YouTube-kanalen redan ett år!

Internet är verkligen en fiffig grej!

E-mail istället för vanlig snigelpost med frimärken ditslabbade i högra hörnet, Skype istället för ett vanligt telefonsamtal, bloggar istället för inlåsta dagböcker och YouTube för …tja… alla!

Jag har min egen kanal på YouTube så klart och det är faktiskt redan ETT ÅR sedan den drogs igång!! Inte klokt!

Ofta är det så att gamla videoinspelningar försvinner för alltid – och i kanske bästa fall sparas på ett gammalt VHS-band i källaren – eller kanske (om det varit de senare åren) på en DVD-R. Det som är så roligt med en egen kanal på YouTube är att man kan bjuda på allt det där ”glömda” och förlorade när man åter snubblat över det hemma i byrålådorna!

Just idag har jag inget nytt klipp att bjuda på bara för det så klart (typiskt), men jag vet redan nu att det finns en hel del för mig att placera på kanalen framöver! Kanske skulle ta ett rejält tag i nacken och börja plöja igenom allt videomaterial..?

Förresten – ni kan ”prenumerera” på kanalen! (Ännu ett av alla dessa finurliga grejer med internet…) Det betyder att ni aldrig missar när det pytsas ut nya videos på min kanal! Rekommenderas – för det kommer hända grejer där framöver! Mitt första TV-framträdande i sin helhet (har inte visats i hela sin längd sedan 1986…) , gamla lokal-TVinslag och framträdanden från Kanal Borås, repetition av Melodifestivalen 2002 då jag fastnade i kulisserna… haha! Det finns mycket att se fram emot!

Hur som helst – ett år idag! Hurra hurra hurra hurraaa!!

Kram / M:)

PS – just det ja! Länken till kanalen!! Ni hittar den här! Gå in och prenumerera ordentligt nu!

 1. Så kul Grattis!
  Och japp nu fick jag äntligen tummen ur och fick till en prenumeration, man vill ju inte missa någar godbitar;)

  Kram Madeleine

 2. Grattis får man allt säga 🙂
  Jag har själv en youtube kanal också, men sällan man har tid å ork att ladda upp nått, haha!

  Kram kram

 3. Grattis får man la säga!!! 🙂

  Och kul att det finns grejer att se fram imot på kanalen och jag tycker att borde leta i genom gammalt matrial och försöka ladda upp det på din Youtube kanal, det är ju så kul och intresant att se gamla klipp!!

 4. Hallo vännen.Jag har prenumererat på din Youtube kanal men den försvinner efter ett tag om jag inte tittar på ett längre tag.Grattis i alla fall till 1-årsdagen.Kunde inte få in ett kort på kommentarerna , det blir bara svart.Synd!
  Kram till er båda.

 5. jag ville bara påminna dig om att mats har namnsdag idag skickar en kram till honom och självklart en till dig med kram till er båda

 6. GRATTIS GRATTIS!
  Det är jättekul att se gamla och nya klipp som kommer upp. Låter som en toppenidé att rota igenom all videomaterial, det skulle verkligen uppskattas 🙂
  KRAM

 7. Stort stort Grattis Magnus !
  Sjäkv så är jag ju medlem på Youtube och såkallat ”vän” med dig där samt att jag prenumerar på kanalen. Bra va?

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..