För något år sedan hade jag inte en tanke på att jag och min man skulle kunna ha en trekant med en annan man. Det fanns inte på kartan för mig, även om jag kanske i fantasins värld kunde finna en sådan trekant kittlande. Men som sagt overklig. Så hur gick det till egentligen? Hur kunde vår trekant bli verklighet?

Visste om hans fantasier om mig

Jag visste ju att min man fantiserade om att se mig ha sex med en annan man, när han tog hand om sig själv. Jag visste även att han också föreställde sig att det var mig han såg ha sex med någon annan i den porr han använde som visuell lusthöjare vid sina soloakter. I början trodde jag i och för sig att han bara sa så för att vara snäll. Men mer och mer insåg jag att det verkligen var på det viset. Och det var ju smickrande samtidigt som det också tände mig lite grand.

Omöjligt att ha bra sex utan kärlekskänslor? Eller?

Fortfarande så fanns det dock inte på kartan att jag skulle kunna ha en trekant med min man och en annan man. Bra sex var ju så starkt förknippat med kärlekskänslor. Däremot kunde jag inte låta bli att höra mer om min mans fantasier och om hur han tänkte. Min man delade ju gärna med sig av sina fantasier, men höll nog tillbaka lite inledningsvis för att inte skrämma bort mig. Han visste ju såklart hur jag ställde mig till att blanda in andra i vårt sexliv. Samtidigt kunde han ju inte undgå att märka att jag faktiskt gick igång på fantasin.

Mr Dildo levererade

En dag så hade min man köpt in en dildo med sugkopp och föreslog att vi skulle testa att ha en trekant med Mr Dildo. Varför inte tänkte jag och sagt och gjort så tryckte vi dit Mr Dildo på väggen och hade vår första trekant. Min man filmade även för att kunna återuppleva det hela och fantisera vidare. Det kan ju tyckas att det var lite fjantigt att ha trekant med en dildo. Men det var faktiskt rätt häftigt och framförallt såg jag ju hur min man gick igång på det. Inte bara under själva akten, utan jag fick sedan höra om hur han uppskattade filmen som nu var den i särklass bästa porrfilm han sett. 🙂

Fortfarande fanns det inte på kartan att vi skulle ha en trekant med en annan man…

Men vad var jag rädd för?

1. Riskerar jag att få känslor för extramannen om sexet är bra? Jag skulle aldrig vilja äventyra min mans och mitt förhållande.

2. Ska jag någonsin kunna komma? Om jag inte gör det trots många försök kommer jag känna mig besviken/sämre.

3. Om jag gillar det, vad händer då? Ska vi bli swingers då? För mig kändes det stort och pinsamt att tänka att vi skulle vara det.

4. Tänk om min man blir svartsjuk trots allt. Man vet ju inte förrän man verkligen är i situationen.

5. Sjukdomar! Vi har aldrig gillat kondom så mycket och utan vill man ju inte. Och vi som inte kör med något annat skydd.

Det okända skrämde…

Vill känna mig åtrådd

Som singel klarade jag aldrig villkoren för one-night-stands, men nu kändes dessa villkoren t o m lockande. Sex utan kärlekskänslor. Men att ha sex utan att känna varandra alls och utan en uppeggande fas där kåtheten stegrades hade jag inte lockats av lika mycket. Jag har ett starkt behov av att verkligen känna att mannan går igång på just mig, inte bara vilka bröst och vilken kropp som helst. Det spelar ingen roll om jag vet att han skulle kunna tända på 50 andra också, men just i detta då var det enormt viktigt för mig att känna att han tänder på mig och vill ha just mig.

Vad fick mig då att ändra mig och genomföra vår trekant?

Tanken på en verklig trekant lockade mig inte p g a att tillfälligt sex aldrig attraherat mig speciellt mycket. Jag skulle inte njutit alls lika mycket om vår trekant kommit till genom en tillfällig uppraggning. Samtidigt fanns ju en rädsla att bra sex leder till jobbiga känslor åt något håll. Leka med elden tänket. Att min man aldrig varit svartsjuk gjorde att jag vågade prata med honom om vilket upplägg som eggade mig, oavsett hur de flesta andra gör.

På vårt eget sätt

När jag och min man fick sätta oss ner och skapa våra egna hemmasnickrade regler för en trekant ändrades allt. Det sättet vi nu tänkte göra det på var jag helt trygg med och det attraherade mig verkligen.

Nyckeln var att min man tog det hela steg för steg och såg vägen dit som eggande. Att se på hur grenarna mer och mer särade på sig och vägen blev mer och mer framkomlig gillade han verkligen. Han lät mig sätta upp reglerna utifrån det jag eggas av och försökte inte styra mig. Han undrade vad jag fantiserade om när alla ramar togs bort? Om ingen annan visste något…

Allt detta gjorde mig trygg och att känna trygghet var väldigt viktigt för mig.

Gäller bara att välja rätt man

Svaret var att välja ut en man till vår trekant som vi kunde lära känna och gillade. För med min man som trygghet bredvid var jag helt plötsligt bekväm att gilla någon och ha bra sex utan att bli kär eller rädd att den skulle bli det. Nu gick den kombinationen ihop vilket den aldrig gjorde i singellivet då jag ofta var kär i kärleken. Att hitta någon som vi båda gillade efter en kemiträff kändes inte så lätt. Men det visade sig ju gå bra. Att extramannen ville ”lära känna oss” i sin beskrivning öppnade upp för att det skulle bli en riktigt lyckad kontakt.

Jag gick igång på att få forma vår trekant

Jag gillade verkligen att få skapa mitt egna smörgåsbord. Känslan att min man tändes av allt jag kom fram till, oavsett upplägg, var väldigt viktigt och hett. För honom va det ju en dröm att det överhuvudtaget blev av. Det var också nu jag kunde börja se män omkring mig som levande dildos, vilket kunde göra mig kåt i de mest märkliga situationer. Tryggheten gjorde att jag kunde se mer ”ytligt” på sex och män, vilket i detta fall var väldigt givande och befriande…och nytt. Och männen bredvid mig verkade bara tycka detta var positivt och eggande. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Härlig läsning.

  Jag antar att en kvinna även måste känna sig trygg med sitt utseende för att riktigt våga sexa med någon okänd man?
  Min hustru har över tjugo kilo i övervikt och vill inte ens ligga med mig pga detta.
  (Vet jag nu)

  Tror du att det är vanligt att överviktiga människor har trekanter/ är swingers?

  1. Tack❣️ Du har helt klart en poäng att det underlättar om en kvinna är nöjd med sin kropp. Jag har turligt nog träffat många rultiga kvinnor som är nöjda med sina kroppar så JA jag tror det är många ngt större kvinnor som också har trekant. Att vara trygg i sin sexualitet är minst lika viktigt skulle jag vilja påstå för att genomföra en trekant. Det hade underlättat enormt för mig. Att blotta sig för en okänd är ju ganska känsligt. Den sexuella tryggheten är ju verkligen inte bara relaterad till vikt utan så många andra faktorer spelar in…turligt nog ☺️

  2. Vilket härligt och ärligt inlägg.

   Det är viktigt att det finns ärlighet i kärlekslivet både om det ena och andra.

   Vad roligt att ni hittat fram på ert sätt.

   Lycka till med trekanterna.

   1. Ja det tror jag är grejen, att mysa fram tillsammans längs vägen och njuta av den…för fasiken vad man växer på den stigen…
    Sen är ju upplevelsen pricken över i:et och man känner nog då ganska tydligt om man gillar det eller ej 😉

  1. Kul att du tycker det 😃
   Det är spännande när det oväntade händer. Bara för att man tycker på ett vis idag betyder inte det att man måste känna samma imorgon 😉

 2. Jag kan bara hålla med andra, att det är väldigt kul att läsa dina funderingar och resonemang.

  Jag funderar ju själv en hel del på saker och ting, också inom sex, och jag tror att väldigt många faktiskt inte alls tänker så mycket. Och det behöver ju inte vara något fel med det alls. Men många av dessa kanske ändå skulle tjäna på att försöka bena upp tankar, reaktioner, osv. ”Varför reagerade jag så på den-o-den händelsen, varför trodde jag att hen tänkte si-eller-så, när hen inte alls gjorde det”, osv. Och det viktigaste av allt, förstås, att prata med partnern – vilket tyvärr säkerligen väldigt många aldrig gör, inte klarar av, inte vill. Jag tror att många skulle kunna utveckla sitt sexliv mycket, om de kunde prata med varandra (utan att alls gå så långt som att tex ha med en tredje part). Och med bättre sex skulle de komma närmare varandra (man ”blottar sig” ju alltid lite när man pratar om sex, vilket faktiskt ökar känslan av samhörighet, tycker iaf jag), och kanske det kommer mer kärlek och förståelse ur det hela till slut. Om man har en bra relation från början, i alla fall.

  1. Tack Hasse! Jag tror också att det sexuella binder enormt. Det finns få saker som är eller kan vara så sårbara, befriande, frisläppande och roliga som lyckat sex. Och jag tror inte man har lyckat sex genom ett förhållande om man inte förnyar sig, kommer med nya infallsvinklar, fantiserar eller njuter av att man är sexuellt aktiv. Men skulle alla leva ut detta i sig fullt ut hade ingen haft koncentrationen att jobba 😉 Jag tror det är en av anledningarna till att sex har lagts skuld och skam kring i alla tider. Ett sätt att kontrollera att människor inte släpper alla spärrar och skiter i allt som har med jobb att göra…

 3. Så roligt att läsa ditt inlägg för jag känner igen tankebanorna till 100%.

  Vi var i samma situation för ett par år sedan, jag öppnade upp mina fantasier för min fru och sakta accepterade hon dem, och de tände oss båda. Vårt första äventyr var ett eget äventyr för min fru och sedan har vi utvecklat det vidare, vi har träffat par och extra män, och hon har fortsatt att ha en älskare vid sidan om.
  På det hela taget har vi enbart positiva erfarenheter, vår relation är starkare än någonsin och vi älskar varandra djupt. Nyckeln är att kunna frikoppla kärlek från sex, att njuta i stunden även om det inte är med den man älskar.

  1. Kul att höra. För ett år sedan och dessförinnan var jag livrädd för att frikoppla kärlek från sex. Det är jag lite fortfarande men i betydligt mildare mått. Jag vill ju ha med min man som ett gemensamt projekt. Jag vill ha sex på morgonen innan med min man, morgonen efter, samtala om allt. Men i det rent sexuella där och då har jag inga problem att släppa min man för en stund 😉 Speciellt för att han då njuter som mest.
   Att sex med en annan man och den tresamhet det innebär kan ge så mycket till mig i min personliga utveckling trodde jag aldrig…och samtidigt har den, som du nämner för er, ökat närheten i mitt och min mans förhållande 😊 Jag har haft mina fördomar, I admit 😆

 4. Den stora frågan nu, tänker jag, är vad som händer sen: är det här en liwsstilsförändring (höhö) eller en sällangrej? Tänker ni träffa samma man igen exklusivt eller är ni öppna för att lära känna andra intresserade parter?

  1. Hmr… 😊
   Att vi är swingers känner jag inte..(än 😉) men vi kommer träffa denna man igen som det verkar. Vi har inte stängt dörren för ngn annan heller men här och nu är det denna man som är i fokus för oss. Jag vill inte köra parallella spår, det blir för rörigt i min hjärna…och inget som är vår deal med Mr Utvald heller. Men vem vet hur länge en singelkille är singel, kan hända mycket på vägen…😛

 5. Det är ett stort beslut att ta och inget man gör över en natt. Jag tror er trekant blev så bra bara för att ni gjorde så noggrant förarbete och lät allt ta sin tid.

  1. Jo så är det nog. För oss (mig) var det nödvändigt för att verkligen gilla och vara såld på det som komma skulle…och faktiskt riktigt få längta efter det. Tid behövdes..men nu är ju dörren redan öppnad och det är ju då lättare vid ett ev nytt tillfälle 😊

  1. Ja det är nog ganska vanliga tankar och en naturlig oro inför ett sådant här äventyr.
   Vissa av dessa tankar finns ju kvar som frågetecken medan andra har rätats ut och det blev inget problem av dem alls.

 6. En trekant är ju ett stort steg och ta, det är ju inget förhastat. För då blir det lätt att det bottnar i svartsjuka och ånger efteråt.

  1. Ja för mig var det verkligen det iaf, men inte för alla. En del ser det nog mer som en kul grej helt enkelt. No big deal. Alla sätt är bara olika sätt som passar oss olika. Vi ser vägen fram och efter som halva nöjet…och kommer så göra i framtiden också 😉👍

 7. Som utomstående verkar det som att det just är er öppenhet ni två som gör skillnaden – tack vare den är ni både tillåtande, utmanade och utforskande nyfikna. Och det är ju aldrig fel tänker jag!

  1. Tack 😃 ja kanske har vi varit öppna på ett positivt sätt kring detta, som bidragit till att vi fått det vi sökt..och varit nöjda med det vi fått 😊

 8. Hej.
  Tack för en härligt eggande läsning 😉
  Jag är en 53årig lyckligt gift med en underbar kvinna.
  Jag fantiserar alltid att dela henne med en man till när jag leker med mig själv😊
  Även när vi har sex.
  Jag har delat denna fantasi med henne men hon är inte redo ännu, jag vill ju inte pressa henne till något så det får nog tyvärr vara en fantasi så länge.
  Men nån gång hoppas jag😋
  Jag vet ju att hon tittar på andra män , och det tänder mig (och henne)
  Ska visa denna fina blogg för hon
  Kram/Masen

  1. Hej. Tack för att du delar med dig! Det verkar ju likna hur det var för oss. Min man fantiserade ju i många år om detta. Det gäller nog att egga men inte pusha som du skriver. Jag ville känna att jag satt vid gaspedalen i detta.
   Du verkar ha en bra inställning och hoppas ni en dag kan förverkliga din eller förhoppningsvis er fantasi 😉 Lycka till 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..