Sköna discomoves i Idol!

Det har liksom aldrig blivit av för mig att följa Idol på TV, nå’n gång ibland brukar det bli av.

Det har liksom aldrig blivit av för mig att följa Idol på TV, nå’n gång ibland brukar det bli av.

Jag såg dock att det var några av er som i sina kommentarer igår nämnt att min låt This Is Disco var med! Nu har jag sett klippet på Youtube (du hittar det nedanför) och jag måste säga att det är riktigt strongt av killen att ställa upp. Det är till att börja med ingen lätt låt att sjunga och att dessutom köra lite sköna discomoves med Anders Bagge ger ju bara det en massa pluspoäng!

[youtube eNn2A445IBA 720 500]

Lägger också med ett klipp på när jag gjorde just This Is Disco för första gången i SVT på Nationaldagsfirandet utanför Stockholms Slott  förra sommaren!

Kram /M:)

[youtubeplay id=”eNn2A445IBA” width=”720″ height=”500″]

 1. Jag avskyr idol, tycker det är ren och skär förnedringstv när de har uttagningar. Det känns som en del bara ”går vidare” i första gallringen för att få vara med och göra ”bra tv”, dvs göra bort sig i rutan genom att vara skitdåliga, och dessutom bli duktigt sågade av juryn. Nej lägg ner det skitprogrammet!

  Behöver knappast skrivas…men jag gör det ändå. 😉 INGET slår ju orginalet….dvs Magnus ”the one and only” Carlsson 🙂

  Kramar

 2. Jag menade absolut inte att Elias var en tönt! Han gjorde låten och framträdandet bra! Men det finns andra oseriösa som gör att man får sig ett gott skratt.

 3. Eva
  15 september, 2010 kl 20:18

  ”Bästa me idol e alla töntar”

  hahahah om du påstår att elias är en tönt är du helt ute och cyklar men visst finns det många töntar med i idol men elias är nog en av de bästa underhållarna jag sett i idol! 😉

 4. Haha! Jag följer Idol i år och jag måste säga att jag blev förvånad och glad över att han tog en sån bra låt 🙂 Inte like bra som originalet diräkt, men han förskökte att göra det bästa av den 😉

 5. Hehe De är jag på klippet 🙂 måste säga att sången är nog inte min greej men de var en liten ”Hyllning” till Magnus Carlsson 🙂 kraaam

 6. Jag tittar på det klippet lite då och då för det är så coolt.Helst när alla dansarna står i rad bakom dej och faller ut åt sidan.Jag tittar på Idol ibland bara Det är så pinsamt när en del tror att de är jättebra att sjunga och så låter det hemskt.
  Ha en trevlig kväll.KRAM.

 7. Magnus, du är ju bara så way over league!!!

  Jag tyckte att det var kul att din låt fick vara med… men, i fortsättningen vill jag inte höra den med någon annan än dig! och, dansen i det där klippet från nationaldagsfirandet… helt underbart! Du är bäst!!

  Kramar

 8. Ja, det var modigt gjort 🙂 Kul att få höra en Carlssondänga i Idol…det var på tiden.
  Kul o se klippet från Nationaldagsfirandet igen.
  Fasen va jobbigt det må vara att hinna flänga runt så där o sjunga samtidigt…ojoj! Du e´duktig du 😉

  Kram!

 9. Jag brukar inte se Idol faktiskt……men kul att se klippet iaf! Han valde ju rätt låt = en Magnus låt! Håller med Madeleine om klippet från ditt uppträde på National dagen! Kanon bra på alla sätt (som alltid) !
  Kram från Anita

 10. Du e verkligen så great me den!! Så cool o dansen, man bara dör!! Ska se idolklippet senare. Bästa me idol e alla töntar. Ha hs

 11. Såg bara de två första avsnitten av idol sen tröttnade jag haha, men coolt att han sjöng din låt (och att dem sen spelade originalet haha 🙂 ) det där klippet från nationaldagen e så sjukt bra! de där dansarna som du hade med dig där och sen på sommarkrysset det året är så duktiga ! 🙂 ni hade så bra koreografi och såklart.. älskar låten !! 😀 Hoppas allt e bra med dig!
  Kram Madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..