För några veckor sedan berättade jag ju om att vi hittat ett par som vi bokade in en kemiträff med. I lördags var det dags för dejten. Vi var lagom eggade och nervösa när vi tog bilen till caféet vi valt att träffas på. Fjärilar fanns definitivt i min mage vill jag lova. När vi närmade oss fiket stod de där redan och väntade. Även om vi inte visste exakt hur de såg ut så var det ingen tvekan om att det var dem. De stod tillsammans och spanade sig omkring och såg ut att vara minst lika nervösa som vi. Jag vågade inte titta på dem, förrän vi var på ganska nära avstånd. Tänk om någon av oss fyra bara skulle känna: Nej nej nej!

Godkänt första intryck

Min första spontana känsla var väldigt positiv. Hon var i min kroppsstorlek och blond. Hon såg ut ungefär som den maskade bilden vi sett. En söt vanlig tjej. Han var väldigt lång och såg faktiskt bättre ut än vad bilden antytt. Vi gick fram och fick bekräftat att det var Moa och Henrik och presenterade oss själva. Vi tog i hand och hälsade artigt och försiktigt på varandra. Men ganska snart så pratade vi lite i mun på varandra med iver, vilket kändes som en tyst signal på att vi alla gillade vad vi såg. Det var trevligt och skönt att se att de även verkade gilla oss. Sånt känner man ju ofta av ganska fort.

Kände på varandra

Vi köpte vårt fika och slog oss ner vid ett ledigt bord. Faktiskt på exakt samma plats som jag och en väninna suttit på för en vecka sedan när vi lunchdejtat. Jag fnissade lite vid tanken på att hon skulle se mig nu och veta vad vi har i åtanke med den här dejten. Vi tjejer satte oss på ena sidan och grabbarna på andra. Detta skedde oplanerat och det kändes som en tyst önskan om att ”godkänna” personen med egna könet först. Samtalet flöt på jättebra och vi varierade mellan att snacka alla fyra och jag och tjejen och maken och mannen. Jag tyckte direkt om min bordsgranne Moa och när jag sneglade på min man verkade han och Henrik komma väldigt bra överens också.

Två timmar blev tre

Efter någon timme vågade vi börja beröra varför vi var där. Eftersom vi satt med folk ganska nära runt oss fick vi dock använda lite kodord och omskrivningar för att inte omgivningen skulle börja pejla in vårt samtal. Vi erkände väl lite då och då med ord men framförallt med blickar att vi alla godkände varandra. Ingen av oss vågade väl riktigt spana in det andra könet i paret mer än korta stunder. Det kändes väl inte riktigt läge för några flirtar även om vi nog alla gav lite uppskattande blickar ibland. Efter två timmar hade vi tänkt bryta upp för vår barnvakts skull. Moa och Henrik hade dock ingen brådska och vi hade ju så trevligt att vi blev kvar en timme till.

Hittat det par vi söker

Vi avrundade till slut med att alla sa att det kändes lyckat, men bestämde inget nytt datum och vi uttryckte inte något om ett eventuellt nytt möte. Skulle det bli så att vi träffas igen lär det ju bli långt ifrån lika oskyldigt. I bilen hem hade vi massor med tankar och intryck att ventilera vilket var superkul. Framförallt eftersom träffen kändes så bra. Vi känner nog faktiskt, min man och jag, att vi hittat det par vi söker, om de vill ha oss.

Svar på sms

Samma kväll så kom ett sms från dem där de tackade för en trevlig fika. De tyckte det kändes bättre än de vågat hoppas på och vill gärna träffas igen. Vi blev glada och meddelade tillbaka att vi med spänning ser fram emot en träff till eller flera 💕
Så håll i er, nu kör vi. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.  1. Ja det är kul. Men ganska pirrigt också. Det kändes konstigt men häftigt att dela en hemlighet med två nästan helt okända personer. Att sitta och skämtsamt koda till varandra. Men det binder ju ihop på ett roligt sätt. 😄

 1. Vi känner så väl igen det där pirret, den där lilla ”förväntan” och just att vänta på någon form av bekräftelse på att även de vill ses en gång till och då lite mindre oskyldigt.
  Vi hoppas Ni får till det och att Ni får till en ny träff!

  1. Ja det är verkligen speciellt men det känns konstigt nog inte så konstigt. Nervöst såklart men jag känner mig samtidigt väldigt levande. Ibland slår det ju mig, oj vad sysslar vi med. Men i nästa stund fnissar jag. Mycket tankar blir det ju då vi aldrig upplevt något liknande förut 😜

 2. Oj, det här låter väldigt ”främmande” för mig, så därför lite extra roligt att läsa om 🙂 Men jag har en fråga, är ni inte rädda för att få känslor för den andra parten? Ibland kan det ju vara lätt att blanda ihop känslorna när uppvaktning, lust etc är inblandat.

  Lycka till med framtida dejter 🙂

  1. Jo lite finns ju den oron hos mig men inte hos min man på samma sätt. Men efter vår trekantsupplevelse känner jag betydligt mindre av denna oro. Eftersom det äventyret förde oss närmare varandra. Men det är klart man vet ju aldrig. Men vi har våra metoder för att minimera denna risk så gott det går.

   1. Jag påstår att ni förr eller senare kommer att uppleva bättre sex med andra än med varandra då båda får ligga med ny partner. Det är ju lite av idén. Går det bara att hålla svartsjukan i schack behöver det inte betyda att förhållandet spricker när allt annat ni har är så bra och kärleksfullt. Ni tillåts kanske också träffa älskaren/älskarinnan och dämpa åtrån då och då med varandras goda minne. Dessutom går ju äventyrandet att avbryta/pausa om det sliter för mycket. Inget blir dock som tidigare när man väl börjat med dessa lekar, är min erfarenhet.

    1. Man kan ju tänka att man oftast har bättre sex med en ny. Men så har det aldrig varit för mig. Energin är ju ofta starkare med en ny vilket är häftigt..men inte sexet. Sexet får man ju lite lära ut, iaf med mig som inte har så lätt för mig. Jag går igång mycket på tanken på fyrasex, inte bara två här och två där. Samvaron, umgänget. Men mer än så vet ju inte jag i nuläget…

 3. Härligt att första träffen gick bra och att den varade längre än tänkt. Och kul att de kände likadant. Hoppas ni ses snart igen 🙂

 4. Jag förstår verkligen att det var pirrigt innan ni mötte dem. Hoppas att ni alla fyra klickar och att det blir så bra som ni alla önskar

 5. Grattis! Toppen att det klickade vid första försöket, trots dina tankar om utopier att någonsin träffa rätt. Vill man så kan man ju också kompromissa lite som sagt och situationen gör ju sitt. Tur att kvinnan var lagomt snygg för din trygghets skull och mannen snyggare än du trott. Du drog högsta vinsten – igen; )
  Känner jag dig rätt så har ni redan bokat nästa träff, det gäller ju att smida medans järnet är varmt. Ska bli spännande att få höra mera.

  1. Faktum är att kvinnan och mannen är ungefär lika snygga eller ”vanliga” men bilden på mannen var sämre så det var en förvåning att han såg bättre ut än jag trott. Fortsättning följer. Det gäller ju att inte ha för höga förväntningar, varken inför en kemiträff eller en annan träff, för då blir man lätt besviken. För mig är det viktigt att det är vanliga människor som är likasinnade. Här delar vi ju redan från start liknande fantasier så då har man ju lite gratis redan från början.

 6. Jag blir så himla imponerad över er som vågar att ta detta stora steget. Så skönt att allt kändes helt ok från första ögonblicket och att ni ska ses igen. Håller tummarna för att det ska gå lika bra med den andra dejten som den första

  1. Tack! Ja det är ju helt klart något nytt som man aldrig testat tidigare. Och aldrig trodde man skulle testa. Men livet kan överraska 😉

 7. Alltså wow så himla coolt! Jag hade då aldrig vågat detta även om jag hade velat någon gång. En riktigt inspiration för såna som oss helt enkelt!

 8. Som jag skrivit förut så älskar jag din blogg. Det är så uppfriskande med någon som pratar om och diskuterar sitt eget sexliv. Jag vill ha mer sånt, önskar att jag själv skulle kunna vara så öppen.

  1. Tack!! 😃 Det är roligt att höra att detta uppskattas, värmer verkligen att det upplevs intressant och spännande 😉 Jag älskar att göra det! (Skriva alltså…😉)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..