om sex och attraktion. När vi ska stänga av TV:n och klockan är nästan midnatt, blir vi båda oväntat kåta. Love sitter där med sitt stånd som jag pillat igång och vi känner båda två att en liten snabbis där och då hade suttit fint. Själv är jag härligt avslappnad av all njutfull behandling av mina ben och nakna fötter. Det är verkligen det bästa sättet att få mig helt avslappnad. Så förspelet var liksom redan gjort och sexet som nu följde var så jäkla skönt i all sin enkelhet och spontana karaktär. Min man som egentligen var lika jobbtrött nu som för två dagar sedan kommer på mindre än 10 minuter och jag kommer extra starkt en stund efter.

Spontansexet gav energi

Efteråt kunde jag inte sluta le och kände tydligt av energin jag fått av detta spontansex och den bekräftelse som medföljde. Jag kände på ett djupare sätt att min man vill ha mig, vilket är så viktigt att få känna till och från.

Gäller att hitta varandra

Både det spontana och planerade sexet fyller sina funktioner i den familjebubbla som vi lever i för närvarande. Det spontana är inte alltid så lätt att hitta fram till. Jag vet ju hur det var innan barnen kom och kanske blir det liknade när barnen är större. Att man då kan vara lite mer spontan kring sex. Samtidigt så är spontansex som man lyckas få till nu mer balsam för själen just för att det inte sker lika ofta. Den här spontanaktiviteten har nu satt igång oss och höjt upphetsningsnivån mellan oss. Och det är lika läckert som det är nödvändigt inför det äventyr som komma skall. Att vara i fas och känna kåthet mellan varandra är den uppvärmning jag inte vill vara utan inför ett sexuellt äventyr. Då minimerar vi risken betydligt för en ”sträckning”. Framförallt blir upplevelsen då vår och inte bara min och min mans var för sig. Och det är så vi vill ha det 😃

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Celine skriver:

  Ja, Hasse, med er relation är allt sex bra 😊
  Det krävs nog en mycket kompetent man (sexuellt och emotionellt) för att lyckas med det där ”i kväll ska vi ha sex” 😉…Och en bra relation så klart.
  Vid en medioker relation skulle nog följande scen kanske inte falla i så god jord…

  Vi börjar också rätt ofta så att vi bara ”sätter igång”.( Dock sällan verbalt) Tex att jag bara öppnar upp min karls byxor när han står i köket (Det gör jag iofs även om det inte leder till sex…smakar och känner lite) Eller tar jag hans hand och placerar den någonstans på min kropp. Det roar mig mycket mer att ”agera” än att ”planera”. Så blir jag mer sugen själv på köpet. Min karl gör liknade saker med mig också. Andra gånger smyger sig lusten på långsamt via annan närhet, tex massage.

  Har hittills aldrig känt att vi behöver planera för att få till sex. Det behövdes inte med mitt ex heller. Trots att både sexet och relationen var sämre och mer ”mekanisk” hade vi sex rätt ofta. I alla fall de 15 första åren.

 2. Hasse skriver:

  All sex är bra! 😉

  Under de år vi sågs bara varannan helg såg jag/vi till att ha en del regler, så att vi verkligen skulle ha sex under helgen, hur trötta vi än var, liksom. För vi insåg båda att vi blev besvikna om vi hade väldigt lite sex, och det var en halv månad till nästa chans igen (även om jag är helt medveten om att många har sex mer sällan än så – men där ville inte vi hamna). Och i princip varenda gång blev det bra sex. Men visst, vi är båda lyhörda, gick det inte så fick det vara, vi kanske hade närhet/hudkontakt i alla fall.

  Nuförtiden går det ganska ofta till så att jag bara säger ”Nu får vi gå in i sovrummet.”, eller ”I kväll vill jag att vi har sex – före Aktuellt!”. Igen, jag känner ju efter om det är en helt olämplig tidpunkt, men annars, när vi väl sätter igång, blir det alltid bra. Även om det inte har börjat med kyssar och smek i köket, och att kläderna åker av på vägen till sovrummet (vilket ju också händer). Vi är iofs alltid ”nära” varandra, kramas och kysser varandra, så även om vi bara går in och klär av oss och ”sätter igång”, så blir det bra.

  Så, en liten mix av planerat och spontant, kan man kanske säga.

  1. Liw skriver:

   Ja kombon är det fina 👍 Förstår att ni ville ha sex om ni sedan inte sågs på 2v. Jag tycker inte det är avtändande med planerat sex jag heller, snarare nödvändigt. Det är aktiviteten som är planerad inte utförandet. Men inslag av spontansex är ju läckert och tillför något extra helt klart. Båda behövs i min värld 😉

 3. Björn, ja det är härligt med olja 😊. Har man barn är det ju något man inte bara kan smyga med under täcket, så då krävs ju lite planering.

  Vi håller mycket på med olja, (masserar varandras kroppar en stund nästan varje kväll) och har olika sorters olja. En del som passar för intim massage och beröring och några mer för avslappning och muskelmassage. För oss är det inte så stort steg med ”oljesex” även om vi sällan smörjer in hela kropparna. Det är hursomhelst en härlig form av sex.
  Det är nästan tvärtom för oss. Att olja och massage kan ge utrymme för ”spontansex”

  1. Liw skriver:

   Det låter ju jättehärligt att ni tar er tiden att njuta av att massera varandra så ofta 😃 Planerad massage som leder sex eller planerat sex via massage är härligt båda delarna 😉😜

 4. Björn skriver:

  Visst är spontansex det mysigaste och kanske mest upphetsande men ibland krävs det lite mer planerad sex.

  Häromdagen t ex, då vi bestämt oss för att köra lite ”oljesex”. Inhandling av massageolja, täckplast på golvet, tända ljus mm mm….sådant kräver lite planering och är svårt att göra spontant.

  Men jag kan verkligen rekommendera upplägget. Så otroligt upphetsande att olja in varandra rejält och sedan utforska varandra på alla sätt och vis. Känslan är enormt häftig under sexet.

  1. Liw skriver:

   Det kan jag tänka mig! Vad härligt det låter, bra tips 😃
   En sådan grej går ju inte så bra att ”fånga ögonblicket” med. Kanske kan den ena partnern planera det och överraska den andre. Men som jag skrev innan är planerandet lite underskattat och kan ibland vara en igångsättning i sig för mig…😉

   1. Björn skriver:

    Visst är planerandet lite underskattat. I det här fallet har vi ju gått hela dagen och bara längtat till det är dags. En längtan som gör att det pirrar i hela kroppen…

    1. Liw skriver:

     Precis 😎

 5. Visst låter det så tråkigt att planera för och skriva in mys som en punkt i kalendern men ibland kan det nog vara nödvändigt med tanke på alla måsten vi har i livet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..