ANNONS

104. Upp- och nervända Liw

/

Så var jag tillbaka i tankarna på helgen som var och vår weekend på tu man hand. Bilresan till resmålet fungerade som ett långsamt men konstant uppeggande där samtalsämnena blev mer och mer intima. Vi kom mot slutet in på en diskussion om bondage och hur vi skulle kunna tänka oss att bli fastbundna och ”utnyttjade”.

Lockande ställning

Jag har sedan en tid tillbaka fastnat för en lite märklig men förvånansvärt upphetsande ställning, som jag sett i nåt filmklipp på nätet. Kvinnan var då fastspänd med skötet i vädret och nacke och axlar i sängen och benen ovanför sig i sängen. Det låter ju supermärkligt när jag nu ska beskriva det, men det var väldigt häftigt att se och jag kunde inte låta bli att känna mig lockad av att testa det.

Lyfte min fantasi

Nu är jag inte speciellt vig vill jag först berätta och jag har alltid satt ett lika-med-tecken mellan viga positioner och obehag. Men jag tyckte ändå denna position lockade mig då man nog känner sig helt utlämnad till sin partner. Det som också var lite extra häftigt med den här positionen var att kvinnan i ganska hög utsträckning kunde se sitt underliv och vad mannen gjorde med det.  Jag berättade om min nyfikenhet inför denna position och min man var inte sen att nappa på att testa ställningen.

BDSM light

Så detta blev nu något att se framemot på fredagskvällen. Nu är ju inte vi några BDSM-fantaster. I regel så har vi ju båda svårt att se någon njutning i något som involverar smärta. Däremot så kan vi båda finna njutning i att låta oss bli bundna och utlämnade åt varandra även om vi inte brukar vara speciellt avancerade i våra bondage-lekar. Det här är nog den mest avancerade bondage-positionen jag varit med om.

Lattjo-lajban-lådan var med

Som vanligt så hade vi med oss en liten ”lattjo-lajban-låda” med diverse attiraljer och leksaker som kan komma till nytta. Där hade vi också några remmar som min man nu fick användning för när han placerade mig i position i sängen. Det var en mäktig känsla att vara så maktlöst placerad under min man. Att få benen att ligga på madrassen bredvid mitt huvud var i princip omöjligt. Men jag kunde ha dem i luften och remmarna höll dom kvar.

På första parkett

Sedan fick min man göra vad han ville med mig, och det gjorde han också. Han slickade mig, tryckte på min G-punkt och tog mig där i sängen upprepade gånger. Allt i en välblandad kompott. Att hans kuk sakta åkte in och ut hade inte varit möjligt med mina ben på madrassen för då hade vinklingen blivit fel. Nu var vinkeln ganska perfekt. Det var ganska häftigt att ligga där och se på vårt sex som om det var en porrfilm jag såg på. Jag hade liksom första parkett. Det har jag aldrig upplevt förut, känslan av att vara så nära och se våra kön så bra.

Såg mig själv komma

När han tryckte på min G-punkt och jag sprutade kom det mot mitt ansikte vilket i stunden var extra upphetsande och förbjudet. Jag har aldrig tidigare sett mig själv spruta och jag blev förvånad hur mycket det faktiskt kommer. 😊 Själva positionen gav mig stretch på ett positivt sätt även om jag inte hade orkat att ligga där någon längre stund. Min man tyckte ställningen var häftig, men jag tror den gick hem absolut mest hos mig själv. Jag kan nu i efterhand fantisera om att få testa ställningen igen, och det är ju ett bra betyg. Det är något med att bli låst i en position och ”tvingas njuta”. En stor tumme upp. 👍

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.6
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00