Raska fötter springa tripp tripp tripp…Nu börjar jag faktiskt verkligen känna att julen är nära. Sååå mysigt. Men också smått stressigt. Speciellt för en trebarnsmamma med ambitionen att ge sina barn en oförglömlig jul. Igen. Fast utan att förköpa sig och göra barnen bortskämda. Egentligen så kommer man nog ganska långt med bara julstämning. Men självklart måste det vara julklappar under granen. Och rättvist ska det vara.

Vad vill du se mer av på bloggen?

Samtidigt så har jag ju också mitt skötebarn bloggen att tänka på. Och visst har jag en hel del på lager att skriva om och dela med mig av. Men nu i jultider så funderar jag lite över frågan ”Vad vill ni läsare ha?”. Här skriver jag på för glatta livet om ditt och datt som jag själv tycker är roligt och intressant att skriva om. Vilket såklart är så det i mångt och mycket måste vara. Men samtidigt så är ju en stor del av motivationen till bloggen att kunna ge er läsare något som ni tycker är intressant och givande att läsa om och ta del av. Att jag själv skriver för mitt eget höga nöjes skull är ju inte speciellt roligt om det inte uppskattas av er läsare.

Min lilla läsarundersökning

Så därför skulle jag nu vilja höra lite från dig om vad du gillar att läsa om och kanske se mer av på min blogg. Svara gärna i formuläret nedan och/eller i kommentarsfältet.

Nästa inlägg:
Utan jobbigheter inga härligheter

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Malin skriver:

  Jag skulle vilja få mer kunskap om hur andra par kollar på porr tillsammans. Hur det blev så inledningsvis, vad som tittas på, om man har sex samtidigt? Brukar du o love göra det?
  Har också funderingar kring fantasier, när jag har berättat eller förverkligat mina fantasier är de nämligen inte upphetsande längre….

  1. Liw skriver:

   Intressant det där med fantasier som mest tänder innan de förverkligats. Det kan absolut bli ett inlägg.

   Porrfilmstittande skriver jag om lite då och då så det kommer mer om det längs vägen. Det händer att vi ser på porrfilm ihop, Love och jag, men även var för sig. Sexet under tiden vi kollar varierar och får absolut diskuteras vidare…👍😉

   1. Malin skriver:

    Tack! Älskar din blogg och dina äventyr😍

    1. Liw skriver:

     Tack för dina fina ord Malin❣️😊

 2. Amanda skriver:

  Vad roligt att du frågade oss läsare om vad vi vill läsa, det är ett smart sätt för att veta vad folk gillar. Jag svarade på formuläret. Lite svårt att välja 5 st bara 😉

  1. Liw skriver:

   Ja det är spännande och intressant för mig att veta. NI är jätteviktiga för mig 😊 Först hade jag tänkt ta ”Max tre” val men det hade nog blivit lite svårt. Tack för att du svarade på undersökningen❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..