Ibland tror jag att män inte alltför sällan får hålla igen sina innersta fantasier för att känna sig rumsrena. När jag själv då och då basunerat min kåthet genom att vädra min sexuella nyfikenhet och lekfullhet genom singelåren har detta bara uppskattas av de män jag mött. Det omvända kan nog mer riskera att avskräcka.

Viktigt att få vara sig själv

Just att kunna vara öppen med sina fantasier och den porr som eggar, hur mycket det onaneras och vad som skulle vilja testas tillsammans med sin partner har min man Love uttryckt som en viktig detalj med vårt förhållande. Han har varit i förhållanden, innan mig, där han fick smyga med sitt egna porrtittande och hålla en stor del av sina fantasier för sig själv. Följaktligen kände han inte att han kunde vara helt sig själv när han fick hålla igen delar av det sexuella, vilket var ett smygande som han tyckte var jobbigt. Själv har jag aldrig behövt smyga med mitt porrtittande och har t o m kunnat nämna det på första eller andra dejten utan negativ effekt.

Dubbelsidiga kvinnor

Jag älskar känslan av att ha ett mer oskyldigt yttre med en liten mystisk ton kombinerat med den mer vilda sidan som mitt alter ego innebär. Det är som att vi kvinnor kan spela mer med vår sexuella sida kontra vår vardagliga sida. Det finns en dynamik och mystik mellan dessa dimensioner som fascinerar både mannen och kvinnan tror jag. En man känns mer enkelspårig i vem han är och/eller kanske vem han får vara.

Tänk om män visste

Ibland kan jag inte låta bli att tänka tanken, tänk om fler män ”visste”. Jag tror en del män tänker tanken att när de väl har stadgat sig så kommer ju såklart en härlig trygghet men att sexlivet riskerar att stagnera i mer ospännande och rutinmässigt sex. Men jag tror faktiskt det kan vara precis tvärtom om bara mannen trycker på rätt knappar. En trygg kvinna är nog den som kan känna sig mest sexig och våga ta ut svängarna i sexlivet.

Känna kärleken besvarad

Jag minns när jag träffade min man och vi bara hade träffats en kort tid. Rätt som det var bara överväldigades jag av en enorm trygghetskänsla kombinerat med en stark kåthet. Jag kommer ihåg känslan än idag. Det var en väldigt speciell känsla och det var en så märklig men mäktig kombination. Det var bildligt talat som om någon skjutit Amors pilar i mitt kön. Detta hände en kväll då jag, utifrån hur min man agerade och var, verkligen kände att jag var hans ”one and only”. Han sa inget om det men han visade det. Jag kunde efter flera år som mer eller mindre singel, och ofta kär i kärleken, äntligen känna mig trygg i att min kärlek var besvarad. Med detta kom en obeskrivligt härlig kåthet på köpet.

Min mans mönster i dejtingvärlden

Min man har berättat att han i dejtingvärlden gav det en månad med en tjej han hade intresse för innan han blev stressad. Därefter ville tjejen ofta höra orden ”jag älskar dig” vilket min man inte kunde förmå sig att säga då han sällan hade de känslorna och därför gjorde slut. Hans tidigare kärleksliv utgjordes i stort sett enbart av sådana korta förhållanden bortsett från några enstaka längre undantag.

Som mitt fast omvänt

Jag kan känna igen mig i detta lite, fast det omvända. För att ta steget från några sextillfällen till att ”släppa loss hela mig sexuellt” behövde jag ofta ha mer. Jag strävade nog efter att få höra att det var vi under singelåren för att få den trygghet som jag behövde för att släppa loss min innersta kåthet. Kåthet utan trygghet är för mig ganska begränsat även om det såklart kan ske och har skett. Men då har sexet inte gett mig det som krävts för att komma. Jag har insett med åren att kåthet med trygghet gör mig till en sexälskande människa och det får mig att må väldigt bra.

Trygghet är nyckeln till att våga

Att ta in en extra person (”levande dildo”), som vi nu gjort ett par gånger, behöver inte innebära otrygghet. Jag tror den otrygga delen i trekantstanken är en stor anledning till att inte fler kvinnor går igång på denna idé mer i realiteten. Så var det i alla fall för mig. Så ett tips till er män som önskar ha en trekant, eller fyrkant, med er käraste. Gör henne trygg i tanken kring det, och i praktiken. ☺

Detta med trygghetens betydelse är något jag berört tidigare i inläggen ”Vägen till vår trekant” och ”Kåthet hos män och kvinnor ter sig olika”.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Tomas08 skriver:

  Som tillägg vill jag också nämna att min fru kan onanera framför mig vilket är oerhört upphetsande att få se….. då kan jag inte låta bli att göra det med 😊

  1. Liw skriver:

   De tyder på trygghet 😃 Jag hade aldrig kunnat göra det om jag inte var trygg nog 😎

 2. Tomas08 skriver:

  Har varit tillsammans med min nuvarande fru drygt 16 år och tillskillnad mot tidigare förhållande så känner jag och min fru en stor trygghet för varandra så jag håller helt med dig Liw.
  Vårt sexliv är aktivt och ibland händer förstås att min fru inte vill men förr fick jag då smyg onanera men nu gör jag det med min fru. Hon kan hjälpa till o massera kulorna prostatan samtidigt som jag onanerar, lägga sig på rygg o jag står mellan hennes ben o hon särar o visar sin mus för mig eller så ligger vi o kysser varann samtidigt som jag onanerar, eller som igår vi ligger bredvid varandra liggandes i 69 på sidan o jag kan slicka o kyssa hennes mus lite samtidigt som jag onanerar o känner hur frun smeker…..variationerna ör många så underbart att inte behöva smyga.

  Trygghet absolut

  Tomas med fru

  1. Liw skriver:

   Det låter underbart att ni kan ta och ge så mycket, ihop eller var för sig. När man inte själv känner för det och kan bjuda på att ändå vara delaktig med den andra är fint. Vi gör så ibland vid mens ☺️

 3. Peter skriver:

  Med tryggheten kommer självsäkerheten i att kunna tex vara naken inför andra.

  Eller bara att kunna visa sig på kort för sin man när man kommer hem.

  Jag fick hennes telefon ikväll där hon visade vad hon hittade på när jag jobbade 🙂

  Känner man sig trygg i situationen man är i med sin sambo/fru så blir sex mkt bättre.

  Som du skrev med att ta in en till, det har vi också gjort med ett positivt resultat utan att jag som man kände någon svartsjuka.

  Vi skrev i en gästbok till en välkänd klubb samtidigt som vår sida på en välkänd site vad vi sökte för kvällen och träffade rätt.

  Första gången blev det ganska mycket lära känna varandra innan vi kom till skott.
  Men sen så flöt kvällen på och alla var nöjda, så vi stämde träff en gång till.

  Det vi har pratat om (fantasi) som kanske kommer att ske är att jag delar med mig av henne till några till samma kväll, gärna en tjej och tre fyra killar så det blir fart 🙂

  Och då har man verkligen säkerhet och trygghet i förhållandet när det kommer såhär långt.

  1. Liw skriver:

   Det är roligt att höra om erotiska upplevelser och det verkar ju ni verkligen haft 😊 Att trygghet är som en röd tråd förstår jag också i det du skriver.

   Alla har ju sina gränser och upplägg. Vi går ju igång på den lite mer intima scenen som blir när man är utan åskådare i en trekant. Ett steg för oss skulle ju vara om man är fyra, då blir det ju helt plötsligt ”åskådare” på ett annat sätt ☺️

   Inget är rätt eller fel såklart, bara människor som njuter, på sin nivå.

   Hoppas det blir lyckat om/när ni utforskar vidare 👍😎…

 4. Carro skriver:

  Känner mig väldigt trygg med min sambo och har inga problem med att ta ut svängarna i sexlivet med honom.Tror att det är viktigt för att man ska våga testa nya grejer

  1. Liw skriver:

   Det tror jag verkligen också 🤩

 5. så jobbigt de måste vara att smyga med vad man tycker o tänker med sex…

  Vi har hittat tillbaka tillvarandra tack vare din blogg, har tagit åt mig en massa här i från 😀

  Så verkligen älskar din sexblogg, tack 😀

  1. Liw skriver:

   Tack för den bästa komplimangen! 😊👍 Så roligt att höra att ni hittat tillbaka till varandra. Det kommer nog de flesta som håller ihop med varandra en längre tid behöva göra..någongång 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..