Höstnytt i brevlådan!

Förra veckan var vi bjudna till Stockholms Modecenter för att kolla in de nya höst och vinterkollektionerna. Ni som har koll på min blogg vet att förra veckan var gaaaanska tajt, speciellt i slutet på veckan då jag var i Göteborg och plåtade… (Har ännu inte fått bilderna så jag är hur ivrig som helst!) SÅ… Modecenter fick stå tillbaka.

Var lite besviken att jag missade det; det har liksom blivit lite av en tradition att ta sig dit två gånger om året och spana in lite modevisningar och kolla allt nytt som är på gång. Man träffar alltid på folk man känner och det är inte heller helt ovanligt att man springer på mängder av kollegor som kollar in vad de ska ha på sig i TV och på scen de närmaste månaderna! Det är tur att det finns rediga människor som sköna Jan på Jofama som skickade deras nya katalog idag – full med snygga bilder på alla nya kommande modeller.

Gick bananas när jag såg några av modellerna och färgerna - nu ska här beställas jackor!

Gå in och kolla på deras hemsida – det finns såklart både en dam och en herrkollektion!  Förutom deras snygga jackor gillar jag att det är ett svenskt företag och att priserna är riktigt OK, man kan känna sig snygg utan att skämmas för ett stort hål i plånkan!

Hiss eller diss? Jag hissar för fullt!

Nu vankas det familjemys i soffan här, vi ska kolla på nya favoritserien”The Good Wife” som vi har på DVD – har ni sett serien nu när den gått/går på TV? Vad tycker ni?

Kram /M:)

 1. Äntligen så kittlar det i fötterna/ Och allt går igång/ Spegelbollar trollar hela nätterna/ Och allt är igång/ Jag kan varje sång/ Jag sjunger och ler/ Vill bara ha mer… = Jag har fått promoskivor i brevlådan 🙂 Det är ju precis så här singlar ska vara, med massa mixar på 🙂 Lite avis är säkert Andy & Vince på dina versioner på A little respect, du har lyckats bra! Det andas verkligen 80 tal, men fräscht a`la 2010 sound. På låten Take me to your heart förs tankarna genast till Lili & Susie för att sedan övergå i Modern talking, härligt! Efter att ha studerat skivorna lite mer noggrant läser jag singel 2 & 3 from the fortcoming album Pop galaxy, är jag helt yr när jag frågar VILKEN är singel nr 1? Missat något? Jag? Nej kan det vara möjligt? Som sagt vill bara ha meeer!

  Än en gång tack för skivorna!

  Kram
  Pierre

 2. E rätt säker på att du väljer bästa kläder igen. Supersnygga jackor! Gillar cognacfärgen, stavas det så?, supersnyggt. Längtar till stövlar o boots.
  Köp en fin jacka till Mats oxå! Han måste va världens näst bästa kille!
  Take care!!

 3. Klart man gillar ”The good wife” – alla favoriter börjar väl så smått nu när det är HÖST på riktigt igen =(
  Gillar de snygga jackorna också – förstår att det hamnar en o annan i Carlssons garderober…

  Kram o natti!

Comments are closed.

LOADING..