Vad sjöng karln?!

Hejhej där ute!

Idag har jag ännu en galen dag framför mig, men jag är laddad till tänderna ska ni veta! Snart är det Expressen XL Live klockan ett och sedan flyg till Göteborg och en signering där nere. Kul kul kul kul!

Jag var på en radiointervju för ett tag sedan och satt och väntade på att intervjun skulle börja. Reportern hade precis satt på en låt. Det var en låt som lät lite så där somrig Californien-feeling. Helt underbar! Hade det varit en tjej som hade sjungit den så hade det varit perfekt med Duffy eller Amy Winehouse. Sextiotal med nya sound – jag är en sucker för sånt! (ÄR det nån som vet när Amy Winehouse släpper något nytt..?)

Cee Lo som sjunger låten!

Och sedan kom titeln på låten. Och då satte jag mitt thé i halsen. VAD SJÖNG KARLN??!! Jag var tvungen att lyssna en gång till – hörde jag fel? För gudarna ska veta att mina år som dansbandsgalning satt sina avtryck på hörseln… Nej, jag hörde rätt… Eller? jag var tvungen att fråga reportern. Jo då, den hette verkligen… Fuck you. Jag veeeeeeet att man ska hålla sin blogg så ren från svordomar, men jag tror knappt att ni lägger er ner på golvet och läser 25 stycken ”Ave Maria” och mumlar något om evig olycka nu när jag väl skriver det trots allt.

Jag gillar låtens stämning och det där glada och obekymrade, samtidigt som texten krockar totalt med hela låten. Det blir effektivt. Och även om det är svärord här och var så sätter den sig!! Mycket effektivt dessutom. Blir lite nervös att man ska gå på stan och nynna ”fuck you…nanana…fuck you….”. Herregud, har man aldrig åkt på en rak höger förut så lär manväl göra det då. Haha!

Ha en underbar dag, mina små, så hörs vi snart igen. Och – här har ni nu videon till låten!

kram / M:)

[youtubeplay id=”pc0mxOXbWIU” width=”720″ height=”500″]

 1. Hahaha, jodu, jag reagerade likadant för ett par veckor sedan när jag hörde låten på radio. Jag satt och bara gapade en stund, efter att radioprataren nämnt låtens titel. Men jodå den heter faktiskt så…

  Toppenspelning på Expressen Live idag. Är hemma och kurerar mig från en otäck luftrörskatarr, så det var underbart att få en liten livespelning att kolla/ lyssna på en stund. 🙂 Längtar efter skivan.
  (Och jodå Tina, det går att kolla på spelningen nu i efterhand också)

  Ha så skoj alla som kan åka på Galaxy-kryssningen imorgon, själv får jag stanna hemma och fortsätta att kurera mig.

  Kramkram till världens bästa Magnus 🙂

 2. Haha, ja herregud.. vad säger man? jag håller med om låtens melodi, riktigt skön… men texten… hmm!!!

  ja vi får hoppas att den inte satt sig för djupt på minnet så att du råkar åka på en höger… inte så skönt när man inte är beredd på´t… eller ja, inte så skönt överhuvudtaget kanske, egentligen… (men jag är ju boxare så jag har en lite wierd syn på det där, tycker faktiskt det är skönt, iaf när man är beredd -alltså i ringen- men å andra sidan… jag är alltid beredd =p)!!!

  Hoppas att du får… eller har haft en toppen dag!!!
  Massa kramar

 3. Haha, ja du, vet inte vad jag ska tycka om låtens titel 🙂 Men gillar melodin väldigt mkt 🙂

  Missade tyvärr Expressen xl live, men hoppas man kan kolla på det i efterhand 🙂

  Ha en trevlig helg!
  Kram

 4. Hej magnus ja du låten heter ju F…. You ler
  fattar nästa inget av vad han sjunger jag visst är amy bra
  men du är bättre än henne ler
  keep op the good work mr Carlsson

  p.s amy släpper en skiva nästa år …..:=)

  Stor kram till den underbara carlsson

 5. Amy Winehouse är jag verkligen inget fan av.
  Tycker hon ( Med många andra ) är en frulktansvärt dålig förbild.
  Knark sprutor alkohol mm mm.
  Tur att mina döttrar inte gillar henne.

  Musikmässigt har jag aldrig gett henne chansen.

  Jag är nog för gammal, vill ha ordning och reda på artisterna

  Kram

 6. Hej Magnus!

  Vet ej när Amy Winehouse släpper ny skiva, men jag har ett skivtips till dig, om du nu inte redan har den.
  En tjej som heter Melanie Fiona har släppt en skiva som heter the bridge. Jättebra!
  kramar från ett soligt Karlskrona

 7. Ha ha ha.. Ja ibland blir dom mest konstiga saker klockrent på någe vis!

  Ha en fin dag du också. Ses i morgon!
  (hoppas du slipper stoppet i personalingången idag på MediaMarkt)

  Kram/Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..