Nu vet jag att det är några därute som väntat på att jag ska berätta om hur det gick när vi träffade ett annat par för intimt umgänge. Och jag ska försöka få med allt. Men jag ska berätta allt från början. Vilken historia mår inte bäst av det? 😉

Första gången för oss alla

Det här skulle bli första gången för både oss och för vårt utvalda par, Moa och Henrik. Aldrig tidigare har vi varit intima med något annat par. Vi har haft träffen inbokad sedan några veckor tillbaka, men vi har ju haft siktet inställt på detta tillfälle ända sedan vår kemiträff med Moa och Henrik. Nu var Helgen med stor H äntligen här.

Förspel i vårsolen

Redan på fredagen var min Love och jag märkbart uppspelta och kåta. Båda kunde vi sluta jobbet vid lunch och solen sken och det var vårvärme i luften. Barnen skulle vi hämta lite senare på eftermiddagen, vilket betydde att vi hade lite tid för oss själva. Så vi bestämde träff i skogen och kom från varsitt håll med varsin bil. Det lockade verkligen med lite sex i väntan på vårt kommande sexäventyr. Inte för att det skulle släcka elden som brann i oss. Snarare eldade det på oss ytterligare. Det var en väldigt trevlig invigning av våren. 😉

Utomhussex bäst på våren

Att ha sex utomhus i vårvärme med solens strålar som varma smekningar över kroppen älskar jag verkligen. Det är nog faktiskt bättre att ha sex utomhus på våren än på sommaren med tanke på att småkryp och insekter fortfarande lyser med sin frånvaro. Framförallt skönt att slippa myggen.

Komma till sak

Nog om detta. Det är ju vad som hände på lördagen som ni vill höra. 😉 När lördagen kom och vi lämnat barnen hos mor- och farföräldrarna så var vi om möjligt ännu pirrigare. På nåt sätt så var jag nog mer nervös nu än jag var inför första träffen med Mr Utvald. Men jag var nervös på ett positivt sätt. Min största nervositet var det första mötet, där jag hoppades att vi alla skulle våga hålla kvar kramen lite längre. I efterhand lite konstigt fokus då kramar var det oskyldigaste vi skulle komma att göra. Men det var kanske bra att fokusera på något mitt i all nervositet.

Ingen återvändo

Bilfärden dit på ett par timmar var precis vad vi behövde för att bli mer avslappnade. Vi älskar ju färden till våra resmål min man och jag. Detta för att vi gillar att diskutera saker vi upplevt och upplever, speciellt när det handlar om sex. Så det var inte en tyst minut på hela vägen till hotellet. När vi kom fram skulle vi bara checka in för att sedan träffa Moa och Henrik en halvtimme senare. Men redan innan vi hade hunnit checkat in, så möttes vi alla fyra på väg in från parkeringen. Så väntan blev inte lång. Nu är det ingen återvändo. 🙂

Lättsamt och laddat

Om mitt första intryck där på fiket för en månad sedan var väldigt glatt överraskande, var detta mer analyserande. De såg jättefina ut, men helt plötsligt, med lite förväntningar, började jag analysera dem med ett lite mer granskade öga. Det kändes dock direkt väldigt lättsamt och vi var på samma våglängd. Lite som om vi redan var goda vänner sedan gammalt, trots att vi inte träffats mer än en gång tidigare. Det fanns även en laddning i luften som vi nog alla kunde ta på. Vi hade åter igen en hemlig gemensam nämnare, vilket sammanbinder.

Börjar med en bit mat

Vi hade bestämt att äta en bit mat ihop och ta en promenad till och från restaurangen som låg några kvarter bort från hotellet. Vi satte oss på uteserveringen med filtar på oss. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, t o m lite politik. Det var inte direkt flirtigt, men vi kom några gånger in på sex utan att det blev pinsamt. Alla var vi ju nybörjare i sammanhanget och visste väl inte riktigt hur vi skulle göra. Ingen vågade riktigt ta steget att flirta, men jag sneglade lite. Och det gjorde vi nog alla fyra.

Smyga på spa

Väl tillbaka på hotellet gick vi till våra rum och bytte om till badkläder och badrockar för att gå till hotellets spa-avdelning. Det var en ganska mysig spa-avdelning med olika bassänger och bastur. Där fanns även ett bubbelbad utomhus och våra nyfunna vänner föreslog att vi skulle testa den först. Vi var såklart inte ensamma på stället så tanken fanns hela tiden på om det syntes på oss vad vi hade för baktankar. Det var oväntat spännande.

Moa bekänner fantasier

Grabbarna gick raka vägen till utomhusbubbelpoolen medan jag och Moa tog vägen förbi baren och köpte en flaska vin. I baren drog hon mig till sig och sa att jag inte skulle vara blyg att ta för mig av hennes man. Det var något som hon gick igång på. Jag kontrade med att säga detsamma. Kul att vi fick till lite tjejsnack nu inför kände jag. 😉

Glider ner i bubbelpoolen

På vägen från baren smet Moa in på toaletten. Själv fortsätte jag till bubbelpoolen där min Love och Henrik väntade. Jag gled ner i det varma vattnet och det pirrade lite extra av att sitta där en kort stund med bara männen. Strax efter kom Moa och gjorde oss sällskap. Vi hade poolen helt för oss själva och även om det fanns plats för ytterligare några stycken så skulle det nog mycket till för att några skulle våga tränga sig på. För nu ville vi verkligen inte ha sällskap av andra. 🙂

Där hettar det till

Efter lite trevande med hur vi skulle sitta så satte vi oss med motsatt partner i varsitt hörn. Vi satt där alla fyra och liksom bara väntade på att något skulle hända medan vi pratade. Vem skulle våga ta första steget? Inledningsvis blev det lite kallprat och lite sneglande runt i ”ringen”. Henrik försökte fånga min blick för en kyss mest hela tiden där i poolen, så jag vågade inte titta på honom för länge. Jag kände mig som en blyg tonåring initialt. Efter en kort stund kom så tillfället jag väntade på. Medan Moa hade en utläggning om hur hon tänkt pimpa trädgården hemma så vände sig Henrik mot mig. Han tittade på mig med ett sug i blicken och jag höll nu kvar blicken i några sekunder extra. Som en magnet kom han mot mig och vi började kyssas. Jag märker hur Moa strax efter tystnar och nästa gång jag sneglar bort mot det motsatta hörnet ser jag att min käre make och Moa hånglar de också. Det var upphetsande att se.

Hett blev hetare

Vi sjunker ner lite i vattnet för att inte exponera oss för omgivningen mer än nödvändigt. På nåt sätt kändes det helt naturligt, men väldigt tonårsbusigt. Här ligger jag och Love och hånglar, ganska grovt, i en bubbelpool. Men inte med varandra utan med varsin man/kvinna från ett annat par. Vi pausar ibland för att titta på varandras andra hälft och vi snackar även lite mellan varven. Men vi fortsätter med partnerbytet. Det märks att alla går igång på att se sin äkta hälft hångla med någon annan. Själv har jag ju haft svårt att föreställa mig hur jag skulle känna, men det var verkligen en häftig känsla att se Love med Moa. Och jag kände ingen svartsjuka överhuvudtaget.

Tills det blir för hett

Här någonstans mellan hångelronderna börjar det bli riktigt hett i bubbelpoolen med händer lite varstans under vattenytan. Badkläderna är fortfarande på, men händerna har inte låtit sig hindras av dessa. Men då vi är på offentlig plats så känner vi att det nog börjar bli lite för hett, så vi bestämmer oss alla för att lämna poolen. Vi rättar till badkläderna och drar på oss badrockarna. När vi lämnar spaet går vi parvis, men ifall någon sett oss i badet så låter vi partnerbytet fortsätta hela vägen upp på rummet. Vi hinner även med ett litet snabbt men intensivt hångel i hotellhissen med den partner vi lämnade spat med. Oj så här mycket hade nog ingen av oss tänkt skulle hända redan i offentlig miljö. Hur ska det då bli när vi kommer in på rummet och stänger dörren och drar för fönstrena?

Fortsättning följer…
…i inlägget ”Vår intima parträff del 2” 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Shit, jag blev lite upphetsad av att läsa detta. Förstår att även ni blev det 😉
  Längtar redan till del två…

 2. Mycket spännande äventyr. Ser fram emot del två. Du skriver bra, så det är lätt att skapa egna bilder av situationerna.

 3. Ojoj så spännande och ingående. Nästan så det känns som man är där (önsketänkande kanske 😉)

  Väntar med spänning på nästa avsnitt!

 4. Underbart het läsning och något jag går igång på. Dels för utomhussexet mellan dig och din man och dels för det heta i pool och hiss.
  Jag och min älskarinna går igång på att ”synas” att risk för upptäckt är stor. Senast var det bakifrån på min bro, hon med ett stadigt grepp om stolpknoppen och jag med ett stadigt grepp om hennes midja. Fullt synliga för omgivningen stod vi där i femgradig kyla, garanterat myggfritt 😄

  Ser fram mot fortsättningen av er hotellvistelse med era nya vänner där det ”förbjudna” så härliga bildligt berättas av dig.

   1. Men att det är ☺️ och lite av exhibionister som vi, min älskarinna tillika älskade är tänder det oss att någon ser, får en glimt av vår njutning.
    Vi har även försökt hitta ’vår’ ”Mr U” men tyvärr utan lyckat resultat… men nu har jag funnit inte bara en, utan två män som skall njuta med oss men det är så att hon tror det bara är en som skall möta oss.
    Jag kommer att vara en passiv åskådare till hur hon blir förförd, smekt och får njuta dessa mäns kåthet till hennes skönhet. Jag formligen älskar när hon njuter. Hennes njutning blir även min.
    Bör tillägga att detta är en av våra ”förbjudna” fantasier vi vill uppleva så jag tror inte det blir något problem för henne att slappna av och hänge sig åt dessa mäns lustar.

    1. Spännande överraskning du har på G. 😜
     Bra att det är en fantasi hon uttryckt och att ni pratat om det så det inte blir en negativ uppenbarelse för henne. Att betrakta gillar ju min man med, iaf som inslag…

 5. Det låter som ni haft det mysigt och fungerar bra ihop ☺️Jag tycker det sociala låter trevligt. Något jag gärna skulle göra med vänner, fast helt utan sex, flirt och hångel, men jag förstår att det passar er 😊

  1. Det sociala var väldigt trevligt! Något vi har gjort med vänner förut. Att lägga till denna extra dimension gör det dock till den i särklass roligaste ”parhelgen” ever. Men att det inte passar alla det förstår jag absolut inklusive mig själv för ett par år sedan 😉

 6. Hej!

  Jag ville bara tacka så mycket för att du delar med dig. Även om jag själv har ganska många erfarenheter av sex på flera (inte minst genom BC!) och även vanligtvis gillar betydligt grövre tag och ord än det du beskriver här, så tyckte jag väldigt mycket om att läsa om era erfarenheter på tre och fyra, samt dina tankar.

  Det känns alltid fint när vi människor gör varandra kåta, tycker jag. Och nu har jag haft förmånen att vara kåt till dina ord.

  1. Kul att jag kunde beröra dig 😊 Trots att det inte var så grovt. Det förbjudna och nyfiket tokiga behöver inte alltid vara så grovt beskrivet för att locka. Känslan av kåthet är för mig A och O när jag läser något erotiskt. Men lite smaskiga detaljer skadar ju inte heller 😉 Det kommer mer av det i nästa del…

   1. Vi är nog många som längtar efter nästa del 🙂

    Är du bekväm med att vi nog är den del personer som onanerar till dina inlägg? Både män och kvinnor, gissar jag.

    1. Jag beskriver ju min kåthet under träffarna så det är klart det glädjer mig att jag förmedlar kåthet ut i stugorna. Jag gläds åt att folk känner lust och kåthet när de läser om våra äventyr 😊
     Och vad gör man ofta när man är kåt…

 7. Men så här kan du inte sluta skriva vi alla kommer ju vänta så vi blir tokiga tills fortsättningen kommer. Det låter som ni haft det toppen så här långt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..