Landssorg utlyses!

Varför då?

Ja – strunta nu i valresultat, sommaren som aldrig kom tillbaka och det faktum att vi hamnat mitt i de bistraste förkylningstider. Nu snackar vi BIG STUFF! Efter 26 år i etern så lägger de ner radioprogrammet TRACKS! Programmet har på helgerna serverat de senaste hitsen till flera generationer svenskar och nu är det alltså snart över.

Kaj Kindvall © Sveriges Radio

Jag minns när jag som liten satt framför radion redo att spela in låtarna från programmet, låtar från artister som Trance Dance, Europe och Tone Norum/Tommy Nilsson… Det var något speciellt med det hela. Fina minnen! Har du själv några musikminnen från just det programmet?

Programledaren Kaj Kindvall som producerat och varit med sedan start vill fokusera lite mer på annat och göra andra grejer. Det kan man kanske respektera och förstå men nu när jag träffar honom om någon vecka då jag ska vara med i hans andra program i Sveriges Radio; Popsmart så ska jag allt ta honom i örat. Haha…

Nu är jag på väg till en tidningsintervju – vi hörs snart igen!

Kram /M:)

 1. Kaj Kindvall är en hjälte som ledde in mig i musikens värld under 80-talet. Ett stort tack för Trackslistan Kaj!

 2. Håller med om att det är en stor sorg! Det är klart att man har minnen till tracks! Det var ju där man fick alla nya bra låtar!! =) Och som sagt man satt och spelade in på band =)

 3. NEJ – vad trist… =( Det är ju ytterligare ett tecken på hur gammal man håller på att bli, haha

  Jag o mina kompisar spelade alltid in Tracks o till o med skrev av listorna som vi sparade i pärmar så man hade flera års listor att jämföra med…
  Ungdomarna idag kan inte ens förstå hur vi fick kämpa för att ha de senaste hitsen inspelade så man kunde spela på klassfester o dylikt… Nostalgi i 180 =))

  Vad bra att teknikens under fungerar nu för tiden också så man kan kommentera hejvilt igen!!

  Tack för ditt goda recept här också – ska testas absolut!

  Kram o regniga Dalakramar!

 4. Skriv din kommentar ehär! Visst var det så !Man började”ladda”på lördagarna med Tracks till middan och sen `fixa`sej å så ut på stan !!!

 5. Nicklas skriver:

  Lyssnade alltid på det i mitten och slutet av 80-talet. Tyvärr tror jag att de ”bara” sände i 26 år, inte 36 alltså. Men det var nog bara slarvfel från din sida….

  1. Haha! Ja det var det… Tack för att du har ögonen med dig! / Magnus 🙂

Comments are closed.

LOADING..