Som en del av er säkert vet så har jag listat de 10 bästa aktiva svenska sexbloggarna, enligt mitt tycke. Listan hittar du i menyn. Eftersom det är en topplista så gäller det ju att jag faktiskt ser till att uppdatera den lite då och då. För dels så förändras ju bloggarna jag listat och dels så kommer det kanske både till nya bloggar samtidigt som en del dör. Just bloggdöden verkar ha drabbat en av de bättre sexbloggarna på listan. Så nu kände jag att det var dax att revidera listan lite, snart två månader efter att jag publicerade topplistan över lustbloggar första gången.

Några dramatiska förändringar på topplistan har det väl kanske inte blivit. Eller jo. En ganska dramatisk förändringar är nog att jag själv inte längre toppar listan. Och det beror inte på att jag känner att jag blivit sämre. Utan det är helt enkelt så att det finns en sexbloggare som höjt nivån ett par snäpp högre och gjort det så bra att hon tagit ledningen. Grattis Skrivdivan! All heder till dig!

Nu kan man ju kanske tro att det skulle kännas lite snopet för mig att jag behöver lämna över förstaplaceringen på min egen topplistan. Men faktiskt tycker jag bara att det är så kul att det dykt upp en riktig kvalitetsblogg i den här genren. Och det sporrar mig att höja nivån lite själv också. Så vi får väl se om hon får hålla sig kvar på tronen. Jag kommer i den här veckan att köra igång ett 7-dagars race som rivstart på fortsättningen. 😉

För övrigt så får du gärna tipsa mig om andra sexbloggar som du tycker att jag borde ha med på listan. Du kan skriva in tipset i formuläret här nedan. (Sitter du med iPad och iPhone så gör du bäst i att klicka på länken här för att fylla i formuläret pga en Apple-bug.)
 

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Amanda skriver:

  Vad kul att det är fler än dig som bloggar om ämnet sex. Ska in och kika på din lista och se om jag hittar någon intressant. Du har en fantastisk blogg 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack. Ja det finns fler…😎

 2. Hej. Vad kul att du gillar vår blogg. Vi följer dig och läser alltid dina inlägg, de har ju en lite annan vinkling är våra. Jag tror vi kompletterar varandra bra.

  // Lynn & Jack (invite2sex)

  1. Liw skriver:

   Ja det gör vi lite va? 😉👍

 3. Anna skriver:

  Snyggt att lämna över förstaplatsen på sin egen lista och se det som en utmaning för att bli bättre själv. Heja dig!!

 4. Sökte på lustbloggar och då kom din upp på någon lista. Det tyckte jag var lite kul ❤
  Ska in och kika, tack för tips ❤

  1. Liw skriver:

   Kul när man dyker upp på sökningar 😉 Det blir man ju boostad av! 😊

 5. fnulan skriver:

  Vad ödmjukt av dig att se det på det viset. Moget och proffsigt!!! Heja dig, du är fantastisk!

  1. Liw skriver:

   Tack Fnulan❣️ Att lyfta andra är viktigt! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..