Ny adress till bloggen

Bloggen har flyttat hit:

LOADING..

Mitt sista blogginlägg…

Time to say goodbye.

So long – auf wiedersehen – adieu.

Det här blir faktiskt mitt sista inlägg på bloggen! Det har varit jätteroligt att skriva och blogga här det senaste året – precis som en egen dagbok på något vis. Och ni har varit så otroligt duktiga att kommentera så det nästan svämmat över på sajten stundtals!

[youtubeplay id=”vl6h7UWo1_Q” width=”720″ height=”500″]

Äsch – så SKULLE det kunna se ut. Men riktigt så är det inte. Amelia-sajten lägger snart om sina satsningar, resurser och sin inriktning och då finns det bättre platser för mig att hålla till på.

Så det bokmärke ni förhoppningsvis har lagt på den här bloggen kan ni från och med idag ta och högtidligt radera och istället lägga in ett nytt fräscht, fint bokmärke på…

WWW.BLOGGARENAN.SE

Det är nämligen där som min blogg kommer att fortsätta! Underbart! Det kommer att vara ett par dagar i skarven nu mellan det gamla och det nya som det kommer att vara bloggtyst (för att se till att all teknik sitter där den ska osv osv). Men då håller jag så klart till på officiella Facebook-sidan. Och om du kikar in på Mats blogg så kanske du ser mig kanske på ett hörn eller två även där!

Klicka HÄR för att komma till den nya sajten som öppnar i veckan! Min gamla blogg kommer att finnas kvar här på amelia.se ett tag till. Längre fram kommer mina gamla inlägg härifrån att flyttas över till den nya.

Som sagt – jag hoppas att ni vill hänga med till den nya bloggen! Jag sitter där om några dagar och väntar på er med nya stories, nya bilder och samma Magnus.

Ha en underbar dag på er, my lovlies!

Kram / M:)

 1. Ser fram emot nya bloggen! Du var jättebra i Så ska det låta ikväll.. 🙂 kramiz

 2. Lycka till!
  Lili

 3. tusan va rädd ja vart när jag läste rubriken…! =O

  Jag följer garanterat med till nya sidan =D

  Kramar!!!

 4. ´
  Där skrämdes Du allt lite….
  Har alltid varit och är jättekul att läsa Din blogg –
  så är GLAD att du fortsätter!!

  KRAM!

 5. Skriv din kommentar här! Nu när de är sista gången på denna blogg sidan så har jag en liten fråga hur länge har du haft denna bloggen, och varför jag frågar de är att sen jag skaffade gmail frrån förra året så sa en av lärarna som jag känner, när man går in för gmail så måste man ha en blogg sida vilket jag har men jag har inte varit inne så mycket på den sidan för jag har inte gått igenom allt. Om man ska skriva om vad som helst hur får man upp en vanlig sida där man kan skriva typ exempel ett vanligt word dokument eller något likvärdigt. För om jag vill börja och använda sidan snart för då måste ju jag kunna lära mig den sidan och de är inte så jäkla lätt som de ser ut, man tycker de. Hur ska man bära sig åt. Och den sidan som du nämnde har jag rean lagt in på favoriter dvs. bokmärke
  Kram Linda från Göteborg

Comments are closed.

LOADING..

Kickoff för Telia med…Kom Hem!

Igår bar det av till Malmö för ett lite speciellt gig. Telia bytte nämligen logo och hade fest över hela Sverige för att fira den nya profilen och nya satsningen på att bli ännu större. Jag skulle inte stå alldeles själv på scenen utan på planet ner väntade Sofia Lindström och Maria Wells på mig. Sofia har jag jobbat med ganska många gånger förut på allt ifrån RixFM-festivaler till Live Forever-turnén. Maria har jag bara jobbat med en gång tidigare, men jag har full koll på henne och hennes Vocalettes som bl.a. sjunger på Rhapsody in rock-turnéerna runtom i världen.

Maria, Sofia och jag är redo att köra igång vår del av festen/sändningen.

Nya loggan för Telia!

Festen skulle sändas via länk till övriga fester i Sverige och vi i Malmö fick äran att börja sändningen. Så upp på scenen framför publiken och kamerorna så körde jag, Sofia och Maria ”Suspicious Minds”. Sedan fortsatte sändningen bl.a. från Stockholm där Swingfly uppträdde. I Göteborg stod Melody Club i sin tur och showade. Andra namn i spellistan var September och Petter.

Alla städer följde med i sändningen via stora TV-skärmar.

Det var otroligt roligt att vara med på det här och vi turades om hela tiden att gigga. Jag och tjejerna hade en insats till i showen och då gjorde vi mitt medley med mina festivalbidrag och avslutade sedan med ”Kom Hem”. Det var några i teamet som sade ”Men… du kan ju inte köra den låten på ett Telia-event?!” och jag vet ännu inte om dom skojade eller om det låg något bakom det hela. Hur som helst – låten rullade igång och snart var jobbet över.

Vi skulle egentligen ta nattåget tillbaks till Stockholm men när det blev omstruktureringar i sändningarna så stod det klart för oss att vi kanske kanske kunde hinna med allra sista flyget till Stockholm. SÅ – in med väskorna i en bil och iväg i full scenstass ut till flygplatsen! Jodå, det fanns biljetter kvar och vi hann till och med byta om innan planet lyfte!

Färdiga med gigget! Snabbt ut genom dörrarna och iväg till flyget. Skönt att få lite luft efter gigget måste jag säga... Publiken var underbar och festade rejält!

Kvällen var helt galet rolig och arrangörerna var jättegulliga så det var en toppenkväll på alla sätt!

Kram /M:)

 1. Hej Magnus!

  Lena heter jag och arbetar på Telias kundservice. Vi är många som uppskattade onsdagens aktiviteter där du var med och bidrog till den trevliga stämningen.

  Faktiskt var det många som tyckte det var väldigt roligt att du drog till med ”Kom hem” och skrattade gott. Du ska nog med andra ord inte ta så allvarligt på kommentaren du fick. 🙂

  Tack för din insats och trevlig helg!

  Lena Olsson
  Telia Kundservice

 2. Sofie skriver:

  Haha! Klockrent att avsluta med ”Kom Hem”
  Inte ska väl Telias medarbetare behöva lida för att nå’n konkurrent har samma namn som en av dina kanonbra låtar 😉

  Kul att du hade lika roligt på scen som de i publiken verkade ha!

  Kram

 3. Låter onekligen som en toppendag, om än lite stressad på slutet men det är ju alltid skönt att kunna ta sig hem.

  Hoppas att du haft en bra dag idag också.

  Ses på fb ikväll.

  Kram Madeleine

 4. Skriv din kommentar här!

  Hej

  Kul att du körde gammla komhem.En av minna favoritlåtar med dig.Och i kväll så håller jag på Danmark i esc semi 2 .
  Förrärdaren Åsa,Arvika

 5. Lite ironiskt var det ju att du sjöng ”Kom hem” när en av Telias största konkurrentert heter Com hem ha ha 🙂

  /P

Comments are closed.

LOADING..