Killen har fullt upp…

Jag lyssnar väldigt mycket på Kate Perry’s nya platta sedan jag köpte den (special edition – som luktade bubbelgum!!). Hittade en grej på nätet som jag bara var tvungen att lägga upp här så att ni alla skulle få se och höra den.

Jag lyssnar väldigt mycket på Kate Perry’s nya platta sedan jag köpte den (special edition – som luktade bubbelgum!!). Hittade en grej på nätet som jag bara var tvungen att lägga upp här så att ni alla skulle få se och höra den.

Den här killen har gjort ALLT på låten – endast med sin röst och sin mun! Hur coolt som helst! Testa därhemma ska ni få se att det inte är så lätt… (I slutet av videon visar han vilka ”röster” han använt sig av!)

[youtubeplay id=”wlW5c4tInvY” width=”720″ height=”500″]

Nu blir det sängen ögonaböj!

Kram / M:)

LOADING..