Hollywood Tonight!

Efter lite politik (hur gick det där till egentligen?) så tänkte jag att jag skulle väga upp med lite glitter och pop igen!

Det är nämligen så att Michael Jackson kommit med ytterligare en singel från hans album ”Michael” som gavs ut för ett tag sedan. Nästan två år efter hans död så kommer det alltså fortfarande nytt material (dödsboet har förberett branchen på att det är MINST tio stycken projekt som kommer ha release framöver – plattor, spel osv osv!). Efter den stora succén med förra lugna soul/gospelinfluerade singeln ”Hold My Hand” så kommer nu en låt som har alla pop-Michael-element i sig: man känner igen trumljudet, glasklirren, hans röst och groovet.

Äsch, vad svamlar jag om? Här får ni lyssna (och se) själva istället! The King is still alive!

Kram / M:)

[youtubeplay id=”zjGtTUfPcI4″ width=”720″ height=”500″]

 1. Hallo vännen.Jag har aldrig varit nån älskare av Michael J men den låten var bra och dansen också.Han var lite väl sprattlig tycker jag .Det är härligare att se dej dansa fram på scenen.
  Kram på dej.

 2. Har ju inte haft så stor koll på Michael Jackson som jag helt klart borde ha haft. Men har ändå alltid gillat honom och hans musik. Och den här låten duger länge…den också 🙂 Nog var/är han ”The King Of Pop” alltid 😉

  Kram!

 3. Vilken bra musikvideo. Har dock aldrig varit något stort fan av Michael Jackson, men den här låten/videon var ju riktigt bra…

  Kram Theres

 4. Är detta låten som skrevs om och blev Billy Jean? Väldigt lika varandra!

  Var i går och testade Lars Wallin jackan som du har, med hjälp från Jofama så hittade jag en återförsäljare i Helsingborg, men det är bara att konstatera att den ser mycket snyggare ut på dig! Men jisses så mjukt skinn det var!

  /P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..