Som ni nog förstått så är jag fantastiskt glad över att Moa och Henrik och vi funnit varandra så väl. Vår senaste träff för en dryg vecka sedan lämnade inget övrigt att önska. Så nu är väl allt bara frid och fröjd kan man tänka? Och jo det är det väl, men det har dykt upp en del frågetecken som vi aldrig förutspått skulle kunna bli något att reflektera över. Tankarna har därför snurrat betydligt mer nu än efter våra tidigare tre äventyrshelger.

Blev det för intimt?

En sak som har rört runt i mina tankar och skapat lite frågetecken är det faktum att någon annan än min man nu fått mig att komma, vilket är väldigt intimt. Kanske speciellt för mig som har en historia av att ha haft väldigt svårt att komma. Blev det lite för intimt och känsligt? Eller bara enormt eggande? Har vi passerat en förbjuden gräns kring intimitet med eftermys och efterkyssar? För fem år sedan hade jag sagt ja på den frågan men på plats kändes det bara naturligt och något alla gick igång på. Så jag har väl landat i att det extra intima som skedde nu jämfört med de tidigare tre träffarna faktiskt bara är häftigt och att jag är så grymt tacksam över att jag hittat ett relativt lätt sätt att komma på. Och som kan anammas av någon annan än min man.

Ändrat uppfattning

Tidigare har jag ju varit lite tveksam till att blanda in andra i vårt sexliv. Hur ska jag kunna njuta fullt ut utan att kunna komma. Jag såg förr, ärligt talat, inte helt poängen med en trekant eller en fyrkant utan att få ha minsta förhoppning att kunna komma. Love tycker ju som jag nämnt tidigare att ju mer jag njuter desto bättre och det var ju faktiskt nyckeln till att vi hittade min orgasmknapp. 🙂

Är vi ”ihop” nu?

Något som vi båda har börjat fundera över är var det här ska sluta? Dvs det här vi har med Moa och Henrik. Och vad är det vi har, är vi ”ihop” nu? På nåt sätt så känns det ju lite så och som att vi är lite exklusiva för varandra. Det är ingen tvekan om att vi kommer att fortsätta träffas. Det vill vi alla. Men hur länge då? Ska vi träffa dem på det här viset i flera år? Vill vi det? Finns det nåt slut?

Hur ska vi göra slut?

Tänk om vi vill ha en trekant igen. Är det då okej att vi (eller de) tar en paus för att köra på ett trekantsäventyr igen? Eller måste vi göra slut med Moa och Henrik då? Kan vi fortsätta träffas utan sex bara för att det är trevligt? Nja, det känns nog ändå bästa att hålla det vanliga familjelivet isär från detta.

För bra för att vara sant?

Jag tror i och för sig att vi alla har fått kompiskänslor för varandra väldigt fort. Och det gör att jag helt plötsligt känner mig lite mer sårbar. Jag känner mig förtjust i oss fyra och alla endorfinkickar vi skapar tillsammans. De är ju så himla trevliga och vi kan prata helt utan hämningar. Det är verkligen inte många par man kan det med. Egentligen är det ju bara urhäftigt, men det är lätt att problematisera saker… 😉 …Kanske speciellt när det är något som känns för bra för att vara sant.

Hur ofta ska vi träffas?

Sen är det ju också frågan om hur ofta vi kan träffas. Det är ju inte jättelätt att fixa barnvakt för tre barn. Varken för dem eller oss. Samtidigt så finns det ju en vilja att träffas ganska ofta. Nu har vi inte bestämt nåt om en nästa träff än, förutom att vi ska träffas igen. Troligtvis så ska vi försöka få till det under semestern i juli. Och hur kan vi toppa det vi varit med om hittills, kanske är peaken just nu? Men troligtvis så kommer det kunna bli fler bra träffar och vi ser ju verkligen fram emot att träffa Moa och Henrik igen. Så dessa hjärnspöken får stå tillbaka så löser sig nog saker på vägen…hoppas jag 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Liw skriver:

  Svar till E:
  När vi väl började se efter ett par visste vi väl lite vad vi tände på i och med trekanten. Men vi var ändå ganska försiktiga och tog säkert 3-4 månader med skrivande på oss att vänta in ett par som kändes bra. Sen hade vi nog lite tur både med kemi IRL och rent utseendemässigt. De är nämligen mer som oss IRL än de är i skrivandet. Vi är mer skrivsugna. De maskerade bilderna var inte så lätta att se på. Så där var det ju lite som att köpa grisen i säcken…

  1. E skriver:

   Ja, man ska nog ha lite tur för att hitta rätt vid första träffen – kul att det funkade för er 😉.
   Betyder era lyckad parträffar att ni kommer lägga träffar med singelkillar på hyllan, eller kan det bli aktuellt att kombinera bägge varianter?

   1. Liw skriver:

    Jag vet inte. Kombinera känns inte aktuellt som det är nu. Vi trivs med det som är nu. Men någongång igen på tre vill nog… 😉👍

    1. E skriver:

     Vi funderar att bjuda in en extra kille till våra träffar med vårt återkommande par, dvs ett MMMFF upplägg då vi gillar att vara fler på en. Är det någon fantasi som du/ni redan nu känner att ni skulle vilja prova tillsammans med ert par? Har ni funderat över hur ni vill utveckla relationen sexuellt med dem eller tar ni det som det kommer?
     Vi märkte att vi ville ”gå vidare” sexuellt efter ett antal träffar och började prata om olika fantasier vi hade, vilket fördjupade relationen ytterligare…

     1. Liw skriver:

      Spännande! Vi har inte tänkt på att kombinera dessa. För oss har igångsättningen, hittills, varit att ha trekant eller fyrkant separat från varandra. Men jag kan tänka mig att om man träffar ett par i flera år vill man nog förnya sig längs vägen. 😉
      Vi skulle kunna tänka oss att gå på en sexklubb med Moa och Henrik. Som eggning/förspel och bara kolla tillsammans alla fyra och kanske hångla lite och sedan gå hem och ha sex…

      1. E skriver:

       Vi var väldigt vanilj till att börja med. Vid ett klubbesök upptäckte emellertid min fru hur härligt det är att hångla med en annan kvinna. Sen dess har vi även testat lite andra upplägg, både själva och tillsammans med andra. Har även upptäckt njutningen med analsex och dp, vilket tidigare inte alls funnits på kartan. Vi är förvånade över hur tidigare tabun kan försvinna och istället upplevas som njutbara.

       1. Liw skriver:

        Kan tro på det efter att ha börjat närma mig det okända själv 😊

 2. E skriver:

  Hej,
  Spännande att ta del av era erfarenheter. Vi har gjort samma resa som ni, började dock direkt med att träffa par. Allt är väldigt spännande i början, men allt eftersom blir man mer och mer kräsen – både med avseende på de man träffar, men även rent sexuellt upplevelsemässigt. Vi tycker också det är svårt att hitta rätt på BC (Bodycontact) och det kan ta lite tid att chatta och ses på kemiträffar. När man väl hittar rätt är det verkligen en häftig upplevelse som är svår att jämföra med något annat. Rekommenderar att träffas tre par samtidigt – helt fantastiskt när man får till det!

  1. Liw skriver:

   Kul att ni haft liknande upplevelser! Ja det är en häftig känsla när man passar så bra ihop med ett annat par. Tre par känns i nuläget för mkt för oss. Men man ska aldrig säga aldrig 😉 Tack för att du delar med dig 😃

   1. E skriver:

    Förstår. Att träffas tre par samtidigt var inte direkt det första vi gjorde. Vi tog det väldigt försiktig i början, men allt eftersom väcks ju nyfikenheten att vidga gränserna ytterligare. Men man behöver absolut inte ha bråttom. Lika kul och härligt som detta är när det blir bra, lika dålig kan eftersmaken bli när man upplever motsatsen. Vi har haft turen att att slippa det, men har samtidigt tackat nej till inviter och förfrågningar när det inte känts helt rätt.
    Nu träffar vi ett och samma par regelbundet sen 4 år och då vågar man ta ut svängarna lite mer i takt med att tryggheten växer sig starkare.

    1. Liw skriver:

     Ja det är nog viktigt att vara lite kräsen ändå. Är ni exklusiva med det paret sedan fyra år?

     1. E skriver:

      Nej, inte helt exklusiva. Vi har haft träffar med andra par också, men inget som lett till återkommande möten. Nu försöker vi hitta ett ytterligare par för att träffas alla 6, vilket inte är så lätt.
      Känner mycket igen oss i hur ni resonerar kring mental attraktion såväl som fysisk. Vi måste också klicka socialt och känna att vi gillar de vi träffar, och självklart också tända på dem sexuellt. De vi träffat sen 4 år klickar vi ju väldigt bra med och vågar göra saker vi absolut inte hade en tanke på när vi började – vi är fascinerande över hur vår syn på sex och njutning har förändras sen vi började träffa andra för sex.

      1. Liw skriver:

       Kan tänka mig att man utvecklas och blir mer öppen samtidigt som man mer och mer känner vad man inte är bekväm med. Ja mkt som ändå ska stämma för att fyra ska fungera ihop, iaf för att man ska vilja ha en längre kontakt 😉 Lycka till med sökandet!

       1. E skriver:

        Tack!
        Vi tycker det är svårt att hitta par man klickar med på BC och blir därför nyfiken på hur ni kunde hitta ett matchande par så snabbt. Hade ni kemiträffar med andra par i processen eller valde ni ”rätt” från början?
        Vårt återkommande par träffade vi alldeles i början och känner att vi hade en väldig tur efter ett antal drinkar och fikor med andra som inte lett något mer än det.

        1. Liw skriver:

         Kolla nästa svar 👍

 3. Ronja skriver:

  Kändes det även för intimt och känsligt att se sin man komma och få utlösning i en annan kvinna eller gäller dessa tankar enbart din egen orgasm?

  1. Liw skriver:

   Intressant fundering 😉
   Det med Love och Moa var jag ju på förhand lite osäker på hur det skulle kännas för mig. Men på plats var det inget negativt alls, bara upphetsande. Så ja detta handlade mer om min egen gräns för det intima/känslor i samband med orgasm. ☺️

 4. J skriver:

  Skulle också tillägga att om jag hade en trekant (eller fyrkant) med min fru – något jag hoppas kan hända någon gång, men än så länge inte provat – så vore själva syftet just att hon skulle njuta och få orgasm av en annan; jag skulle tycka det var tråkigt om hon inte njöt fullt ut och det som skulle ge mig en kick är just att se henne njuta. Men en förutsättning skulle vara att hennes känslor för mig inte skulle påverkas negativt – och det kanske inte är så lätt att förutspå vad som skulle hända.

  1. Liw skriver:

   Den kombinationen är ju den man vill uppnå!! Att kunna njuta massvis men att ingen ska få känslor för varandra annat än på vänskapligt plan 👍

 5. J skriver:

  Nu har jag bara erfarenhet som extramannen i trekanter men jag förstår lite dina tankar. För mig har inte orgasmen i sig varit betydelsefull utan mer hur intim upplevelsen varit – i de flesta fall var jag enbart en deltagare där för att hjälpa till att få paret (framförallt kvinnan) njuta, men det var en tydlig gräns rent emotionellt mellan mig och paret som var självklar. Med ett par upplevde jag däremot att det uppstod en starkare intimitet mellan mig och kvinnan, säkert förstärkt av att hon verkligen njöt av sex med mig men också för att vi älskade på ett intimt sätt som kändes väldigt naturligt. Det tog slut av rent praktiska skäl så jag vet inte vad som hade hänt i längden men jag kan inte säga om det hade blivit ett problem för dem om vi hade fortsatt att träffas. Samtidigt var ju hela vitsen att njuta med en annan, och om ni känner likadant alla fyra verkar det ju fungera. Jag tror du måste känna och tänka efter om du kan släppa kopplingen mellan den rent fysiska njutningen (alltså orgasmen) och de känslor du har för Love (och för tidigare partner) som du uppenbarligen förknippar, så att orgasm är något du kan uppleva med en annan. Sen är det ju säkert så att alla orgasmer är inte likadana, och att den du kan få med Love är något speciellt och privat som inte nödvändigtvis hotas av att du kan få orgasm med Henrik (eller någon annan).

  1. Liw skriver:

   Tack för din kommentar!

   Jag har i princip alltid tidigare förknippat sex med förälskelse eller kärlek, dvs innan våra trekants-och fyrkantsäventyr började. Men jag har iom äventyren upptäckt en ny sida av mig själv där jag på ett upphetsat sätt kan skilja på dessa delar. Det har varit/är jättespännande. Men ibland hamnar jag tillbaka i mitt gamla tänk och får tänka några extra varv.

   Jag har ju inga kärlekskänslor för varken Mr U eller för Henrik. Men jag har svårt att ha riktigt bra sex utan att vara lite mer intim/blotta mig. Detta blev mer tydligt nu vid sista träffen när jag släppte in ngn att få mig att komma.

   Min Love har ju ett antal fler sätt att få mig att komma på, förutom min knapp, och de sätten har jag svårt att uppleva med ngn annan för det blir väl blottande för mig då jag mer måste gå in i mig själv. Det känns som jag har en inre spärr för detta. Vilket känns helt ok. Så ja orgasmerna med Love är mer blottande och kräver mer avslappning från min sida.

   1. J skriver:

    Det låter ju som om du har en rätt tydlig mental gräns mellan sex för ren njutning och sex för kärlek trots allt. Jag tror att en del av upphetsningen i partnerbyte är väl att man tänjer lite på den gränsen vilket är förbjudet och därför extra spännande, men bara man är tydlig med sig själv och andra att gränsen ändå finns så tror jag det funkar. Vad säger Love om det här – det måste ju vara något ni diskuterar en hel del?

    1. Liw skriver:

     Ja det är väl att nagga på den gränsen som eggar lite samtidigt som det är viktigt att berätta vart ens egen gräns går. Sen kan den ju förändras med tiden.

     Min man har inte den gränsen när det gäller hur jag får leva ut eller känna. Mer än att han inte vill att jag ska bli mindre kär i honom eller att vi ska få det dåligt pga detta.

     Vi är båda överens om att dessa upplevelser ska stärka oss och inte tvärtom…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..